Parkos
user
Toggle Navigation
Kosten parkeren Rotterdam Airport

Inhoudsopgave

10 minuten leestijd

Kosten parkeren Rotterdam Airport

Rotterdam Airport, een bruisende luchthaven die zowel zakenreizigers als vakantiegangers bedient in Nederland. Of je nu voor zaken vliegt of op zoek bent naar een ontspannen vakantie, het vinden van voordelige parkeermogelijkheden bij Rotterdam Airport is van groot belang. Bij Parkos.nl bieden we je de mogelijkheid om eenvoudig parkeerfaciliteiten nabij Rotterdam Airport te vergelijken en te profiteren van aantrekkelijke tarieven. Goedkoop parkeren Rotterdam Airport begint bij Parkos: ontdek in deze blog hoe je kunt besparen op de kosten van parkeren op Rotterdam Airport.

Parkeerkosten Rotterdam airport

Via onze website kun je verschillende parkeeraanbieders vergelijken met elkaar en een parkeerplaats reserveren bij Rotterdam the Hague Airport. De onderstaande punten zijn belangrijk bij het vergelijken van prijzen van aanbieders via onze website.

  • Je kunt kiezen tussen valet parkeren en parkeren met gratis shuttlebus, welke je naar luchthaven Rotterdam brengt vanaf de parkeerplaats.
  • De aanbieders zijn makkelijk te filteren en te vergelijken, zodat je de ideale parkeerplaats kunt vinden.
  • Kies voor kort parkeren of lang parkeren, er zijn opties voor allerlei tijdsduren.
  • Het is mogelijk om je auto buiten te parkeren, maar ook parkeren in een overdekte parkeergarage behoort tot de mogelijkheden.
  • Er wordt gezocht voor een goede afstemming tussen de in- en uitrijtijden bij vliegveld Rotterdam.
  • Gratis parkeren Rotterdam Airport is vaak niet mogelijk, maar via Parkos vergelijk je gemakkelijk en snel de beschikbare parkeerterreinen, zodat je nooit te veel betaald voor een parkeerplaats nabij Rotterdam Airport.

Het is ook mogelijk om te kiezen voor de officiële parkeerplaatsen van Rotterdam Airport. Bij Parkos streven we er echter naar om betaalbaar parkeren bij Rotterdam Airport toegankelijk te maken voor iedereen. Daarom hebben we een moeiteloze manier gecreëerd om via onze website snel en eenvoudig parkeermogelijkheden in de buurt van de luchthaven te vergelijken en te reserveren. Hieronder vind je een handig overzicht van voordelige parkeertarieven bij Rotterdam Airport. Op zoek naar de kosten lang parkeren Rotterdam Airport? We hebben de prijzen berekend voor een parkeerplek gedurende 8 dagen, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor bijvoorbeeld 2 weken lang parkeren Rotterdam Airport.

AanbiederParkeertypePrijs 8 dagen
ParqPointShuttle parkeren | Buitenvanaf €87.00
Speed ParkingShuttle parkeren | Buitenvanaf €89.00
ParqPointValet parkeren | Buitenvanaf €108.00
Park SimplyValet parkeren | Buitenvanaf €112.00
Valet Parking Rotterdam AirportValet parkeren | Buitenvanaf €113.25
Park SimplyValet parkeren | Binnenvanaf €125.00
Valet Parking Rotterdam AirportValet parkeren | Binnenvanaf €155.00
ParkedValet parkeren | Binnenvanaf €199.00
P4 Rotterdam AirportLoopafstand | Buitenvanaf €115.00
P3 Rotterdam AirportLoopafstand | Buitenvanaf €122.00
P2 Rotterdam AirportLoopafstand | Buitenvanaf €155.00
P1 Rotterdam AirportLoopafstand | Buitenvanaf €188.00

Gebruik de tool onderaan deze pagina om de actuele tarieven voor jouw reisdata te vergelijken.

