Eazzypark biedt met haar valet service parkeerruimte aan een groot aantal auto’s. De parking beschikt over zowel een onoverdekt terrein en een parkeergarage. Op het meldpunt tegenover Eindhoven Airport kunt u vertrouwen op het klantvriendelijke personeel, van ‘s morgens vroeg tot middernacht.

Meer informatie

Adres

Luchthavenweg 61, 5657 EA, Eindhoven
Parkeren Eindhoven Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Eazzypark

Eazzypark beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
× 24u p/d aanwezigheid
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
80%

Bereikbaarheid

5m tot de terminal
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service
× 24/7 transfer

Beoordelingen Eazzypark

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,9
Op basis van 465 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 21 februari 2018.


Prima en snelle service! Contact met medewerkers is goed en snel

10

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 21 februari 2018.


Was gewoon super.auto ingeleverd tegenover de hoofdingang en de auto stond klaar bij terugkomst

8

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 20 februari 2018.


Vanwege wegwerkzaamheden was het terrein wat moeilijker te vinden, maar is verder prima gelegen dichtbij de vertrekhal van Eindhoven airport.
Zowel wegbrengen als ophalen van de auto verliep prima.
Geen shuttlebus gebruikt, de auto stond bij het kantoor tegenover de vertrekhal.

10

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 19 februari 2018.


Heerlijk, 1 minuutje lopen naar de terminal van Eindhoven AirPort. Goede ontvangst en afwikkeling bij het brengen en ophalen. Volgende keer zeker weer daar parkeren

10

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 18 februari 2018.


Gemakkelijk , en goede service . Het is niet de eerste keer dat we dit geboekt hebben. Volgende keer weer . Wij hebben onze auto afgeleverd tegenover het vliegveld dus geen transfer nodig gehad

8

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 18 februari 2018.


Prima

10

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 18 februari 2018.


Perfekte lokatie. goeie afwikkeling. iedereen staat voor je klaar . nooit lang wachten. enne... Net Personeel. verdienen een pluimpje!!

10

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 17 februari 2018.


Wir haben die Dienste von Eazzypark bereits mehrfach in Anspruch genommen und waren jedesmal begeistert, da alles wirklich reibungslos klappt! Man fährt einfach vor, das Auto wird kurz fotografiert, man gibt die Schlüssel ab und steht innerhalb von 3-4 Minuten in der Abflughalle! Die Abholung ist ähnlich einfach - man weist sich aus, unterschreibt und steigt sofort in sein Auto ein, das schon vor der Türe steht! Besser kann es nicht! Die Mitarbeiter sind ungeheuer schnell und routiniert und sehr freundlich! Schön wäre, wenn regelmäßig Koffertrolleys zur Verfügung stehen würden, so dass man bei großem Gepäck die Koffer direkt vom Auto auf einer Trolley laden könnte!

10

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 16 februari 2018.


Ok

10

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 15 februari 2018.


Mijn ervaring is super goed. Niet duur voor de goede service en tegenover het vliegveld de auto te parkeren. Bij terug komst hadden we vertraging met de vlucht. Ipv dat we met een shuttle bus naar de parkeerlocatie gebracht zouden worden stond de auto netjes bij locatie vliegveld geparkeerd!
Een hele dikke tien voor Eazzypark

8

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 12 februari 2018.


Alles verliep prima. Bij terugkomst hoefde ik niet met de shuttle mee omdat mij auto al bij het meldpunt stond.

10

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 12 februari 2018.


Was allemaal TOP geregeld. Bij aankomst foto's maken en bij terugkomst stond de auto keurig klaar. Ideaal aan de overkant de vertrek hal. Echt een aanrader!
Ga in april weer zeker boeken.

8

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 10 februari 2018.


Prima geregeld. Lekker dichtbij. Geen telefoontjes vooraf en bij terugkomst. Auto stond klaar. Was bij terugkomst in het donker even lastig te vinden, maar dit kwam door mijn onbekendheid met de luchthaven en omdat zij er geen borden mogen plaatsen. Een volgend keer zou mij dit geen problemen meer opleveren.

8

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 09 februari 2018.


Erg fijn en goed ontvangen. Alleen jammer dat de auto open was toen wij eraan kwamen. Dan vraag je je toch af of hij al die dagen open was geweest..

10

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 08 februari 2018.


Geweldig. Was door werkzaamheden op de weg op vliegveld terein wat lastig te vinden maar goed het is echt ongeveer 50 meter van de vertrek hall!

