Park Flug Zaventem

Wilt u graag zonder zorgen uw auto parkeren tijdens uw vliegreis? Park Flug Zaventem biedt ruime parkeerplekken aan op hun kleine parkeerterrein. Er is dag en nacht personeel aanwezig op het terrein en u kunt uw autosleutels meenemen op reis. U wordt binnen 10 minuten naar het vliegveld gebracht met de gratis shuttle service.

Meer informatie

Adres

Kerklaan 100, 1830, Machelen
Parkeren Zaventem

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Park Flug Zaventem

Park Flug Zaventem beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
40%

Faciliteiten

Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
60%

Locatie

Geen maximale doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Park Flug Zaventem

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

7,0
Op basis van 422 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 17 augustus 2018.


Goede service bij aankomst niet moeten wachten.

Volgende keer weer

8

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 16 augustus 2018.


Dit was de eerste keer maar is prima bevallen.
De taal Frans is niet altijd makkelijk, omdat men veel te snel praat. Uiteindelijk is alles gelukt.
De auto wordt netjes opgehaald en voor gereden.

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 16 augustus 2018.


Op 10 minuten afstand van luchthaven, chauffeur stond ons al op te wachten bij zowel vertrek als terugkomst.

8

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 15 augustus 2018.


Mijn ervaring met Park Flug was goed. Afhandeling en vervoer verliep soepel en snel. Medewerkers correct. Niet lang wachten op de shuttle en/of tot de shuttle vol was.

Van te voren aangeven dat het mogelijk is dat je je sleutel kunt afgeven als het parkeerterrein vol is.

8

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 12 augustus 2018.


Snelle service, vriendelijk personeel

8

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 10 augustus 2018.


Goede prijs, dicht bij het vliegveld. Prettige pendeldienst met aardig personeel. Vergeet niet 30 min voor aankomst te bellen!

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 10 augustus 2018.


Perfect!

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 09 augustus 2018.


Erg makkelijk, goedkoop en prima service.
Aanrader.

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 06 augustus 2018.


Prima geregeld!
Transfers gingen vlot. Nederlands sprekende medewerkers en netjes behandeld

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 06 augustus 2018.


Onze ervaring met Park Flug was goed! 15 min voor dat we er waren even gebeld en toen we arriveerden bij de parking stond het busje al te wachten. Je hebt kans dat je een franstalige aan de lijn krijgt maar bij de reservering krijg je een paar nuttige fransen zinnen mee om iets duidelijk te maken. Op de terugweg gebeld bij ontvangst van de koffer en het busje was er na ongeveer 10 min.

8

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 06 augustus 2018.


Prima

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 04 augustus 2018.


Was goed en snel

2

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 30 juli 2018.


Bij aankomst op de parkeerplek stond een medewerker ons op te wachten, dat was prima. Vervolgens moesten wij de auto in een berm bij de poort van de parkeerplek parkeren. Toen wij terugkwamen van de vakantie hadden wij een half uur vertraging, toen ik de medewerker opbelde en aangaf dat we de koffers opgehaald hadden zei hij “zorg maar dat jullie er snel zijn, ik sta al veel te lang te wachten”, een punt waarop ik mij ontzettend kon ergeren, eenmaal bij de auto had de medewerker het te druk met het roken van zijn sigaret dus zoveel haast had hij volgens mij niet maar daarom moesten wij zelf wel de koffers inladen, wat uiteraard geen enkel probleem. Toen nog een ander gezelschap arriveede gooide de medewerker de koffers weer uit zijn bus om ze er daarna weer opnieuw in te stappelen. Zeurend over het feit dat de reizigers vertraging hadden heeft hij ons naar de parkeerplek gebracht. Eenmaal daar hadden wij het geluk dat de auto wat voor ons stond geparkeerd van een ander gezelschap in de bus was. Want we stonden helemaal vast geparkeerd. Na wat steken en draaien van beide gezelschappen konden de auto’s uitparkeren, de medewerker stond ondertussen toeterend voor de poort en riep wat wij moesten opschieten, sorry maar als u hier uw wagen wilt parkeren verwacht de laagste service! Het enige positieve punt is dat de auto schade vrij gebleven is, er is toch iets wat ze kunnen.

