Hoe laat moet ik bij het parkeerterrein aanwezig zijn?

Als u kiest voor een parkeren Weeze optie, dan raden wij u aan om minimaal 2,5 uur van te voren aanwezig te zijn op het vliegveld (valet parkeren) of parkeerterrein (shuttle-parkeren). De meeste luchtvaartmaatschappijen raden u aan om twee uur van te voren aanwezig te zijn, dus dan heeft u een half uur de tijd voor het parkeren.


Reserveer nu je parkeerplaats


Als u kiest voor één van onze parkeerdiensten moet u een tweetal zaken in rekening nemen. Wanneer u kiest voor shuttle parkeren heeft u extra reistijd, u reist namelijk per shuttle bus vanaf het parkeerterrein naar het vliegveld. Al de bij ons aangesloten shuttle parkeerdiensten liggen maximaal op 10 minuten afstand vanaf het vliegveld. Rekent u dus op maximaal 20 minuten reistijd extra. Hierbij rekenen we ook het bagage pakken en het lopen naar de incheckbalie. Wij willen graag dat u met een gerust hart op reis gaat, een half uur speling is daarom aan te raden.

Voor valet parkeren geldt hetzelfde als bij het shuttle parkeren (2,5 uur), hier houden wij rekening met het feit dat de chauffeur eerst uw auto grondig controleert voordat de auto geparkeerd wordt. Hij controleert uw auto op eventuele schade, zodat er na uw reis geen discussie over kan bestaan. U stapt direct uit voor de vertrekhal. Zo heeft u alle tijd om tijdig bij de incheckbalie te zijn.

Heeft u vragen?

Onze klantenservice is 7 dagen per week geopend.

Email of bel ons.