Speed Parking

Bij Speed Parking kunt u gemakkelijk, veilig en voordelig uw auto parkeren. U wordt afgezet voor de ingang van het vliegveld. Het terrein is makkelijk te bereiken en ligt op 5 minuten rijden van de luchthaven. De shuttlebus rijdt regelmatig 24/7 en hierdoor heeft u nooit lange wachttijden. Het terrein biedt plaats aan alle personenvoertuigen en is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.

Meer informatie

Adres

Overschiese Kleiweg 595, 3045 LJ, Rotterdam
Parkeren Rotterdam Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Speed Parking

Speed Parking beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeeraanbieder
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
80%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× Valet service

Beoordelingen Speed Parking

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,4
Op basis van 428 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 16 oktober 2019.


Betrouwbaar, klantvriendelijk en erg vlot!
Dichtbij de vlieghaven. Ook goed betaalbaar. We hadden het gevoel dat de auto veilig geparkeerd stond.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 16 oktober 2019.


Very easy access from the highway.
We arrived at 4.30am and the shuttle was already at the location waiting to take us to the airport.
The driver was friendly. No problem with english.
Also the shuttle was on time to pick us up at the airport.
Great place to park!

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 15 oktober 2019.


Prima parking, we werden adequaat naar het vliegveld gebracht door vriendelijke medewerker.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 14 oktober 2019.


Contact en service was prima. Chauffeur Piet hielp ons prettig.
De locatie was wel wat oud en vervallen. Succes verder.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 14 oktober 2019.


Alles verliep prima, aardige spontane man en we zullen zeker de volgende keer gebruik van u diensten maken.
Top

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 14 oktober 2019.


Wij vlogen vanaf Rotterdam/The Hagueairport naar Faro en zijn meer dan tevreden over Speed Parking. Bij de heenreis nadat we onze auto op het terrein hadden geparkeerd kon de hele aardige en goede chauffeur ons meteen naar het vliegveld brengen waar we binnen 10 minuten aankwamen. En bij terugkomst op een late maandagavond stond de chauffeur weer stipt op tijd klaar en bracht ons meteen naar de auto. Echt super geregeld en prima en attente chauffeur

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 14 oktober 2019.


Prima

8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 13 oktober 2019.


Gemakkelijk, goed en redelijk dichtbij het vliegveld parkeren. Vervoer van en naar vliegveld goed geregeld, hadden terugreis wel het geluk dat het mooi weer was, je kunt, naar ik aanneem, niet echt overdekt wachten.

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 12 oktober 2019.


Zeer goede parkeerservice, voor de 2e keer geboekt aardige chauffeur voelde goed en vertrouwd, op tijd weggebracht en bij terugkomst stond het busje al gereed ik ben wederom zeer tevreden volgende keer weer

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 12 oktober 2019.


Prima geregeld. Terrein ziet er wat achenebbisj uit, service is echter uitstekend. Telefonisch prima bereikbaar, bij terugkomst stond de bus al klaar bij de kiss and rise strook. Voor herhaling vatbaar!

8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 11 oktober 2019.


Prima parkeermogelijkheid voor een redelijke prijs op korte afstand van de luchthaven. Vriendelijke chauffeur die snel ter plaatse is. Je hoeft je autosleutel niet af te geven en de parkeerplaats lijkt wel een veilige plek. Niet waar iedereen zomaar bij komt. De entree zou wel iets duidelijker aangegeven mogen worden want we reden er bijna voorbij.

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 10 oktober 2019.


Prima service. Correct en op tijd.

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 09 oktober 2019.


Prima

8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 08 oktober 2019.


Prettige snelle shuttle service, Aad was een aardige chauffeur met een gezellig verhaal, parkeer terrein en shuttle bus zelf een beetje rommelig. Probeer de uitstraling wat netter te maken dan krijg je vanzelf meer klanten.

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 08 oktober 2019.


Snelle service, genoeg parkeerplekken. Staat duidelijk aangegeven waar Speed Parking is - het ligt aan een weg waar je niet zo hard mag rijden, en wij hebben het midden in de nacht gevonden.
Contact met de chauffeur was eenvoudig, zijn telefoonnummer staat op het bord daar, en we kregen direct te horen 'ik ben even mensen naar het vliegveld brengen, ik ben er over 10 minuten'. En dat was ook zo. Instructies voor de terugweg waren ook duidelijk en na hem gebeld te hebben stond hij ook zo weer op het vliegveld.

Over Speed Parking

Bij Speed Parking kunt u gemakkelijk, veilig en voordelig uw auto dichtbij de luchthaven parkeren. U kunt zelf uw auto parkeren op de toegewezen parkeerplek, wanneer u dat wenst kan een medewerker u helpen met parkeren of het in- en uitladen van uw bagage. En er is geen maximale doorrijhoogte en u kunt uw autosleutels zelf meenemen. Doordat u uw auto veilig parkeert bij Speed Parking, kunt u zorgeloos op vakantie. het terrein is voorzien van een mooie overdekte wachtruimte en u kunt er gebruik maken van alle voorzieningen. De shuttlebus rijdt regelmatig en hierdoor heeft u nooit lange wachttijden. De shuttlebus brengt u in 3 minuten naar het vliegveld en zet u af voor de ingang.

Speed Parking zorgt ervoor dat uw auto veilig geparkeerd staat. U bent verzekerd van het feit dat uw auto op een beveiligd en afgesloten terrein staat en continu onder bewaking staat van een medewerker. Er is 24/7 beveiliging en camerabewaking. Het parkeren gebeurt onder begeleiding van een medewerker, zodat eventuele schades bij het parkeren gelijk gemeld kunnen worden.

Bij Speed Parking beschikt u over een mooie overdekte wachtruimte waar u gebruik kunt maken van de aangeboden voorzieningen.

Shuttle parkeren

Aankomst

Het terrein van Speed Parking bevindt zich aan de Overschiese Kleiweg 595 op ongeveer 2 minuten van de snelweg. U kunt zich melden bij de receptie en een medewerker wijst u naar uw parkeerplek en helpt u graag met uw bagage.

Na het parkeren van uw auto wordt u met de shuttlebus naar de vertrekhal van het vliegveld gebracht. De shuttlebus staat voor u klaar bij de ingang van de parking en rijdt regelmatig.

Vertrek

Bij terugkomst neemt u telefonisch contact op met Speed Parking na het ophalen van uw bagage. Een medewerker zal u opwachten bij de aankomsthal en brengt u vervolgens terug naar uw auto.

Adres

Overschiese Kleiweg 595, 3045 LJ, Rotterdam

Help