Eazzypark biedt met haar valet service parkeerruimte aan een groot aantal auto’s. De parking beschikt over zowel een onoverdekt terrein en een parkeergarage. Op het meldpunt tegenover Eindhoven Airport kunt u vertrouwen op het klantvriendelijke personeel, van ‘s morgens vroeg tot middernacht.

Meer informatie

Adres

Luchthavenweg 61, 5657 EA, Eindhoven
Parkeren Eindhoven Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Eazzypark

Eazzypark beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
× 24u p/d aanwezigheid
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
80%

Bereikbaarheid

5m tot de terminal
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service
× 24/7 transfer

Beoordelingen Eazzypark

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,0
Op basis van 543 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in april 2018. Beoordeling geschreven op 19 april 2018.


Super geregeld.

10

Heeft geparkeerd in april 2018. Beoordeling geschreven op 18 april 2018.


Goede service!

10

Heeft geparkeerd in april 2018. Beoordeling geschreven op 18 april 2018.


Goede prijs en uiterst makkelijk en vriendelijk personeel. Ik kom er zo'n 3 a 4 keer per jaar en voor mij geen ander.

10

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 08 april 2018.


Zowel het achterlaten en weer ophalen van de auto ging uiterst snel en efficiënt. En dat op korte loop- afstand van de luchthaven Eindhoven. Er is ook helemaal geen sprake van een shuttlebus. Perfect dus.

10

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 08 april 2018.


Alles verliep perfect alleen even moeilijk te vinden maar dat ligt niet aan eazzypark maar aan de verbouwing rondom de airport

10

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 08 april 2018.


Prima service voor goede prijs!
Een tip voor het gebouw/administratieve gedeelte, gebruik van schuifdeuren, erg lastig en smal met koffers om deze bestaande deuren in te komen met bagage

10

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 05 april 2018.


Very good!!

10

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 03 april 2018.


Het terrein is recht tegenover de terminal je hoeft alleen maar de straat over te steken. Auto brengen & halen ging heel vlot de auto stond daar toen ik terugkwam dus hoefde niet met een shuttlebusje & kon meteen vertrekken

10

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 03 april 2018.


Een betrouwbaar bedrijf. Ze maken foto's van je auto, zo heb je bewijsmateriaal wanneer er schade is ontstaan tijdens het parkeren. Mensen zijn vriendelijk en behulpzaam.
Makkelijker kan het ook niet, het afgiftepunt is nog geen 500 meter lopen vanaf de ingang van het vliegveld. Bij terugkomst staat de auto weer voor je klaar!

10

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 02 april 2018.


Top service

10

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 02 april 2018.


Zeer gemakkelijk en vriendelijke mensen .

8

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 02 april 2018.


Keurige service , houden bij wanneer je vlucht land en zelfs bi vertraging tegen 24.00 uur landen geen probleem ze blijven stand by en rolstoel staat klaar voor mensen die slecht ter been zijn

10

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 02 april 2018.


Snelle afhandeling zowel brengen en halen.
Prima geholpen door keurig personeel
Prijs/ kwaliteit een 10.

10

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 01 april 2018.


Ideaal! Tegenover het vliegveld, dus geen shuttlebus. Vriendelijke mensen, goede service, echt helemaal perfect!

10

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 01 april 2018.


Parkos is een prettige organisatie. Duidelijke voorwaarden en ze doen wat ze beloven. Eazzypark bevindt zich op 1 a 2 minuten lopen van de vertrek / aankomsthal. Wanneer je terugkeert staat de auto keurig geparkeerd voor het kantoor.
Medewerkers staan je vriendelijk te woord.

Over Eazzypark

Eazzypark heeft in totaal 2000 parkeerplekken, zowel overdekt als buiten. Er is plek voor auto’s van alle maten, hoewel het overdekt parkeren een maximale hoogte van 2 meter kent. Eazzypark kent dezelfde openingstijden als de luchthaven, van 04.30 tot en met middernacht.