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste Johannes, Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat u ontevreden bent over de geleverde service. U heeft via Parkos een parkeerplek gereserveerd bij Park Flug Zaventem. Ik zal namens Parkos uw review delen met de parking om ervoor te zorgen dat een soortgelijke situatie in de toekomst voorkomen kan worden. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Team Parkos.
10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 29 juli 2018.


Alles ok

8

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 27 juli 2018.


Werkt prima! Ze brengen en halen je netjes op naar het vliegveld. Auto staat achter gesloten poort

Over Park Flug Zaventem

Het parkeerterrein van Park Flug Zaventem biedt ruimte voor 150 auto’s. Elk model auto van elke mogelijke afmeting kan terecht op het parkeerterrein. De parking is 24 uur per dag geopend, de gehele week door.

Shuttle parkeren
U parkeert de auto op het terrein van Park Flug Zaventem en houdt de autosleutels bij u. Vervolgens brengt een shuttlebus u in 10 minuten naar het vliegveld. Het personeel helpt u graag om uw bagage in de shuttlebus te laden. Op de terugreis haalt de shuttlebus u weer op van het vliegveld.

Park Flug Zaventem beschikt over een goed beveiligd terrein. Om het terrein heen zit een ijzeren hek dat bewaakt wordt door een alarmsysteem en beveiligingscamera’s. De parkeerplaats is goed verlicht en er is altijd personeel op het terrein aanwezig.

Het parkeerterrein van Park Flug Zaventem is verhard. Als u nog op de shuttlebus moet wachten, kunt u droog staan in de wachtruimte op het terrein. U kunt voor de rit met de shuttlebus een kinderstoeltje aanvragen.

Mocht u met een rolstoel reizen, dan kunt u deze gewoon meenemen in de shuttlebus.

Shuttle parkeren

Aankomst
Het parkeerterrein van Park Flug Zaventem ligt aan de Kerklaan 100 te Machelen. Dit ligt vlakbij de snelweg E19. Om het adres makkelijk te vinden, kunt u gebruik maken van de routeplanner van Parkos. Het terrein ligt op 6 kilometer van Zaventem.

Wanneer u bij het parkeerterrein aankomt, staat er een medewerker bij de ingang op u te wachten. De medewerker zal u een parkeerplek toewijzen. Daarna kunt u al uw koffers overhevelen naar de shuttlebus.

De shuttlebus zal op het terrein staan te wachten. Park Flug Zaventem beschikt over 2 bussen, die elk 7 personen tegelijk kunnen vervoeren. U kunt de shuttlebus herkennen aan de plaat op de zijkant met het logo van Park Flug Zaventem erop. De rit met de shuttlebus duurt hoogstens 10 minuten.

Vertrek
Wanneer u weer terugkomt van uw reis, neemt u 15 á 20 minuten voordat u opgehaald wilt worden contact op met Park Flug Zaventem. Zij sturen de shuttlebus dan naar het vliegveld. U wordt opgehaald bij de bushaltes op niveau 0, bij de halte met de letter ‘E’. De bushalte zit tegenover het gebouw van Swissport.

Het kan gebeuren dat u de dag van uw terugvlucht tijdens de reis onverwacht moet of wilt wijzigen. Als dit het geval is, kunt u dit het beste op tijd aan Park Flug Zaventem laten weten. Wanneer u één of meer dagen later terugkomt, kunnen er extra kosten worden verrekend. Bijkomende kosten kunt u ter plaatse betalen aan de medewerkers.

Adres

Kerklaan 100, 1830, Machelen

Help