Parkos
user
Toggle Navigation
Kosten parkeren Rotterdam Airport

Inhoudsopgave

8 minuten leestijd

Kosten parkeren Rotterdam Airport

Rotterdam Airport, een bruisende luchthaven die zowel zakenreizigers als vakantiegangers bedient in Nederland. Of je nu voor zaken vliegt of op zoek bent naar een ontspannen vakantie, het vinden van voordelige parkeermogelijkheden bij Rotterdam Airport is van groot belang. Bij Parkos.nl bieden we je de mogelijkheid om eenvoudig parkeerfaciliteiten nabij Rotterdam Airport te vergelijken en te profiteren van aantrekkelijke tarieven. Goedkoop parkeren bij Rotterdam Airport begint bij Parkos: ontdek in deze blog hoe je kunt besparen op de kosten van parkeren op Rotterdam Airport.

Parkeertarieven bij Rotterdam airport

Via onze website kun je verschillende parkeeraanbieders vergelijken met elkaar en een parkeerplaats reserveren bij Rotterdam the Hague Airport. De onderstaande punten zijn belangrijk bij het vergelijken van prijzen van aanbieders via onze website.

  • Je kunt kiezen tussen valet parkeren en parkeren met gratis shuttlebus, welke je naar luchthaven Rotterdam brengt vanaf de parkeerplaats.
  • De aanbieders zijn makkelijk te filteren en te vergelijken, zodat je de ideale parkeerplaats kunt vinden.
  • Kies voor kort parkeren of lang parkeren, er zijn opties voor allerlei tijdsduren.
  • Het is mogelijk om je auto buiten te parkeren, maar ook parkeren in een overdekte parkeergarage behoort tot de mogelijkheden.
  • Er wordt gezocht voor een goede afstemming tussen de in- en uitrijtijden bij vliegveld Rotterdam.

Het is ook mogelijk om te kiezen voor de officiële parkeerplaatsen van Rotterdam Airport. Bij Parkos streven we er echter naar om betaalbaar parkeren bij Rotterdam Airport toegankelijk te maken voor iedereen. Daarom hebben we een moeiteloze manier gecreëerd om via onze website snel en eenvoudig parkeermogelijkheden in de buurt van de luchthaven te vergelijken en te reserveren. Hieronder vind je een handig overzicht van voordelige parkeertarieven bij Rotterdam Airport. Wat kost parkeren bij Rotterdam Airport precies? We hebben de prijzen berekend voor een parkeerplek gedurende 8 dagen.

ParkeeraanbiederServicePrijs per week
Speed ParkingShuttle | Buitenv.a. € 79,50*
Terminal Parking Rotterdam AirportLopend | Binnenv.a. € 112,00*
Park SimplyValet | Buitenv.a. € 112,59*
Valet Parking Rotterdam AirportValet | Buitenv.a. € 113,25*
Park SimplyValet | Binnenv.a. € 149,50*
Valet Parking Rotterdam AirportValet | Binnenv.a. € 155,00*
P5 Basic ParkerenLopend | Buitenv.a. € 115,50*
P4 Lang ParkerenLopend | Buitenv.a. € 119,00*
P3 Lang ParkerenLopend | Buitenv.a. € 121,00*
P2 Comfort ParkerenLopend | Buitenv.a. € 178,00*
P1 Business ParkerenLopend | Buitenv.a. € 283,00*
* De tarieven kunnen verschillen per periode waarvoor je reserveert.

Speed Parking

Bij Speed Parking kun je veilig en voordelig bij Rotterdam Airport parkeren zonder maximale doorrijhoogte. Het terrein biedt 24/7 beveiliging, camerabewaking en een overdekte wachtruimte. Met shuttle parkeren ben je in 3 minuten op de luchthaven voor slechts €79,50 per week.

Terminal Parking Rotterdam Airport

Bij Terminal Parking Rotterdam Airport parkeer je eenvoudig in de garage van Hotel Fletcher met 24 uur per dag beschikbare receptie. Max. doorrijhoogte: 2,05 m. Duidelijke instructies na reservering. De capaciteit kan beperkt zijn bij evenementen, maar je auto wordt dan veilig verplaatst. Cameratoezicht, overdekte wachtruimte en optie voor ontbijtbuffet. Parkeerkosten: ongeveer €112 per week.

Park Simply

Bij Park Simply is je auto parkeren bij Rotterdam The Hague Airport heel gemakkelijk. Een medewerker neemt je auto over bij de vertrekhal, inspecteert deze, en parkeert hem veilig op een beveiligd terrein. Bij terugkomst wordt je auto bij de vertrekhal afgeleverd. Ze zijn bekwaam met diverse autotypes, bieden extra diensten zoals auto wassen en elektrische oplaadpunten voor het opladen van elektrische auto’s. Een week parkeren kost €112,59, of €149,50 voor overdekte parkeergarage.

Valet Parking Rotterdam Airport

Bij Valet Parking Rotterdam Airport kun je je auto eenvoudig bij het vliegveld afgeven. Ze bieden zowel parkeeropties binnen in de parkeergarage als buiten op een beveiligd terrein. De overdekte garage heeft plaats voor 500 auto’s met een maximale doorrijhoogte van 2,05 meter. Voor binnen parkeren parkeert een chauffeur je auto terwijl je incheckt, buiten parkeren gebeurt op een beveiligde locatie op 5 km afstand. Bewaking met camera’s en verzekerd personeel. Kosten variëren van €113,25 tot €155,- per week.

parkeertarieven bij rotterdam airport

Hoe komen de tarieven voor parkeren bij Rotterdam Airport tot stand?

De parkeerkosten voor parkeren bij Rotterdam Airport worden beïnvloed door diverse factoren, waaronder het type parkeeroptie dat je kiest. Of je nu gaat voor binnen parkeren, buiten parkeren, kort parkeren, lang parkeren Rotterdam airport, shuttle parkeren of valet parkeren, elk heeft zijn eigen tarief. Binnen parkeren biedt beschutting tegen de elementen, terwijl buiten parkeren vaak voordeliger is. Kort parkeren kan handig zijn voor een snelle drop-off, terwijl lang parkeren geschikt is voor langere reizen.

Daarnaast kan de locatie van het parkeerterrein, de afstand tot de luchthaven, en extra services zoals Park, Sleep & Fly invloed hebben op de kosten. Over het algemeen geldt dat hoe dichter bij de terminal en hoe meer extra voorzieningen je wilt, hoe hoger de prijs zal zijn.

Gelukkig maakt Parkos het gemakkelijk om de tarieven van verschillende parkeeraanbieders te vergelijken, zodat je de beste deal kunt vinden. Het is verstandig om vroeg te reserveren, omdat dit vaak voordeliger is en zorgt voor gemoedsrust bij het plannen van je reis. Bovendien biedt Parkos de flexibiliteit om kosteloos wijzigingen aan te brengen in je reservering of deze te annuleren tot 24 uur voor aankomst, zonder extra kosten. Zo kun je je reis zonder zorgen plannen.