ValetSchiphol

Wanneer u uw auto laat parkeren door ValetSchiphol, kunt u er zeker van zijn dat uw auto veilig staat. Uw auto wordt bij ValetSchiphol altijd binnen geparkeerd. U geeft uw auto af bij het vliegveld en bij terugkomst zorgt ValetSchiphol ervoor dat uw auto voor u klaar staat. De medewerkers helpen u graag met uw bagage.

Meer informatie

Adres

Konnetlaantje 16a, 1435 HW, Rijsenhout
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid ValetSchiphol

ValetSchiphol beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
× Wachtruimte
100%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen ValetSchiphol

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,3
Op basis van 54 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 04 augustus 2022.


Makkelijk, good prijs.

10

Heeft geparkeerd in juni 2021. Beoordeling geschreven op 30 juli 2022.


Zeer goed, attent personeel. Ook bij vertraging wordt er een oplossing gezocht.

8

Heeft geparkeerd in juni 2022. Beoordeling geschreven op 28 juni 2022.


Alles verliep duidelijk en volgens afspraak

8

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 15 mei 2022.


Gewoon goed, zoals het hoort

8

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 11 mei 2022.


Goed

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 07 mei 2022.


Best

10

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 02 mei 2022.


Werd zowel bij het afgeven van de auto als bij het ophalen van de auto keurig gebeld, wat inhield dat we nergens hebben hoeven wachten. Hele fijne service.

8

Heeft geparkeerd in maart 2022. Beoordeling geschreven op 23 maart 2022.


Prima hoor. Het is altijd wel erg druk bij de bocht tussen vertrekhal 2 en 3. Lastig parkeren. Had ook te maken met het tijdstip van vliegen overdag. Toen we 's avonds terug kwamen was er meer ruimte. de medewerker was super relaxed dat was fijn.

8

Heeft geparkeerd in februari 2022. Beoordeling geschreven op 21 februari 2022.


Prima geregeld, snel en op tijd

Over ValetSchiphol

ValetSchiphol heeft service, kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan en hun jarenlange ervaring zorgt ervoor dat uw auto veilig geparkeerd staat en met een gerust gevoel op reis kunt gaan. De parking is 24 uur per dag geopend en er wordt altijd rekening gehouden met uw vluchttijden. U kunt zowel kiezen voor binnen als buiten parkeren. Indien u kiest voor binnen parkeren geldt een maximale doorrijhoogte van 2,80 meter en auto's met een maximale lengte van 5,50 meter en een breedte van 2,30 zijn toegestaan.

Valet parkeren
U geeft uw auto af bij het vliegveld en ValetSchiphol zorgt ervoor dat u na het controleren van uw auto kunt inchecken terwijl uw auto veilig geparkeerd wordt op één van de terreinen van ValetSchiphol. Bij terugkomst wordt uw auto weer naar de vertrekhal van Schiphol gebracht, zodat u uw terugreis naar huis kunt hervatten.

De parkeergarage van ValetSchiphol is voorzien van een camerasysteem die ervoor zorgt dat uw auto 24/7 veilig geparkeerd staat. Alleen het personeel van de ValetSchiphol heeft toegang tot de parkeergarage. Uw sleutels worden veilig bewaard in een kluis.

Wanneer u gebruik maakt van de valetservice van ValetSchiphol, kunt u na de overdracht van uw auto gelijk gebruik maken van alle faciliteiten van Schiphol. De medewerker van ValetSchiphol helpt u graag met het in- en uitladen van uw bagage. ValetSchiphol doet er alles aan om ervoor te zorgen dat met een gerust gevoel uw reis kunt hervatten.

Naast de goede service biedt ValetSchiphol u ook diverse waspakketten aan die u kunt toevoegen aan uw reservering.

Aankomst Schiphol

Voor ValetSchiphol dient u zich te melden op Schiphol in de bocht tussen Vertrekhal 2 en 3 (niet op de taxibaan maar aan de ‘publieke kant’). U wordt hier opgewacht door een medewerker van ValetSchiphol. 30 minuten voor aankomst op Schiphol dient u contact op te nemen met ValetSchiphol op het bovenstaande telefoonnummer. Dit is om eventuele wachttijd tot een minimum te beperken.

Na aankomst op Schiphol zal één van de medewerkers uw auto controleren op eventuele schades. Wanneer de omstandigheden (nacht, regen etc.) een effectieve controle verhinderen, zal uw auto zo snel mogelijk worden nagelopen. Schades worden vermeld op het incheckformulier. Het incheckformulier wordt, na de overdracht van de autosleutel, in 2-voud getekend waarna u een kopie meekrijgt. De auto wordt door het personeel van ValetSchiphol geparkeerd en de sleutel wordt gedurende uw afwezigheid veilig bewaard in een kluis.

Terugkomst Schiphol

Bij terugkomst: Neemt u, nadat u uw bagage heeft opgehaald en bent uitgecheckt, wederom contact met ValetSchiphol op via het bovenstaande telefoonnummer. Zij weten dan dat zij u kunnen verwachten bij het ophaalpunt, welke zich bevindt bij uitgang D van vertrekhal 3.

ValetSchiphol zorgt er voor dat uw auto bij aankomst op Schiphol voor u klaar staat bij het ophaalpunt. Op vertoon van uw voucher ontvangt u, na aftekenen voor ontvangst in goede orde, uw auto en autosleutel en kunt u uw terugreis hervatten.

Adres

Konnetlaantje 16a, 1435 HW, Rijsenhout