Terminal- Parking Rotterdam Airport

Parkeren bij Terminal Parking Rotterdam Airport is zeer gemakkelijk! Deze dienst laat zich met geen enkele andere parkeerdienst vergelijken en blinkt uit in haar eenvoud! U parkeert zelf uw auto in de garage van Hotel Fletcher. Bij uw retour wordt de inrijkaart door de receptie van het hotel gescand en is daarmee gereed voor het uitrijden. Bij de receptie is 24/7 iemand aanwezig.

Meer informatie

Adres

Rotterdam Airportplein 55, 3045 AP, Rotterdam
Parkeren Rotterdam Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Terminal- Parking Rotterdam Airport

Terminal- Parking Rotterdam Airport beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeeraanbieder
Voertuiginspectie
80%

Faciliteiten

Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Autoschoonmaak
60%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
× Geen maximale Doorrijhoogte
× Gehandicaptenparkeerplek
60%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 24/7 transfer
× Valet service

Beoordelingen Terminal- Parking Rotterdam Airport

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,2
Op basis van 1714 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in december 2022. Beoordeling geschreven op 02 januari 2023.


Zeer goed bevallen, voor de eerste keer op Rotterdam AirPort geparkeerd, alle info was keurig verzorgd, de parkeergarage ligt direct naast de luchthaven, binnen 5 minuten lopen sta je in de vertrekhal.
Ook uitrijden verliep prima, even je inrijkaart en reservering tonen bij de receptie en je kunt vertrekken, dit ga ik zeker vaker doen.
Echt een aanrader.

8

Heeft geparkeerd in december 2022. Beoordeling geschreven op 02 januari 2023.


Bewijzering naar de uitgang mag wel wat duidelijker. Voor de rest, fijne parking.

10

Heeft geparkeerd in december 2022. Beoordeling geschreven op 01 januari 2023.


Top

10

Heeft geparkeerd in december 2022. Beoordeling geschreven op 30 december 2022.


Heel goede dienstverlening

10

Heeft geparkeerd in december 2022. Beoordeling geschreven op 30 december 2022.


Goed bereikbaar en zeer klantvriendelijk. Perfect

10

Heeft geparkeerd in december 2022. Beoordeling geschreven op 27 december 2022.


Top locatie op nog geen 100 meter van de vertrekhal. Uitrijkaart binnen een minuut gekregen, en dus zo weer thuis na de vakantie!

10

Heeft geparkeerd in december 2022. Beoordeling geschreven op 27 december 2022.


Alles tip top in orde en de auto kon binnen staan
nog een voordeel: de parking zit naast de terminal

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 26 december 2022.


Prima service

8

Heeft geparkeerd in november 2022. Beoordeling geschreven op 25 december 2022.


Voor de tweede maal goede ervaringen met inrij en uitrij instructie. De parking ligt zeer gunstig tov de terminal van het vliegveldmax 5 min, dus geen andere diensten nodig. Bijv shuttle Personeel hotel is zeer correct in de dienstverlening.

10

Heeft geparkeerd in december 2022. Beoordeling geschreven op 25 december 2022.


Super goed geregeld.
Ook de communicatie is perfect.
Alles volgens verwachting, volgende reis boek ik weer ook bij Parkos .

8

Heeft geparkeerd in december 2022. Beoordeling geschreven op 22 december 2022.


Was goed hoor .misschien alleen in de informatie brief die er bij zat stond alleen welke lift je moest pakken als je op f geparkeerd stond ,voor C stond er niet in dus even moeten zoeken

8

Heeft geparkeerd in december 2022. Beoordeling geschreven op 20 december 2022.


Prima parkeergelegenheid, looproute naar uitgang hotel en bij terugkomst niet traploos. Met koffers lastig maar niet onoverkomelijk.

10

Heeft geparkeerd in december 2022. Beoordeling geschreven op 20 december 2022.


Dichtbij de vertrekhal en overdekt parkeren.

