ParkGarant

Düsseldorf Airport
full star
9,8 179 beoordelingen

Uw auto in de beste handen. Welkom bij onze exclusieve luchthavenvalet- en shuttleservice op de luchthaven van Düsseldorf! De parkeeraanbieder biedt u een eersteklas ervaring met een verscheidenheid aan diensten: shuttle en valet

Lees minder
 • Algemene informatie

  chevron

  Uw auto in de beste handen. Welkom bij onze exclusieve luchthavenvalet- en shuttleservice op de luchthaven van Düsseldorf! De parkeeraanbieder biedt u een eersteklas ervaring met een verscheidenheid aan diensten: shuttle en valet

 • veiligheid

  chevron

  De parkeerplaats wordt 24 uur per dag, 7 dagen per week beveiligd door ParkGarant personeel. Wanneer uw voertuig wordt overgedragen, wordt het grondig gecontroleerd op mogelijke schade. Er worden foto's gemaakt en de kilometerstand wordt gedocumenteerd. Samen met de chauffeur vul je een formulier in om misverstanden te voorkomen. Volgens de algemene voorwaarden van de parkeeraanbieder is je voertuig verzekerd.

 • faciliteiten

  chevron

  Belangrijke informatie:

 • 4 personen zijn inbegrepen in de boekingsprijs. Bij meer dan 4 personen wordt een toeslag in rekening gebracht voor elke extra persoon.
 • De parkeeraanbieder berekent op verzoek een toeslag voor grote bagage (bijv. golftas, surfplank, skiuitrusting).
 • Houd rekening met ongeveer 30 minuten parkeren, inclusief inchecken en transfer naar de luchthaven.
 • Parkeren van grote voertuigen (meer dan 2,20 meter en een lengte van 4,50 meter) is niet mogelijk, neem in geval van twijfel contact op met de parkeeraanbieder. Voor grotere voertuigen kan het zijn dat je de sleutel bij de parkeeraanbieder moet achterlaten.
 • Als je vragen hebt over wijzigingen in je reservering in het weekend of 24 uur voor aanvang van je reis, raden we je aan contact op te nemen met de parkeeraanbieder. In geval van late terugkeer kan de toeslag contant worden betaald aan de parkeeraanbieder ter plaatse.
 • bereikbaarheid

  chevron

  Aankomst

  Bel 30 minuten voor aankomst. Je rijdt met de auto naar het bovenstaande ParkGarant adres. Daar wordt u opgewacht door de parkeeraanbieder. Deze bevindt zich op bovenstaand adres. Na het parkeren wordt u met de shuttlebus naar uw terminal op Düsseldorf Airport gebracht.

  Terugreis

  Bel op de terugreis de parkeeraanbieder nadat je je bagage hebt opgehaald. De chauffeur van de parkeeraanbieder haalt je op bij de uitgang van de terminal op de luchthaven in vertrekhal B/C en rijdt je naar de parkeerplaats. Je wordt direct naar je auto gebracht..

 • Locatie

  chevron
 • Over ParkGarant

   Beoordelingen en recensies
   Anonym
   full star
   10
   Geparkeerd van 20-11-2023 tot 27-11-2023
   Sehr freundliche und zuvorkommende Mitarbeite ...Lees meer
   Shuttle buiten
   28 november 2023
   Anonym
   full star
   10
   Geparkeerd van 15-11-2023 tot 17-11-2023
   Hat alles sehr gut funktioniert!
   Shuttle buiten
   28 november 2023
   Stefanie Hirsch
   full star
   10
   Geparkeerd van 23-11-2023 tot 26-11-2023
   Sehr nettes Personal! Alles reibungslos gelau ...Lees meer
   Shuttle overdekt
   27 november 2023
   Beschikbaarheid ParkGarant
   5 december 2023 naar 12 december 2023 Wijzig data

   ParkGarant beoordeling

   Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.

   De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.