Hoe werkt shuttle parkeren bij Charleroi?

Ben je benieuwd naar hoe shuttle parkeren bij Charleroi Airport werkt? Op deze pagina leggen we het stap voor stap uit.

 

Reserveer nu je parkeerplaats

 

Je rijdt naar het parkeerterrein waar je een reservering hebt gemaakt. Het adres van het parkeerterrein staat vermeld op je reserveringsbevestiging. Alle parkeeraanbieders bij Charleroi bevinden zich dicht bij de luchthaven. Bij aankomst op het parkeerterrein helpen de medewerkers van het parkeerterrein je direct verder.

 

Zodra je auto veilig is geparkeerd, word je in een shuttlebus naar Charleroi Airport gebracht. De kosten voor deze transfer zijn altijd inbegrepen in de prijs bij Parkos. De duur van deze rit hangt af van de afstand tot de luchthaven. Deze informatie vind je altijd in het overzicht van de parkeeraanbieder. Houd er rekening mee dat je nu een toeslag van €2,- moet betalen voor de pendeldienst vanwege nieuwe regelgeving van de luchthaven. Dit bedrag van €4,- per reservering dien je ter plaatse aan de parkeeraanbieder te betalen.

 

Bij je terugkeer op Charleroi Airport na je reis, bel je naar het parkeerterrein. Als de shuttlebuschauffeur zich op dat moment niet op de luchthaven bevindt, kan hij direct naar de luchthaven komen rijden. Vooral in drukke periodes, zoals de zomer, rijden deze shuttlebusjes continu heen en weer. Zodra je je bagage hebt opgehaald, staat het shuttlebusje op je te wachten. De chauffeur helpt je graag met je bagage en brengt je snel terug naar het parkeerterrein. Daar kun je in je auto stappen en direct naar huis rijden.

 

Verkeersinformatie

Omdat Charleroi Airport een drukbezochte locatie is, kan het rond de luchthaven behoorlijk druk zijn, vooral tijdens de spits. We raden je aan om de verkeersinformatie goed in de gaten te houden, zeker als je tijdens drukke periodes reist, zodat je geen onaangename verrassingen tegenkomt.

 

Heeft u vragen?

Onze klantenservice is 7 dagen per week geopend.

Email of bel ons.