Op MyParkPoint in Bremen staat het voertuig geparkeerd op een uitstekend beveiligd parkeerterrein. Het parkeerterrein is altijd afgesloten en niet vrij toegankelijk. Het parkeerterrein is goed beveiligd met camera's en er is een toegangshek. Er is tijdens de openings uren altijd personeel op de locatie aanwezig. De MyParkPoint-parkeerplaats ligt op ongeveer 8 minuten rijden van de luchthaven. Aangezien de shuttlebussen van de aanbieder individueel voor elke klant rijden, bent u zeer snel op de luchthaven. Bij deze parkeeraanbieder mag u uw autosleutel meenemen op reis.

Meer informatie

Adres

Gutenbergstraße 9, 28844, Weyhe
Parkeren Bremen Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid MyParkPoint

MyParkPoint beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
× 24u p/d aanwezigheid
60%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
100%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
80%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service
× 5min tot de terminal

Over MyParkPoint

Als u uw auto bij MyParkPoint in Bremen parkeert, wordt uw auto op ongeveer 8 minuten van de luchthaven geparkeerd. Uw voertuig wordt tijdens de parkeerperiode goed bewaakt, omdat het terrein is uitgerust met camera's en zeer goed verlicht. U kunt uw sleutel meenemen op uw reis.

Het parkeerterrein van de aanbieder heeft geen maximale toegangshoogte of -breedte. U kunt dus ook parkeren met een oversized voertuig, zoals een camper. Houd er echter rekening mee dat als de lengte van het voertuig langer is dan 5 meter, er een toeslag van € 8,- wordt toegevoegd aan de totale prijs.

Shuttle parking

Bel de parkeeraanbieder ongeveer 30 minuten voor uw aankomst om uw aankomsttijd te bevestigen. De aanbieder wordt dan op de hoogte gebracht van uw aankomst en kan zich hierop voorbereiden zodat u niet hoeft te wachten. Wacht a.u.b. voor de ingang, een medewerker komt direct naar u toe en laat u op het terrein komen. Op het parkeerterrein kunt u uw auto zelf parkeren op een van de gratis parkeerplaatsen. De MyParkPoint shuttlebus, die u duidelijk herkenbaar is aan het logo, wacht op u bij de ingang om u rechtstreeks naar de luchthaven van Bremen te brengen. De shuttle brengt u direct naar de terminal, zodat u niet ver hoeft te lopen met uw bagage. De shuttle van de provider is ontworpen voor maximaal 5 personen en rijdt individueel voor elke klant. Indien u met meer dan 5 personen aankomt, wordt een toeslag van € 8,- op de totale prijs in rekening gebracht. U kunt dit direct ter plaatse betalen. Op uw terugreis neemt u na uw landing telefonisch contact op met de aanbieder. De shuttle staat dan bij het verlaten van de terminal al voor u klaar. Zo kunt u uw reis snel voortzetten.

MyParkPoint in Bremen is beschikbaar van 03:00 tot 24:00 uur, omdat nachtvluchten in Bremen verboden zijn. U hoeft zich echter geen zorgen te maken, zelfs als u na middernacht aankomt, zal de parkeeraanbieder u ophalen van de luchthaven. U parkeert uw auto op het deels geasfalteerde en deels met grind bedekte terrein van de aanbieder. Het parkeerterrein wordt beveiligd met camera's. Er is een hek met toegangspoort en er is altijd personeel aanwezig. Aangezien u uw sleutels meeneemt op uw reis, kunt u er zeker van zijn dat uw voertuig tijdens uw reis niet wordt verplaatst.

Met MyParkPoint wordt u geholpen bij het laden van uw bagage. De parkeeraanbieder heeft ook kinderzitjes en stoelverhogers, die u gratis aan uw reservering kunt toevoegen. U kunt uw autosleutels meenemen op uw reis. De parkeeraanbieder biedt u ook graag gratis water aan.

De parkeergarage is barrièrevrij en een voor gehandicapten toegankelijke transfer is ook mogelijk met de shuttle van de aanbieder.

Shuttle parking

Aankomst

Op de dag van uw reis rijdt u direct naar de parkeerplaats van de aanbieder. Neem ca. 30 minuten voor aankomst telefonisch contact op met de parkeeraanbieder om uw aankomsttijd te bevestigen. Hierdoor kan de parkeeraanbieder sneller reageren en onnodige wachttijden vermijden. Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats, wacht u alstublieft voor de ingang tot een medewerker de poort voor u opent. U parkeert uw auto zelf op een van de gratis parkeerplaatsen en u wordt dan rechtstreeks naar Bremen Airport gebracht door middel van individueel pendelvervoer naar de terminal. De shuttlebus van MyParkPoint is ontworpen voor 5 personen en alle personen zijn inbegrepen in de boekingsprijs. De reis met de shuttle duurt ongeveer 8 minuten.

Terugreis
Neem op uw terugreis telefonisch contact op met de beheerder van het park nadat u bent geland. De parkeeraanbieder wordt er dan van op de hoogte gesteld dat u binnenkort opgehaald kunt worden. De shuttle van de parkeerder staat voor u klaar wanneer u de terminal verlaat. Als de shuttle er niet is, wacht dan alstublieft een paar minuten, want de shuttle is onderweg naar u. De shuttle brengt u onmiddellijk terug naar uw voertuig, zodat u uw reis snel kunt voortzetten.

Adres

Gutenbergstraße 9, 28844, Weyhe