Bij Relaxpark kunt u gerust uw auto achterlaten op hun parkeerterreinen, zowel overdekt als in de open lucht. U kunt kiezen uit een shuttle en een valet service. U kunt dag en nacht terecht bij het vriendelijke en behulpzame personeel van Relaxpark. Het parkeerterrein ligt op 2 minuten van Düsseldorf Airport.

Meer informatie

Adres

Kieshecker Weg 128, D-40468, Düsseldorf
Parkeren Düsseldorf Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Relaxpark

Relaxpark beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
× Geen maximale Doorrijhoogte
× Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen Relaxpark

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,2
Op basis van 357 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 31 maart 2018.


Wij zijn 22 maart via Dusseldorf gevlogen. We hebben bij Parkos een parkeerplaats gereserveerd. Bij aankomst werden wij vriendelijk ontvangen. De auto werd nagekeken en de kilometerstand opgeschreven. De transfer stond te wachten en bracht ons naar het vliegveld. Ook bij terugkomst gebeld met Parkos en binnen No Time kwamen ze ons weer ophalen. De auto stond al klaar en konden zo richting huis.
Top service!

10

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 30 maart 2018.


Goed geregeld geen enjek probleem

10

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 30 maart 2018.


Voor de eerste keer geprobeerd omdat we normaal vanaf Schiphol vliegen. Het is supergoed bevallen.

Wat we heel fijn vinden is dat je er makkelijk naar toe rijdt, aardige jongens die simpel uitleggen wat de bedoeling is. Ze maken even kort foto's van je auto zodat je geen gemekker krijgt over eventuele schade etc.

Het busje om je weer op te halen staat binnen 2 minuten voor je neus omdat het heel dichtbij het vliegveld is. Het is zelfs te lopen als je zin het.

Vervolgens staat de auto weer klaar, rij je weg en je zit zo weer op de snelweg.

Ik bleek een dag te weinig gereserveerd te hebben vanwege het tijdsverschil met de plek waar we vandaag kwamen. Niemand die moeilijk deed of aangaf dat ik een dag bij moest betalen. Uiteraard wel gewoon betaald maar het gaat om het gebaar dat ze maakten.

Zowel Relax Parking als het vliegveld van Düsseldorf is heel goed bevallen. Gaan we vaker doen.

Thanks for the service.

10

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 29 maart 2018.


Nette parkeer ruimte, goed bereikbaar, snelle afhandeling, je word snel geholpen bij aankomst, zeker voor herhaling vatbaar, het contact liep goed en soepel met de medewerkers.

10

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 24 maart 2018.


Betrouwbaar en veilige plek om je auto achter te laten. Vriendelijke medewerkers.

8

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 23 maart 2018.


Geweldige service,
Alles wat ik hierover gelezen had, klopt gewoon.
Geen 5 sterren van mij omdat er altijd verbeter puntjes zijn, zoals mensen in dienst nemen die meerdere talen kunnen spreken dan alleen duits.
Verder prima service!

10

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 21 maart 2018.


Perfect!

10

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 17 maart 2018.


Prima service, auto snel opgehaald en bij terugkomst bijzonder snel weer afgeleverd. Daar hebben wij bij andere aanbieders wel eens andere ervaringen mee. Wat ons betreft een aanrader

10

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 16 maart 2018.


Goede service men stond al te wachten toen we kwamen en na het landen stond de auto al klaar

10

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 15 maart 2018.


Snelle service, kwartiertje van te voren gebeld. Na het uitpakken van de koffers stond de medewerker erbij. Bij terugkomst stond de auto al klaar toen we luchthaven uitliepen. Er worden netjes fotos gemaakt van de auto bij aankomst, km-stand wordt genoteerd. Geen reden voor ongerustheid!

10

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 15 maart 2018.


Hele vriendelijke medewerkers. Ondanks dat ze niet goed Engels praten, doen ze wel hun best. Samen wordt ook de kmstand genoteerd. Vanaf aankomst bij Relaxpark tot we op de airport stonden heeft ons 10 min gekost incl. 10+ stuks bagage inladen en onze reservering die niet goed was doorgekomen. Bij terugkomst wel miscommunicatie maar na een tweede telefoontje stonden ze binnen paar minuten voor onze neus. Zeker voor herhaling vatbaar!

10

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 14 maart 2018.


Perfect op tijd, zowel bij halen als brengen. Vriendelijk. Prettig.

10

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 14 maart 2018.


Top service. 15 minuten voor ik bij de luchthaven Düsseldorf arriveerde gebeld met het telefoonnummer. Bij aankomst stond de medewerker van Relaxpark te wachten, duidelijk herkenbaar met hesje. Er werden foto's gemaakt van de auto voor eventuele beschadiging en de auto werd na ondertekening van contract meegenomen. Bij terugkomst gebeld toen ik mijn koffer had en binnen 5 minuten kwam mijn auto buiten aanrijden.

10

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 12 maart 2018.


Alles goed en snel geregeld. Volgende keer weer relaxpark!

10

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 10 maart 2018.


Very convenient . Good service .

