full star
full star
full star
full star
half star
9,1/10 58.066 beoordelingen

Vergelijk parkeren bij vliegvelden

Group 3 om te boeken 3 MIN
checkmark
Beste deals
checkmark
Meer dan 4 miljoen klanten wereldwijd
checkmark
Gratis reserveringen annuleren/wijzigen
Onze voordelen
usp car
Zorgvuldig gecontroleerd
Alle parkeerplaatsen zijn zorgvuldig geïnspecteerd
usp thumbs up
Beste aanbiedingen
De beste deals op parkeren bij vliegvelden
usp 24
Kosteloos annuleren
Gratis wijzigen en annuleren tot 24 uur voor aankomst
usp 24
+4 miljoen klanten
Vertrouwd door meer dan 4 miljoen klanten wereldwijd

Top 3 populaire luchthavens

Schiphol Airport

Schiphol Airport

Zoek parkeerplaats
Düsseldorf Airport

Düsseldorf Airport

Zoek parkeerplaats
Eindhoven Airport

Eindhoven Airport

Zoek parkeerplaats

Zo werkt het in 5 eenvoudige stappen

1
Maak een reservering
Nadat je een reservering hebt gemaakt, ontvang je een bevestiging en duidelijke instructies in de mail.
2
Rijd naar het vliegveld
Rijd naar het vliegveld
Volg de route en de instructies in je e-mail. Deze kunnen verschillen per parkeeraanbieder.
3
De overdracht van jouw auto
De overdracht van jouw auto
Check in bij de parkeeraanbieder en neem de gratis shuttlebus naar het vliegveld. Als je valet parkeert, vindt de overdracht plaats bij de vertrekhal.
4
Tijdens je reis
Tijdens je reis
Geen zorgen! Terwijl je op reis bent, staat je auto veilig geparkeerd op het parkeerterrein van onze parkeerpartner.
5
Welkom terug
Welkom terug
Neem de shuttle bus terug naar het parkeerterrein of wacht bij de aankomsthal als je valet parkeert. Je auto is blij om je terug te zien en brengt je direct naar huis.

Goedkoop parkeren op het vliegveld

Parkeren op het vliegveld is een fluitje van een cent als je je parkeerplaats boekt bij Parkos. Dankzij de vele parkeermogelijkheden in de buurt van het vliegveld vind je zeker iets dat past bij je budget en reisplannen.


Als je op zoek bent naar goedkoop parkeren op het vliegveld, zoek niet verder! Parkos biedt kosteneffectieve en betrouwbare opties die je gemoedsrust geven. Bovendien zijn we al meer dan 20 jaar actief, dus je kunt er zeker van zijn dat ons ervaren team alles weet over uitstekende dienstverlening en veilig en goedkoop parkeren op het vliegveld.


Vertrouw ons en maak van Parkos je favoriete plek voor al je reisbehoeften? Goedkoper dan dit wordt het niet!


Kies de parkeeroptie die bij je past


Als je besluit met je eigen auto naar het vliegveld te rijden en deze daar te laten staan ​​terwijl je reist, zal de kwestie van de parkeerkosten ongetwijfeld aan de orde komen. De parkeerprijzen op het vliegveld zelf zijn moeilijk te geloven. Kies in de plaats daarvan een van de parkeeropties van Parkos. De ​​particuliere parkeerterreinen die ontstaan zijn rond vliegvelden in Nederland bieden over het algemeen lagere tarieven dan het tarief voor lang parkeren op het vliegveld.

Valet Parkeren

Valet parkeren

Wanneer je kiest voor valet parkeren en op de luchthaven aankomt, geef je je autosleutels af aan onze parkeerbeheerder, die je begroet, de sleutels in ontvangst neemt en de auto parkeert. Na je reis wacht de medewerker je op in de aankomsthal van het vliegveld of op een afgesproken plek om je je auto en autosleutels te overhandigen.

