Park Expert weet hoe belangrijk het is om goed de auto te kunnen parkeren. Met hun shuttle of valet dienst kunt u er gerust op zijn dat uw auto veilig geparkeerd staat. U kunt de auto zowel overdekt als buiten parkeren. De parking ligt op 3 minuten rijden van Düsseldorf Airport. Park Expert en haar medewerkers passen dag en nacht op uw auto.

Meer informatie

Adres

Theodorstraße 290, 40472, Düsseldorf
Parkeren Düsseldorf Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Park Expert

Park Expert beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
100%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen Park Expert

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,8
Op basis van 827 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 25 maart 2018.


Prima locatie en afhandeling van geleverde diensten.

10

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 25 maart 2018.


Alles ging als gepland. Top service!

8

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 12 maart 2018.


Prima, zoals het hoort

8

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 09 maart 2018.


Veiligheidsgordels in de shutle werkten niet goed

10

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 08 maart 2018.


Prima ontvangst, we werden snel naar de luchthaven gereden. Tijdens onze afwezigheid werd onze auto gewassen op ons verzoek, dit kost 29 Euro, de auto zag er keurig uit. Ophalen was ook prima.

10

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 08 maart 2018.


Super goede parkeerservice. Medewerkers zijn vriendelijk
Transfer van en naar het vliegveld is prima geregeld je hoeft niet lang te wachten. Gewoon een goede service.

10

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 22 februari 2018.


Ik vond het wat lastig vinden, maar de service is goed. Werd gelijk naar de luchthaven gebracht. Ik kwam eerder terug, was geen probleem en werd snel weer opgehaald.

10

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 20 februari 2018.


Super goed geregeld je zet je auto neer geeft je sleutel af krijgt twee briefjes een voor je sleutel en een met telefoon nummer
Ze zetten je voor de deur af en halen je na een telefoontje op dat zelfde plekje weer op

10

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 07 februari 2018.


Wij zijn heel snel geholpen. Dichtbij vliegveld. En weer snel opgehaald.

8

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 30 januari 2018.


Onze ervaring met park expert is ons zeer goed bevallen, telefoongesprek verliep zonder problemen.De heenreis verliep prima, ongeveer 10 minuten moeten wachten, terugreis iets langer maar dit kwam mede door het tijdstip drukte op en rond de vertrekhal.dus daar heeft parkexpert geen grip op.echt aan te bevelen.

10

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 29 januari 2018.


Vriendelijk en snel. Misschien iets minder hard jagen van en naar vliegveld.

10

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 23 januari 2018.


Alles perfect en correct geregeld, zou u aanbevelen aan kennissen.
Medewerkers zeer behulpzaam en vriendelijk.
Als je alles doet zoals aangegeven op u reservering hoeft u bijna niet te wachten.

10

Heeft geparkeerd in december 2017. Beoordeling geschreven op 06 januari 2018.


Snel en vriendelijk personeel

10

Heeft geparkeerd in december 2017. Beoordeling geschreven op 06 januari 2018.


Alles verloopt vlot. Zodra je weer aankomt op het vliegveld je hebt je koffers. Worst je binnen 15 minuten opgehaald. Je haalt de autosleutel op en je kunt je auto instappen. Een aanrader.

10

Heeft geparkeerd in december 2017. Beoordeling geschreven op 05 januari 2018.


Auto afgeleverd bij Park Expert en we werden meteen naar het vliegveld gebracht. Toen we na de terugvlucht geland waren op het vliegveld in Düsseldorf kwam de bus er net aan en we waren binnen korte tijd weer bij Park Expert waar de auto weer klaar stond. Boeking via de website gaat vlot.

Over Park Expert

Park Expert is al jarenlang deskundig op het gebied van parkeren. Op het terrein van ParkExpert zijn 24/7 medewerkers aanwezig om u te helpen. Zij hebben 800 parkeerplekken, overdekt en buiten. Hier kunnen auto’s niet langer dan 5,5 meter of breder dan 2,5 meter terecht. Het ervaren personeel verzorgt verder een uitstekende valet of shuttle service. ParkExpert beschikt over 4 terreinen. De auto's worden vanaf de Theodorstraße over verschillende terreinen verdeeld.

Shuttle parkeren
U rijdt naar het adres van ParkExpert om uw auto te parkeren. Het personeel neemt de auto van u over en parkeert deze voor u. ParkExpert bewaart uw autosleutels om de parkeerruimte efficiënt te kunnen gebruiken. Een shuttlebus staat klaar om u van en naar Düsseldorf Airport te brengen op de heen- en terugreis.

