Hoe ver van tevoren moet ik bij mijn parkeerplek bij Maastricht aanwezig zijn?

Voor parkeren bij Maastricht Airport raden wij klanten aan om minstens 3 uur voor de vertrektijd van het vliegtuig aanwezig te zijn bij het parkeerterrein of bij de vertrekhal. Dit komt omdat door de luchthaven wordt geadviseerd om 2 uur van te voren aanwezig te zijn bij de incheckbalie. Tijdens het extra uur heeft u tijd om uw auto af te geven of met de shuttlebus vanaf het parkeerterrein naar de vertrekhal te reizen. Het zou kunnen dat u die drie uur wat veel vindt klinken, maar op deze manier heeft u de tijd om rustig aan te doen en zonder stress te beginnen aan uw reis. 


Reserveer nu je parkeerplaats


Shuttle parkeren

Als u voor shuttle parkeren heeft gekozen, rijdt u naar het parkeerterrein toe. Hier kunt u uw auto parkeren en vervolgens wordt u vrijwel direct met een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. Indien dit niet het geval is, staat dit duidelijk vermeld op onze website. Het zou zo kunnen zijn dat een shuttlebus net weg is. U zult dan even moeten wachten op de terugkomst van de bus. Dit duurt maximaal 20 minuten. 

Valet parkeren

Indien u heeft gekozen voor valet parkeren, raden wij u aan om alsnog 3 uur van te voren aanwezig te zijn bij het afgesproken punt op het vliegveld. Het is namelijk zo dat de medewerker van de parkeeraanbieder eerst uw auto wil controleren op eventuele schades en het nodige papierwerk op orde maken. Daarnaast kan het zo zijn dat u heel even moet wachten op een medewerker van de parkeeraanbieder vanwege drukte. Bekijk op uw reservering of u de valet service moet bellen voordat u arriveert bij de luchthaven. Door ruim van te voren aanwezig te zijn kunt u met een gerust hart en zonder stress op reis. 

Intercontinentale vluchten

Heeft u een vlucht naar een bestemming buiten Europa? Dan raadt Maastricht Airport aan om minstens 3 uur voor het vliegtuig vertrekt, bij de incheckbalie aanwezig te zijn. Daarom raden wij u dan ook aan om 4 uur van te voren aanwezig te zijn bij de vertrekhal (valet parkeren) of bij het parkeerterrein (shuttle parkeren). 

Heeft u vragen?

Onze klantenservice staat voor u klaar op werkdagen tussen 9:00 - 17:00 uur.

Email of bel ons.