Parkos
user
Toggle Navigation
Kosten parkeren Brussel Airport

Inhoudsopgave

11 minuten leestijd

Kosten parkeren Brussel Airport

Brussels Airport, een levendige luchthaven en een cruciale hub voor zowel zakelijke reizigers als vakantiegangers in België. Met talloze vertrekkende en overstappende passagiers is het vinden van betaalbare parkeermogelijkheden bij Brussels Airport van essentieel belang. Met Parkos.nl kun je eenvoudig parkeervoorzieningen dichtbij Brussel Airport vergelijken en profiteren van gunstige tarieven. Ontdek hoe je kunt besparen op parkeerkosten bij Brussel Airport door via Parkos Brussel Airport parkeren te reserveren. In deze blog lees je meer over de kosten voor Brussel Airport parkeren.

Tarieven voor Brussel Airport parkeren

Bij het vergelijken van verschillende aanbieders van parkeren Zaventem hebben we rekening gehouden met diverse criteria:

  • Je hebt de mogelijkheid om te kiezen tussen valet parking of shuttle parking met gratis shuttlebus.
  • Onze aanbieders zijn eenvoudig te filteren, zodat je de ideale parkeerplaats kunt vinden.
  • Of je nu kiest voor kort of lang parkeren, er zijn opties voor beide.
  • Je kunt beslissen hoe je wilt parkeren: buiten of overdekt parkeren.
  • We zorgen voor een naadloze afstemming van de in- en uitrijtijden bij Brussel Zaventem.

Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor de officiële parkeerterreinen. Bij Parkos hechten we echter veel waarde aan betaalbaar parkeren op Brussels Airport. Daarom kun je via onze website gemakkelijk en snel een gewenste parkeerplaats dichtbij de luchthaven vergelijken en boeken. Hieronder vind je een overzicht van voordelige parkeeraanbiedingen bij Brussels Airport. Wat kost parkeren bij Brussel Airport? De prijzen zijn berekend voor een parkeerplek voor 8 dagen. In het onderste deel van de tabel vind je ook de prijzen van de officiële parkeerterreinen.

ParkeeraanbiederServicePrijs per week
ParkwayShuttle | Buitenv.a. € 54,00*
Ciao ParkShuttle | Buitenv.a. € 63,00*
Aéropark 1000Shuttle | Buitenv.a. € 75,00*
OM PARKING ZAVENTEMShuttle | Buitenv.a. € 82,00*
Holiday Inn Brussels AirportShuttle | Buitenv.a. € 85,00*
Star Parking ZaventemShuttle | Binnenv.a. € 85,00*
Express Parking ZaventemShuttle | Binnenv.a. € 89,00*
Parking City ZaventemShuttle | Binnenv.a. € 104,00*
Express Parking Zaventem ValetValet | Binnenv.a. € 150,00*
Star Parking ZaventemValet | Binnenv.a. € 190,00*
Discount 1Shuttle | Buitenv.a. € 66,00*
Reservation ZoneLopend | Binnenv.a. € 97,00*
P3 Holiday BookingLopend | Binnenv.a. € 117,00*
Lock ParkingLopend | Binnenv.a. € 142,00*
P1 FrontLopend | Binnenv.a. € 150,00*
P1 VIPLopend | Binnenv.a. € 218,00*
* De tarieven kunnen verschillen per periode waarvoor je reserveert.

Parkway

Bij Parkway op Zaventem heb je de mogelijkheid om voordelig een parkeerplaats te boeken. Het personeel staat 24/7 voor je klaar, en de parkeerplaatsen zijn ruim bemeten. Je kunt je autosleutels behouden, wat zorgt voor gemoedsrust tijdens je reis. De transfer van de parkeerplaats naar het vliegveld duurt slechts ongeveer 10 minuten. Als je hier wilt parkeren, betaal je €54 per week.

Ciao Park

De populariteit van de luchthaven Zaventem groeit, en daarmee de vraag naar parkeermogelijkheden. Gelukkig biedt Parkos op basis van jouw behoeften en eisen opties, zoals Ciaopark nabij de luchthaven. In slechts 10 minuten brengen ze je naar de luchthaven en ze zorgen goed voor je auto. Deze parkeerplaats voldoet aan alle basisvereisten voor veilig parkeren, met strenge beveiliging, deskundig personeel en snelle service. Je parkeert een week voor €63.

OM Parking Zaventem

Ben je op zoek naar parkings vlakbij Zaventem Airport? OM Parking Zaventem doet er alles aan om je bezoek zo gemakkelijk en aangenaam mogelijk te maken. Parkeer je auto hier in een parkeerplaats, neem de gratis shuttlebus, en geniet zorgeloos van je vakantie! Bij deze parkeerplaatsen is er een wachtruimte met wifi en een toilet beschikbaar. Ook bieden ze bagagehulp. Als je gaat parkeren, kost dat €71 per week.

