Terminal- Parking Rotterdam Airport

Parkeren bij Terminal Parking Rotterdam Airport is zeer gemakkelijk! Deze dienst laat zich met geen enkele andere parkeerdienst vergelijken en blinkt uit in haar eenvoud! U parkeert zelf uw auto in de garage van Hotel Wings. Bij uw retour wordt de inrijkaart door de receptie van het hotel gescand en is daarmee gereed voor het uitrijden. Bij de receptie is 24/7 iemand aanwezig.

Meer informatie

Adres

Rotterdam Airportplein 55, 3045 AP, Rotterdam
Parkeren Rotterdam Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Terminal- Parking Rotterdam Airport

Terminal- Parking Rotterdam Airport beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeeraanbieder
Voertuiginspectie
80%

Faciliteiten

Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Autoschoonmaak
80%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
× Gehandicaptenparkeerplek
60%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 24/7 transfer
× Valet service

Beoordelingen Terminal- Parking Rotterdam Airport

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,3
Op basis van 816 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 23 augustus 2019.


Het reserveren ging makkelijk en bij aankomst in de parkeergarage was er een mooi plekje vrij op dek F. Fijn dat het vanaf de garage maar een paar minuten lopen is naar de terminal!
Omdat het maar een paar minuten lopen was vanaf de garage naar de terminal, hebben wij geen gebruik gemaakt van de shuttle bus.

8

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 22 augustus 2019.


Goed geregeld. Alleen wel smalle opgang naar bovenste parkeerdek. Je bent zeer snel op de airport zonder te wachten op shuttle bus want parkeren is naast de vertrek/aankomsthal.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 22 augustus 2019.


Makkelijk te vinden en goed geregeld

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 21 augustus 2019.


Goed

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 19 augustus 2019.


Het werkte prima. Al was het f dek al erg vol. Nog maar 2 plaatsen over op het moment van plaatsen v/d auto.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 19 augustus 2019.


Positief!

8

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 18 augustus 2019.


Het parkeren bij Terminal Parking Rotterdam is ons erg goed bevallen. We hoefden de autosleutels niet achter te laten, het is erg dichtbij het vliegveld en bij terugkomst kun je na een snelle kaartscan door een medewerker weer uitrijden. Wat ons wel opviel was dat er nog maar twee plaatsen vrij waren, ik weet niet of er een plaats voor ons gereserveerd was of dat we geluk hadden. We moesten ook erg veel verdiepingen omhoog rijden stonden op het hoogste dek, maar dit was geen probleem.

8

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 17 augustus 2019.


Super dicht bij het hotel en in ceckbalie
Enkel ingang lastig te vinden en s avonds garage niet verlicht lastig om met koffer naar de auto te lopen en te vinden na meer fan weekend vakantie wist ik niet precies waar de auto stond ..

8

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 17 augustus 2019.


Goede overzichtelijke parkeergarage. Goed geholpen door aanwezige persoon. De garage ligt op loopafstand van de terminal, geweldig. Als verbeterpunt wil ik de prijs noemen. Is aan de hoge kant.
Niettemin maken we er zeker gebruik van als we weer vanaf Rotterdam vliegen.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 16 augustus 2019.


Keurige parkeergarage, ruime plekken, nette prijs en dat op slechts een paar minuten lopen van de vertrekhal! Dus niet wachten op een shuttle. Zeker voor herhaling vatbaar!

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 15 augustus 2019.


Wings hotel. Makkelijk te bereiken en makkelijk in gebruik. Enige jammere is dat je buitenom moet, maar ten opzichte van alle andere voordelen nog steeds een aanrader, zeker ook gezien de prijs!

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 15 augustus 2019.


Perfecte locatie, je loopt zo naar de terminal. Geen shuttle nodig. Prima prijs. Goede e-mail met uitleg.

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 14 augustus 2019.


Prima ruime parkeergelegenheid

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 14 augustus 2019.


Snel geregeld.

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 14 augustus 2019.


Goed bereikbaar, duidelijke instructie en lekker dicht bij aankomst/vertrekhal

Over Terminal- Parking Rotterdam Airport

Terminal Parking Rotterdam Airport is een betrouwbare aanbieder bij Rotterdam Airport en heeft jarenlange ervaring met shuttle parkeren. De parkeergarage van het hotel heeft een maximale doorrijhoogte van 2,05 meter.

Deze service heeft als basis "zelfservice". Bij vertrek parkeert u zelf in de overdekte garage van Hotel Wings (dek F) en hoeft u op niemand te wachten. U loopt in 2 minuten vanaf uw veilig en overdekt geparkeerde auto naar de Terminal. Bij retour laat u uw inrijkaart scannen door de receptie van het hotel. (24/7 aanwezig) en haalt u de auto weer op. U kunt meteen uitrijden. Uitgebreide en heldere instructies krijgt u per email, direct bij uw reservering.

Onze parkeercapaciteit wordt incidenteel beperkt door onder meer evenementen in het hotel. Als deze situatie zich gaat voordoen brengen wij u tijdig op de hoogte. In het kort betekent dit dat wij u vragen om de sleutel dan achter te laten zodat wij het voertuig kunnen verplaatsen naar ons bewaakte terrein buiten de luchthaven, 5 km verderop met voldoende capaciteit. Wij parkeren daar uw auto en zorgen ervoor dat deze bij uw retour weer voor u klaarstaat bij het afgiftepunt voor het hotel. Mocht u hiertegen onoverkomelijke bezwaren hebben of is het verzekeringstechnisch niet mogelijk om iemand anders in het voertuig te laten rijden geeft u dit dan bij afgifte aan de chauffeur aan.

Dit is de beste, meest eenvoudige, snelste en goedkoopste parkeeroplossing. Direct naast de Terminal!!!.

Het parkeerterrein van Terminal Parking Rotterdam Airport is volledig afgesloten en er is cameratoezicht. Uw auto staat veilig geparkeerd tijdens uw reis.

Terminal Parking Rotterdam Airport beschikt over een overdekte wachtruimte in het World Hotel Wings. Er zijn geen speciale parkeerplekken voor gehandicapten, maar de parking zorgt ervoor dat parkeren voor iedereen mogelijk is. In samenwerking met World Hotel Wings, bieden wij de vroege vogels de mogelijkheid om voor aanvang van de reis, gebruik te maken van het uitgebreide ontbijtbuffet in het hotel. Als u tussen 5:00 en 5:30 bij en via ons parkeert, heeft u ruim voldoende de tijd om rustig van het luxe ontbijt te genieten en betaalt u niet teveel voor een verpakte sandwich in het vliegtuig. U geniet al van dit Continental Breakfast voor € 9,95 p/p all inclusive, ter plekke in het hotel te voldoen. Meldt u met uw parkeervoucher bij de receptie, u zit dan binnen 1 minuut aan tafel.

Op de dag van vertrek rijdt u naar het World Hotel Wings naast het vliegveld Rotterdam The Hague, waar u uw auto kunt parkeren op dek F in de parkeergarage van het hotel.

Aankomst

Zelfservice-parkeren! U parkeert uw auto in de parkeergarage bij het Wings hotel en loopt vervolgens 50 meter verderop de terminal van Rotterdam Airport in. U houdt de inrijkaart bij u

Terugkomst

Bij terugkomst laat u de inrijkaart door de receptie van het hotel (24/7 aanwezig) voor uitrijden gereed maken. U gaat met de lift naar verdieping 3, pakt de auto en rijdt rustig de garage uit waarna u uw weg kunt vervolgen.

Adres

Rotterdam Airportplein 55, 3045 AP, Rotterdam

Help