IPS Parken is een allround parkeeraanbieder in Düsseldorf. Zij bieden zowel een shuttle- als een valetdienst aan. U houdt de autosleutels tijdens de reis bij u, wanneer u kiest voor de shuttledienst. De gratis shuttlebus brengt u in 10 minuten naar het vliegveld. U kunt de auto op hun parkeerterrein zetten of overdekt parkeren. Het personeel staat dag en nacht voor u klaar.

Meer informatie

Adres

Prinzenallee 18, 40549, Düsseldorf
Parkeren Düsseldorf Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid IPS Parken

IPS Parken beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen IPS Parken

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

7,7
Op basis van 240 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 08 mei 2018.


Ruime parkeermogelijkheden, goed aangegeven, en shuttle bussen die regelmatig heen en weer rijden naar het vliegveld. Nooit lang wachten.

8

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 05 april 2018.


Positieve ervaring. Even zoeken waar het was maar eenmaal daar prima service. Niet lang hoeven te wachten voor vervoer naar en vanaf de luchthaven.

8

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 27 maart 2018.


Het is allemaal erg netjes gegaan, we kwamen aan en kregen een plekje toegewezen. Hier heeft de auto 9 dagen gestaan. Toen we terug kwamen moesten we even bellen om aan te geven dat ze ons op konden halen, ze stonden al klaar voor wij het gebouw uit waren. Wel konden de mensen nog wat bijspijkeren aan het Engels spreken, zodat de communicatie wat soepeler en prettiger verloopt.

10

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 25 maart 2018.


Prima communicatie
Doet wat he er van verwacht

10

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 23 maart 2018.


Ondanks dat ik voor het eerste keer gebruik hebt gemaakt van ips parken heb ik zeer goede ervaring opgedaan, alles was goed geregeld ik heb een correcte keuze gemaakt en zal vanaf heden wel vaker van.deze diensten gebruik te maken.

10

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 22 maart 2018.


Deze parkeerplaats is echt super goéd, voor 15 dagen zo weinig betaald . En de service van en naar de luchthaven is snel gebeurt. Echt om te raden . De chauffeur was al 15min bij de luchthaven na onze telefoon. Auto staat veillig .

8

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 22 maart 2018.


Goede service
maakte er geen probleem van dat we een dag vertraagd warenwaren natuurlijk wel extra kosten

10

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 21 maart 2018.


Was allemaal goed verzorgt

10

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 21 maart 2018.


Top! We werden netjes ontvangen en begeleid naar onze parkeerplek. Hierna direct naar de luchthaven gebracht.
Op de terugweg gebeld toen we op onze bagage stonden te wachten, waardoor we ook gelijk in konden stappen zodra we buiten stonden. Kortom gewoon top geregeld!

10

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 21 maart 2018.


Super! Ging zo snel! Bellen en ze stonden er.

8

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 21 maart 2018.


Prima service voor een prima prijs.

10

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 20 maart 2018.


Prima parkeerplaats en goede snelle service

10

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 19 maart 2018.


Bij het in checken was het paspoort van mijn vrouw verlopen en konden we dus niet vliegen en meteen weer naar huis.

8

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 19 maart 2018.


Vanuit Venlo super bereikbaar. Wij werden bij aankomst snel geholpen. Busje begeleide ons nar parkeerplaats, konden meteen bagage overladen. binnen 20 minuten in de vertrekhal op Dusseldorf. Ophalen ging zeer gemakkelijk. Even bellen en voor ons max 10 minuten wachten voor pick up.

8

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 17 maart 2018.


Correct

Over IPS Parken

IPS Parken heeft welgeteld 1000 parkeerplekken beschikbaar, buiten en overdekt. De parkeervakken zijn 3 meter breed. Er is de hele week 24 uur per dag personeel aanwezig op het parkeerterrein.

Shuttle parkeren
Een shuttlebus brengt u gratis naar het vliegveld van Düsseldorf. U rijdt eerst naar het parkeerterrein om uw auto te parkeren. Het personeel helpt u graag om uw koffers over te laden naar de bus. Op de terugreis wordt u weer door de shuttlebus opgehaald.

Valet parkeren
Wanneer u voor de valetdienst kiest, haalt een medewerker van IPS Parken uw auto op van het vliegveld. U kunt dus gewoon naar het vliegveld rijden. Na een inspectie parkeert de medewerker uw auto op het parkeerterrein, terwijl u kunt inchecken. Op de terugreis wordt de auto weer naar het vliegveld gebracht.

Houd er rekening mee dat de prijzen uitsluitend zijn voor auto's die niet groter zijn dan 2,20 meter in de breedte en 5,25 meter in de lengte. Bij overschrijding worden er extra kosten in rekening gebracht.

