Terminal- Parking Rotterdam Airport

Parkeren bij Terminal Parking Rotterdam Airport is zeer gemakkelijk! Deze dienst laat zich met geen enkele andere parkeerdienst vergelijken en blinkt uit in haar eenvoud! U parkeert zelf uw auto in de garage van Hotel Wings. Bij uw retour wordt de inrijkaart door de receptie van het hotel gescand en is daarmee gereed voor het uitrijden. Bij de receptie is 24/7 iemand aanwezig.

Meer informatie

Adres

Rotterdam Airportplein 55, 3045 AP, Rotterdam
Parkeren Rotterdam Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Terminal- Parking Rotterdam Airport

Terminal- Parking Rotterdam Airport beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeeraanbieder
Voertuiginspectie
80%

Faciliteiten

Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Autoschoonmaak
60%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
× Geen maximale Doorrijhoogte
× Gehandicaptenparkeerplek
60%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 24/7 transfer
× Valet service

Beoordelingen Terminal- Parking Rotterdam Airport

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,3
Op basis van 1112 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 17 januari 2020.


Top

10

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 16 januari 2020.


Super! Lekker dichtbij de luchthaven en genoeg parkeerplaatsen

10

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 16 januari 2020.


Lekker dichtbij parkeren bij een hotel. Je moet je auto wel helemaal boven parkeren en dit is niet volledig overdekt. Ook moet je je auto in versnelling 1 zetten ipv. de handrem. Je bent echt met 5 minuten lopend bij Rotterdam Airport. Volgende keer zal ik weer hetzelfde boeken

10

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 15 januari 2020.


Goed geregeld, lekker dichtbij de terminal. Vlotte afhandeling.

10

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 14 januari 2020.


Voor het derde jaar in successie gebruik gemaakt van de parkeerdienst op Rotterdam Airport. Dit jaar hoefde je niet meer op een medewerker te wachten. Aan de hand van de duidelijke beschrijving naar binnen gereden, kaartje meegenomen en in het vliegtuig gestapt.
Bij terugkomst het kaartje in de hotel lobby laten activeren wel kunnen aantonen dat je betaald hebt natuurlijk en weer in de auto gestapt en weggereden. De parkeergarage staat op 1 minuut lopen van de terminal. Simpeler en zo dicht bij als dit kan echt niet.

10

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 12 januari 2020.


Top parking

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 12 januari 2020.


Wij vonden de uitleg van entree parkeergarage niet helemaal duidelijk, maar het was donker en ligt misschien wel gewoon aan ons. Verder helemaal perfect paar minuutjes lopen van garage naar luchthaven, ruime parkeerplaatsen, vriendelijke medewerkster receptie hotel bij terugkomst, dus toppie.

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 12 januari 2020.


Super makkelijk. Voordelig en klantvriendelijk.

10

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 12 januari 2020.


Prima parkeeroptie. Alleen bij vroeg parkeren op F weinig verlichting en er staat niet zo duidelijk aangegeven waar de ingang van het hotel is.

8

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 11 januari 2020.


Prima parkeerplaats, parkeergarage is wel gedeeltelijk onoverdekt vanwege bovenste verdieping.

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 11 januari 2020.


Hotel waar je parkeert ligt direct naast het vliegveld! Boven in de parkeergarage parkeren overdekt en met de lift naar beneden, je loopt direct het vliegveld op. Geen shuttle bus nodig. Hotelpersoneel heel vriendelijk. Helemaal goed! Verbeterpunt het licht in de parkeergarage was uit...

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 09 januari 2020.


Goed geregeld, als we via R'dam vliegen parkeren we altijd bij het Wings hotel, nooit problemen gehad

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 09 januari 2020.


Heel tevreden. Makkelijk parkeren . soepele afhandeling bij terugkomst, auto staat veilig. echt top.

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 09 januari 2020.


Een fantastische manier om je auto te parkeren, bijna naast de ingang van de luchthaven Rotterdam. Een verademing ten opzichten van Schiphol.

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 08 januari 2020.


Perfect.

Over Terminal- Parking Rotterdam Airport

Terminal Parking Rotterdam Airport is een betrouwbare aanbieder bij Rotterdam Airport en heeft jarenlange ervaring met shuttle parkeren. De parkeergarage van het hotel heeft een maximale doorrijhoogte van 2,05 meter.

Deze service heeft als basis "zelfservice". Bij vertrek parkeert u zelf uw auto in de (voor het grootste gedeelte) overdekte parkeergarage van Hotel Wings (dek F) en hoeft u op niemand te wachten. U loopt in 2 minuten vanaf uw veilig en overdekt geparkeerde auto naar de Terminal. Bij retour laat u uw inrijkaart scannen door de receptie van het hotel. (24/7 aanwezig) en haalt u de auto weer op. U kunt meteen uitrijden. Uitgebreide en heldere instructies krijgt u per email, direct bij uw reservering.

Onze parkeercapaciteit wordt incidenteel beperkt door onder meer evenementen in het hotel. Als deze situatie zich gaat voordoen brengen wij u tijdig op de hoogte. In het kort betekent dit dat wij u vragen om de sleutel dan achter te laten zodat wij het voertuig kunnen verplaatsen naar ons bewaakte terrein buiten de luchthaven, 5 km verderop met voldoende capaciteit. Wij parkeren daar uw auto en zorgen ervoor dat deze bij uw retour weer voor u klaarstaat bij het afgiftepunt voor het hotel. Mocht u hiertegen onoverkomelijke bezwaren hebben of is het verzekeringstechnisch niet mogelijk om iemand anders in het voertuig te laten rijden geeft u dit dan bij afgifte aan de chauffeur aan.

Dit is de beste, meest eenvoudige, snelste en goedkoopste parkeeroplossing. Direct naast de Terminal!!!.

Het parkeerterrein van Terminal Parking Rotterdam Airport is volledig afgesloten en er is cameratoezicht. Uw auto staat veilig geparkeerd tijdens uw reis.

Terminal Parking Rotterdam Airport beschikt over een overdekte wachtruimte in het World Hotel Wings. Er zijn geen speciale parkeerplekken voor gehandicapten, maar de parking zorgt ervoor dat parkeren voor iedereen mogelijk is. In samenwerking met World Hotel Wings, bieden wij de vroege vogels de mogelijkheid om voor aanvang van de reis, gebruik te maken van het uitgebreide ontbijtbuffet in het hotel. Als u tussen 5:00 en 5:30 bij en via ons parkeert, heeft u ruim voldoende de tijd om rustig van het luxe ontbijt te genieten en betaalt u niet teveel voor een verpakte sandwich in het vliegtuig. U geniet al van dit Continental Breakfast voor € 9,95 p/p all inclusive, ter plekke in het hotel te voldoen. Meldt u met uw parkeervoucher bij de receptie, u zit dan binnen 1 minuut aan tafel.

Op de dag van vertrek rijdt u naar het World Hotel Wings naast het vliegveld Rotterdam The Hague, waar u uw auto kunt parkeren op dek F in de parkeergarage van het hotel.

Aankomst

Zelfservice-parkeren! U parkeert uw auto in de parkeergarage bij het Wings hotel en loopt vervolgens 50 meter verderop de terminal van Rotterdam Airport in. U houdt de inrijkaart bij u

Terugkomst

Bij terugkomst laat u de inrijkaart door de receptie van het hotel (24/7 aanwezig) voor uitrijden gereed maken. U gaat met de lift naar verdieping 3, pakt de auto en rijdt rustig de garage uit waarna u uw weg kunt vervolgen.

Adres

Rotterdam Airportplein 55, 3045 AP, Rotterdam

Help