Routebeschrijving naar Rotterdam Airport

Op deze pagina kunt u uw reis plannen naar Rotterdam Airport. Tevens staan hier handige tips voor als u per auto door Nederland rijdt.

Adresgegevens

Rotterdam Airport

Rotterdam Airportplein 60
3045 AP Rotterdam
Nederland

Verkeersinformatie:

Als u op vakantie gaat, wilt u uiteraard op tijd bij het vliegveld zijn. Op deze pagina geven wij u handige tips met betrekking tot het verkeer.

De luchthaven van Rotterdam ligt net buiten het centrum van Rotterdam. Deze ligging is gunstig, aangezien u zich buiten het drukke gebied van Rotterdam bevindt. Rotterdam Airport ligt aan de snelweg A13. De luchthaven wordt goed aangegeven op de borden.

Onder normale weersomstandigheden kunt u uitgaan van de volgende reistijden:

Groningen -> Rotterdam Airport 245 kilometer / 2:25 uur
Leeuwarden -> Rotterdam Airport 217 kilometer / 2:12 uur
Maastricht -> Rotterdam Airport 206 kilometer / 2:08 uur
Utrecht -> Rotterdam Airport 57 kilometer / 1:03 uur
lees meer…

Handige informatie voor op weg:

Wanneer u op weg gaat met de auto, raden wij u aan om eerst uw auto te laten controleren op technische mankementen. U wilt natuurlijk niet voor onverwachte problemen komen te staan. Hoe voorkomt u dit?

Het gaat het vooral om de basiszaken zoals het controleren van de vloeistoffen. Controleer het oliepeil en of er voldoende koelvloeistof aanwezig is. Let er daarnaast op dat de bandenspanning in orde is. Als laatste check kunt u de werking van de verlichting controleren. Zo kun u met een gerust hart aan uw reis beginnen.

Brandstof

Of u nu op benzine, diesel of LPG rijdt, u kunt vrijwel overal in Nederland deze brandstoffen tanken. Wanneer u reist via de snelwegen, raden we u aan om eerst in de bebouwde kom te tanken. Dit is vaak goedkoper dan tanken langs de snelweg. Let op: LPG is niet altijd beschikbaar bij benzinestations binnen de bebouwde kom. Dit in verband met veiligheid.
lees meer…

Hulp nodig?

Onze experts helpen je graag met al je vragen over het reserverings- of parkeerproces bij ons.

Neem contact met ons op