Het parkeerterrein van IPS Parken is omheind en wordt afgesloten met slagbomen. Het terrein wordt in de gaten gehouden door videocamera’s en het personeel. De autosleutels worden bewaard in een kluis wanneer u gebruik maakt van valet parkeren.

Tijdens de afdracht van de auto bij het valet parkeren wordt de buitenkant van uw auto geïnspecteerd op eventueel aanwezige schade. De chauffeurs van IPS Parken zijn verzekerd voor het rijden en parkeren van uw auto volgens hun algemene voorwaarden.

Het parkeerterrein is grotendeels verhard en op de receptie zijn er drankautomaten en WC’s aanwezig. Ook kunt u gratis gebruik maken van een kluis voor uw waardevolle spullen.

Tijdens de parkeerperiode kunt u ook de auto laten wassen. Zo krijgt u een frisgewassen auto terug na uw reis.

Voor de rit met de shuttlebus kunt u een kinderzitje aanvragen.

Shuttle parkeren

Aankomst
IPS Parken bevindt zich op Prinzenallee 18 te Düsseldorf. Dit ligt dichtbij de weg B7, zoals het eindstuk van de A52 wordt genoemd. In uw navigatiesysteem dient u het adres Prinzenallee 7 in te voeren, want nr. 18 wordt niet herkend. Het parkeerterrein ligt dan aan de overkant, onder de zwart-wit-gele brug door en tussen paal “21” en “23”. Om dit alles makkelijker te maken, kunt u gebruik maken van onze routeplanner. Düsseldorf Airport ligt 8 kilometer van IPS Parken af.

Bel 20 minuten voordat u aankomt, met IPS Parken om uw aankomst aan te kondigen. Dan zijn ze volledig voorbereid om u vlot te ontvangen. U rijdt het terrein op en meldt u bij de receptie. Dit is het witte gebouw links vooraan het parkeerterrein. Vervolgens parkeert u zelf uw auto op een aangewezen parkeerplek.

De witte shuttlebus zal voor u klaar staan op het parkeerterrein. De shuttlebus is gemakkelijk te herkennen aan de logo’s van IPS Parken/PrimusParken. De shuttlebus brengt u vervolgens in ongeveer 8 minuten naar het vliegveld.

Vertrek
Nadat u weer geland bent op Düsseldorf Airport, belt u met IPS Parken. U krijgt een parkeerkaart met het nummer mee op de heenreis. De shuttlebus rijdt vervolgens naar de luchthaven, terwijl u uw bagage ophaalt. De witte shuttlebus wacht op u bij Vertrekhal B om u naar het parkeerterrein te brengen.

Mocht u onverwacht de reis moeten verlengen of verkorten, dan kunt u dit doorgeven aan IPS Parken. Zo kunnen zij daar rekening mee houden. Wanneer u één of meer dagen langer parkeert, komen er mogelijk parkeerkosten bij. Deze kunt u ter plaatse aan het einde van uw reis bijbetalen.

Valet parkeren

Aankomst
U rijdt op de dag van vertrek naar Düsseldorf Airport. U kunt gebruik maken van onze routeplanner om de weg hiernaartoe te vinden. 30 minuten voordat u op de luchthaven aankomt, belt u met IPS Parken. Zo kunnen zij op tijd een medewerker naar het vliegveld sturen om uw auto op te halen.

De medewerker van IPS Parken wacht u op bij Vertrekhal A. De medewerker heeft uw gegevens bij de hand, zodat de chauffeur uw auto herkent en erop af loopt. U kunt de medewerker herkennen aan de bedrijfskleren van IPS Parken.

Na een korte inspectie van uw auto, draagt u de autosleutels af aan de medewerker. De ondernemer geeft u een parkeerbewijs mee met zijn ID-nummer. De chauffeur rijdt uw auto vervolgens naar het parkeerterrein. Voor de rit van en naar het parkeerterrein zal er niet meer dan 18 kilometer gereden worden in uw auto.

Vertrek
Op de terugreis belt u weer met IPS Parken, nadat u uw koffers opgehaald heeft van de bagageband. Zij sturen dan een medewerker met uw auto naar het vliegveld. De medewerker brengt uw auto naar Vertrekhal A (Abflug-Terminal A). Voor de vertrekhal krijgt u uw autosleutels weer overhandigd en kunt u uw reis vervolgen.

Wanneer u uw vliegreis onverwacht moet verkorten of verlengen, kunt u dit doorgeven aan IPS Parken. Zo zijn ze voorbereid op uw terugkomst. Indien u enkele dagen langer parkeert dan verwacht, kunnen er extra parkeerkosten ontstaan. Deze kunt u aan het einde van uw reis ter plaatse bijbetalen.

Help