Hoe werkt Valet Parking op Bremen Airport?

Wanneer u voor valet parking kiest, hebt u gekozen voor de handigste maar de duurdere parkeer methode. Met de parkeerservice rijdt u met uw eigen auto rechtstreeks naar de vertrekhal van de luchthaven Bremen. Daar geeft u uw auto af en kunt u direct naar het inchecken gaan. Dit bespaart niet alleen veel tijd, maar het is ook veel minder werk voor u. Helaas is het momenteel nog niet mogelijk om de valet-service in Bremen te boeken. We houden u echter op de hoogte over eventuele updates.

Parkeerproces:

Houd voor een soepel verloop rekening met de parkeerinstructies, die u ook vindt in uw reserveringsbevestiging. Deze worden u toegestuurd na het voltooien van een reservering. Meestal, vlak voordat je op de luchthaven aankomt, bel je het parkeerterrein waarbij je hebt geboekt om je aankomsttijd te bevestigen. Deze wordt op de hoogte gebracht van uw naderende aankomst en zal u daarom al op de luchthaven verwachten voor de auto levering. In uw reserveringsbevestiging vindt u ook het adres waar u naartoe moet rijden en natuurlijk het telefoonnummer van de bestuurder die uw auto zal meenemen. De auto transfer vindt direct bij de vertrekterminal plaats. U herkent de medewerker aan zijn bedrijfskleding, maar dankzij uw reserveringsgegevens zullen zij u herkennen en direct naar u toe komen. Voer op de luchthaven samen met de medewerker een schadecontrole uit en vul een handover protocol in om latere misverstanden te voorkomen. Daarna kunt u direct naar het inchecken gaan, terwijl de bestuurder uw auto parkeert op de beveiligde parkeerplaats van de provide die u hebt geboekt, niet ver van de luchthaven.  

Terugkeer in Bremen

Nadat u weer bent beland op de luchthaven van Bremen, belt u het telefoonnummer dat u vindt in uw reserveringsbevestiging. Dit is hetzelfde nummer dat u heeft gebruikt toen u arriveerde. Uw telefoontje informeert het parkeerterrein van uw aankomst en zal uw auto snel voor u op de luchthaven bezorgen. Meestal wacht uw auto op u met de chauffeur op dezelfde locatie als waar u de heenweg de auto hebt afgeleverd. Doordat het voertuig op u wacht wanneer u de terminal verlaat, kunt u uw reis voortzetten zonder oponthoud.

 

Heeft u vragen?

Onze klantenservice is 7 dagen per week geopend.

Email of bel ons.