Park And Go

Wilt u graag zonder zorgen uw auto parkeren tijdens uw vliegreis? Park And Go biedt ruime parkeerplekken aan op hun kleine parkeerterrein. Er is dag en nacht personeel aanwezig op het terrein en u kunt uw autosleutels meenemen op reis. U wordt binnen 10 minuten naar het vliegveld gebracht met de gratis shuttle service. Let op: Bij deze aanbieder betaalt u €20 per dag extra wanneer er langer gebruikt wordt gemaakt van de parking dan op voorhand aangegeven

Meer informatie

Adres

Kerklaan 100, 1830, Machelen
Parkeren Zaventem

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Park And Go

Park And Go beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
40%

Faciliteiten

Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
60%

Locatie

Geen maximale doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Park And Go

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

6,8
Op basis van 800 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 19 november 2019.


Prettige ervaring met Park and go! We hebben onze auto er 4 dagen geparkeerd. In korte tijd ben je op het vliegveld. Contact met de medewerkers verliep goed.

8

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 18 november 2019.


Bij aankomst dacht ik wat is dit voor plek maar verder goede service. Bij terugkomst ff 20 min moeten wachten tot we werden opgehaald . Reclame op busje mischien wat handiger dat je weet dat je dat busje moet hebben bij terug komst. Redelijk dicht bij vliegveld is de parking.

8

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 12 november 2019.


Goede service.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 07 november 2019.


Prime geregeld,niet lang gewacht op de bus was er al super!medewerkers spraken gelukkig nederlands.Terein ziet er minder strak uit,lijkt rommelig,maar voir dat geld oké

6

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 06 november 2019.


Bij aankomst bleek de parkeerplaats vol. Hierdoor moesten wij de sleutel achterlaten zodat zij hem later ergens een plekje konden geven.
Hebben ook zeker een half uur moeten wachten tot het busje kwam.

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste H.H.P. Coopmans, bedankt voor het schrijven van een review. Wij vinden uw mening erg belangrijk. Helaas had Park And Go te maken met onvoorziene drukte waardoor de klanten hun sleutel moesten achterlaten. Natuurlijk is het ook vervelend dat u een half uur heeft gewacht op de shuttlebus. Wij gaan uw ervaring met de parking delen, zodat zij hun service voor de toekomst kunnen verbeteren.
Met vriendelijke groet, Team Parkos.
8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 06 november 2019.


Voor het eerst gebruik gemaakt van Parkos, met 3 auto’s.
Alles klopte en verliep vlot.
Geen klachten.
Verbeterpunt zou kunnen zijn dat de chauffeur bij terughalen even blijft wachten tot iedereen daadwerkelijk van het parkeerterrein verdwenen is alvorens het hek te sluiten

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 06 november 2019.


Top ervaring hier ga ik zeker vaker parkeren. Tot ziens!

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 06 november 2019.


Snelle en vriendelijke service, parkeerterrein onoverzichtelijk en niet gelijkmatig.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 06 november 2019.


Vervoer keurig en snel geregeld enkel er kon nog geen goedemorgen af bij de chauffeur bij aankomst bij de parking.
Bij terugkomst even moeten bellen ivm onduidelijkheid op luchthaven maar dit ligt niet aan parkos . Ook deze chauffeur niet vriendelijk . Dat is een beetje jammer want even een spontane goedemorgen of goedemiddag komt al heel anders over .
Voor de rest is alles keurig geregeld vanaf moment dat je boekt tot je de service gebruikt .

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 06 november 2019.


Erg goed geregeld. Geen wachttijd gehad en snelle servies. Goede afgesloten parkeerplaats en de sleutel hoef je niet af te geven. Nette bus voor vervoer naar het vliegveld en vriendelijk personeel. Alleen de communicatie gaat wat stroef door het gebrek aan Nederlands of Engels

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 06 november 2019.


De ervaring was goed alleen wilde hij de sleutels want de parkeerplaats was vol zij hij toen zijn wij gingen kijken en bleken er nog div plekken te zijn .
wij kozen jullie op het niet hoeven in te leveren van de sleutels.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 06 november 2019.


Prima parkeerplek. Medewerkers zijn zeer behulpzaam. Op terugweg was de accu leeg en hebben ze er alles aan gedaan om ons weer op zeg te helpen. Je moet altijd even wachten tot de pendeldienst bij de parkeerplaats is of bij de luchthaven bij terugkomst maar dat duurt niet veel langer dan 15-30 min.

