Terminal- Parking Rotterdam Airport

Parkeren bij Terminal Parking Rotterdam Airport is zeer gemakkelijk! Deze dienst laat zich met geen enkele andere parkeerdienst vergelijken en blinkt uit in haar eenvoud! U parkeert zelf uw auto in de garage van Hotel Wings. Bij uw retour wordt de inrijkaart door de receptie van het hotel gescand en is daarmee gereed voor het uitrijden. Bij de receptie is 24/7 iemand aanwezig.

Meer informatie

Adres

Rotterdam Airportplein 55, 3045 AP, Rotterdam
Parkeren Rotterdam Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Terminal- Parking Rotterdam Airport

Terminal- Parking Rotterdam Airport beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeeraanbieder
Voertuiginspectie
80%

Faciliteiten

Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Autoschoonmaak
60%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
× Geen maximale Doorrijhoogte
× Gehandicaptenparkeerplek
60%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 24/7 transfer
× Valet service

Beoordelingen Terminal- Parking Rotterdam Airport

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,3
Op basis van 1233 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in april 2020. Beoordeling geschreven op 16 februari 2021.


Super gemakkelijk, vriendelijk onthaal en heerlijk dichtbij!
Beter kan het niet.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2020. Beoordeling geschreven op 14 november 2020.


Makkelijk boeken, duidelijke uitleg over waar overdekt te parkeren, zeer kort bij luchthaven en ook na afloop prima service om uitrijkaart te krijgen.
Shuttlebus nvt, is prima te lopen naar ingang luchthaven.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2020. Beoordeling geschreven op 14 november 2020.


Top locatie, zeer dichtbij de terminal en eenvoudig te bereiken. De opritten zijn steil en hebben een scherpe hoek dus met lage auto’s moet je voorzichtig zijn. Ik schraapte bij elke verdieping de bodem van mijn auto.

Uitrij kaart verkrijgen werkt simpel.

Reserveren en betalen via de site gaat top. Prijs/kwaliteit verhouding is super.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2020. Beoordeling geschreven op 31 oktober 2020.


Heel dicht bij het vliegveld

10

Heeft geparkeerd in oktober 2020. Beoordeling geschreven op 25 oktober 2020.


Perfecte ligging nabij vliegveld , nog geen minuut lopen.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2020. Beoordeling geschreven op 23 oktober 2020.


Geweldig geregeld! Naast het vliegveld, bijzonder vriendelijke mensen achter de receptie. Ja auto staat droog en veilig en binnen 1 minuut van de luchthaven vandaan en dat tegen fatsoenlijke prijzen!
Volgende keer zeker weer!

10

Heeft geparkeerd in oktober 2020. Beoordeling geschreven op 22 oktober 2020.


Het is eenvoudig parkeren op Rotterdam. De instructies zijn heel helder en we waren snel in - en uit de parkeergarage, perfect dus!

10

Heeft geparkeerd in oktober 2020. Beoordeling geschreven op 20 oktober 2020.


Prima parkeerplek heel dicht bij airport voor redelijke prijs.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2020. Beoordeling geschreven op 19 oktober 2020.


Het loopt altijd vlot ! Parkeer altijd in de garage van Wings hotel dus qua shuttle tijd van de bus weet ik niet.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2020. Beoordeling geschreven op 17 oktober 2020.


Prima, vlotte reservering tegen redelijk tarief.
Parkeren en weer ophalen bij het WINGS-hotel was super relaxed en goed geregeld, tel daarbij op dat het maar enkele minuten lopen is naar de vertrek-/aankomsthal van de luchthaven, dus wat wil je nog meer!!

Kortom, een meer dan prima alternatief.

Weinig op of aanmerkingen.

Over Terminal- Parking Rotterdam Airport

Terminal Parking Rotterdam Airport is een betrouwbare aanbieder bij Rotterdam Airport en heeft jarenlange ervaring met shuttle parkeren. De parkeergarage van het hotel heeft een maximale doorrijhoogte van 2,05 meter.

Deze service heeft als basis "zelfservice". Bij vertrek parkeert u zelf uw auto in de (voor het grootste gedeelte) overdekte parkeergarage van Hotel Wings (dek F) en hoeft u op niemand te wachten. U loopt in 2 minuten vanaf uw veilig en overdekt geparkeerde auto naar de Terminal. Bij retour laat u uw inrijkaart scannen door de receptie van het hotel. (24/7 aanwezig) en haalt u de auto weer op. U kunt meteen uitrijden. Uitgebreide en heldere instructies krijgt u per email, direct bij uw reservering.

Onze parkeercapaciteit wordt incidenteel beperkt door onder meer evenementen in het hotel. Als deze situatie zich gaat voordoen brengen wij u tijdig op de hoogte. In het kort betekent dit dat wij u vragen om de sleutel dan achter te laten zodat wij het voertuig kunnen verplaatsen naar ons bewaakte terrein buiten de luchthaven, 5 km verderop met voldoende capaciteit. Wij parkeren daar uw auto en zorgen ervoor dat deze bij uw retour weer voor u klaarstaat bij het afgiftepunt voor het hotel. Mocht u hiertegen onoverkomelijke bezwaren hebben of is het verzekeringstechnisch niet mogelijk om iemand anders in het voertuig te laten rijden geeft u dit dan bij afgifte aan de chauffeur aan.

Dit is de beste, meest eenvoudige, snelste en goedkoopste parkeeroplossing. Direct naast de Terminal!!!.

Het parkeerterrein van Terminal Parking Rotterdam Airport is volledig afgesloten en er is cameratoezicht. Uw auto staat veilig geparkeerd tijdens uw reis.

Terminal Parking Rotterdam Airport beschikt over een overdekte wachtruimte in het World Hotel Wings. Er zijn geen speciale parkeerplekken voor gehandicapten, maar de parking zorgt ervoor dat parkeren voor iedereen mogelijk is. In samenwerking met World Hotel Wings, bieden wij de vroege vogels de mogelijkheid om voor aanvang van de reis, gebruik te maken van het uitgebreide ontbijtbuffet in het hotel. Als u tussen 5:00 en 5:30 bij en via ons parkeert, heeft u ruim voldoende de tijd om rustig van het luxe ontbijt te genieten en betaalt u niet teveel voor een verpakte sandwich in het vliegtuig. U geniet al van dit Continental Breakfast voor € 9,95 p/p all inclusive, ter plekke in het hotel te voldoen. Meldt u met uw parkeervoucher bij de receptie, u zit dan binnen 1 minuut aan tafel.

Op de dag van vertrek rijdt u naar het World Hotel Wings naast het vliegveld Rotterdam The Hague, waar u uw auto kunt parkeren op dek F in de parkeergarage van het hotel.

Aankomst

Zelfservice-parkeren! U parkeert uw auto in de parkeergarage bij het Wings hotel en loopt vervolgens 50 meter verderop de terminal van Rotterdam Airport in. U houdt de inrijkaart bij u

Terugkomst

Bij terugkomst laat u de inrijkaart door de receptie van het hotel (24/7 aanwezig) voor uitrijden gereed maken. U gaat met de lift naar verdieping 3, pakt de auto en rijdt rustig de garage uit waarna u uw weg kunt vervolgen.

Adres

Rotterdam Airportplein 55, 3045 AP, Rotterdam

Help