8

Heeft geparkeerd in december 2022. Beoordeling geschreven op 20 december 2022.


Top

10

Heeft geparkeerd in december 2022. Beoordeling geschreven op 19 december 2022.


Top locatie

Over Terminal- Parking Rotterdam Airport

Terminal Parking Rotterdam Airport is een betrouwbare aanbieder bij Rotterdam Airport en heeft jarenlange ervaring met shuttle parkeren. De parkeergarage van het hotel heeft een maximale doorrijhoogte van 2,05 meter.

Deze service heeft als basis "zelfservice". Bij vertrek parkeert u zelf uw auto in de (voor het grootste gedeelte) overdekte parkeergarage van Hotel Fletcher (dek C) en hoeft u op niemand te wachten. U loopt in 2 minuten vanaf uw veilig en overdekt geparkeerde auto naar de Terminal. Bij retour laat u uw inrijkaart scannen door de receptie van het hotel. (24/7 aanwezig) en haalt u de auto weer op. U kunt meteen uitrijden. Uitgebreide en heldere instructies krijgt u per email, direct bij uw reservering.

Onze parkeercapaciteit wordt incidenteel beperkt door onder meer evenementen in het hotel. Als deze situatie zich gaat voordoen brengen wij u tijdig op de hoogte. In het kort betekent dit dat wij u vragen om de sleutel dan achter te laten zodat wij het voertuig kunnen verplaatsen naar ons bewaakte terrein buiten de luchthaven, 5 km verderop met voldoende capaciteit. Wij parkeren daar uw auto en zorgen ervoor dat deze bij uw retour weer voor u klaarstaat bij het afgiftepunt voor het hotel. Mocht u hiertegen onoverkomelijke bezwaren hebben of is het verzekeringstechnisch niet mogelijk om iemand anders in het voertuig te laten rijden geeft u dit dan bij afgifte aan de chauffeur aan.

Dit is de beste, meest eenvoudige, snelste en goedkoopste parkeeroplossing. Direct naast de Terminal!!!.

Het parkeerterrein van Terminal Parking Rotterdam Airport is volledig afgesloten en er is cameratoezicht. Uw auto staat veilig geparkeerd tijdens uw reis.

Terminal Parking Rotterdam Airport beschikt over een overdekte wachtruimte in het World Hotel Fletcher. Er zijn geen speciale parkeerplekken voor gehandicapten, maar de parking zorgt ervoor dat parkeren voor iedereen mogelijk is. In samenwerking met World Hotel Fletcher, bieden wij de vroege vogels de mogelijkheid om voor aanvang van de reis, gebruik te maken van het uitgebreide ontbijtbuffet in het hotel. Als u tussen 5:00 en 5:30 bij en via ons parkeert, heeft u ruim voldoende de tijd om rustig van het luxe ontbijt te genieten en betaalt u niet teveel voor een verpakte sandwich in het vliegtuig. U geniet al van dit Continental Breakfast voor € 9,95 p/p all inclusive, ter plekke in het hotel te voldoen. Meldt u met uw parkeervoucher bij de receptie, u zit dan binnen 1 minuut aan tafel.

Op de dag van vertrek rijdt u naar het World Hotel Fletcher naast het vliegveld Rotterdam The Hague, waar u uw auto kunt parkeren op dek C in de parkeergarage van het hotel.

Aankomst

Zelfservice-parkeren! U parkeert uw auto in de parkeergarage bij het Fletcher hotel en loopt vervolgens 50 meter verderop de terminal van Rotterdam Airport in. U houdt de inrijkaart bij u

Terugkomst

Bij terugkomst laat u de inrijkaart door de receptie van het hotel (24/7 aanwezig) voor uitrijden gereed maken. U gaat met de lift naar verdieping 3, pakt de auto en rijdt rustig de garage uit waarna u uw weg kunt vervolgen.

Adres

Rotterdam Airportplein 55, 3045 AP, Rotterdam