Hoe werkt valet parkeren bij Rotterdam Airport?

Wanneer u voor valet parkeren Rotterdam Airport kiest, wordt uw auto opgehaald bij de vertrekhal. U rijdt dus met uw auto gewoon naar Rotterdam Airport. U belt een kwartier voor aankomst bij de vertrekhal naar de parkeeraanbieder. Een parkeermedewerker staat dan daar voor u klaar om uw auto naar de parkeerplaats te rijden. U hoeft zelf dus niet naar de parkeerplaats te gaan.

De parkeermedewerker zal uw auto herkennen aan het kenteken en merk model. Deze gegevens geeft u door tijdens de reservering. Samen met de parkeermedewerker controleert u eerst uw auto op eventuele schade. Zo komt u niet voor verrassingen te staan wanneer u terug komt. Na deze controle en het pakken van uw bagage kunt u direct naar de incheckbalie lopen. Dit scheelt tijd en is tevens de meest comfortabele manier van parkeren.

Al de bij ons aangesloten parkeeraanbieders werken uitsluitend met ervaren chauffeurs. U kunt dus ervan uitgaan dat uw auto op een veilige manier geparkeerd staat.

Hoe kom ik bij de vertrekhal?

Als u kiest voor valet parkeren bij Rotterdam Airport, rijdt u zelf richting de vertrekhal naar het adres dat in de bevestigingsmail staat. U kunt de vertrekhal makkelijk vinden door het volgen van de borden ‘’P4 departure’’.

Bij terugkomst

Bij terugkomst hoeft u alleen maar uw parkeeraanbieder te bellen, zo weet de parkeeraanbieder precies wanneer u aan komt. Dit telefoonnummer kunt u trouwens vinden in uw bevestigingsmail. Uw auto staat vervolgens voor u klaar voor de aankomsthal. Zo kunt u direct uw reis voortzetten.

Waar staat de medewerker van het parkeerbedrijf

U kunt de medewerker vinden op de afgesproken plaats, deze staat aangegeven in de bevestigingsmail. Meestal is deze ook te herkennen aan de bedrijfskleding. De parkeermedewerker heeft uw gegevens, vaak komt deze dan ook gewoon naar u toe. Wanneer dit niet het geval is raden wij u aan om het telefoonnummer te bellen van de parkeeraanbieder.

Voor- en nadelen van Valet parkeren

Wanneer u een parkeerplaats reserveert wilt u natuurlijk een afgewogen keuze maken, wij zetten hier de voor en nadelen van Valet parkeren op een rijtje;

 

 

 

Voordelen

  • Snelheid. Omdat u zelf naar de vertrekhal rijdt ,bespaart u tijd; u bent direct bij de vertrekhal en hoeft niet vanaf het parkeerterrein naar het vliegveld te reizen.
  • Gemak. U hoeft niet vanaf het parkeerterrein naar het vliegveld vervoerd te worden, u rijdt immers zelf naar het vliegveld toe.

Nadelen

  • Transparantie. Omdat u zelf niet uw auto parkeert, ziet u niet waar uw auto geparkeerd wordt. We kunnen u in ieder geval vertellen dat wij uw parkeeraanbieder geinspecteerd hebben.
  • Prijs. De valet-dienst is vaak iets duurder dan shuttle parkeren.

Heeft u vragen?

Onze klantenservice staat voor u klaar op werkdagen tussen 9:00 - 17:00 uur.

Email of bel ons.