ParkAirport Düsseldorf

ParkAirport is een bekend en ervaren parkeerbedrijf op 10 minuten afstand van Düsseldorf Airport. Maak 7 dagen in de week gebruik van hun valet- of shuttledienst. Uw auto is in goede handen op hun parkeerterrein of in hun parkeergarage. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Meer informatie

Adres

Vogelsanger Weg 66, 40470, Düsseldorf
Parkeren Düsseldorf Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid ParkAirport Düsseldorf

ParkAirport Düsseldorf beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
× Geen maximale Doorrijhoogte
× Gehandicapten parkeerplek
80%

Bereikbaarheid

5m tot de terminal
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service
× 24/7 transfer

Beoordelingen ParkAirport Düsseldorf

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,4
Op basis van 398 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 21 februari 2018.


Zeer goed en snelle afhandeling.
Ook het ophalen met de bus ging vlekkeloos.
Al met al, zeer goed.
De volgende keer zullen we zeker weer gebruik maken van ParkAirport!

8

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 21 februari 2018.


Alles was goed geregeld. We werden op tijd opgehaald, prima service!

8

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 21 februari 2018.


Zeer positief, ondanks het vroege uur, 5.00 uur, vriendelijk te woord gestaand.

10

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 20 februari 2018.


Snelle service. Duidelijk waar we moesten staan.

8

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 20 februari 2018.


Prima, alleen wat veraf

10

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 20 februari 2018.


Alles was super geregeld .. inchecken ging snel en het busje stond te wachten op ons .. wij raden het zeker aan bij iedereen en wij komen terug

8

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 18 februari 2018.


Snel naar vliegveld gebracht en afgehaald, korte afstand, lage prijs.

10

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 13 februari 2018.


Geweldige service van deze parkeerder. Zelfs was mijn auto ijsvrij gemaakt bij terugkomst zodat ik meteen op pad huiswaarts kon. De prijs/kwaliteit is top. Zeker een aanrader en bij een volgende vlucht vanaf Dusseldorf zal ik zeker weer gebruik maken van deze parkeermogelijkheid.

10

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 12 februari 2018.


Prima no-nonsense verloop

10

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 12 februari 2018.


Goede service en alles prima op tijd!

10

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 11 februari 2018.


Top

10

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 10 februari 2018.


Wijzigen waren op laatst, niet helemaal duidelijk, uit eindelijk alles goed gekomen. BEDANKT.

10

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 10 februari 2018.


Zeer snelle en zeer vriendelijke behandeling van klant.
je hoeft niet lang te wachten.
inderdaad binnen 15 minuten bij ingang vliegveld afgezet.

10

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 07 februari 2018.


Perfect, supper service!!!

8

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 05 februari 2018.


Aan de balie deden ze een beetje moeilijk over de grote van de auto die wij bij ons hadden, meende dat we bij moesten betalen.
Dacht toch van niet want we hadden van te voren op moeten geven wat voor een auto we bij ons hadden.
De chauffeur die ons ophaalde op het vliegveld op de terug weg was niet erg vriendelijk.
Snauwde wat tegen een andere persoon die eerst ergens had gestaan en schijnbaar verkeerd.

Over ParkAirport Düsseldorf

ParkAirport heeft jarenlange deskundigheid opgebouwd met hun valet- en shuttledienst. Zij bieden plek aan 500 auto’s die niet groter zijn dan 2,20 meter breed en 5,25 meter lang. De parkeergarage kent daarnaast een maximale doorrijhoogte van 2,20 meter. ParkAirport is geopend van 04.00 tot en met 01.00 uur.

Shuttle parkeren
U meldt zich op de hoofdlocatie van ParkAirport. Na een korte inspectie van de auto draagt u de autosleutels over aan het personeel. De werknemers van ParkAirport parkeren de auto voor u op een van hun parkeerterreinen. Een shuttlebus brengt u vervolgens naar Düsseldorf Airport en haalt u aan het einde van uw reis weer op.

Valet parkeren
Met deze optie rijdt u naar Düsseldorf Airport. Hier overhandigt u uw auto aan een medewerker van ParkAirport. Deze parkeert uw auto voor u op het gekozen parkeerterrein, terwijl u kunt inchecken voor uw vlucht. Na uw reis wordt de auto weer naar de luchthaven gereden.

