Frankfurt Valet Service

Frankfurt Valet Service zorgt voor een veilige en ontspannen parkeerervaring op de luchthaven van Frankfurt. Het voertuig wordt direct bij Terminal 1 of 2 aan de parkeeraanbieder overhandigd en geparkeerd op de parkeerplaatsen dicht bij de luchthaven. Met de valet service, kunt u zonder stress aan uw reis beginnen.

Parkeren op de luchthaven van Frankfurt: Op de dag van uw reis rijdt u naar de vertrekhal van de luchthaven van Frankfurt. Uw voertuig wordt opgewacht door een servicemedewerker en er wordt een voertuigcontrole uitgevoerd. U kunt inchecken en zonder zorgen op reis gaan. Uw voertuig wordt veilig geparkeerd door een medewerker van de Frankfurt Valet Service en staat bij aankomst weer tot uw beschikking.

Meer informatie

Adres

Niederbornstraße 3, 60435, Frankfurt
Parkeren Frankfurt Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Frankfurt Valet Service

Over Frankfurt Valet Service

Uw auto wordt direct bij de terminal overgenomen. De parkeerplaats is verzekerd, camera bewaakt en de klok rond open!

Frankfurt Valet Service zorgt voor een vlekkeloze en ongecompliceerde parkeerervaring, zodat u ontspannen op reis kunt. De parkeeraanbieder beschikt over beveiligde ondergrondse en buitenparkeerplaatsen in de buurt van de luchthaven.

Valet service

.

Gebruik de valet service en bespaar kostbare tijd voor uw vlucht. U overhandigt uw voertuig aan een medewerker van Frankfurt Valet Service direct bij vertrek in Vertrekhal 1 of 2 van de luchthaven van Frankfurt. Bij uw terugkeer neemt u telefonisch contact op met Frankfurt Valet Service en wordt uw voertuig bij Vertrekterminal 1 of 2 aan u teruggegeven.

De voertuigen van de klanten worden niet alleen op de parkeerplaats zelf geparkeerd, maar ook voor maar ook voor de verplaatsing van de werknemer op weg naar de parkeerplaats en terug naar de luchthaven. luchthaven.

Frankfurt Valet Service heeft twee parkeerterreinen. De buitenruimte is omheind en geasfalteerd. Zowel de buitenruimte als de parkeergarage worden bewaakt bewaakt door camera's en beveiligd met slagbomen. Uw autosleutels worden bewaard veilig in een kluis bewaard.

Tijdens de overdracht wordt uw auto gecontroleerd op eventuele bestaande schade. schade. Foto's worden genomen en de kilometerstand wordt genoteerd. Je vult in formulier samen met de bestuurder, zodat misverstanden worden vermeden. misverstanden. Tijdens de parkeerperiode wordt nauwkeurig bijgehouden welke werknemer uw auto naar welke parkeerplaats rijdt.

Uw auto is verzekerd volgens de algemene voorwaarden van de parkeeraanbieder.

Uw auto is verzekerd volgens de algemene voorwaarden van de parkeeraanbieder.

Uw auto is verzekerd volgens de algemene voorwaarden van de parkeeraanbieder.

Uw auto is verzekerd volgens de algemene voorwaarden van de parkeeraanbieder.

Uw auto is verzekerd volgens de algemene voorwaarden van de parkeeraanbieder.

Frankfurt Valet Service biedt u een uitstekende service. De valet service staat elke dag voor u klaar van 05:00 tot 00:00 uur. Bovendien zal het personeel van de parkeeraanbieder u graag helpen bij het in- en uitladen van uw bagage.

Naast valet service, biedt Frankfurt Valet Service ook car wash pakketten, een benzineservice en de mogelijkheid om uw elektrische auto op te laden. Bovendien zullen ze helpen met uw bagage en het personeel spreken verschillende talen. Dat hoef je niet te doen. zorgen te maken over uw batterij, mocht u uw auto moeten jumpstarten, de zal het personeel van de Frankfurt Valet Service er voor u zijn.

Let op, de maximale voertuighoogte voor overdekte parkeerplaatsen is 2,80 m.

Hoe werkt valet parking?

Aankomst
Neem op de dag van uw vertrek 30 minuten voor uw aankomst contact op met Frankfurt Valet Service bij de vertrekterminal van de luchthaven. Een van de medewerkers haalt uw auto op en na een korte externe voertuigcontrole ontvangt u een inleveringscertificaat. Nadien zal een medewerker uw auto naar de parkeerplaats rijden. Uw voertuig is uiteraard verzekerd zolang het op de parkeerplaats staat. Tijdens uw afwezigheid worden uw autosleutels veilig opgeborgen in de bedrijfskluis. veilig.

Terugreis
Bel op de terugreis direct na de landing de parkeeraanbieder. Zodra u uw bagage heeft ontvangen, neemt u een tweede keer contact op met Frankfurt Valet Service. Op deze manier wordt uw auto direct naar boven gereden zodra u de luchthaven van Frankfurt heeft verlaten. Geheel zonder stress en wachttijd.

Adres

Niederbornstraße 3, 60435, Frankfurt