Hoe werkt valet parkeren bij Weeze airport?

U gaat op vakantie en reist via airport Weeze? In dit geval hebben wij de beschikking over een valet parkeerdienst. Maar wat is valet parkeren en hoe werkt dit precies? En hoe betrouwbaar is deze parkeren Weeze optie eigenlijk?

Als u kiest voor valet parkeren dan parkeert een chauffeur uw auto voor u. U hoeft alleen naar de vertrekhal te rijden. Daar wacht een chauffeur u op. De chauffeur controleert eerst uw auto op schade en/of mankementen zodat u weet waar u aan toe bent voordat uw auto geparkeerd wordt. Dit geeft een stuk zekerheid voordat u op reis gaat én scheelt tijd.

U kunt namelijk direct voor de vertrekhal uitstappen, dichtbij de incheckbalie. Daardoor kunt u ruim op tijd inchecken. Een bijkomend feit is dat de bij ons aangesloten parkeeraanbieders uitsluitend werken met gecertificeerde chauffeurs. U kunt er dus vanuit gaan dat uw auto in goede handen is.

 

Hoe kom ik bij de vertrekhal?

De vertrekhal is makkelijk te vinden, rijdt u aan via Eindhoven dan moet u via de a57 rijden tot afrit Goch/Weeze, daarna hoeft u alleen maar het aangegeven luchthaven symbool te volgen. Komt u vanuit het noorden dan raden wij aan om via de A77 richting Keulen te rijden. Deze gaat over in de A57, hier moet u wederom rijden tot de afrit Goch/Weeze waarna u het luchthaven symbool kunt volgen.

Bij terugkomst

Wanneer u terugkomt raden wij u aan om een half uur van te voren uw parkeeraanbieder te contacteren per telefoon. Zo weet de parkeeraanbieder precies wanneer u aankomt en staat uw auto voor u klaar voor de aankomsthal. Dit telefoonnummer kunt u vinden in de bevestigingsmail die u heeft gekregen na uw reservering. Zo kunt u direct in uw auto stappen en uw reis voortzetten.

Waar staat de medewerker van het parkeerbedrijf

U kunt de medewerker van het parkeerbedrijf vinden op het afgesproken adres, deze kunt u vinden in uw bevestigingsmail. De medewerker heeft uw gegevens en weet daarom ook in wat voor auto u reist. Het is vaak het geval dat de parkeermedewerker u daarom al ziet aankomen en naar u toe loopt. Indien dit niet het geval is kunt u de medewerker herkennen aan de bedrijfskleding van de betreffende parkeeraanbieder.

Heeft u vragen?

Onze klantenservice is 7 dagen per week geopend.

Email of bel ons.