ParkAirport Düsseldorf

ParkAirport is een bekend en ervaren parkeerbedrijf op 10 minuten afstand van Düsseldorf Airport. Maak 7 dagen in de week gebruik van hun valet- of shuttledienst. Uw auto is in goede handen op hun parkeerterrein of in hun parkeergarage. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Meer informatie

Adres

Vogelsanger Weg 66, 40470, Düsseldorf
Parkeren Düsseldorf Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid ParkAirport Düsseldorf

ParkAirport Düsseldorf beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
× Geen maximale Doorrijhoogte
× Gehandicapten parkeerplek
80%

Bereikbaarheid

5m tot de terminal
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service
× 24/7 transfer

Beoordelingen ParkAirport Düsseldorf

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,5
Op basis van 430 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 06 april 2018.


TOP!!!!!!!!
KLASSE!!!!!!!!!
Fantastisch!!!!!

10

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 06 april 2018.


Weer prima service, snel en efficient, goede bediening

10

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 04 april 2018.


Alles was goed. Uitstekende informatie vooraf, snelle afhandeling en de chauffeur eas heel erg aardig en behulpzaam. Op de terugweg gelijk gebeld toen wij onze bagage hadden en het busje stond klaar toen wij er waren
Bij terugkomst op de parkeerplek was de auto al klaar gezet en konden wij direct wegrijden. Uitstekende service en volgende keer boeken wij hier weer.

10

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 28 maart 2018.


Hartstikke goed geregeld.
Goede personnel

10

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 27 maart 2018.


De gemaakte afspraken zijn punctueel nagekomen. Niets dan lof. Wel een verbeterpunt zag ik: Omdat ik onbekend was met de situatie ter plekken had het overdracht punt concreter aangegeven mogen worden. Dat is voor beide partijen beter: de klant is beter geholpen en de medewerker van Parkos is minder tijd kwijt om de klant en diens auto te zoeken.

8

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 26 maart 2018.


Goede service, vriendelijke mensen

10

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 26 maart 2018.


Zoals altijd alles goed geregeld!!!!

10

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 24 maart 2018.


Top geregeld

10

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 24 maart 2018.


Goede service, betrouwbaar en een goede prijs/kwaliteit verhouding.

8

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 23 maart 2018.


Het was erg makkelijk om een boeking te doen. In de bevestiging stond dat je een uur voor aankomst moest bellen dat je er aan komt. Toen werd gezegd dat we nog een keer moesten bellen als we er bijna waren. Dat gaf ons het gevoel dat wij op hún moesten wachten ipv zij op ons. Gelukkig viel dat mer, we kwamen gelijk aan. De auto werd rondom op de foto gezet net als de kilometerstand.
Bij terugkomst hetzelfde verhaal. Volgens de papieren gelijk na de landing bellen. Toen werd er gezegd dat we nogmaals moesten bellen als we de koffers hadden. Dat gedaan en naar het aangegeven punt gelopen, de vertrekhal. Toen nog zeker 10 minuten staan wachten buiten in d kou, dus na het tweede telefoontje was al ruim 20 minuten verstreken. Dat viel ons tegen. De aflevering van de auto verliep vlot en netjes. Zou het een volgende keer weer doen.

10

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 16 maart 2018.


Goede service

10

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 15 maart 2018.


Erg goede service.. niets anders dan tevreden!

10

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 15 maart 2018.


Goede service. Werkte perfect. Top

10

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 11 maart 2018.


Goed bereikbaar, halen en brengen keurig geregwld

8

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 10 maart 2018.


Dit was de eerste keer op deze parkeerplaats. Contact was prima. Tip: bij aankomst staat niet echt duidelijk aangegeven waar het kantoor is.

Over ParkAirport Düsseldorf

ParkAirport heeft jarenlange deskundigheid opgebouwd met hun valet- en shuttledienst. Zij bieden plek aan 500 auto’s die niet groter zijn dan 2,20 meter breed en 5,25 meter lang. De parkeergarage kent daarnaast een maximale doorrijhoogte van 2,20 meter. ParkAirport is geopend van 04.00 tot en met 01.00 uur.

Shuttle parkeren
U meldt zich op de hoofdlocatie van ParkAirport. Na een korte inspectie van de auto draagt u de autosleutels over aan het personeel. De werknemers van ParkAirport parkeren de auto voor u op een van hun parkeerterreinen. Een shuttlebus brengt u vervolgens naar Düsseldorf Airport en haalt u aan het einde van uw reis weer op.

