Park And Go

Wilt u graag zonder zorgen uw auto parkeren tijdens uw vliegreis? Park And Go biedt ruime parkeerplekken aan op hun kleine parkeerterrein. Er is dag en nacht personeel aanwezig op het terrein en u kunt uw autosleutels meenemen op reis. U wordt binnen 10 minuten naar het vliegveld gebracht met de gratis shuttle service. Let op: Bij deze aanbieder betaalt u €20 per dag extra wanneer er langer gebruikt wordt gemaakt van de parking dan op voorhand aangegeven

Meer informatie

Adres

Kerklaan 100, 1830, Machelen
Parkeren Zaventem

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Park And Go

Park And Go beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
40%

Faciliteiten

Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
60%

Locatie

Geen maximale doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Park And Go

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

6,9
Op basis van 698 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 18 september 2019.


Prima parkeerplaats. Goed te vinden. Snelle service shuttle bus. Bestuurder was een zeer irritant en vervelend persoon die geen enkele zin had in zijn werk. Kon geen vriendelijk woord van af.

8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 16 september 2019.


Bij aankomst was het even zoeken waar het precies was en andere in de omgeving liggende parkeerterreinen daar hadden ze niet van Park en Go gehoord vreemd. Ik had een half uur van tevoren contact opgenomen en men wist dat we kwamen. Ter plaatse even gewacht en toen kwam de chauffeur. Ons een plaats toegewezen en vervolgens naar het vliegveld gebracht. Bij terugkomst gebeld en na kort wachten kwam dezelfde chauffeur als de heenreis. Met veel mensen in de bus maar toch snel weer terug naar de auto. Geboden diensten en faciliteiten prima, fijn dat het een afgesloten terrein is, de Chauffeur had iets vriendelijker mogen zijn, weinig contact mee. Snelle service, zorg voor een Engelstalige chauffeur dan kan iedereen uit de voeten.

8

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 09 september 2019.


Was een goede eerste ervaring, in korte tijd gebracht en gehaald naar het vliegveld. Volgende keer zeker weer.

8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 09 september 2019.


Goed

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 09 september 2019.


Goede service, vooral bij terugkomst op vr 06-09-2019, toen ik zelfs geholpen werd bij het starten van mijn auto accu totaal leeg. Lof voor de medewerker die toen dienst had. Super service van hem!

8

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 05 september 2019.


Geboekt via de website, welk gemakkelijk ging. De chauffeur die ons naar het vliegveld bracht was niet de vrolijkste, verzuimde ook te vertellen waar de ophaalplek was bij terugkomst. Maar het was misschien nog te vroeg voor hem.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 04 september 2019.


Super goed

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 28 augustus 2019.


Parkeerplaats redelijk goed bereikbaar maar slecht verlicht. Plaatsen krap. Onduidelijk waar je moet wachten bij terugkomst op luchthaven. Bord op zuil in parkeergarage luchthaven zou uitkomst bieden. Parkeerplaats slecht onderhouden. Braamstruiken groeide over de moterkap en hebben de lak beschadigd. Men heeft wel goed geholpen om weg te komen ondanks startproblemen.

8

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 27 augustus 2019.


Verouderde parkeergelegenheid. Bij terugkomst lang op vervoer moeten wachten.

8

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 25 augustus 2019.


Het was duidelijk en goed.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 25 augustus 2019.


De chauffeur stond beide keren klaar voor de transfer naar het vliegveld. Keurige bus. Aanrader

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 23 augustus 2019.


Service chauffeur was niet vriendelijk

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 19 augustus 2019.


Wachttijd miniem, steeds bereikbaar per telefoon, vriendelijke medewerker,

8

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 19 augustus 2019.


Onlangs mijn auto geparkeerd bij Park en Go. Het was een beetje onduidelijk waar we moesten zijn om onze auto achter te laten.
Vooraf moesten we contact opnemen. Een onvriendelijke man die slecht te verstaan was en geen Nederlands of Engels sprak aangegeven dat we er bijna zouden zijn.

Eenmaal gevonden, hebben we onze auto geparkeerd en zijn we naar het vliegveld in Brussel gebracht.

Bij terugkomst gebeld ivm het ophalen. De ophaalplek was onduidelijk en anders dan aangegeven op de heenreis.
Verder was alles ok.

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 19 augustus 2019.


Snelle ophaal en wegbreng service! Werkt erg vlot en gemakkelijk!

Over Park And Go

Het parkeerterrein van Park And Go biedt ruimte voor 150 auto’s. Elk model auto van elke mogelijke afmeting kan terecht op het parkeerterrein. De parking is 24 uur per dag geopend, de gehele week door.

Shuttle parkeren
U parkeert de auto op het terrein van Park And Go en houdt de autosleutels bij u. Vervolgens brengt een shuttlebus u in 10 minuten naar het vliegveld. Het personeel helpt u graag om uw bagage in de shuttlebus te laden. Op de terugreis haalt de shuttlebus u weer op van het vliegveld.

Belangrijk! Er geldt een maximum van 4 personen per reservering. Mocht u met meer personen reizen dan geldt er een toeslag van €8,- per extra persoon. Deze toeslag kan bij aankomst betaald worden.

Park And Go beschikt over een goed beveiligd terrein. Om het terrein heen zit een ijzeren hek dat bewaakt wordt door een alarmsysteem en beveiligingscamera’s. De parkeerplaats is goed verlicht en er is altijd personeel op het terrein aanwezig.

Het parkeerterrein van Park And Go is verhard. Als u nog op de shuttlebus moet wachten, kunt u droog staan in de wachtruimte op het terrein. U kunt voor de rit met de shuttlebus een kinderstoeltje aanvragen.

Mocht u met een rolstoel reizen, dan kunt u deze gewoon meenemen in de shuttlebus.

Shuttle parkeren

Aankomst
Het parkeerterrein van Park And Go ligt aan de Kerklaan 100 te Machelen. Dit ligt vlakbij de snelweg E19. Om het adres makkelijk te vinden, kunt u gebruik maken van de routeplanner van Parkos. Het terrein ligt op 6 kilometer van Zaventem.

Wanneer u bij het parkeerterrein aankomt, staat er een medewerker bij de ingang op u te wachten. De medewerker zal u een parkeerplek toewijzen. Daarna kunt u al uw koffers overhevelen naar de shuttlebus.

De shuttlebus zal op het terrein staan te wachten. Park And Go beschikt over 2 bussen, die elk 7 personen tegelijk kunnen vervoeren. U kunt de shuttlebus herkennen aan de plaat op de zijkant met het logo van Park And Go erop. De rit met de shuttlebus duurt hoogstens 10 minuten.

Belangrijk! Er geldt een maximum van 4 personen per reservering. Mocht u met meer personen reizen dan geldt er een toeslag van €8,- per extra persoon. Deze toeslag kan bij aankomst betaald worden.

Vertrek
Wanneer u weer terugkomt van uw reis, neemt u 15 á 20 minuten voordat u opgehaald wilt worden contact op met Park And Go. Zij sturen de shuttlebus dan naar het vliegveld. U wordt opgehaald bij P15 C, niveau 0.

Het kan gebeuren dat u de dag van uw terugvlucht tijdens de reis onverwacht moet of wilt wijzigen. Als dit het geval is, kunt u dit het beste op tijd aan Park And Go laten weten. Wanneer u één of meer dagen later terugkomt, kunnen er extra kosten worden verrekend. Bijkomende kosten kunt u ter plaatse betalen aan de medewerkers.

Adres

Kerklaan 100, 1830, Machelen

Help