Parkos
user
Toggle Navigation
Parkeerplaats bij de luchthaven: Goedkoop parkeren Frankfurt Airport

Inhoudsopgave

11 minuten leestijd

Parkeerplaats bij de luchthaven: Goedkoop parkeren Frankfurt Airport

Of het nu aan het begin van het jaar is of wanneer het vertrek nadert, voor velen is de vakantie het hoogtepunt van het jaar. Wie ook stressvrij op vakantie wil gaan, regelt vaak van tevoren al de reis naar het vliegveld. Vooral op grote luchthavens zoals Schiphol, Düsseldorf of Frankfurt is het vaak verstandig om al bij het boeken van de vlucht na te denken over deze reis. Als je met je eigen auto wilt komen, zijn er op de luchthaven Frankfurt veel verschillende aanbieders en toch worden de parkeerplaatsen schaars tijdens de populairste reisperiodes. Deze aanbieders kun je via onze website vergelijken en boeken. Op deze pagina geven we je kort alle belangrijke details om goedkoop te parkeren bij Frankfurt airport en hoe je de juiste aanbieder voor parkeren op Frankfurt airport kunt kiezen.

Privé-aanbieders of een officiële parking van de luchthaven?

Parkeren in de buurt van de luchthaven Frankfurt kan eenvoudig zijn, omdat er een ruime keuze is aan particuliere aanbieders. Over het algemeen worden deze parkeerplaatsen 24 uur per dag bewaakt met videobewaking en zijn ze meestal ook 24 uur per dag bemand. Hierdoor zijn deze parkeerplaatsen zeer veilig en bieden ze soms zelfs een hogere veiligheid dan de parkeerplaatsen op de luchthaven. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een overdekte parkeergarage, zodat je geparkeerde auto altijd droog staat.

Naast veiligheid kunnen de particuliere aanbieders rond de luchthaven ook uitblinken met betere prijzen. Vooral als je ruim van tevoren boekt voor het drukke zomerseizoen, kun je hier echt geld besparen. Bij langere verblijven van minstens een week kan het prijsverschil voor een lang parkeren plek op de luchthaven Frankfurt soms oplopen tot €150 of meer. Daarom loont het zeker om een vergelijking te maken tussen de aanbieders in de directe omgeving van de Frankfurt Airport. Zo kun je eenvoudig kosten besparen bij het parkeren op de luchthaven Frankfurt. Bij Parkos kun je de beschikbare aanbieders gemakkelijk sorteren op oplopende prijs voor een beter overzicht.

Vanwege de vele aanbieders rond de luchthaven Frankfurt zijn er ook verschillende extra’s en diensten beschikbaar. Dit betekent dat je naast de parkeerplaats ook andere diensten aangeboden kunt krijgen. Van extra grote parkeerplaatsen voor campers tot wachtruimtes of shuttle parkeren en valet parkeren, elektrische oplaadpunten of Park Sleep Fly: een comfortabele service is dan gegarandeerd. De extra services hebben wel invloed op de prijs van parkeren Frankfurt Airport.

Serviceaanbiedingen

Of je nu kiest voor een parkeerplaats bij de luchthaventerminal of bij een particuliere aanbieder in de nabije omgeving, hangt ook af van welke serviceaanbiedingen voor jou belangrijk zijn. De keuze beperkt zich niet alleen tot XXL-parkeerplaatsen voor je camper of bestelwagen. Als je eigen auto bijvoorbeeld in de winter beschermd moet zijn tegen wind en weer, is een overdekte parkeerplek een goede optie. Business parking op de luchthaven Frankfurt bieden ook een eigen toegang. Bovendien bieden ze exclusieve plaatsen en een korte weg naar de bagage drop off op de luchthaven zelf. Vooral voor zakenreizigers en frequente vliegers kan dit aanzienlijke tijdsbesparing opleveren.

Op de internationale luchthaven Frankfurt is het onder andere mogelijk om je eigen elektrische voertuig op te laden. Ook op parkeerplaats P2 van de luchthaven Frankfurt Terminal 2 is een oplaadstation voor elektrische voertuigen beschikbaar. Bij de verschillende parkeeraanbieders die je vergelijkt via Parkos kun je deze optie ook selecteren, zodat je altijd met een opgeladen auto terug naar huis kunt keren.

