Hoe werkt valet parkeren bij Maastricht Airport?

De gemakkelijke en tijdbesparende manier van parkeren bij Maastricht, is valet parkeren. U kunt zelf naar de luchthaven rijden, waar een medewerker van de parking voor u aanwezig is die uw auto voor u parkeert. Ondertussen kunt u verder met uw reis. Deze manier van parkeren is luxe omdat u zelf niet hoeft te parkeren.

De chauffeur die uw auto naar de parking rijdt en voor u parkeert, zal zorgvuldig met uw auto omgaan wanneer hij dit doet. De parkeeraanbieders die samenwerken met Parkos hebben ervaren chauffeurs in dienst. Samen met u zal de chauffeur uw auto controleren op schade, voordat hij deze parkeert. Daarna kunt u zonder zorgen genieten van uw vakantie.

Hoe kom ik bij Maastricht Airport?

Maastricht Airport is goed te bereiken per auto. Als u vanuit Nederland richting de luchthaven rijdt, kunt u via de A2 de afslag ‘Maastricht Aachen Airport’ nemen. Vanuit elke richting is het afritnummer 50. Zorg dat u de reisinformatie in de gaten houdt, u wilt niet door onverwachtse omstandigheden in het verkeer uw vlucht missen.

Waar staat de medewerker van het parkeerbedrijf?

Voordat u aankomt bij de luchthaven Maastricht Aachen, belt u naar het nummer wat u in de bevestigingsmail heeft ontvangen. Dit is het nummer van de parkeeraanbieder. U belt met een chauffeur van de parking om uw aankomsttijd te bevestigen. De chauffeur zal op de afgesproken tijd bij de luchthaven zijn en uw auto herkennen aan de gegevens die u bij het reserveren hebt ingevuld. Vervolgens zal de auto voor u geparkeerd worden terwijl u kunt inchecken voor uw vlucht.

Bij terugkomst

Op de terugreis belt u wanneer u bent geland naar het nummer van de parkeeraanbieder om mee te delen dat de chauffeur richting Maastricht Airport kan rijden. U kunt vervolgens uw bagage ophalen, daarna kunt u de auto direct in ontvangst nemen. De auto is dan beschikbaar voor u zodat u uw reis kunt hervatten. Kortom, valet parkeren is de makkelijke en snelle vorm van parkeren wat u tijd en moeite bespaart.

Heeft u vragen?

Onze klantenservice staat voor u klaar op werkdagen tussen 9:00 - 17:00 uur.

Email of bel ons.