ValetSchiphol

Wanneer u uw auto laat parkeren door ValetSchiphol, komt uw auto veilig te staan in een luxe parkeergarage langs de A4 of op het omheinde buitenterrein in Rozenburg. U geeft uw auto af bij het vliegveld en bij terugkomst zorgt ValetSchiphol ervoor dat uw auto voor u klaar staat. De medewerkers helpen u graag met uw bagage.

Meer informatie

Adres

Veenderveld 10, 2371 TV, Roelofarendsveen
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid ValetSchiphol

ValetSchiphol beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
× Wachtruimte
100%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen ValetSchiphol

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,0
Op basis van 10 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in april 2019. Beoordeling geschreven op 19 mei 2019.


Goede en snelle service

10

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 16 februari 2019.


- Helder
- Snel
- Voordelig
- Efficiënt

6

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 29 november 2018.


Duidelijk systeem, vriendelijk personeel. Wel vervelend dat de stoelinstellingen waren aangepast. Pas bellen als bagage in ontvangst is, waardoor toch nog wachttijd.

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste klant, bedankt voor het achterlaten van een review. Het is inderdaad vervelend dat uw stoelinstellingen zijn aangepast. We zullen dit aan ValetSchiphol doorgeven zodat dit niet weer gebeurt. Het klopt inderdaad dat u dient te bellen wanneer u de bagage gaat ophalen, zodat zij tijd hebben uw auto naar Schiphol te brengen. Zij streven ernaar om dan direct buiten voor u klaar te staan. Met vriendelijke groet, Team Parkos.
10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 28 november 2018.


Lekker makkelijk helemaal top

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 24 november 2018.


Goede ervaring , niets op aan te merken ,aardige medewerker

Over ValetSchiphol

ValetSchiphol heeft service, kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan en hun jarenlange ervaring zorgt ervoor dat uw auto veilig geparkeerd staat en met een gerust gevoel op reis kunt gaan. De parking is 24 uur per dag geopend en er wordt altijd rekening gehouden met uw vluchttijden. Er is een maximale doorrijhoogte van 2,80 meter en auto's met een maximale lengte van 5,50 meter en een breedte van 2,30 zijn toegestaan.

Valet parkeren
U geeft uw auto af bij het vliegveld en ValetSchiphol zorgt ervoor dat u na het controleren van uw auto kunt inchecken terwijl uw auto veilig geparkeerd wordt op één van de terreinen van ValetSchiphol. Bij terugkomst wordt uw auto weer naar de vertrekhal van Schiphol gebracht, zodat u uw terugreis naar huis kunt hervatten.

De parkeergarage van ValetSchiphol is voorzien van een CCTV-camerasysteem die ervoor zorgt dat uw auto 24/7 veilig geparkeerd staat. Iedere verdieping van de parkeergarage is voorzien van elektronische branddeuren, die in geval van calamiteiten dichtvallen. Alleen het personeel van de ValetSchiphol heeft toegang tot de parkeergarage. Uw sleutels worden veilig bewaard in een kluis.

Wanneer u gebruik maakt van de valetservice van ValetSchiphol, kunt u na de overdracht van uw auto gelijk gebruik maken van alle faciliteiten van Schiphol. De medewerker van ValetSchiphol helpt u graag met het in- en uitladen van uw bagage. ValetSchiphol doet er alles aan om ervoor te zorgen dat met een gerust gevoel uw reis kunt hervatten.

Naast de goede service biedt ValetSchiphol u ook diverse waspakketten aan die u kunt toevoegen aan uw reservering.

Aankomst Schiphol

Voor ValetSchiphol dient u zich te melden op Schiphol in de bocht tussen Vertrekhal 2 en 3 (niet op de taxibaan maar aan de ‘publieke kant’). U wordt hier opgewacht door een medewerker van ValetSchiphol. 30 minuten voor aankomst op Schiphol dient u contact op te nemen met ValetSchiphol op het bovenstaande telefoonnummer. Dit is om eventuele wachttijd tot een minimum te beperken.

Na aankomst op Schiphol zal één van de medewerkers uw auto controleren op eventuele schades. Wanneer de omstandigheden (nacht, regen etc.) een effectieve controle verhinderen, zal uw auto zo snel mogelijk worden nagelopen. Schades worden vermeld op het incheckformulier. Het incheckformulier wordt, na de overdracht van de autosleutel, in 2-voud getekend waarna u een kopie meekrijgt. De auto wordt door het personeel van ValetSchiphol geparkeerd en de sleutel wordt gedurende uw afwezigheid veilig bewaard in een kluis.

Terugkomst Schiphol

Bij terugkomst: Neemt u, nadat u uw bagage heeft opgehaald en bent uitgecheckt, wederom contact met ValetSchiphol op via het bovenstaande telefoonnummer. Zij weten dan dat zij u kunnen verwachten bij het ophaalpunt, welke zich bevindt bij uitgang D van vertrekhal 3.

ValetSchiphol zorgt er voor dat uw auto bij aankomst op Schiphol voor u klaar staat bij het ophaalpunt. Op vertoon van uw voucher ontvangt u, na aftekenen voor ontvangst in goede orde, uw auto en autosleutel en kunt u uw terugreis hervatten.

Adres

Veenderveld 10, 2371 TV, Roelofarendsveen

Help