Speed Parking

Bij Speed Parking kunt u gemakkelijk, veilig en voordelig uw auto parkeren. U wordt afgezet voor de ingang van het vliegveld. Het terrein is makkelijk te bereiken en ligt op 5 minuten rijden van de luchthaven. De shuttlebus rijdt regelmatig 24/7 en hierdoor heeft u nooit lange wachttijden. Het terrein biedt plaats aan alle personenvoertuigen en is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.

Meer informatie

Adres

Overschiese Kleiweg 595, 3045 LJ, Rotterdam
Parkeren Rotterdam Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Speed Parking

Speed Parking beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeeraanbieder
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
80%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× Valet service

Beoordelingen Speed Parking

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,3
Op basis van 270 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 19 juni 2019.


Nette ontvangst en een korte route naar het vliegveld. Aardige en goede chauffeur. Volgende keer weer.

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 18 juni 2019.


Wordt netjes te woord gestaan.
komt afspraken na

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 17 juni 2019.


Super service! Ideaal ... dicht bij vliegveld en de uiterst vriendelijke chauffeur doet er alles aan om je zo snel mogelijk op vliegveld neer te zetten. Bij terugkomst stond hij keurig op ons te wachten terwijl we vertraging hadden. Ik zou een volgende keer weer voor speed parking kiezen.

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 15 juni 2019.


Prima geregeld! Het enig wat we iets minder vonden was dat het busje waar we in vervoerd werden heel erg naar rook stonk, maar het is maar een klein stukje dus dat is wel te overzien. Auto stond prima bewaakt op een plek.

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 15 juni 2019.


Super aardige grappige meneer ,hadden een lekke band netjes voor ons opgepompt voor dat hij ons ophaalde.

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 15 juni 2019.


Prima geregeld. goede locatie. terrein is simpel maar functioneel. personeel correct en punctueel. gewoon prima. aanrader

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 13 juni 2019.


Perfecte timing van wegbrengen en ophalen.

8

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 12 juni 2019.


Ondanks mijn onmenselijke vroege aankomsttijd , stond de chauffeur al ons op te wachten en hij had al de nodige diensturen gedraaid en nog steeds vrolijk.
Rit naar vliegveld ging uitstekend.

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 10 juni 2019.


Prima

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 08 juni 2019.


Prima parkeerplaats! Klantvriendelijkheid is echt een sterk punt van hun! Super aardige mensen! Stond al klaar toen ik terug kwam goede service!

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 08 juni 2019.


Snel en goed service....

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 07 juni 2019.


Perfecte service, vriendelijke mensen!

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 06 juni 2019.


Perfecte service, bij aankomst om 5.00 uur was de chauffeur reeds aanwezig. Bij terug komst werden we al gebeld dat hij klaar stond. Ruime parkeer gelegenheid alles is oke. Chauffeur was behulpzaam en zeer vriendelijk.

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 04 juni 2019.


Prima parkeerplek. Snelle haal en brengservice

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 04 juni 2019.


Terrein waar de auto moet worden geparkeerd moet nog wat netter worden, maar de auto staat wel veilig .Top service ,je wordt netjes binnen 5 min op de luchthaven gebracht en bij terugkomst staat de auto alweer klaar om je terug naar de parking te brengen.En heel aardig personeel ,absoluut een aanrader.

Over Speed Parking

Bij Speed Parking kunt u gemakkelijk, veilig en voordelig uw auto dichtbij de luchthaven parkeren. U kunt zelf uw auto parkeren op de toegewezen parkeerplek, wanneer u dat wenst kan een medewerker u helpen met parkeren of het in- en uitladen van uw bagage. En er is geen maximale doorrijhoogte en u kunt uw autosleutels zelf meenemen. Doordat u uw auto veilig parkeert bij Speed Parking, kunt u zorgeloos op vakantie. het terrein is voorzien van een mooie overdekte wachtruimte en u kunt er gebruik maken van alle voorzieningen. De shuttlebus rijdt regelmatig en hierdoor heeft u nooit lange wachttijden. De shuttlebus brengt u in 3 minuten naar het vliegveld en zet u af voor de ingang.

Speed Parking zorgt ervoor dat uw auto veilig geparkeerd staat. U bent verzekerd van het feit dat uw auto op een beveiligd en afgesloten terrein staat en continu onder bewaking staat van een medewerker. Er is 24/7 beveiliging en camerabewaking. Het parkeren gebeurt onder begeleiding van een medewerker, zodat eventuele schades bij het parkeren gelijk gemeld kunnen worden.

Bij Speed Parking beschikt u over een mooie overdekte wachtruimte waar u gebruik kunt maken van de aangeboden voorzieningen.

Shuttle parkeren

Aankomst

Het terrein van Speed Parking bevindt zich aan de Overschiese Kleiweg 595 op ongeveer 2 minuten van de snelweg. U kunt zich melden bij de receptie en een medewerker wijst u naar uw parkeerplek en helpt u graag met uw bagage.

Na het parkeren van uw auto wordt u met de shuttlebus naar de vertrekhal van het vliegveld gebracht. De shuttlebus staat voor u klaar bij de ingang van de parking en rijdt regelmatig.

Vertrek

Bij terugkomst neemt u telefonisch contact op met Speed Parking na het ophalen van uw bagage. Een medewerker zal u opwachten bij de aankomsthal en brengt u vervolgens terug naar uw auto.

Adres

Overschiese Kleiweg 595, 3045 LJ, Rotterdam

Help