Wilt u graag zonder zorgen uw auto parkeren tijdens uw vliegreis? Park And Go biedt ruime parkeerplekken aan op hun kleine parkeerterrein. Er is dag en nacht personeel aanwezig op het terrein en u kunt uw autosleutels meenemen op reis. U wordt binnen 10 minuten naar het vliegveld gebracht met de gratis shuttle service. Let op: Bij deze aanbieder betaalt u €20 per dag extra wanneer er langer gebruikt wordt gemaakt van de parking dan op voorhand aangegeven

Meer informatie

Adres

Kerklaan 100, 1830, Machelen
Parkeren Zaventem

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Park And Go

Park And Go beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
40%

Faciliteiten

Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
60%

Locatie

Geen maximale doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Park And Go

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

6,8
Op basis van 931 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in juli 2020. Beoordeling geschreven op 22 juli 2020.


Goed!!
Maar ik vind dat op de site kunnen een uitleg geven dat per boeking 5 Eur. moest bij betaald voorden I.V.M. de Corona crisis!!!

8

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 20 maart 2020.


Prima!

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 19 maart 2020.


Toen we aankwamen bij het parkeerterrein stond de bus al klaar de chauffeur was sympathiek.
Nadat we om 05.00 uur in de ochtend waren geland, hebben we Parkos gebeld op het moment dat we de bagage van de band hadden gehaald het busje kwam aanrijden toen we bij de opstapplaats kwamen, we hebben dus geen minuut hoeven wachten ook een sympathieke chauffeur

8

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 18 maart 2020.


Goed geprijsd, dichtbij de luchthaven. Echter, toen wij na twee weken intensief in het buitenland rond te hebben gereisd terugkwamen op Zaventem konden wij de weg naar de juiste parking even niet meer vinden. Gebeld met de medewerker en uiterst onvriendelijk te woord gestaan. Werd behoorlijk afgeblaft en toegesnauwd dat ik gewoon moest komen waar ik ben afgezet voor vertrek geen enkele hulp met vinden van de juiste locatie. Uiteindelijk wel gelukt, maar deze persoon was geen goede reclame voor het bedrijf. Wellicht volgende keer een andere optie overwegen...

8

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 18 maart 2020.


Prima ervaring

8

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 18 maart 2020.


Vriendelijk personeel. Goede ligging,snel op de luchthaven. Enkel bij terugkeren iets langer moeten wachten.

8

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 14 maart 2020.


Door het werk aan deweg was er enig oponthoud, verder ben ik prima geholpen,zowel heen als terug, geen taal probleem,prima

4

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 06 maart 2020.


Je kunt er parkeren en wordt weg gebracht, opgehaald...
Daar is alles mee gezegd.
Alleen chauffeur aanwezig, die de shuttle bus rijd. Deze persoon gaf aan bij het afzetten, dat wij ons op dezelfde locatie weer moesten melden.
De chauffeur die ons ophaalde vanaf vliegveld, deed geen enkele moeite om ons naar de juiste locatie te gidsen...
Ouwehoeren met mede chauffeurs was zijn prioriteit.

2

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 05 maart 2020.


We moesten uiteindelijk ruim 20 minuten wachten terwijl we netjes een kwartier vooraf hadden gebeld wanneer we er zouden zijn. Omdat we met vijven waren moesten we ook €8,- extra betalen.
bij terugkomst vroeg de chauffeur naar de reservering. Hoewel we niet geïnformeerd waren dat we die nog nodig zouden hebben, zat die toevallig in de tas. Vervolgens gat hij aan dat we die €8,- nog niet betaald zouden hebben 'omdat er geen stempel' op de reservering stond. Toen ik aangaf dat ik wel degelijk betaald had reageerde hij door te zeggen dat ik zat te liegen 'want hij had ons weggebracht en wist het nog precies'.
Ik ga hier dus nooit meer parkeren. Als jij dat wel doet en je bent bent met meer dan vier personen: zorg dat je een betalingsbevestiging krijgt!
Overigens is bij boeking niet erg duidelijk dat je nog extra kosten krijgt wanneer je met meer dan vier personen bent!

2

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 05 maart 2020.