Over Eazzypark

Eazzypark heeft in totaal 2000 parkeerplekken, zowel overdekt als buiten. Er is plek voor auto’s van alle maten, hoewel het overdekt parkeren een maximale hoogte van 2 meter kent. Eazzypark kent dezelfde openingstijden als de luchthaven, van 04.30 tot en met middernacht.

Valet service
Bij Eazzypark kunt u makkelijk parkeren door hun valet service. U rijdt naar het meldpunt tegenover het vliegveld, waar u uw auto inlevert. Een medewerker parkeert dan de auto voor u. Hierom geeft u de autosleutels af voor het parkeerproces. U kunt ondertussen al naar de luchthaven lopen en inchecken. Wanneer u terugkomt, kunt u weer naar het meldpunt lopen. Hier staat uw auto op u te wachten.

Het buitenterrein is omheind en wordt bewaakt met videocamera’s. De parkeergarage wordt ook goed bewaakt. Uw autosleutels worden veilig bewaard in een kluis binnen de muren van het meldpunt.

Wanneer u de auto afgeeft, loopt u samen met de chauffeur een rondje om de auto. Aanwezige schades worden genoteerd op een formulier. De medewerkers van Eazzypark zijn allemaal verzekerd volgens de algemene voorwaarden van de parkeeraanbieder.

Het parkeerterrein van Eazzypark is verhard. Tijdens uw parkeerduur kunt u ervoor kiezen om uw auto te laten wassen. Eazzypark biedt verschillende waspakketten aan. Deze kunt u bijboeken bij het maken van de reservering.

Bij Eazzypark wordt u geholpen door betrouwbare en ervaren medewerkers. Het bedrijf hecht veel waarde aan klantvriendelijkheid en helpt u graag met uw bagage.

Valet parkeren

Aankomst

Tijdelijke routebeschrijving

Doordat de Luchthavenweg gedeeltelijk is afgesloten kunt u de parking bereiken via een alternatieve route. Vanaf de Anthony Fokkerweg, slaat u rechtsaf de Luchthavenweg op. Bij de stoplichten gaat u rechtsaf (eerste straat rechts) de Parmentierweg op. Sla aan het einde van de weg linksaf de Jan Olieslagerweg op. Hierna direct de eerste mogelijkheid weer linksaf de Beatrix Rijkweg op. Vervolgens weer de eerste mogelijkheid rechtsaf de Freddy van Riemsdijkweg op. Volg deze weg ongeveer 350 meter, bij het laatste gebouw aan uw linkerkant staat een bord met EazzyPark. Hier kunt u bij de slagboom naar binnen rijden en volgt u de borden EAZZYPARK naar uw parkeerplaats.


Op de dag van uw vlucht rijdt u naar het meldpunt van Eazzypark. Deze is te vinden op Luchthavenweg 61. Het is een gebouw met veel oranje dat “Flexoffice” genoemd wordt. Waak ervoor dat u niet het parkeerterrein van Eindhoven Airport zelf oprijdt. Met onze routeplanner kunt u het gemakkelijk vinden.

20 minuten voordat u bij het meldpunt aankomt, belt u met Eazzypark. De chauffeur weet dan dat u op weg bent. Aangekomen bij het meldpunt rijdt u door de slagbomen van het gebouw “The Haviland building” het terrein van de Flexoffice op.

Buiten het Flexoffice wacht de chauffeur u op. De chauffeur is te herkennen aan de lichtblauwe overhemd en zwarte gilet met het logo van Eazzypark. Na de overdracht van uw auto loopt u naar de luchthaven, terwijl de chauffeur uw auto wegbrengt. Er wordt maximaal 25 kilometer in de auto gereden tijdens de parkeerduur.

Vertrek Op de dag van terugkomst belt u Eazzypark weer nadat u de bagage heeft opgehaald. Bij een zakenreis zonder bagage belt u de parking meteen na de landing. Een medewerker staat vervolgens met uw auto klaar bij het meldpunt, waar deze de auto persoonlijk aan u overdraagt.

Shuttle parkeren

Bij shuttle parkeren volgt u dezelfde instructies als voor valet parkeren. Het enige verschil is dat u bij terugkomst met de shuttle naar het parkeerterrein wordt gebracht waar uw auto geparkeerd staat.

Medewerkers van Eazzypark zullen aanwezig blijven tot de laatste klant de auto opgehaald heeft. Indien u onverwacht een dag, of nog later terugvliegt dan gepland, kunt u dit telefonisch doorgeven aan Eazzypark. U kunt mogelijke extra kosten direct betalen op het meldpunt.

Help