Parking and Fly Frankfurt

Frankfurt International Airport
full star
9,9 36 beoordelingen

Parkeren en vliegen Frankfurt in Frankfurt am Main biedt u een betrouwbare shuttle- en parkeerservice. Het parkgedeelte is 24/7 voor u toegankelijk en wordt continu bewaakt door camera's. Zo kunt u onbezorgd genieten van uw vakantie. Bij deze parkeeraanbieder zijn 4 personen inbegrepen in de prijs van de pendeldienst. Voor elke extra persoon is op aanvraag een toeslag vereist.

Lees minder
 • Algemene informatie

  chevron

  Gelieve uiterlijk 15 minuten voor uw geboekte parkeertijd aanwezig te zijn. Anders kan de parkeeraanbieder niet garanderen dat zij uw voertuig op tijd kunnen ophalen.

  Parking and Fly Frankfurt zorgt voor een vlekkeloze en ongecompliceerde parkeerervaring, zodat u ontspannen kunt reizen.

  Shuttleservice

  Bij shuttleparkeren rijdt u naar het terrein van de leverancier en parkeert u vervolgens zelf of laat u uw voertuig parkeren door een medewerker. U kunt uw autosleutel meenemen op reis bij Parking and Fly Frankfurt tegen een toeslag van € 5,00 of bij de aanbieder achterlaten. Kiest u voor de laatste optie, dan wordt uw sleutel veilig opgeborgen in een kluis. De shuttlebus brengt u vervolgens naar de luchthaven van Frankfurt, rechtstreeks naar de terminal van uw keuze. Neem op de terugreis na het ophalen van uw bagage telefonisch contact op met de parkeeraanbieder. De shuttle komt dan rechtstreeks naar de afgesproken terminal om u zonder omwegen rechtstreeks naar uw voertuig te brengen. Bij deze parkeeraanbieder zijn 4 personen inbegrepen in de prijs van de pendeldienst. Voor elke extra persoon wordt een toeslag gevraagd.

  Valetservice

  Maak gebruik van de valet-service en bespaar kostbare tijd voor uw vlucht. Bij vertrek geeft u uw voertuig af aan een medewerker van Parking and Fly Frankfurt bij Vertrekterminal 1 of 2 op Frankfurt Airport. Neem bij terugkomst telefonisch contact op met Parking and Fly Frankfurt en uw voertuig zal bij vertrekterminal 1 of 2 worden ingeleverd.

 • veiligheid

  chevron

  Parkeren en vliegen Frankfurt heeft twee parkeerterreinen. Het buitenterrein is omheind en verhard. Zowel het buitenterrein als de parkeergarage worden bewaakt met camera's en beveiligd met slagbomen. Uw autosleutels worden veilig opgeborgen in een kluis. Tijdens de auto-overdracht wordt uw auto gecontroleerd op bestaande schade.

 • faciliteiten

  chevron

  Parkeren en vliegen Frankfurt biedt u een uitstekende service. De parkeerservice is dagelijks beschikbaar van 06:00 tot 00:00 uur. Ook helpen de medewerkers van de parkeeraanbieder u graag met het in- en uitladen van uw bagage. Het personeel spreekt verschillende talen. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw batterij, mocht u een vliegende start nodig hebben, dan staat het personeel van Parking en Fly Frankfurt voor u klaar.

  Parking and Fly Frankfurt biedt u ook aanvullende diensten aan, die u ook kunt toevoegen tijdens het reserveringsproces, waaronder diverse voertuigonderhoudspakketten (autowas en brandstof).

 • bereikbaarheid

  chevron

  Hoe werkt parkeerservice?

  Aankomst

  Belangrijk: Neem uw reserveringsbevestiging mee! Anders bestaat de kans dat de parkeeraanbieder je auto niet accepteert.

  Neem 1 uur voor aankomst op de parkeerplaats contact op met de aanbieder op het volgende telefoonnummer: 01745944302. Het exacte adres vindt u op de reserveringsbevestiging. Bij aankomst kunt u uw voertuig zelf parkeren. Een medewerker helpt u ook graag met het in- en uitladen van uw bagage. Nadat alle formaliteiten zijn afgehandeld, brengt de shuttle van de aanbieder u rechtstreeks naar het ontmoetingspunt. Bij deze parkeeraanbieder zijn 4 personen inbegrepen in de prijs van de pendeldienst. Voor elke extra persoon is op aanvraag een toeslag vereist. De sleutel moet worden ingeleverd bij deze parkeeraanbieder.

  Retour

  Neem op uw terugreis contact op met Parking and Fly Frankfurt zodra de klanten de koffers hebben en. Terminal 1 of Terminal 2 bevinden zich op het afgesproken ontmoetingspunt.

  Hoe werkt parkeerservice?

  Aankomst
  Neem op de dag van vertrek 15 minuten voor aankomst in de vertrekterminal van de luchthaven contact op met Parking and Fly Frankfurt. Een van de medewerkers neemt uw auto in ontvangst en na een korte externe voertuigcontrole ontvangt u een opleveringsrapport. De medewerker rijdt vervolgens met uw auto naar de parkeerplaats. Uw voertuig is natuurlijk verzekerd zolang het op de parkeerplaats staat. Tijdens uw afwezigheid worden uw autosleutels veilig bewaard in de bedrijfskluis gehuisvest.

  Terugkeren
  Bel op je terugreis direct na landing de parkeeraanbieder. Zodra u uw bagage heeft ontvangen, neemt u voor de tweede keer contact op met Parking and Fly Frankfurt. Uw auto wordt direct naar u toe gereden zodra u de luchthaven van Frankfurt heeft verlaten. Geheel zonder stress en wachttijd.

 • Locatie

  chevron

Over Parking and Fly Frankfurt

 • Professionele aanbieder
 • Dichtbij de luchthaven
 • Bekwame service
 • Sleutellevering
Beoordelingen en recensies
Elmar Vogt
full star
10
Geparkeerd van 16-12-2022 tot 29-12-2022
Es hat alles super geklappt. Kann ich sehr em ...Lees meer
Valet buiten
30 december 2022
Mohammad Abdelqader
full star
10
Geparkeerd van 28-09-2022 tot 26-10-2022
Die Kommunikation mit dem Anbieter war super ...Lees meer
Valet buiten
6 november 2022
Michael Grewenig
full star
10
Geparkeerd van 13-10-2022 tot 27-10-2022
Problrmlose sympathische Abwicklung. Jederze ...Lees meer
Valet buiten
29 oktober 2022
Beschikbaarheid Parking and Fly Frankfurt
9 oktober 2023 naar 16 oktober 2023 Wijzig data

Parking and Fly Frankfurt beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.

De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.