ParqPoint

Bij ParqPoint op Rotterdam Airport heb je de keuze tussen een shuttle- en valetservice. Met de shuttleservice kun je op de dag van je reis naar het ParqPoint-terrein rijden, waar een chauffeur je auto parkeert en je vervolgens met een shuttlebus naar de luchthaven brengt. Voor de terugreis bel je ParqPoint zodra je alle bagage hebt en word je opgehaald bij de luchthaven. Let op, de shuttlebus rijdt op specifieke tijden; buiten deze uren wordt je auto bij de Kiss&Ride opgehaald en afgeleverd. Met de valetservice rij je direct naar de vertrekhal, waar een ParqPoint-chauffeur je auto overneemt, parkeert en bij terugkomst weer aan je overhandigt.

Speed Parking

Bij Speed Parking kun je veilig en voordelig bij Rotterdam Airport parkeren zonder maximale doorrijhoogte. Het terrein biedt 24/7 beveiliging, camerabewaking en een overdekte wachtruimte. Met shuttle parkeren ben je in 3 minuten op de luchthaven.

Park Simply

Bij Park Simply is je auto parkeren bij Rotterdam The Hague Airport heel gemakkelijk. Een medewerker neemt je auto over bij de vertrekhal, inspecteert deze, en parkeert hem veilig op een beveiligd terrein. Bij terugkomst wordt je auto bij de vertrekhal afgeleverd. Ze zijn bekwaam met diverse autotypes, bieden extra diensten zoals auto wassen en elektrische oplaadpunten voor het opladen van elektrische auto’s.

Valet Parking Rotterdam Airport

Bij Valet Parking Rotterdam Airport kun je je auto eenvoudig bij het vliegveld afgeven. Ze bieden zowel parkeeropties binnen in de parkeergarage als buiten op een beveiligd terrein. De overdekte garage heeft plaats voor 500 auto’s met een maximale doorrijhoogte van 2,05 meter. Voor binnen parkeren parkeert een chauffeur je auto terwijl je incheckt, buiten parkeren gebeurt op een beveiligde locatie op 5 km afstand. Bewaking met camera’s en verzekerd personeel.

Parked

Met Parked wordt je auto niet alleen veilig geparkeerd op Rotterdam The Hague Airport, maar ook grondig gereinigd tijdens je afwezigheid. Bel 30 minuten voor aankomst op de luchthaven voor de valet service, waarbij je chauffeur wacht bij de vertrekhal. Na een controle en inchecken wordt je auto veilig geparkeerd op het terrein van Parked in Alphen aan den Rijn. Bij terugkomst bel je je chauffeur om je auto op dezelfde locatie afgeleverd te krijgen voor een zorgeloze voortzetting van je reis.

kosten lang parkeren rotterdam airport

Hoe komen de parkeertarieven bij Rotterdam Airport tot stand?

De parkeerkosten voor parkeren bij Rotterdam Airport worden beïnvloed door diverse factoren, waaronder het type parkeeroptie dat je kiest. Of je nu gaat voor binnen parkeren, buiten parkeren, kort parkeren, lang parkeren Rotterdam airport, shuttle parkeren of valet parkeren, elk heeft zijn eigen tarief. Binnen parkeren biedt beschutting tegen de elementen, terwijl buiten parkeren vaak voordeliger is. Kort parkeren kan handig zijn voor een snelle drop-off, terwijl lang parkeren geschikt is voor langere reizen.

Daarnaast kan de locatie van het parkeerterrein, de afstand tot de luchthaven, en extra services zoals Park, Sleep & Fly invloed hebben op de kosten. Over het algemeen geldt dat hoe dichter bij de terminal en hoe meer extra voorzieningen je wilt, hoe hoger de prijs zal zijn.

Gelukkig maakt Parkos het gemakkelijk om de tarieven van verschillende parkeeraanbieders te vergelijken, zodat je de beste deal kunt vinden. Het is verstandig om vroeg te reserveren, omdat dit vaak voordeliger is en zorgt voor gemoedsrust bij het plannen van je reis. Bovendien biedt Parkos de flexibiliteit om kosteloos wijzigingen aan te brengen in je reservering of deze te annuleren tot 24 uur voor aankomst, zonder extra kosten. Zo kun je je reis zonder zorgen plannen.