ValetSchiphol

Wanneer u uw auto laat parkeren door ValetSchiphol, kunt u er zeker van zijn dat uw auto veilig staat. Uw auto wordt bij ValetSchiphol altijd binnen geparkeerd. U geeft uw auto af bij het vliegveld en bij terugkomst zorgt ValetSchiphol ervoor dat uw auto voor u klaar staat. De medewerkers helpen u graag met uw bagage.

Meer informatie

Adres

Konnetlaantje 16a, 1435 HW, Rijsenhout
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid ValetSchiphol

ValetSchiphol beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
× Wachtruimte
100%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen ValetSchiphol

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,2
Op basis van 43 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 02 november 2021.


Goed en prettig contact, snelle actie

8

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 11 oktober 2021.


Prima, jammer dat we bij het terugkomen een half uur moesten wachten. Is niet fijn midden in de nacht als je ook nog bijna twee uur moet rijden. Medewerker aardig. Verbeterpunt is om goed te kijken naar de aankomsttijd. 00.15 zondag is 00.15 zondag en niet een dag later

10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 09 oktober 2021.


Gewoon goede service voor een prima prijs.

10

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 08 oktober 2021.


Goede service. Konden de auto gelijk afleveren voor vertrek en bij terugkomst stond de auto ook alweer binnen 2 min voor. Echte aanrader.

10

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 07 oktober 2021.


Alles prima geregeld volgens afspraak

10

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 07 oktober 2021.


Alles was prima geregeld, de chauffeur was zowel op de heen- als op terug reis netjes op tijd en zeer vriendelijk

8

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 27 september 2021.


Stipt en vakkundig

10

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 26 september 2021.


Het was gewoon prima
Ook het contact

10

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 25 september 2021.


Super weer. Zorgzaam voor de auto. Schrijf maar de km-stand op dan weet je zeker dat de auto goed en veilig is weggezet. Zei de vriendelijke meneer midden in de nacht rond vier uur.

10

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 23 september 2021.


Uitstekend. Gaf de tip om n foto te nemen van de km stand.

10

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 14 september 2021.


Snelle service en vriendelijk . Ook op terugreis zeer snel de auto voor gereden ondanks de drukte. Geen stress en redelijke prijs. Zal er zeker nog naald gebruik van maken.

8

Heeft geparkeerd in augustus 2021. Beoordeling geschreven op 09 september 2021.


Super! Even bellen en ze komen je auto halen of brengen

10

Heeft geparkeerd in augustus 2021. Beoordeling geschreven op 30 augustus 2021.


Er is werkelijk niks aan te merken. We moesten een half uur van te voren bellen voordat we aankwamen op Schiphol. Dit was om 02:15 s'nachts , maar ook dit was geen probleem. Hetzelfde met de terug weg. Ook bellen nadat je de koffers had, en meneer was weer keurig optijd.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2021. Beoordeling geschreven op 25 augustus 2021.


Afspraak= Afspraak

8

Heeft geparkeerd in juli 2021. Beoordeling geschreven op 23 augustus 2021.


Zeer goed

Over ValetSchiphol

ValetSchiphol heeft service, kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan en hun jarenlange ervaring zorgt ervoor dat uw auto veilig geparkeerd staat en met een gerust gevoel op reis kunt gaan. De parking is 24 uur per dag geopend en er wordt altijd rekening gehouden met uw vluchttijden. U kunt zowel kiezen voor binnen als buiten parkeren. Indien u kiest voor binnen parkeren geldt een maximale doorrijhoogte van 2,80 meter en auto's met een maximale lengte van 5,50 meter en een breedte van 2,30 zijn toegestaan.

Valet parkeren
U geeft uw auto af bij het vliegveld en ValetSchiphol zorgt ervoor dat u na het controleren van uw auto kunt inchecken terwijl uw auto veilig geparkeerd wordt op één van de terreinen van ValetSchiphol. Bij terugkomst wordt uw auto weer naar de vertrekhal van Schiphol gebracht, zodat u uw terugreis naar huis kunt hervatten.

De parkeergarage van ValetSchiphol is voorzien van een camerasysteem die ervoor zorgt dat uw auto 24/7 veilig geparkeerd staat. Alleen het personeel van de ValetSchiphol heeft toegang tot de parkeergarage. Uw sleutels worden veilig bewaard in een kluis.

Wanneer u gebruik maakt van de valetservice van ValetSchiphol, kunt u na de overdracht van uw auto gelijk gebruik maken van alle faciliteiten van Schiphol. De medewerker van ValetSchiphol helpt u graag met het in- en uitladen van uw bagage. ValetSchiphol doet er alles aan om ervoor te zorgen dat met een gerust gevoel uw reis kunt hervatten.

Naast de goede service biedt ValetSchiphol u ook diverse waspakketten aan die u kunt toevoegen aan uw reservering.

Aankomst Schiphol

Voor ValetSchiphol dient u zich te melden op Schiphol in de bocht tussen Vertrekhal 2 en 3 (niet op de taxibaan maar aan de ‘publieke kant’). U wordt hier opgewacht door een medewerker van ValetSchiphol. 30 minuten voor aankomst op Schiphol dient u contact op te nemen met ValetSchiphol op het bovenstaande telefoonnummer. Dit is om eventuele wachttijd tot een minimum te beperken.

Na aankomst op Schiphol zal één van de medewerkers uw auto controleren op eventuele schades. Wanneer de omstandigheden (nacht, regen etc.) een effectieve controle verhinderen, zal uw auto zo snel mogelijk worden nagelopen. Schades worden vermeld op het incheckformulier. Het incheckformulier wordt, na de overdracht van de autosleutel, in 2-voud getekend waarna u een kopie meekrijgt. De auto wordt door het personeel van ValetSchiphol geparkeerd en de sleutel wordt gedurende uw afwezigheid veilig bewaard in een kluis.

Terugkomst Schiphol

Bij terugkomst: Neemt u, nadat u uw bagage heeft opgehaald en bent uitgecheckt, wederom contact met ValetSchiphol op via het bovenstaande telefoonnummer. Zij weten dan dat zij u kunnen verwachten bij het ophaalpunt, welke zich bevindt bij uitgang D van vertrekhal 3.

ValetSchiphol zorgt er voor dat uw auto bij aankomst op Schiphol voor u klaar staat bij het ophaalpunt. Op vertoon van uw voucher ontvangt u, na aftekenen voor ontvangst in goede orde, uw auto en autosleutel en kunt u uw terugreis hervatten.

Adres

Konnetlaantje 16a, 1435 HW, Rijsenhout

Help