Valet parkeren
Met de valetdienst kiest u voor een makkelijke parkeeroptie: uw auto wordt door een medewerker van Park Expert opgehaald van het vliegveld en door hem of haar geparkeerd. U hoeft dus enkel het adres van het vliegveld te onthouden. Op het vliegveld controleert u samen met de chauffeur de auto. Daarna kunt u inchecken, terwijl de auto voor u geparkeerd wordt. Op de terugreis wordt uw auto weer naar het vliegveld gebracht.

Het parkeerterrein wordt 24 uur per dag door het personeel bewaakt. Tevens is er videobewaking aanwezig, ondersteund door een omheining. De garage is verlicht en wordt ‘s nachts afgesloten door een rolluik. Voor de autosleutels is er een kluis.

Tijdens de afdracht van de auto wordt deze door u en een medewerker gecontroleerd op schades. De auto is tijdens de parkeerduur is verzekerd volgens de algemene voorwaarden van ParkExpert.

Het buitenterrein van ParkExpert is verhard. Voor de rit met de shuttlebus zijn er kinderzitjes beschikbaar. Mocht u op de shuttlebus moeten wachten, is er een lounge waar u kunt zitten.

Shuttle parkeren

Aankomst
Park Expert ligt in het noordoosten van Düsseldorf, aan de Theodorstraße 290. Zij delen het parkeerterrein met de bedrijven Cleverparks en Park am Ring. U kunt de parking daarom ook herkennen aan enkele spandoeken van deze drie bedrijven die aan het hek hangen. Om Park Expert nog makkelijker te vinden, kunt u gebruik maken van onze routeplanner.

Bij aankomst rijdt u het terrein op. De receptie bevindt zich bij de ingang aan de linkerhand. Hier kunt u zich melden om de auto af te dragen. Er is altijd personeel aanwezig op de parking.

Om daarna op het vliegveld te komen kunt u gebruik maken van de shuttlebus. Deze donkerblauwe bus heeft de logo’s van alle drie samenwerkende bedrijven, Park Expert, Park am Ring en Cleverpark. De shuttlebus rijdt in principe voor elke klant apart. De rit naar het vliegveld duurt ongeveer 5 minuten.

Vertrek
Op de terugreis belt u met Park Expert wanneer u geland bent op Düsseldorf Airport. De shuttlebus wordt dan naar het vliegveld gestuurd. U kunt ondertussen uw koffers ophalen en naar de vertrekhal B-C (Abflug B-C) lopen. Hierbuiten wordt u opgehaald op dezelfde plek als waar u bent afgezet op de heenreis.

Het kan gebeuren dat u een dag of meer eerder of later terugvliegt dan gepland. Dit kunt u tijdens de reis telefonisch doorgeven aan Park Expert. Mogelijk moet u bij een verlate terugvlucht bijbetalen. Dit kunt u aan het einde van de reis ter plaatse contant betalen.

Valet parkeren

Aankomst
Op de dag dat u vliegt, rijdt u naar Düsseldorf Airport. 20 minuten voordat u op de luchthaven aankomt, belt u met Park Expert. Zij hebben dan genoeg tijd om de chauffeur naar het vliegveld te sturen.

De chauffeur zal u opwachten bij vertrekhal B-C (Abflug B-C). De chauffeur draagt werkkleding waarop het logo van Park Expert staat samen met twee andere bedrijven, Cleverparks en Park am Ring. De chauffeur kan uw auto ook herkennen aan het kenteken en model auto. Deze gegevens zijn door u aangegeven bij het maken van uw reservering.

Samen met de chauffeur controleert uw auto op eventuele schades. Vervolgens helpt de chauffeur u met het uitladen van uw bagage. U kunt nu inchecken voor uw vlucht. De chauffeur brengt uw auto ondertussen naar het parkeerterrein. Tijdens de parkeerperiode wordt er niet meer dan 12 kilometer in uw auto gereden.

Vertrek
Uw auto wordt op de terugreis weer naar het vliegveld gebracht. Wanneer u na de landing de bagage weer opgehaald hebt, neemt u contact op met Park Expert. Zij sturen dan een chauffeur met uw auto naar de luchthaven.

De chauffeur wacht u wederom bij vertrekhal B-C (Abflug B-C) op. U kunt dan na een korte controle naar huis rijden.

Het is mogelijk dat u uw reis verlengt of verkort met één of meer dagen om wat voor reden dan ook. Hierdoor kunnen wel extra kosten ontstaan, welke u ter plekke contant kunt bijbetalen aan de chauffeur.

Help