Hoe ver van tevoren moet ik bij mijn parkeerplek bij Charleroi aanwezig zijn?

Als je vanaf Charleroi Airport vliegt en via Parkos een parkeerplek hebt gereserveerd, wil je waarschijnlijk weten hoeveel tijd je van tevoren bij het parkeerterrein moet zijn. Dit is belangrijk, en het hangt ook af van hoeveel tijd je voor je vlucht op Charleroi Airport moet zijn.

 

Meestal zijn de vluchten vanaf Charleroi Airport continentaal, wat betekent dat ze binnen Europa plaatsvinden. De minimale inchecktijd kan variëren per luchtvaartmaatschappij, en je kunt de exacte informatie vinden op de website van de luchtvaartmaatschappij. Over het algemeen raden we aan om minimaal twee uur van tevoren op Charleroi Airport aanwezig te zijn. Als je twee uur van tevoren op de luchthaven wilt zijn, is het verstandig om minimaal drie uur van tevoren op het parkeerterrein te arriveren. Dat lijkt misschien ruim, maar het zorgt voor een stressvrije start van je reis. Je hebt genoeg tijd om je auto veilig te parkeren en met de shuttlebus naar de luchthaven te worden gebracht. Zo kun jij zorgeloos op reis gaan!

 

Reserveer nu je parkeerplaats

 

Intercontinentale vluchten

 

Als je echter vanaf Charleroi Airport naar een bestemming buiten Europa vliegt, is het aan te raden om minimaal drie uur van tevoren op de luchthaven aanwezig te zijn en vier uur van tevoren bij het parkeerterrein. Het is verstandig om wat extra tijd te nemen, vooral als je naar het parkeerterrein moet rijden. Je weet immers nooit of er vertragingen of andere onvoorziene omstandigheden zullen zijn. Dus, voor een soepele start van je reis, plan wat extra tijd in en kom op tijd aan bij zowel het parkeerterrein als de luchthaven.

 

Heeft u vragen?

Onze klantenservice is 7 dagen per week geopend.

Email of bel ons.