6

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 30 oktober 2019.


Er stond een auto voor ons, maar de man die ons had afgezet wachtte niet eens tot dat wij bij de auto waren. We zijn nog snel terug naar het busje kunnen rennen anders hadden we er niet uit gekund vanwege de auto die voor onze auto was gezet. Verder wel prima.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 28 oktober 2019.


Op de heenweg werden we opgewacht en na het parkeren van de auto konden we gelijk met de shuttle naar het vliegveld. Op de terugweg hebben we ongeveer 20 minuten gewacht op de shuttle. De communicatie in het Nederlands is met de chauffeurs beperkt mogelijk. Op zich een prima parkeermogelijkheid.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 28 oktober 2019.


Alles prima geregeld, vanaf het boeken tm. het ophalen en terugbrengen naar de parkeerplaats. Vriendelijke, behulpzame medewerkers. Goed bereikbaar via de telefoon. Je parkeert voor een heel vriendelijke prijs en Park en Go doet precies wat ze vooraf belooft.

Over Park And Go

Het parkeerterrein van Park And Go biedt ruimte voor 150 auto’s. Elk model auto van elke mogelijke afmeting kan terecht op het parkeerterrein. De parking is 24 uur per dag geopend, de gehele week door.

Shuttle parkeren
U parkeert de auto op het terrein van Park And Go en houdt de autosleutels bij u. Vervolgens brengt een shuttlebus u in 10 minuten naar het vliegveld. Het personeel helpt u graag om uw bagage in de shuttlebus te laden. Op de terugreis haalt de shuttlebus u weer op van het vliegveld.

Belangrijk! Er geldt een maximum van 4 personen per reservering. Mocht u met meer personen reizen dan geldt er een toeslag van €8,- per extra persoon. Deze toeslag kan bij aankomst betaald worden.

Park And Go beschikt over een goed beveiligd terrein. Om het terrein heen zit een ijzeren hek dat bewaakt wordt door een alarmsysteem en beveiligingscamera’s. De parkeerplaats is goed verlicht en er is altijd personeel op het terrein aanwezig.

Het parkeerterrein van Park And Go is verhard. Als u nog op de shuttlebus moet wachten, kunt u droog staan in de wachtruimte op het terrein. U kunt voor de rit met de shuttlebus een kinderstoeltje aanvragen.

Mocht u met een rolstoel reizen, dan kunt u deze gewoon meenemen in de shuttlebus.

Shuttle parkeren

Aankomst
Het parkeerterrein van Park And Go ligt aan de Kerklaan 100 te Machelen. Dit ligt vlakbij de snelweg E19. Om het adres makkelijk te vinden, kunt u gebruik maken van de routeplanner van Parkos. Het terrein ligt op 6 kilometer van Zaventem.

Wanneer u bij het parkeerterrein aankomt, staat er een medewerker bij de ingang op u te wachten. De medewerker zal u een parkeerplek toewijzen. Daarna kunt u al uw koffers overhevelen naar de shuttlebus.

De shuttlebus zal op het terrein staan te wachten. Park And Go beschikt over 2 bussen, die elk 7 personen tegelijk kunnen vervoeren. U kunt de shuttlebus herkennen aan de plaat op de zijkant met het logo van Park And Go erop. De rit met de shuttlebus duurt hoogstens 10 minuten.

Belangrijk! Er geldt een maximum van 4 personen per reservering. Mocht u met meer personen reizen dan geldt er een toeslag van €8,- per extra persoon. Deze toeslag kan bij aankomst betaald worden.

Vertrek
Wanneer u weer terugkomt van uw reis, neemt u 15 á 20 minuten voordat u opgehaald wilt worden contact op met Park And Go. Zij sturen de shuttlebus dan naar het vliegveld. U wordt opgehaald bij P15 C, niveau 0.

Het kan gebeuren dat u de dag van uw terugvlucht tijdens de reis onverwacht moet of wilt wijzigen. Als dit het geval is, kunt u dit het beste op tijd aan Park And Go laten weten. Wanneer u één of meer dagen later terugkomt, kunnen er extra kosten worden verrekend. Bijkomende kosten kunt u ter plaatse betalen aan de medewerkers.

Adres

Kerklaan 100, 1830, Machelen

Help