Parkos
user
Toggle Navigation
Goedkoop parkeren Rotterdam Airport

Inhoudsopgave

9 minuten leestijd

Goedkoop parkeren Rotterdam Airport

Wanneer je op vakantie gaat met het vliegtuig, wil je natuurlijk niet te maken hebben met de kosten van alle extra’s die je voor je reis wilt boeken. Zo kunnen de kosten van het parkeren bij de officiële parkings van de luchthaven soms flink oplopen, maar via Parkos vind je gemakkelijk en snel de voordeligste opties voor parkeren bij Rotterdam Airport. Om een reservering te maken, hoef je alleen maar je reisgegevens in te voeren op onze website en een van onze partners te selecteren voor veilig parkeren bij Rotterdam Airport. Daarna kun je de parkeerterreinen van de aanbieders vergelijken op basis van hun tarieven en uitstekende beoordelingen. Zo parkeer je al een week voor nog geen €80. In deze blog stellen we onze top goedkoop parkeren bij Rotterdam Airport voor.

Top 4 goedkoop parkeren bij Rotterdam Airport via Parkos

Bij Rotterdam Airport kun je kiezen uit vier verschillende parkeeraanbieders die goedkoop parkeren bij Rotterdam Airport aanbieden. Het zijn onze partners die we persoonlijk hebben gecontroleerd, zodat jij er zeker van kunt zijn dat je auto veilig geparkeerd staat nabij vliegveld Rotterdam. Het is mogelijk om te kiezen voor kort parkeren of lang parkeren, en voor shuttle parking (de meest voorkomende parkeervorm) of valet parkeren (de meest comfortabele parkeeroptie) bij Rotterdam Airport.

Speed Parking

Bij Speed Parking kun je jouw auto veilig en voordelig dichtbij Rotterdam Airport parkeren. Er is geen maximale doorrijhoogte en je kunt zelf parkeren of hulp krijgen van een medewerker. Het terrein heeft 24/7 beveiliging, camerabewaking, en een overdekte wachtruimte. Het parkeerterrein werkt met shuttle parkeren, waarbij je met een bus naar het vliegveld gebracht wordt. Dat is natuurlijk een goede service! De shuttlebus brengt je in 3 minuten van de parkeerplek naar het Rotterdam The Hague Airport. Een week lang parkeren Rotterdam Airport kost slechts €79,50.

Terminal Parking Rotterdam Airport

Parkeren bij Terminal Parking Rotterdam Airport is moeiteloos. Je parkeert zelf in de garage van Hotel Fletcher, en bij terugkomst scan je gewoon je inrijkaart bij de hotelreceptie (welke 24 uur per dag aanwezig is) om uit te rijden. De garage heeft een maximale doorrijhoogte van 2,05 meter. Het is zelfbediening met duidelijke instructies per e-mail na het maken van een reservering. Bij evenementen kan de capaciteit beperkt zijn, maar je auto wordt dan veilig verplaatst naar een extern beveiligd terrein. Het terrein heeft cameratoezicht en biedt een overdekte wachtruimte. Tenslotte kun je gebruik maken van een ontbijtbuffet in het hotel als je je parkeert voor een vroege vlucht. De parkeerkosten per week zijn zo’n €112,-.

Park Simply

Met Park Simply wordt parkeren bij Rotterdam The Hague Airport eenvoudig gemaakt. Je rijdt direct naar de vertrekhal van luchthaven Rotterdam, waar een ervaren medewerker van Park Simply je auto overneemt en parkeert, waardoor je snel en zorgeloos kunt reizen. De valet parking service begint met een inspectie van je auto om eventuele schade te noteren, voordat de medewerker deze veilig parkeert op een goed beveiligd terrein. Bij terugkomst wordt je auto weer bij de vertrekhal van het vliegveld afgeleverd. De chauffeurs van Park Simply zijn bekwaam met diverse autotypes, inclusief aangepaste auto’s voor mensen met beperkingen. Ze bieden extra diensten aan, zoals auto wassen en opladen voor elektrische auto’s. Een week goedkoop parkeren Rotterdam Airport kost €112,59. Wil je gebruik maken van de parkeerplaatsen in de overdekte parkeergarage? Dan liggen de parkeertarieven wat hoger: voor €149,50 kun je een week valet parkeren bij airport Rotterdam.

Valet Parking Rotterdam Airport

Bij Valet Parking Rotterdam Airport kun je eenvoudig je auto afgeven bij het parkeerterrein naast het vliegveld. Ze bieden zowel valet parking binnen de parkeergarage als parkeren buiten op een beveiligd terrein. De overdekte parkeergarage heeft ruimte voor 500 auto’s en een maximale doorrijhoogte van 2,05 meter. Als je binnen wilt parkeren, parkeert een chauffeur je auto in de garage terwijl je incheckt. Als je buiten wilt parkeren, wordt je auto op een beveiligd terrein geparkeerd, ongeveer 5 km van het vliegveld. Je auto wordt veilig bewaakt met videocamera’s, en je sleutels worden zorgvuldig opgeslagen. Het personeel is verzekerd, en je hebt directe toegang tot de luchthavenfaciliteiten. De kosten voor een week parkeren variëren tussen €113,25 voor buiten parkeren en €155,- voor overdekt valet parkeren.rotterdam airport goedkoop parkerenGoedkoop parkeren Rotterdam Airport: zo makkelijk is een parkeerplaats reserveren

Bij Rotterdam Airport bieden we je een eenvoudige en betaalbare manier om te parkeren, zodat je met gemoedsrust aan je reis kunt beginnen. Onze website controleert regelmatig al onze partnerparkeerbedrijven op zowel veiligheid als de kwaliteit van hun service ter plaatse. Als je extra diensten wilt, zoals een autowasbeurt of brandstofservice, raden we aan om vooraf contact op te nemen met het geselecteerde parkeerbedrijf voordat je gaat reserveren en parkeren. Houd er rekening mee dat sommige extra services, zoals extra bagage of het parkeren van een grotere auto, mogelijk extra kosten met zich meebrengen. Voor de meest gedetailleerde informatie kun je altijd de gegevens van onze partners raadplegen voordat je je parkeerplaats boekt. We willen benadrukken dat al onze partners beschikken over de vereiste verzekeringen om je gemoedsrust te garanderen.

Om je vakantie echt ontspannen te beginnen, is het ook essentieel om voldoende tijd voor je reis in te plannen. Verkeersdrukte, volle snelwegen aan het begin van de vakantie en zelfs onverwacht weer kunnen invloed hebben op je reistijd. Daarom raden we aan om ruim op tijd naar een parkeerplaats te zoeken en deze vooraf te reserveren via Parkos. Op die manier kun je vol vertrouwen van je vakantie genieten en tegelijkertijd je portemonnee sparen.