Heel slecht ervaring..
Ik ga niet nog een keer

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 05 maart 2020.


Goed geregeld zoals aangegeven op de website. Alles klopt, ik ben tevreden.

4

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 04 maart 2020.


Duurde erg lang, gelukkig nam de medewerker wel de telefoon op. Het was ook wel druk rondom brussel

8

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 03 maart 2020.


Prima service

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 29 februari 2020.


Aardige mensen en alles ging lekker vlot!

8

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 27 februari 2020.


Ik was wat bang om te reserveren omdat je op het internet zowel positieve als negatieve kritieken leest. Ik ben echter heel tevreden : ik parkeerde mijn auto op een afgesloten terrein met genoeg ruimte tussen de verschillende wagens. Daarna werde we onmiddellijk naar de luchthaven gebracht. Bij terugkeer belde ik en de shuttle was binnen de 20' minuten ter plaatse. Prima service. Ik boek de volgende maal terug hier.

Over Park And Go

Het parkeerterrein van Park And Go biedt ruimte voor 150 auto’s. Elk model auto van elke mogelijke afmeting kan terecht op het parkeerterrein. De parking is 24 uur per dag geopend, de gehele week door.

Shuttle parkeren
U parkeert de auto op het terrein van Park And Go en houdt de autosleutels bij u. Vervolgens brengt een shuttlebus u in 10 minuten naar het vliegveld. Het personeel helpt u graag om uw bagage in de shuttlebus te laden. Op de terugreis haalt de shuttlebus u weer op van het vliegveld.

Belangrijk! Er geldt een maximum van 4 personen per reservering. Mocht u met meer personen reizen dan geldt er een toeslag van €8,- per extra persoon. Deze toeslag kan bij aankomst betaald worden.

Park And Go beschikt over een goed beveiligd terrein. Om het terrein heen zit een ijzeren hek dat bewaakt wordt door een alarmsysteem en beveiligingscamera’s. De parkeerplaats is goed verlicht en er is altijd personeel op het terrein aanwezig.

Het parkeerterrein van Park And Go is verhard. Als u nog op de shuttlebus moet wachten, kunt u droog staan in de wachtruimte op het terrein. U kunt voor de rit met de shuttlebus een kinderstoeltje aanvragen.

Mocht u met een rolstoel reizen, dan kunt u deze gewoon meenemen in de shuttlebus.

Shuttle parkeren

Aankomst
Het parkeerterrein van Park And Go ligt aan de Kerklaan 100 te Machelen. Dit ligt vlakbij de snelweg E19. Om het adres makkelijk te vinden, kunt u gebruik maken van de routeplanner van Parkos. Het terrein ligt op 6 kilometer van Zaventem.

Wanneer u bij het parkeerterrein aankomt, staat er een medewerker bij de ingang op u te wachten. De medewerker zal u een parkeerplek toewijzen. Daarna kunt u al uw koffers overhevelen naar de shuttlebus.

De shuttlebus zal op het terrein staan te wachten. Park And Go beschikt over 2 bussen, die elk 7 personen tegelijk kunnen vervoeren. U kunt de shuttlebus herkennen aan de plaat op de zijkant met het logo van Park And Go erop. De rit met de shuttlebus duurt hoogstens 10 minuten.

Belangrijk! Er geldt een maximum van 4 personen per reservering. Mocht u met meer personen reizen dan geldt er een toeslag van €8,- per extra persoon. Deze toeslag kan bij aankomst betaald worden.

Vertrek
Wanneer u weer terugkomt van uw reis, neemt u 15 á 20 minuten voordat u opgehaald wilt worden contact op met Park And Go. Zij sturen de shuttlebus dan naar het vliegveld. U wordt opgehaald bij P15 C, niveau 0.

Het kan gebeuren dat u de dag van uw terugvlucht tijdens de reis onverwacht moet of wilt wijzigen. Als dit het geval is, kunt u dit het beste op tijd aan Park And Go laten weten. Wanneer u één of meer dagen later terugkomt, kunnen er extra kosten worden verrekend. Bijkomende kosten kunt u ter plaatse betalen aan de medewerkers.

Adres

Kerklaan 100, 1830, Machelen

Help