Parkos
user
Toggle Navigation
Actiecodes parkeren Schiphol 

Inhoudsopgave

4 minuten leestijd

Actiecodes parkeren Schiphol 

Momenteel bieden we geen kortingscodes of actiecodes aan. Ons doel is om eerlijke en transparante prijzen aan te bieden, zodat jij altijd kunt profiteren van de beste tarieven zonder dat je hoeft te zoeken naar kortingscodes. Bij Parkos doen we ons best om jou de meest concurrerende prijzen te bieden, zonder verborgen kosten of verrassingen. We geloven dat eerlijkheid en transparantie van groot belang zijn in elke interactie die we hebben met jou.

Hoewel we geen algemene kortingscodes aanbieden, hebben we speciale programma’s ontworpen om onze bestaande en nieuwe klanten te belonen.

Aanmelden op de nieuwsbrief

Als bestaande klant kun je exclusieve aanbiedingen en acties ontvangen via onze nieuwsbrieven. Schrijf je in om als eerste op de hoogte te zijn van speciale deals en kortingen die speciaal voor jou beschikbaar zijn.

Inschrijven op de nieuwsbrief ➜

Vriendenkorting

Verdien tegoed door jouw vrienden uit te nodigen om bij ons te boeken! Wanneer jouw vriend via jouw unieke link boekt, ontvangen jullie beide aantrekkelijke kortingen. Jij ontvang €7,50 korting op jouw volgende reserveringen jouw vriend 5% cashback. Het is onze manier om je te bedanken voor het delen van de goede ervaringen met jouw vrienden.

Lees meer over vriendenkorting ➜

Kortingscodes parkeren Schiphol al inbegrepen bij Parkos

Wie wil er nu niet besparen op parkeren bij Schiphol? Wij bieden jou de mogelijkheid om parkeerplaatsen in de buurt van Schiphol te vergelijken. Op deze manier heb jij altijd korting op je Schiphol parking. Wij bieden diverse mogelijkheden goedkoper dan P3 Schiphol en andere officiële parkeerplaatsen.

Vergelijk en bespaar op Parkeren bij Schiphol ➜

Besparing ten opzichte van P3

DagenP3 SchipholVia ParkosBesparing
1 dag€ 78,00€ 8,6488.92 %
5 dagen€ 111,00€ 29,1673.73 %
7 dagen€ 114,00€ 52,5053.95 %
14 dagen€ 158,00€ 82,5047.78 %

* Dagen in augustus 2024 met reservering

Een Schiphol Parking kortingscode gekregen in de mail? Zo gebruik je hem op Parkos

Het proces is eenvoudig: voer gewoon je verkregen kortingscode in tijdens het afrekenen en zie direct de korting toegepast worden op je totale bedrag.