Hoe werkt Shuttle-Parking op de luchthaven van Bremen?

Bent u geïnteresseerd in het boeken van een shuttle parking op Bremen Airport en vraagt u zich af wat het is en hoe het precies werkt?

Parkeren met de shuttle op de luchthaven van Bremen is gemakkelijk en ongecompliceerd. Op de dag van uw reis hoeft u alleen met uw eigen voertuig naar de parkeerplaats van de door u geboekte aanbieder te rijden. Meestal kunt u uw auto parkeren op een van de de gratis toegewezen parkeerplaatsen of u krijgt er een toegewezen. U ziet in ieder geval meteen waar uw auto geparkeerd staat. Direct daarna wordt u per shuttlebus naar de luchthaventerminal gebracht. U vindt het adres en telefoonnummer van uw gereserveerde parkeeraanbieder in uw reserveringsbevestiging, die u ontvangt na het succesvol voltooien van een reservering per e-mail. Hiermee kunt u op elk moment contact opnemen met de parkeerprovider, bijvoorbeeld als er op korte termijn wijzigingen in uw reservering zijn.

Al onze leveranciers in Bremen rijden hun klanten individueel naar de luchthaventerminal. Dit betekent dat u zonder vertraging naar de luchthaven kunt gaan.

Bij terugkomst wordt u met dezelfde shuttle opgehaald bij de luchthaventerminal en teruggebracht naar uw voertuig. Meestal wacht de shuttle u al op, maar als er geen shuttle bus is moet u in het ergste geval 15 minuten wachten. De shuttlebussen van de aanbieders rijden dag en nacht naar u toe. Het is alleen belangrijk dat u uw vluchtgegevens en dus ook de tijden verstrekt, zodat de providers op de hoogte zijn.

 

Voordelen

  • Prijs - Shuttle parkeren is meestal de goedkoopste optie
  • Vertrouwen - U kunt zien waar en hoe uw auto geparkeerd staat, aangezien u deze zelf hebt geparkeerd. Daarom kunt u er van uitgaan dat uw auto tijdens uw reis veilig onder beschutting staat.

Nadelen

  • Tijd - De shuttledienst van en naar de luchthaven kost meestal iets meer tijd dan valet parking. Omdat u in het geval van de shuttle service eerst naar het parkeerterrein rijdt en vervolgens met een shuttle-transport naar de luchthaventerminal wordt gebracht.
  • Comfort - Omdat je na thuiskomst niet in je auto kunt stappen, maar eerst de shuttle naar het parkeerterrein moet nemen, kost dit soort parkeren meer tijd en is het ook minder comfortabel dan valet parking.

Heeft u vragen?

Onze klantenservice staat voor u klaar op werkdagen tussen 9:00 - 17:00 uur.

Email of bel ons.