Aéropark 1000

Bij Aéropark 1000 parkeer je je auto op een afgesloten buitenterrein zonder maximale doorrijhoogte. Kies je voor shuttle parking, dan bel je een half uur voor aankomst, en de gratis shuttlebus brengt je in zeven minuten naar het vliegveld. Bij terugkeer op Brussel Airport neem je contact op voor de shuttlebus. Als je hier wilt parkeren, betaal je €75 per week.

Star Parking Zaventem

Star Parking is een betrouwbare partner nabij vliegveld Zaventem Ze staan dag en nacht voor je klaar met hun ervaren team. Je kunt zowel binnen als buiten parkeren en profiteren van diverse diensten om je reis vlot te laten starten. Wil je hier een parkeerplaats reserveren? Dat kan dan voor €80 per week. Je kunt ook kiezen voor valet parking, voor €190 per week.

Holiday Inn Brussels Airport

Bij Holiday Inn Brussels Airport parkeer je je auto op minder dan 5 minuten van de luchthaven en kun je je sleutels behouden. Er is een 24-uurs toegankelijke parkeerplaats genaamd PARKING B, direct aan je rechterhand bij aankomst. De shuttle van het hotel naar Brussel Airport is beschikbaar zeven dagen per week op vaste tijden. Als dit niet past bij je vluchtschema, kun je op eigen kosten een taxi nemen, wat ongeveer €20,00 kost van het hotel naar het vliegveld en €25,00 terug naar het hotel. Parkeren in een van de parkeerplaatsen kost €85 per week.

Express Parking Zaventem

Bij Express Parking Zaventem, op slechts vijf minuten van de luchthaven, heb je altijd overdekte parkeerplaatsen. Ze vragen om je autosleutel en hanteren geen maximale doorrijhoogte. Voor grotere voertuigen geldt een extra toeslag van 50% bovenop het normale tarief, die ter plekke kan worden betaald. Bij shuttle parkeren rijd je naar het terrein, waar de shuttlebus je in ongeveer 5 minuten naar de luchthaven brengt, en bij terugkeer wordt je opgehaald na een belletje naar de parking. Je parkeert een week voor €89. Valet parkeren kost €150 per week.

Parking City Zaventem

Bij Parking City Zaventem, op slechts 4 minuten van het vliegveld, vind je hoogwaardige overdekte parkeerplaatsen. Deze parkeeraanbieder vraagt je om je autosleutels af te geven, en de maximale hoogte is 1.8 meter. Met meer dan 120 beschikbare plaatsen zetten ze zich in voor klanttevredenheid. Je hoeft alleen maar naar de parkeergarage te gaan, je sleutels in te leveren, en dan kun je met een gerust hart van je vakantie genieten. Parkeren op dit parkeerterrein kan al voor €89 per week.

Kies de beste parkeeroptie voor jou

Met Parkos hoef je je geen zorgen te maken over het vervoer van en naar de luchthaven, want we bieden zowel shuttle parkeren als valet parkeren aan.

Bij shuttle parkeren word je op de parkeerplaats ontvangen op de vertrekdag. Je parkeert je auto, wordt eventueel geholpen met je bagage en stapt in de shuttlebus. De shuttle bus brengt je naar de vertrekhal van Brussel Airport. Bij terugkomst haal je je bagage op en wacht de shuttlebus je weer op om terug naar de parkeerplaats te gaan.

Bij valet parkeren ga je direct naar de vertrekhal. Een medewerker neemt je auto over en parkeert deze voor je. Bij je terugkeer wordt je auto naar de luchthaven gebracht. Deze staat dan klaar op de afgesproken plaats. De tarieven variëren, bijvoorbeeld, Express Parking Zaventem Valet biedt zeven dagen valet parkeren voor €150,- aan.

Parkeer je auto op Brussel airport

Hoe wordt de prijs voor Brussel Zaventem Airport parkeren bepaald?

De prijs voor parkeren bij Brussels Airport wordt beïnvloed door verschillende factoren. Het verschil tussen shuttle parkeren en valet parkeren, evenals de locatie van je auto (overdekt of onoverdekt), spelen een rol. Daarnaast kan de afstand tussen het parkeerterrein en de luchthaven van invloed zijn op de prijs.

Gelukkig maakt Parkos het eenvoudig om de prijzen van verschillende aanbieders te vergelijken. Het is ook gunstig om te weten dat hoe eerder je reserveert, hoe voordeliger het kan zijn. En mocht je je reisplannen onverhoopt moeten wijzigen, dan kun je tot 24 uur voor aankomst kosteloos wijzigingen aanbrengen in je boeking of annuleren, zonder extra kosten.