Valet service
Bij Eazzypark kunt u makkelijk parkeren door hun valet service. U rijdt naar het meldpunt tegenover het vliegveld, waar u uw auto inlevert. Een medewerker parkeert dan de auto voor u. Hierom geeft u de autosleutels af voor het parkeerproces. U kunt ondertussen al naar de luchthaven lopen en inchecken. Wanneer u terugkomt, kunt u weer naar het meldpunt lopen. Hier staat uw auto op u te wachten.

Het buitenterrein is omheind en wordt bewaakt met videocamera’s. De parkeergarage wordt ook goed bewaakt. Uw autosleutels worden veilig bewaard in een kluis binnen de muren van het meldpunt.

Wanneer u de auto afgeeft, loopt u samen met de chauffeur een rondje om de auto. Aanwezige schades worden genoteerd op een formulier. De medewerkers van Eazzypark zijn allemaal verzekerd volgens de algemene voorwaarden van de parkeeraanbieder.

Het parkeerterrein van Eazzypark is verhard. Tijdens uw parkeerduur kunt u ervoor kiezen om uw auto te laten wassen. Eazzypark biedt verschillende waspakketten aan. Deze kunt u bijboeken bij het maken van de reservering.

Bij Eazzypark wordt u geholpen door betrouwbare en ervaren medewerkers. Het bedrijf hecht veel waarde aan klantvriendelijkheid en helpt u graag met uw bagage.

Valet parkeren

Aankomst

Tijdelijke routebeschrijving

Doordat de Luchthavenweg gedeeltelijk is afgesloten kunt u de parking bereiken via een alternatieve route. Vanaf de Anthony Fokkerweg, slaat u rechtsaf de Luchthavenweg op. Bij de stoplichten gaat u rechtsaf (eerste straat rechts) de Parmentierweg op. Sla aan het einde van de weg linksaf de Jan Olieslagerweg op. Hierna direct de eerste mogelijkheid weer linksaf de Beatrix Rijkweg op. Vervolgens weer de eerste mogelijkheid rechtsaf de Freddy van Riemsdijkweg op. Volg deze weg ongeveer 350 meter, bij het laatste gebouw aan uw linkerkant staat een bord met EazzyPark. Hier kunt u bij de slagboom naar binnen rijden en volgt u de borden EAZZYPARK naar uw parkeerplaats.


Op de dag van uw vlucht rijdt u naar het meldpunt van Eazzypark. Deze is te vinden op Luchthavenweg 61. Het is een gebouw met veel oranje dat “Flexoffice” genoemd wordt. Waak ervoor dat u niet het parkeerterrein van Eindhoven Airport zelf oprijdt. Met onze routeplanner kunt u het gemakkelijk vinden.

20 minuten voordat u bij het meldpunt aankomt, belt u met Eazzypark. De chauffeur weet dan dat u op weg bent. Aangekomen bij het meldpunt rijdt u door de slagbomen van het gebouw “The Haviland building” het terrein van de Flexoffice op.

Buiten het Flexoffice wacht de chauffeur u op. De chauffeur is te herkennen aan de lichtblauwe overhemd en zwarte gilet met het logo van Eazzypark. Na de overdracht van uw auto loopt u naar de luchthaven, terwijl de chauffeur uw auto wegbrengt. Er wordt maximaal 25 kilometer in de auto gereden tijdens de parkeerduur.

Vertrek Op de dag van terugkomst belt u Eazzypark weer nadat u de bagage heeft opgehaald. Bij een zakenreis zonder bagage belt u de parking meteen na de landing. Een medewerker staat vervolgens met uw auto klaar bij het meldpunt, waar deze de auto persoonlijk aan u overdraagt.

Shuttle parkeren

Bij shuttle parkeren volgt u dezelfde instructies als voor valet parkeren. Het enige verschil is dat u bij terugkomst met de shuttle naar het parkeerterrein wordt gebracht waar uw auto geparkeerd staat.

Medewerkers van Eazzypark zullen aanwezig blijven tot de laatste klant de auto opgehaald heeft. Indien u onverwacht een dag, of nog later terugvliegt dan gepland, kunt u dit telefonisch doorgeven aan Eazzypark. U kunt mogelijke extra kosten direct betalen op het meldpunt.

Help