Bij Speed Parking kunt u gemakkelijk, veilig en voordelig uw auto parkeren. U wordt afgezet voor de ingang van het vliegveld. Het terrein is makkelijk te bereiken en ligt op 5 minuten rijden van de luchthaven. De shuttlebus rijdt regelmatig 24/7 en hierdoor heeft u nooit lange wachttijden. Het terrein biedt plaats aan alle personenvoertuigen en is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.

Meer informatie

Adres

Overschiese Kleiweg 595, 3045 LJ, Rotterdam
Parkeren Rotterdam Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Speed Parking

Speed Parking beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeeraanbieder
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
80%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× Valet service

Beoordelingen Speed Parking

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,4
Op basis van 525 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in september 2020. Beoordeling geschreven op 30 september 2020.


..

10

Heeft geparkeerd in september 2020. Beoordeling geschreven op 28 september 2020.


Geweldige service. Vriendelijke en uiterst hulpvaardige chauffeur die als een bevlogen reisleider uitleg gaf over de bezienswaardigheden tijdens de route naar het vliegveld. Ruim op tijd aanwezig.

10

Heeft geparkeerd in september 2020. Beoordeling geschreven op 25 september 2020.


De medewerker stond ons s'morgens rond 5 uur al op te wachten. Vriendelijke meneer die erg behulpzaam was met het inladen van de koffers. Onderweg naar het vliegveld was hij, ondanks het vroege tijdstip, erg spraakzaam.
Aangekomen bij het vliegveld weer behulpzaam met de koffers.
Bij terugkomst stond meneer al op ons te wachten en waren we in rap tempo weer bij onze auto. Onderweg vertelde hij nog even hoe we het beste konden rijden om op de ringweg te komen.
Kortom een prima organisatie voor vervoer van en naar luchthaven Rotterdam.
Mochten we weer vliegen vanaf luchthaven Rotterdam kiezen we zeker weer voor Speed Parking.

10

Heeft geparkeerd in september 2020. Beoordeling geschreven op 20 september 2020.


Prima parkeerplaats. zowel op de heen als de terugweg hele vlotte en goede breng en ophaal service. Ik zal deze Parkos de volgende keer zeker weer gebruiken. een aanrader dus.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2020. Beoordeling geschreven op 18 september 2020.


Perfecte service , aanrader !

10

Heeft geparkeerd in september 2020. Beoordeling geschreven op 16 september 2020.


Beide keren vriendelijke en veilige service. Locatie is goed te vinden. De medewerker wees mij bij terugkomst ook netjes op de juiste route terug naar de snelweg.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2020. Beoordeling geschreven op 08 september 2020.


Zeer klantvriendelijk en op tijd

8

Heeft geparkeerd in augustus 2020. Beoordeling geschreven op 24 augustus 2020.


Alles goed verlopen ondanks vrij 'amateuristische eerste indruk' van parkeerlocatie en shuttlebusje.
De beheerder/chauffeur zelf was super vriendelijk en behulpzaam en dat is natuurlijk wat telt samen met de snelle service en het feit dat we onze wagen netjes terugvonden na 2 weken. De parking zelf is een eerder onverzorgd braakliggend terrein.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2020. Beoordeling geschreven op 24 augustus 2020.


Wij hadden een hele fijne ervaring. De heen vlucht werden we netjes ontvangen, de koffers aangenomen en binnen 10 minuten stonden we op het vliegveld. De terugvlucht stonden ze ons al op te wachten en konden we meteen vertrekken. Het was onze eerste keer met dit bedrijf maar zeker niet de laatste keer. Hele aardige chauffeur

10

Heeft geparkeerd in augustus 2020. Beoordeling geschreven op 24 augustus 2020.


Goed geregeld aardige chauffeur komt op
Tijd geen gedoe

8

Heeft geparkeerd in augustus 2020. Beoordeling geschreven op 23 augustus 2020.


Goed en vriendelijk
Een min punt de bus mag wel eens vernieuwd worden

10

Heeft geparkeerd in augustus 2020. Beoordeling geschreven op 21 augustus 2020.


Was een geweldige lieve man.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2020. Beoordeling geschreven op 19 augustus 2020.


Ja wat zal ik zeggen. Speedparking is echt zeer dienstverlenend, liefdevol, warm, vriendelijk, sociaal, attent, denken mee, teveel om op te noemen. Bij Speedparking kan ik alles loslaten en dat kan ik niet altijd even goed. Je kunt met een gerust hart op vakantie. Super bedankt nogmaals lieve mensen van Speedparking voor alles! Ik ga zeker nogmaals van jullie dienst Speedparking gebruikmaken, fantastische mensen, toppers! Groetjes Senna en Lucia, ps fantastische auto!

10

Heeft geparkeerd in augustus 2020. Beoordeling geschreven op 18 augustus 2020.


Geweldig, ontzettend goed geholpen! Ook bij terugkomst ! Super super ! Zelfs ontzettend gezellig in het busje ! Bedankt daarvoor, was erg leuk om zo terug te komen van vakantie ! Bij de volgende reis komen we weer ! Zeer goed bevallen !

10

Heeft geparkeerd in augustus 2020. Beoordeling geschreven op 16 augustus 2020.


Zeer goede service. Shuttle stond al te wachten bij terugkomst zonder te hoeven bellen.

Over Speed Parking

Bij Speed Parking kunt u gemakkelijk, veilig en voordelig uw auto dichtbij de luchthaven parkeren. U kunt zelf uw auto parkeren op de toegewezen parkeerplek, wanneer u dat wenst kan een medewerker u helpen met parkeren of het in- en uitladen van uw bagage. En er is geen maximale doorrijhoogte en u kunt uw autosleutels zelf meenemen. Doordat u uw auto veilig parkeert bij Speed Parking, kunt u zorgeloos op vakantie. het terrein is voorzien van een mooie overdekte wachtruimte en u kunt er gebruik maken van alle voorzieningen. De shuttlebus rijdt regelmatig en hierdoor heeft u nooit lange wachttijden. De shuttlebus brengt u in 3 minuten naar het vliegveld en zet u af voor de ingang.

Speed Parking zorgt ervoor dat uw auto veilig geparkeerd staat. U bent verzekerd van het feit dat uw auto op een beveiligd en afgesloten terrein staat en continu onder bewaking staat van een medewerker. Er is 24/7 beveiliging en camerabewaking. Het parkeren gebeurt onder begeleiding van een medewerker, zodat eventuele schades bij het parkeren gelijk gemeld kunnen worden.

Bij Speed Parking beschikt u over een mooie overdekte wachtruimte waar u gebruik kunt maken van de aangeboden voorzieningen.

Shuttle parkeren

Aankomst

Het terrein van Speed Parking bevindt zich aan de Overschiese Kleiweg 595 op ongeveer 2 minuten van de snelweg. U kunt zich melden bij de receptie en een medewerker wijst u naar uw parkeerplek en helpt u graag met uw bagage.

Na het parkeren van uw auto wordt u met de shuttlebus naar de vertrekhal van het vliegveld gebracht. De shuttlebus staat voor u klaar bij de ingang van de parking en rijdt regelmatig.

Vertrek

Bij terugkomst neemt u telefonisch contact op met Speed Parking na het ophalen van uw bagage. Een medewerker zal u opwachten bij de aankomsthal en brengt u vervolgens terug naar uw auto.

Adres

Overschiese Kleiweg 595, 3045 LJ, Rotterdam

Help