Park Flug Zaventem

Wilt u graag zonder zorgen uw auto parkeren tijdens uw vliegreis? Park Flug Zaventem biedt ruime parkeerplekken aan op hun kleine parkeerterrein. Er is dag en nacht personeel aanwezig op het terrein en u kunt uw autosleutels meenemen op reis. U wordt binnen 10 minuten naar het vliegveld gebracht met de gratis shuttle service.

Meer informatie

Adres

Kerklaan 100, 1830, Machelen
Parkeren Zaventem

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Park Flug Zaventem

Park Flug Zaventem beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
40%

Faciliteiten

Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
60%

Locatie

Geen maximale doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Park Flug Zaventem

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

6,9
Op basis van 493 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 11 december 2018.


Goede service. Werden op tijd naar de luchthaven gebracht en daar ook weer netjes opgehaald. Vriendelijke chauffeur met een correcte rijstijl. Kortom prima prijs kwaliteits verhouding. Volgende keer parkeren wij wederom hier :

8

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 10 december 2018.


De chauffeur van het bus was aan het wachten om mij naar vliegveld te brengen
Het Was niet moeilijk te vinden.
Goed personeel
Bus Was beetje oud

8

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 01 december 2018.


Meteen de auto kunnen parkeren. Wel eerst moeten bellen want de parking was gesloten. Er kwam vrij snel iemand die ons meteen weg bracht. Ophalen stond iemand al op ons te wachten dus dat ging supersnel.

8

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 28 november 2018.


Het contact met de medewerker was goed. we waren eerder maar hij heeft ons toch netjes opgehaald. Hij kwam na de afgesproken tijd aan bij de parkeerplaats. Hij heft netjes het hek geopend en de auto hebben wij binnen neergezet. de dienst en faciliteiten waren goed. verbeter punten zijn er niet

8

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 27 november 2018.


Zoals je verwacht alles netjes op tijd.
Zou het zo weer doen.

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 27 november 2018.


We zijn zeer tevreden over Park Flug Zaventem.
Goeie locatie, top service en vriendelijke medewerkers Frans en Nederlands talig.
Ik zal iedereen aanraden!

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 27 november 2018.


Wij vonden het perfect geregeld heel vlot de heenreis en de terugreis ging prima

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 27 november 2018.


Alles was tip top.

8

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 23 november 2018.


Goede communicatie, korte wachttijd, alleen verbinding van Zaventem naar Machelen via drukke snelweg met vaak file, tijd ruim inplannen dus

8

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 22 november 2018.


Het terrein was niet zo goed, maar de andere services waren goed en hadden een prima prijs prestatie verhouding.

8

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 22 november 2018.


Het terrein voldoet. Er is voldoende ruimte voor elke auto niet te kort op elkaar. De ingang zou vanaf de hoofdweg wel duidelijker aangegeven moeten worden.
De geboden diensten waren prima en vlot.

8

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 22 november 2018.


Niet al te handig parkeren aan de kant van de drukke weg voordat we het parkeerterrein op konden rijden. Na het parkeren ging het wel vlot naar de terminal. Bij terugkomst moesten we redelijk lang wachten op de bus. Gelukkig maakte onze chauffeur op de terugweg een hoop goed. Het was bijna te gezellig om alweer uit te stappen.

Het was wel handig geweest om vanuit de aankomsthal makkelijker de weg terug naar parking C te weten. Misschien een plattegrond bij de boeking leveren?

8

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 21 november 2018.


Prima, geregeld. snel netjes en correct

8

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 21 november 2018.


Was een prima ervaring, bijna geen wachttijd voor transport van en naar de parkeerplaats max 5 minuten. Medewerkers zijn vriendelijk aan de telefoon en blazen goed door als je haast hebt. Sterk punt is dat het redelijk dichtbij is. Verbeterpunten zouden zijn geweest, een overdekte parkeergelegenheid, goedkoper parkeren. Ik vond dat het wel goedkoper kon.

8

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 21 november 2018.


Snelle en goedkope service

Over Park Flug Zaventem

Het parkeerterrein van Park Flug Zaventem biedt ruimte voor 150 auto’s. Elk model auto van elke mogelijke afmeting kan terecht op het parkeerterrein. De parking is 24 uur per dag geopend, de gehele week door.

Shuttle parkeren
U parkeert de auto op het terrein van Park Flug Zaventem en houdt de autosleutels bij u. Vervolgens brengt een shuttlebus u in 10 minuten naar het vliegveld. Het personeel helpt u graag om uw bagage in de shuttlebus te laden. Op de terugreis haalt de shuttlebus u weer op van het vliegveld.

Park Flug Zaventem beschikt over een goed beveiligd terrein. Om het terrein heen zit een ijzeren hek dat bewaakt wordt door een alarmsysteem en beveiligingscamera’s. De parkeerplaats is goed verlicht en er is altijd personeel op het terrein aanwezig.

Het parkeerterrein van Park Flug Zaventem is verhard. Als u nog op de shuttlebus moet wachten, kunt u droog staan in de wachtruimte op het terrein. U kunt voor de rit met de shuttlebus een kinderstoeltje aanvragen.

Mocht u met een rolstoel reizen, dan kunt u deze gewoon meenemen in de shuttlebus.

Shuttle parkeren

Aankomst
Het parkeerterrein van Park Flug Zaventem ligt aan de Kerklaan 100 te Machelen. Dit ligt vlakbij de snelweg E19. Om het adres makkelijk te vinden, kunt u gebruik maken van de routeplanner van Parkos. Het terrein ligt op 6 kilometer van Zaventem.

Wanneer u bij het parkeerterrein aankomt, staat er een medewerker bij de ingang op u te wachten. De medewerker zal u een parkeerplek toewijzen. Daarna kunt u al uw koffers overhevelen naar de shuttlebus.

De shuttlebus zal op het terrein staan te wachten. Park Flug Zaventem beschikt over 2 bussen, die elk 7 personen tegelijk kunnen vervoeren. U kunt de shuttlebus herkennen aan de plaat op de zijkant met het logo van Park Flug Zaventem erop. De rit met de shuttlebus duurt hoogstens 10 minuten.

Vertrek
Wanneer u weer terugkomt van uw reis, neemt u 15 á 20 minuten voordat u opgehaald wilt worden contact op met Park Flug Zaventem. Zij sturen de shuttlebus dan naar het vliegveld. U wordt opgehaald bij P15 C, niveau 0.

Het kan gebeuren dat u de dag van uw terugvlucht tijdens de reis onverwacht moet of wilt wijzigen. Als dit het geval is, kunt u dit het beste op tijd aan Park Flug Zaventem laten weten. Wanneer u één of meer dagen later terugkomt, kunnen er extra kosten worden verrekend. Bijkomende kosten kunt u ter plaatse betalen aan de medewerkers.

Adres

Kerklaan 100, 1830, Machelen

Help