TunaPark biedt zowel binnen als buiten parkeren aan in combinatie met een shuttle service. Doordat het parkeerterrein op 7 km van de luchthaven ligt, duurt de rit slechts ca. 10 minuten. U kunt een kinderzitje in uw reservering bijboeken indien nodig. Uw auto staat veilig geparkeerd op het terrein van TunaPark door camerabeveiliging, omheining en de aanwezigheid van bewakers 24 uur per dag, 7 dagen per week. Hierdoor kunt u met een gerust gevoel uw reis vervolgen. TunaPark is 24 uur per dag geopend.

De luchthavenbelasting is inbegrepen in de parkeerprijs. Meer informatie

Adres

Glashüttenstraße 7, 51143, Köln
Parkeren Vliegveld Keulen

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid TunaPark

TunaPark beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
× Geen maximale Doorrijhoogte
× Gehandicapten parkeerplek
40%

Bereikbaarheid

<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× 24/7 transfer
× Valet service

Beoordelingen TunaPark

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,0
Op basis van 16 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 08 mei 2022.


Prima geregeld, snel en vriendelijk.

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 08 mei 2022.


Super geregeld

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 07 mei 2022.


Na telefoontje werd er direct actie ondernomen men was op tijd bij het parkeerterrein, de auto stond veilig binnen en werden netjes naar de plaats van bestemming gebracht met uitleg waar weer opgehaald te worden na terugkeer

8

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 07 mei 2022.


Prima service vriendelijke mensen

10

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 05 mei 2022.


Zijn beleeft en behulpzaam. Bellen en ze komen. Auto netjes terug zonder schade. Top.

10

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 02 mei 2022.


Goede service en vriendelijk personeel

10

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 01 mei 2022.


Prima service, vriendelijke medewerkers, snelle en duidelijke communicatie via e-mail, telefoon en Whatsapp. Overdekte parkeergarage en veilig.

10

Heeft geparkeerd in november 2021. Beoordeling geschreven op 25 december 2021.


Door een foute adressering in de GPS heeft de beheerder 15 minuten op ons moeten wachten. Hij was boos maar heeft wel alles correct afgehandeld. Op de terugreis alles perfect gegaan. Goede prijs, aanrader.

Over TunaPark

Shuttle Service

Aankomst
Op de dag van uw reis belt u ongeveer 30 minuten van te voren naar TunaPark. Op deze manier kan TunaPark zich gereed maken voor uw aankomst op het parkeerterrein. Zodra u aankomt wordt uw auto gecontroleerd op eventueel bestaande beschadigingen, om problemen achteraf te voorkomen. Dit wordt gecontroleerd in het bijzijn van u. Deze worden voor u veilig bewaard in een afgesloten kast, totdat u terugkomt.

Vervolgens wordt u met de shuttle naar het vliegveld gebracht. Deze rit zal ongeveer 10 minuten duren. U kunt een kinderzitje in uw reservering bijboeken indien nodig. TunaPark beschikt over twee shuttlebussen waardoor u zo snel als mogelijk is naar het vliegveld gebracht wordt. U wordt afgezet bij vertrekhal Terminal 1C.

Het toelaten van grotere voertuigen (max. hoogte: 1,85 m; max. breedte: 2,50 m; max. lengte: 6,00 m) is mogelijk op aanvraag bij de aanbieder van de parkeerplaats en tegen betaling van een toeslag.

Terugkomst
Op de dag dat u terugkomt van uw reis, dient u TunaPark te bellen zodra u aangekomen bent bij het ophaalpunt bij vertrekhal Terminal 1C. Vervolgens haalt een medewerker van TunaPark u op en brengt u terug naar uw auto en u kunt uw reis zo snel mogelijk vervolgen.

Het terrein van TunaPark is voorzien van camerabewaking, omheining en bewaking. Het personeel ter bewaking is 24 uur per dag, 7 dagen per week aanwezig. Op deze manier kunt u met een gerust gevoel uw reis vervolgen.

Op het terrein van TunaPark is een wachtruimte en wc aanwezig en het terrein is verhard. TunaPark is 24 uur per dag geopend.

Het toelaten van grotere voertuigen (max. hoogte: 1,85 m; max. breedte: 2,50 m; max. lengte: 6,00 m) is mogelijk op aanvraag bij de aanbieder van de parkeerplaats en tegen betaling van een toeslag.

Neem contact op met de parkaanbieder als u met omvangrijke of extra bagage aankomt.

De luchthavenbelasting is inbegrepen in de parkeerprijs.

Shuttle Service

Aankomst
Op de dag van uw reis rijdt u rechtstreeks naar het parkeerterrein van TunaPark aan de Hansestraße 63A. Bel TunaPark 20 minuten van te voren. Zo kan TunaPark zich voorbereiden op uw komst. Vervolgens parkeert u uw auto op het terrein, waarna u met de shuttle naar het vliegveld in Köln wordt gebracht. Deze rit zal ongeveer 10 minuten duren.

Het toelaten van grotere voertuigen (max. hoogte: 1,85 m; max. breedte: 2,50 m; max. lengte: 6,00 m) is mogelijk op aanvraag bij de aanbieder van de parkeerplaats en tegen betaling van een toeslag.

Terugkomst
Bel TunaPark zodra u aankomt bij vertrekhal terminal 1C. Een medewerker zal u vervolgens zo snel mogelijk ophalen en u naar uw auto terugbrengen. Hierna kunt u uw reis vervolgen.

Adres

Glashüttenstraße 7, 51143, Köln