Comfort Parking

Bij Comfort Parking bent u er zeker van dat uw auto veilig staat geparkeerd. Hun jarenlange ervaring zorgt ervoor dat zij een betrouwbare parkeerpartner zijn waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. De medewerkers helpen u graag met uw bagage en bij shuttle parkeren mag u uw sleutels meenemen. Naast het parkeren kunt u ook gebruik maken van andere diensten als een autowasservice en het elektrisch laden van uw auto.

Meer informatie

Adres

Beechavenue 2, 1119 PT, Schiphol-Rijk
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Comfort Parking

Comfort Parking beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerd van een parkeerplaats
Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Hulp met koffers
× Toiletten
× Wachtruimte
60%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
× Geen maximale Doorrijhoogte
× Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen Comfort Parking

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,9
Op basis van 58 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 10 februari 2018.


.

8

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 08 februari 2018.


Bij aankomst direct geholpen.Bij terugkeer idem dito. Contact met de medewerkers uitstekend. Wel mag de zichtbaarheid vandemedewerkers iets beter. De rode letters op dezwarte jas waren bij duisternis slecht leesbaar.

8

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 07 februari 2018.


Goede service door vriendelijke medewerkers geboden

8

Heeft geparkeerd in december 2017. Beoordeling geschreven op 18 januari 2018.


Goede service, wij zijn heel erg tevreden.
Auto geparkeerd, op tijd afgezet op Schiphol. Bij terug komst hoefde wij niet lang te wachten om naar ons auto gebracht te worden. Een aanrader!

10

Heeft geparkeerd in december 2017. Beoordeling geschreven op 05 januari 2018.


Ruime parkeerplaatsen en vriendelijk personeel. Kiezen de volgende keer zeker weer voor Comfort Parking.

8

Heeft geparkeerd in december 2017. Beoordeling geschreven op 27 december 2017.


Goeie service. Prettige chauffeurs.

10

Heeft geparkeerd in december 2017. Beoordeling geschreven op 16 december 2017.


We zijn echt geweldig ontvangen en geholpen regelmatig tel contact gehad en via mail .Top bedrijf en zeker voor herhaling

10

Heeft geparkeerd in november 2017. Beoordeling geschreven op 15 november 2017.


Correct, schoon, snel, zeer vriendelijk en competent.

8

Heeft geparkeerd in november 2017. Beoordeling geschreven op 13 november 2017.


Goede service, vriendelijke medewerkers en alles op tijd.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 11 november 2017.


Vriendelijke medewerkers,
iets beter herkenbaar zijn

10

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 05 november 2017.


.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 05 november 2017.


De aangegeven service van overdekte parking, shuttle en tijdstipgarantie werden conform de afspraken uitgevoerd. Bovendien was er een prettige begeleiding door de chauffeur.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 29 oktober 2017.


Prima ervaring. Ik zag op de weg van Parking naar Schiphol dat de chauffeur constant gebeld werd en hierdoor niet in staat was om klanten te bellen. Dus ik was nogal benauwd dat als ik op terugreis moest bellen om mijn aankomst op Schiphol te bevestigen dat ik er ook niet door zou komen. Maar dat viel gelukkig mee. Uiterst vriendelijk personeel. Echt top.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 29 oktober 2017.


Wij vinden het concept goed, maar toch een paar opmerkingen. Savonds bij aankomst zijn we verkeerd gereden. Onduidelijk aangegeven welke afslag je moet nemen. tussen 2 en 3 Je ziet pas op het laatste moment dat je 3 moet hebben. Heeft ook met donker te maken. Bij aankomst onduidelijk wie je moet hebben. Daarna alles vlot verlopen. Bij terug komst doorgegeven dat we bij de douane stonden gebeld en later buiten nog een keer gebeld. Toch een half uur buiten gewacht. Het wemelde van verschillende aanbieders in donkere kleding. Verder alles goed verlopen, iedreen vriendelijk. Tip, iedere aanbieder een eigen kleur jack en een duidelijk ontmoetings punt,vooral savonds.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 26 oktober 2017.


Super service, makkelijk in contact. Enige verwarring over de plek van ophalen, maar dat werd sympathiek opgepakt. De hulp van jullie collega, om de accu op te laden was geweldig. Zo konden we weer snel naar huis. Top! fijn overdekt en handige plek om weer op de snelweg te komen.

Over Comfort Parking

Comfort Parking biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van shuttle parkeren en valet parkeren. Comfort Parking streeft naar een perfecte dienstverlening en is pas tevreden wanneer u dat ook bent en gerust op reis gaat. De parking is 24/7 geopend en de shuttlebussen rijden op reservering, zodat u nooit lang hoeft te wachten. Bij Comfort Parking moet u wel rekening houden met een maximale doorrijhoogte van 2 meter. U kunt de medewerkers van Comfort Parking herkennen aan het zwarte overhemd en de rode stropdas.

Shuttle parkeren
Bij shuttle parkeren parkeert u uw auto in de parkeergarage en wordt u vervolgens in ongeveer 4 minuten naar Schiphol gebracht. Op de terugreis wordt u opgewacht in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3.

Valet parkeren
Bij valet parkeren geeft u uw auto af aan een medewerker van Comfort Parking tussen vertrekhal 2 en 3 en kunt u na controle van alle gegevens gelijk uw reis hervatten. Op de terugweg wordt u op dezelfde plek door een medewerker opgewacht met uw auto.

Uw auto wordt veilig geparkeerd in de beveiligde overdekte parkeergarage. Het terrein is voorzien van beveiligingscamera's.

Comfort parking biedt u de mogelijkheid om extra diensten bij te boeken. U kunt uw auto volledig laten reinigen tijdens uw vakantie, zodat u bij terugkomst in een schone en frisse auto naar huis kunt.

Op de dag van vertrek rijdt u naar het adres van de parkeergarage van Comfort Parking aan de Beechavenue. Het is de bedoeling dat u uw reserveringsvoucher meeneemt naar de parking. 30 minuten voordat u aankomt neemt u contact op met Comfort Parking zodat zij ervoor kunnen zorgen dat er bij aankomst een medewerker voor u klaar staat bij zowel shuttle als valet parkeren. U kunt de medewerkers van Comfort Parking herkennen aan het zwarte overhemd en de rode stropdas.

Shuttle parkeren

Aankomst

Bij aankomst zal de medewerker u helpen met uw bagage en kunt u vervolgens uw auto parkeren. Na het parkeren van uw auto wordt u in ongeveer 4 minuten door de shuttlebus naar Schiphol Airport gebracht.

Vertrek

Bij terugkomst neemt u direct na landing contact op met Comfort Parking. Comfort Parking weet dan dat u bent aangekomen en zorgt ervoor dat de shuttlebus u staat op te wachten in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3.

Valet parkeren

Aankomst
Een medewerker van Comfort Parking wacht u op u in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3. De medewerker zal u graag helpen met uw bagage en neemt het contract met u door. Zorgt u ervoor dat u uw voucher uitgeprint meeneemt. Na controle van uw auto zal de medewerker uw auto parkeren in de beveiligde garage en kunt u uw reis hervatten.

Vertrek

Op de terugreis neemt u direct na landing weer contact op met Comfort Parking om door te geven dat u bent aangekomen. Een medewerker staat u dan in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3 op te wachten met uw auto.

Help