Parkos
user
Toggle Navigation

Parktime24

Parktime24 maakt uw reis gemakkelijker met een gerenommeerde en veilige parkeerervaring. Wij staan altijd voor u klaar. U kunt er zeker van zijn dat uw voertuig veilig geparkeerd staat terwijl u weg bent. Als u vragen heeft, kunt u rechtstreeks contact opnemen met de parkeeraanbieder.

Lees minder
 • Algemene informatie

  chevron

  Parktime24 staat de klok rond voor u klaar. Een servicemedewerker is altijd beschikbaar. Met onze parking dicht bij de luchthaven zijn we altijd snel en flexibel. Dit betekent dat we altijd kunnen reageren op annuleringen of vertragingen. Wij bieden parkeerplaatsen op een buitenterrein en overdekte parkeerplaatsen in een ondergrondse garage.

  Valet Service

  Wij bieden valet service, wat betekent dat wij uw voertuig uitsluitend van de luchthaven ophalen. We ontmoeten u bij de gewenste terminal. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw voertuig veilig geparkeerd staat op onze parkeerplaats, zodat u zich volledig kunt concentreren op uw vakantie of zakenreis.

  Let op: deze luchthaven ligt in een milieuzone en een milieupasje is vereist.

 • veiligheid

  chevron

  Wij beschikken over een omheind en verlicht parkeerterrein, dat met videobewaking wordt bewaakt. De parkeerplaatsen zijn geasfalteerd. Veiligheid wordt bij ons met hoofdletters geschreven. Bovendien zijn wij volledig verzekerd, wat betekent dat uw voertuig zowel onderweg als op de parkeerplaats zelf verzekerd is.

 • faciliteiten

  chevron

  Wij bieden ook aanvullende diensten aan: Olieservice, tankservice, exterieurreiniging, complete reiniging, bandenwissel.

 • bereikbaarheid

  chevron

  Aankomst:

  Op de dag van uw reis kunt u comfortabel en zoals gewoonlijk rechtstreeks naar de luchthaven van Frankfurt (Terminal 1 of 2) reizen. Neem ongeveer 30 minuten voor uw aankomst in de terminal telefonisch contact met ons op. Onze servicemedewerkers ontmoeten u dan persoonlijk in de vertrekterminal Terminal 1 -B6 of Terminal 2 -E8. Daarna volgt een voertuigcontrole, waarbij de gegevens en de staat van het voertuig worden genoteerd. Terwijl wij uw auto veilig op onze parkeerplaats zetten, kunt u genieten van uw reis.

  Stuur terug:

  Neem op de dag van uw terugreis telefonisch contact met ons op zodra u geland bent. Onze servicemedewerker rijdt uw voertuig dan binnen enkele minuten naar u toe bij de vertrekterminal Terminal 1 -B6 of Terminal 2 -E8 en overhandigt het u persoonlijk.

  Houd er rekening mee dat tussen 05:00 en 06:00 uur een nachttoeslag van 30,- Euro in rekening wordt gebracht, die u online kunt selecteren als extra product of ter plekke kunt betalen.

 • Locatie

  chevron
tooltip
tooltip
Beschikbaarheid Parktime24
7 april 2023 naar 14 april 2023 Wijzig data

Parktime24 beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.

De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.