Bij ParkAirport staat uw auto veilig geparkeerd. Uw auto staat geparkeerd op een omheind buitenterrein of in een parkeergarage met camerabewaking. De parkeerterreinen worden verder dag- en nacht bewaakt door het personeel. De autosleutels worden bewaard in een kluis.

Tijdens de afdracht van de auto vindt er een inspectie plaats voor de buitenkant van de auto. Eventueel bestaande mankementen en schades worden genoteerd. De parkeeraanbieder is verzekerd voor het parkeren van uw auto volgens hun algemene voorwaarden.

Het buitenterrein van ParkAirport is verhard. Op het parkeerterrein is een wachtruimte aanwezig waar u onder het genot van een kop koffie kunt zitten. U kunt hier tot rust komen na een lange autoreis.

Voor de transfer met de shuttlebus kunt u kinderzitjes aanvragen. De medewerkers helpen u graag met het in- en uitladen van uw bagage.

Shuttle parkeren

Aankomst
ParkAirport ligt aan de Vogelsanger Weg 66 in Düsseldorf. Vanaf de snelweg A52 is dit makkelijk te bereiken. Met de routeplanner van Parkos kunt u het uzelf nog makkelijker maken. Düsseldorf Airport ligt 1,5 kilometer vanaf de parking.

U rijdt het terrein van ParkAirport op, waar u zich bij de receptie kunt melden. De receptie wordt aangegeven met de borden “check-in”. U kunt de parking bellen wanneer u veel afwijkt van de aankomsttijd die u heeft aangegeven bij de reservering. Zo kunnen zij u altijd tijdig van dienst zijn. Na de inspectie van uw auto krijgt u een parkeerkaart.

De shuttlebus staat op dit terrein voor u klaar. De metaalgrijze shuttlebus heeft het logo van ParkAirport op de zijkant staan. ParkAirport beschikt over meerdere shuttlebussen. De rit met de shuttlebus duurt ongeveer 10 minuten.

Vertrek
Wanneer u weer bent aangekomen op het vliegveld, haalt u eerst uw bagage op van de bagageband. Daarna belt u naar ParkAirport. De metaalgrijze shuttlebus haalt u vervolgens op vanaf het busplatform B-C.

De shuttlebus brengt u weer naar het parkeerterrein. U krijgt uw sleutels weer terug en kunt naar huis rijden na de controle.

Wanneer u onverwacht een of meer dagen eerder of later terugvliegt, kunt u dit doorgeven aan ParkAirport. Bij een verlenging van de parkeerperiode kunt u mogelijke, extra parkeerkosten ter plekke betalen.

Valet parkeren

Aankomst
Bij valet parkeren bij ParkAirport rijdt u direct naar Düsseldorf Airport. Bel 30 minuten voordat u op het vliegveld aankomt naar Park Airport zodat zij weten dat u eraan komt. Zij sturen een chauffeur naar de luchthaven om uw auto op te halen.

De chauffeur zal op u wachten voor de vertrekhal A (Abflug-Terminal A). U kunt de chauffeur herkennen aan de werkkleding met het logo van ParkAirport erop. De medewerker zal uw auto herkennen aan de hand van de boekingsgegevens en naar u toe lopen.

Na een korte controle van uw auto vindt de sleuteloverdracht plaats. U kunt uw bagage uit uw auto halen en aan uw reis beginnen. Voor het parkeren wordt er maximaal 20 kilometer in uw auto gereden.

Vertrek
Bij terugkomst op het vliegveld belt u naar ParkAirport nadat u uw bagage hebt opgehaald. De chauffeur zorgt ervoor dat hij klaar staat met uw auto bij vertrekhal A. U krijgt de sleutels van uw auto weer terug en kunt u naar huis rijden.

Indien u tijdens de reis onverwacht een (paar) dag(en) eerder of later terugvliegt, kunt u dit doorgeven aan ParkAirport. Indien hierdoor extra kosten ontstaan, kunt u dit aan het einde van uw reis ter plekke contant bijbetalen.

Help