Hoe werkt valet parkeren bij vliegveld Groningen Eelde?

Wanneer u kiest voor de valet service van Groningen Eelde Airport, wordt uw voertuig opgehaald bij de vertrekhal. U hoeft dus alleen maar met uw auto naar de luchthaven van vliegveld Eelde te rijden. Bel de parkeeraanbieder een kwartier voor aankomst in de vertrekhal. Er zal dan een medewerker van onze parking partner aanwezig zijn om uw auto naar de parkeerplaats te rijden. U hoeft dus niet zelf naar de parkeerplaats te rijden.

De medewerkers van het parkeerterrein herkennen uw voertuig aan het kenteken en het merkmodel. U geeft deze gegevens door bij het boeken van een parkeerplaats bij de parking. Controleer samen met de medewerker eerst de auto op eventuele schade. Zo komt u bij terugkomst niet voor verrassingen te staan. Na controle hiervan en na het inpakken van uw bagage kunt u direct naar de incheckbalie. Het bespaart tijd en is ook de meest comfortabele parkeermogelijkheid.

Alle aanbieders werken met gecertificeerde chauffeurs, dus uw auto is in veilige handen bij één van onze parking partners.

 

Hoe kom ik bij de vertrekhal?

Wanneer u kiest voor valet parking bij Groningen Eelde Airport, dan vertrekt u op eigen gelegenheid naar de vertrekhal en spreekt u af met een medewerker van de parking op een specifieke locatie.

 

Bij terugkomst

Wanneer u terugkomt op het vliegveld na uw reis, hoeft u alleen maar de parkeeraanbieder te bellen. Dan weet de parking precies wanneer je aankomt. Het telefoonnummer kunt u vinden in de bevestigingsmail die u van ons ontvangt na het maken van een reservering. Vervolgens staat uw auto klaar bij de aankomsthal, waardoor u uw reis naar huis direct kunt voortzetten. Handig toch?

 

Waar staat de medewerker van de parking?

De medewerker van de parkeeraanbieder is te vinden op de afgesproken plaats, die u terug kunt vinden in de bevestigingsmail van uw reservering. De medewerker is te herkennen aan de bedrijfskleding van het parkeerbedrijf. Ook heeft de medewerker uw gegevens. Mochten u en de medewerker elkaar niet kunnen vinden, dan raden wij aan om het telefoonnummer van de parking te bellen.

 

Voor- en nadelen van valet parkeren

Bij het reserveren van een parkeerplaats bij Groningen Eelde airport wilt u graag een goede keuze maken. De voor- en nadelen van valet parkeren staan hieronder op een rijtje.

Voordelen

Snelheid. U bespaart veel tijd als u zelf naar de vertrekhal rijdt. Met valet parkeren bent u direct bij de vertrekhal en hoeft u niet nog van de parking naar vliegveld Eelde te reizen.

Gemak. Het is niet nodig om vanaf het parkeerterrein naar het vliegveld te rijden met bijvoorbeeld een shuttle. 

Nadelen

Transparantie. Een medewerker van het parkeerbedrijf rijdt met uw auto naar de parkeerplaats, waardoor u niet kunt zien waar uw auto precies geparkeerd zal worden. Wel is het zo dat onze partners geïnspecteerd worden en dat zij alleen werken met gecertificeerde chauffeurs.

Prijs. Valet parkeren is vaak iets duurder dan shuttle parkeren. Dat komt door het gemak dat de valet service met zich meebrengt.

 

Heeft u vragen?

Onze klantenservice staat voor u klaar op werkdagen tussen 9:00 - 17:00 uur.

Email of bel ons.