Over Relaxpark

Relaxpark beschikt over 600 parkeerplaatsen met de keuze uit twee parkeergarages en een buitenterrein. U kunt kiezen voor zowel een shuttle- als een valet service. De parkeerterreinen hebben een maximum doorrijhoogte van 1,90 meter. Vanuit de hoofdlocatie wordt uw auto naar één van de externe locaties gebracht. Er wordt maximaal 24 kilometer in uw auto gereden.

Shuttle service
Met de shuttle service rijdt u naar Relaxpark toe, waar u uw auto overhandigt na een inspectie. De medewerkers parkeren de auto voor u op het gewenste parkeerterrein. Een shuttlebus brengt u van en naar het vliegveld vanaf het parkeerterrein. Het personeel is altijd bereid om u te helpen met uw koffers. De rit met de shuttlebus duurt niet langer dan 2 minuten.

Valet service
Relaxpark biedt ook een valet service aan, een makkelijke parkeeroptie. Een chauffeur haalt uw auto op van het vliegveld en parkeert deze voor u. U kunt dus gewoon naar Düsseldorf Airport rijden. Tijdens de overdracht van uw auto wordt deze zorgvuldig gecontroleerd op eventuele schade. Op de terugreis wordt uw auto weer naar de luchthaven gebracht en kunt u voor de vertrekhal weer instappen.

Het verharde buitenterrein is omheind en wordt net als de parkeergarages door videocamera’s bewaakt. Uw autosleutels worden veilig opgeborgen in een kluis.

Bij de inspectie van uw auto worden er foto’s gemaakt en de kilometerstand wordt opgeschreven. Tijdens de parkeerduur wordt bijgehouden welke medewerker in uw auto rijdt en waar die naartoe rijdt. Uw auto is voor het parkeren bij Relaxpark verzekerd volgens hun algemene voorwaarden.

De naam Relaxpark zegt het al. U kunt relaxed terugkomen van uw reis, mede door de service van Relaxpark. De medewerkers helpen u met het in- en uitladen van uw bagage in de shuttlebus. Op de hoofdlocatie kunt u binnen wachten en zijn er toiletten. Koffie of andere dranken zijn hier beschikbaar. Voor de trip met de shuttlebus is het mogelijk om kinderzitjes aan te vragen.

Shuttle parkeren

Aankomst
Bij shuttle parkeren rijdt u naar de hoofdlocatie van Relaxpark, op Kieshecker Weg 128. Dit ligt slechts op 600 meter afstand van Düsseldorf Airport en is goed te vinden vanaf de snelweg. Plan uw route met de routeplanner van Parkos.

U kunt de werknemers herkennen aan het rode vest. Na de inspectie van uw auto kunt u dan direct in de shuttlebus stappen.

De shuttlebus zijn zilver of rood en hebben het logo van Relaxpark op de zijkant staan. De shuttlebus rijdt voor elke klant apart. Relaxpark heeft meerdere shuttlebussen ter beschikking, dus ook grotere groepen kunnen makkelijk naar het vliegveld gebracht worden. De transfer is maar 2 minuten rijden.

Vertrek
Om aan het einde van de reis weer bij uw auto te komen, belt u met Relaxpark wanneer u de koffers van de bagageband gehaald hebt. Zij sturen dan de zilveren of rode shuttlebus naar het vliegveld om u op te halen.

De shuttlebus staat op u te wachten bij vertrekhal B-C (Abflug B-C). Dit is dezelfde plek waar u gedropt bent op de heenreis. De shuttlebus brengt u vervolgens naar uw auto.

Het kan voorkomen dat u enkele dagen eerder of later dan gepland terugvliegt. Wanneer er dan eventueel extra kosten ontstaan, kunt u dit direct op de hoofdlocatie contant bijbetalen. Wanneer u vroeger of later terugvliegt, kunt u dit doorgeven aan Relaxpark.

Valet parkeren

Aankomst
Bij valet parkeren rijdt u naar Düsseldorf Airport, aan Flughafenstraße 120. U belt 15 minuten voor aankomst op het vliegveld naar Relaxpark. Zij sturen dan een chauffeur naar de luchthaven. De chauffeur zal u bij vertrekhal B-C (Abflug B-C) opwachten.

De chauffeur is te herkennen aan de werkkleding, een rood vest met het logo van Relaxpark. Meestal lopen ze al op u af, omdat u het kenteken en model van uw auto doorgeeft tijdens de reservering.

Samen met de chauffeur inspecteert u de auto voordat u de sleutels overhandigt. U kunt nu inchecken voor uw vlucht terwijl de chauffeur de auto wegbrengt. De auto wordt voor u geparkeerd op het gekozen parkeerterrein. Er wordt maximaal 24 kilometer gereden in uw auto.

Vertrek
Bij terugkomst belt u weer Relaxpark op nadat u alle bagage opgehaald heeft. Op de dag van aankomst is de auto naar de hoofdlocatie gebracht zodat hij snel naar het vliegveld gereden kan worden. U neemt uw auto in ontvangst wederom bij vertrekhal B-C (Abflug B-C).

Er vindt nog een inspectie plaats samen met de in een rood vest gestoken chauffeur. Daarna kunt u naar huis rijden.

Als u mogelijkerwijs een dag of enkele dagen eerder of later aankomt dan gepland, dan kunt u dit doorgeven aan Relaxpark. Wanneer er extra parkeerkosten bijkomen, dan kunt u dit contant bijbetalen aan het einde van uw reis.

Help