De reis

Parkeerplaats bij de luchthaven: Goedkoop parkeren Frankfurt Airport

Bij het parkeren op de luchthaven Frankfurt ontvang je het adres en contactgegevens van de aanbieder bij de boekingsbevestiging. Bij Parkos ontvang je dus een gedetailleerde routebeschrijving naar je geboekte parking. Daarnaast krijg je de contactgegevens om last-minute wijzigingen in je vlucht of andere afspraken rechtstreeks met de medewerkers ter plaatse te kunnen regelen. Of het nu gaat om parkeerplaatsen op de luchthaven Frankfurt voor langere verblijven of particuliere aanbieders, velen bieden valet parking aan. Hierbij rijd je helemaal tot aan de parkeerplaats van de luchthaven Frankfurt, geef je je auto over aan de medewerker die de auto dan voor jou parkeert. Bij aankomst zal de auto klaar staan voor de terminal van Frankfurt Airport en kun je probleemloos aan de terugreis beginnen.

Als je kiest voor parkeren in de omgeving van de luchthaven van Frankfurt, bieden de partners van Parkos regelmatige shuttlebussen aan. Deze rijden op vaste tijden, maar let bij het boeken op de gratis shuttlebus tijden. Niet elke aanbieder stelt de transfer de hele dag en nacht beschikbaar. Vooral als je vroeg in de ochtend vertrekt of laat in de nacht terugkomt, kan dit leiden tot langere wachttijden. Verschillende partners van Parkos bieden echter wachtruimtes en ook toiletten aan.

Voordelig en betrouwbaar parkeren bij Frankfurt airport.

Zoals benoemd vind je via Parkos verschillende parkeerplaatsen waar je je auto kunt parkeren bij de luchthaven van Frankfurt am Main. Gratis parkeren Frankfurt Airport wordt lastig, zoals je begrijp. Daarom noemen we nu de voordeligste parkeerplekken, zodat jij een goed overwogen keuze kunt maken. De prijzen die hieronder worden weergegeven zijn voor een week lang parkeren bij Frankfurt Airport.

  • Parken Frankfurt: met de shuttle service ben je binnen 10 minuten bij de terminal van het vliegveld. Er is personeel aanwezig, zodat je er zeker van kunt zijn dat je parkeert op een betrouwbaar terrein. Je kunt je auto een week parkeren voor €74,99.

  • Star Parkplatz: je neemt je autosleutels mee en je neemt de shuttle bus naar het vliegveld, waarmee je 14 minuten onderweg bent. Star Parkplatz is 24/7 geopend en biedt daarmee een zorgeloze vakantie. Voordelig parkeren gegarandeerd voor €74,99 per week.

  • Park and Co: ook bij deze aanbieder kun je voordelig parkeren, voor €75 per week. De gratis shuttle brengt je binnen 11 minuten bij de terminal van Frankfurt airport. Dat maakt de reis naar de het vliegveld nog makkelijker.

  • Infiniti-Parking: hier parkeer je met inbegrepen shuttle service of kies je voor valet parkeren. Dat is de service waarbij je je auto afgeeft, zodat je deze kunt laten parkeren op het parkeerterrein. Je arriveert met shuttle parkeren binnen 14 minuten. Een week lang parkeren kost €75.

  • DeinParker.de: de laatste aanbieder van voordelig Frankfurt Airport parkeren. Deze parking is gecontroleerd met een GPS-tracker, zodat je je auto met een gerust hart kunt achterlaten. De shuttle brengt je binnen 7 minuten bij de vertrekhal en je parkeert een week voor €76.

Wil je meer aanbieders vergelijken? Ga dan naar de vergelijkingstool op de homepagina van parkeren Frankfurt Airport: vergelijk direct.

De juiste aanbieder voor jou

Zoals je kunt zien, is het aanbod van Parkos voor een parkeerplaats op de luchthaven Frankfurt zeer uitgebreid, dus een vergelijking loont altijd. Goedkoop parkeren op de luchthaven Frankfurt hoeft geen nachtmerrie te zijn. Vooral tijdens drukke reisperiodes zoals in de zomer heb je een ruime keuze aan aanbieders als je vroeg boekt. Daarom raden we aan om de parkeerplaats meteen na het boeken van de vlucht te reserveren voor je zomervakantie. Zo garandeer je jezelf en je dierbaren een stressvrij begin van de vakantie. Bovendien bespaar je meteen geld en kun je jezelf iets leuks gunnen tijdens de vakantie.