Het grootste verschil tussen valet parkeren en traditioneel parkeren is dat wanneer je gebruik maakt van valet parkeren, je niet zelf hoeft te parkeren. Je rijdt naar de terminal of een afgesproken plek en geeft je auto aan de parkeerbeheerder. Het grootste voordeel van valet parkeren is dat het tijd bespaart. Het is niet nodig om een ​​pendeldienst naar het vliegveld te nemen. Je stapt uit en begeeft je direct naar de incheckbalie om je reis te starten.

Shuttle parkeren

Shuttle parkeren

Naast valet parkeren kies je bij Parkos ook voor shuttle parkeren. Dit houdt in dat je een parkeerplaats reserveert met een pendeldienst van en naar de luchthaventerminal. Je parkeert je auto zelf op het parkeerterrein, waarbij het niet altijd nodig is om je autosleutels in beheer achter te laten. Nadien wacht een shuttle bus op je om je in enkele minuten naar het vliegveld te brengen. Deze parkeeroptie is goedkoop, veilig en tijdbesparend. En als je je parkeerreservering online boekt bij Parkos, bespaar je nog meer geld.

Park, Sleep & Fly

Park Sleep Fly

Is je vlucht in de vroege ochtend en wil je helemaal ontspannen aan je reis beginnen? Kies dan voor de service Park, Sleep & Fly van Parkos. Deze optie geeft je de mogelijkheid om goed uitgerust aan je zakelijke reis of vakantie te beginnen. Je auto parkeer je veilig bij het hotel. De pendeldienst van het hotel brengt je tijdig naar hetvliegveld. Bij aankomst word je opnieuw afgehaald door een medewerker van het hotel en naar je auto gebracht.

Park & Walk

Park & Walk

Een andere handige en goedkope manier om je auto veilig achter te laten als je op reis gaat, is de service Park & Walk. Deze dienst wordt aangeboden door vliegvelden en particuliere parkeerterreinen. Je parkeert je auto zelf en neemt de autosleutels mee. Daarna loop je naar de vertrekterminal. De wandeling kan gaan van enkele minuten tot maximaal 15 tot 20 minuten.

Park & Taxi

Park & Taxi

De parkeeroptie Park & Taxi is vergelijkbaar met het Park & Walk parkeren. Je parkeert je auto opnieuw zelf op een goed beveiligde parkeerplaats en neemt de autosleutels mee. In plaats van de afstand naar de vertrekterminal te lopen, wacht een taxi je op om je naar het vliegveld te brengen. Deze dienst is vooral handig als het parkeerterrein op aanzienlijke afstand van de luchthaven ligt en je heel wat koffers of kleine kinderen bij je hebt.

Park & OV

Park & OV:

Heb je gekozen voor een parkeerplaats op wandelafstand van het vliegveld, maar wil je toch de afstand niet lopen? Dan kies je eenvoudig voor de optie Park & OV Deze dienst van Parkos garandeert je dat je auto veilig en goedkoop geparkeerd staat. Nadat je je auto hebt geparkeerd, neem je in de buurt van het parkeerterrein het openbaar vervoer naar het vliegveld.


Veilig parkeren

Parkeren op het vliegveld kan stressvol zijn als je niet voorbereid bent. Verwijder de stress uit je vakantie door te kiezen voor Parkos. Je hebt een vlottere vlucht als er vroeg afspraken worden gemaakt en je aankomst en vertrek op de luchthaven geregeld zijn. Dankzij Parkos ga je snel en kosteneffectief van je auto naar de luchthaven en weer terug. Bovendien profiteer je bij veel parkeerterreinen van extra diensten terwijl je weg bent. Denk hierbij aan je auto laten wassen en je auto elektrisch laten opladen of tanken. Boek vandaag nog – het duurt slechts 3 minuten!


We zijn ervan overtuigd dat je bij ons niet alleen de beste, maar ook de goedkoopste parkeerplaats voor je volgende reis vindt.