Valet parkeren
Met deze optie rijdt u naar Düsseldorf Airport. Hier overhandigt u uw auto aan een medewerker van ParkAirport. Deze parkeert uw auto voor u op het gekozen parkeerterrein, terwijl u kunt inchecken voor uw vlucht. Na uw reis wordt de auto weer naar de luchthaven gereden.

Bij ParkAirport staat uw auto veilig geparkeerd. Uw auto staat geparkeerd op een omheind buitenterrein of in een parkeergarage met camerabewaking. De parkeerterreinen worden verder dag- en nacht bewaakt door het personeel. De autosleutels worden bewaard in een kluis.

Tijdens de afdracht van de auto vindt er een inspectie plaats voor de buitenkant van de auto. Eventueel bestaande mankementen en schades worden genoteerd. De parkeeraanbieder is verzekerd voor het parkeren van uw auto volgens hun algemene voorwaarden.

Het buitenterrein van ParkAirport is verhard. Op het parkeerterrein is een wachtruimte aanwezig waar u onder het genot van een kop koffie kunt zitten. U kunt hier tot rust komen na een lange autoreis.

Voor de transfer met de shuttlebus kunt u kinderzitjes aanvragen. De medewerkers helpen u graag met het in- en uitladen van uw bagage.

Shuttle parkeren

Aankomst
ParkAirport ligt aan de Vogelsanger Weg 66 in Düsseldorf. Vanaf de snelweg A52 is dit makkelijk te bereiken. Met de routeplanner van Parkos kunt u het uzelf nog makkelijker maken. Düsseldorf Airport ligt 1,5 kilometer vanaf de parking.

U rijdt het terrein van ParkAirport op, waar u zich bij de receptie kunt melden. De receptie wordt aangegeven met de borden “check-in”. U kunt de parking bellen wanneer u veel afwijkt van de aankomsttijd die u heeft aangegeven bij de reservering. Zo kunnen zij u altijd tijdig van dienst zijn. Na de inspectie van uw auto krijgt u een parkeerkaart.

De shuttlebus staat op dit terrein voor u klaar. De metaalgrijze shuttlebus heeft het logo van ParkAirport op de zijkant staan. ParkAirport beschikt over meerdere shuttlebussen. De rit met de shuttlebus duurt ongeveer 10 minuten.

Vertrek
Wanneer u weer bent aangekomen op het vliegveld, haalt u eerst uw bagage op van de bagageband. Daarna belt u naar ParkAirport. De metaalgrijze shuttlebus haalt u vervolgens op vanaf het busplatform B-C.

De shuttlebus brengt u weer naar het parkeerterrein. U krijgt uw sleutels weer terug en kunt naar huis rijden na de controle.

Wanneer u onverwacht een of meer dagen eerder of later terugvliegt, kunt u dit doorgeven aan ParkAirport. Bij een verlenging van de parkeerperiode kunt u mogelijke, extra parkeerkosten ter plekke betalen.

Valet parkeren

Aankomst
Bij valet parkeren bij ParkAirport rijdt u direct naar Düsseldorf Airport. Bel 30 minuten voordat u op het vliegveld aankomt naar Park Airport zodat zij weten dat u eraan komt. Zij sturen een chauffeur naar de luchthaven om uw auto op te halen.

De chauffeur zal op u wachten voor de vertrekhal A (Abflug-Terminal A). U kunt de chauffeur herkennen aan de werkkleding met het logo van ParkAirport erop. De medewerker zal uw auto herkennen aan de hand van de boekingsgegevens en naar u toe lopen.

Na een korte controle van uw auto vindt de sleuteloverdracht plaats. U kunt uw bagage uit uw auto halen en aan uw reis beginnen. Voor het parkeren wordt er maximaal 20 kilometer in uw auto gereden.

Vertrek
Bij terugkomst op het vliegveld belt u naar ParkAirport nadat u uw bagage hebt opgehaald. De chauffeur zorgt ervoor dat hij klaar staat met uw auto bij vertrekhal A. U krijgt de sleutels van uw auto weer terug en kunt u naar huis rijden.

Indien u tijdens de reis onverwacht een (paar) dag(en) eerder of later terugvliegt, kunt u dit doorgeven aan ParkAirport. Indien hierdoor extra kosten ontstaan, kunt u dit aan het einde van uw reis ter plekke contant bijbetalen.

Help