Park And Go

Wilt u graag zonder zorgen uw auto parkeren tijdens uw vliegreis? Park And Go biedt ruime parkeerplekken aan op hun kleine parkeerterrein. Er is dag en nacht personeel aanwezig op het terrein en u kunt uw autosleutels meenemen op reis. U wordt binnen 10 minuten naar het vliegveld gebracht met de gratis shuttle service.

Meer informatie

Adres

Kerklaan 100, 1830, Machelen
Parkeren Zaventem

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Park And Go

Park And Go beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
40%

Faciliteiten

Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
60%

Locatie

Geen maximale doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Park And Go

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

6,9
Op basis van 645 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 08 juli 2019.


Snelle en correcte service

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 08 juli 2019.


Goed geregeld

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 04 juli 2019.


Goeie service.. vlakbij Brussel Airport.. Medewerker goed bereikbaar.

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 03 juli 2019.


Heel tevreden met de toegewezen parkeerplek en de Shuttel service naar Zaventem. Met de navigator snel te vinden. Alleen was het voor mij niet mogelijk om een half uur van te voren contact op te nemen. Ik reisde vrouw alleen om vier uur in de ochtend en wilde niet op een parkeerplaats stoppen.

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 30 juni 2019.


Waren iets te vroeg tav tijdstip vermeld in de afspraak, ff moeten wachten maar de rest was OK.
Bij rertugkomst ook redlijk lang moeten wachten, 40 minuten na bellen.
rest OK

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 29 juni 2019.


Good

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 28 juni 2019.


Makkelijk, snel en goedkoop.

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 22 juni 2019.


Alleen vonden wij, na herhaaldelijk vragen, zelfs bij infobalie op Zaventem, P15 heel moeilijk te vinden.
Nergens een bord met P15 gezien.
Verder goed afgesloten en goed vervoer heen en terug.

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 21 juni 2019.


Boeking ging perfect, het nummer wat je kunt bellen werkt prima. Meteen iemand aan de lijn. Houden vluchten in de gaten en staan zo voor je klaar. Prima parkeerplaats en service. Een aanrader en niet duur. Ga zo door.

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 19 juni 2019.


Prima parkeerplek. Bij aankomst alleen wel in de modder moeten stappen door een wateroverstroming, hier kunnen hun natuurlijk ook niks aan doen.

6

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 17 juni 2019.


Lokatie goed te vinden, op 10 minuten van het vliegveld. De chauffeur wachtte echter tot het busje vol zat en voor ons betekende dit dat we meer dan 30 minuten later pas op het vliegveld waren.

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 16 juni 2019.


Alles heel duidelijk per E-mail
Vriendelijke service
Je werd gelijk bij aankomst naar luchthaven gebracht en bij aankomst terug na tel.contact binnen 15 minuten weer opgehaald.
Parkeerplaats makkelijk te vinden en te bereiken

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 15 juni 2019.


Heel tevreden waren mooi optijd alles was netjes geregeld
Alleen communicatie liet wat te wensen over vaak heel kortaf

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 14 juni 2019.


Bij vertrek voor de dichte poort staan wachten, want er hing een briefje waarop stond dat de chauffeur binnen max. 12 minuten retour zou zijn. Na 20 minuten toch maar gebeld, bleek de chauffeur gewoon op het terrein aanwezig te zijn

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 14 juni 2019.


A bit disorganized but fulfill the main purpose

Over Park And Go

Het parkeerterrein van Park And Go biedt ruimte voor 150 auto’s. Elk model auto van elke mogelijke afmeting kan terecht op het parkeerterrein. De parking is 24 uur per dag geopend, de gehele week door.

Shuttle parkeren
U parkeert de auto op het terrein van Park And Go en houdt de autosleutels bij u. Vervolgens brengt een shuttlebus u in 10 minuten naar het vliegveld. Het personeel helpt u graag om uw bagage in de shuttlebus te laden. Op de terugreis haalt de shuttlebus u weer op van het vliegveld.

Belangrijk! Er geldt een maximum van 4 personen per reservering. Mocht u met meer personen reizen dan geldt er een toeslag van €8,- per extra persoon. Deze toeslag kan bij aankomst betaald worden.

Park And Go beschikt over een goed beveiligd terrein. Om het terrein heen zit een ijzeren hek dat bewaakt wordt door een alarmsysteem en beveiligingscamera’s. De parkeerplaats is goed verlicht en er is altijd personeel op het terrein aanwezig.

Het parkeerterrein van Park And Go is verhard. Als u nog op de shuttlebus moet wachten, kunt u droog staan in de wachtruimte op het terrein. U kunt voor de rit met de shuttlebus een kinderstoeltje aanvragen.

Mocht u met een rolstoel reizen, dan kunt u deze gewoon meenemen in de shuttlebus.

Shuttle parkeren

Aankomst
Het parkeerterrein van Park And Go ligt aan de Kerklaan 100 te Machelen. Dit ligt vlakbij de snelweg E19. Om het adres makkelijk te vinden, kunt u gebruik maken van de routeplanner van Parkos. Het terrein ligt op 6 kilometer van Zaventem.

Wanneer u bij het parkeerterrein aankomt, staat er een medewerker bij de ingang op u te wachten. De medewerker zal u een parkeerplek toewijzen. Daarna kunt u al uw koffers overhevelen naar de shuttlebus.

De shuttlebus zal op het terrein staan te wachten. Park And Go beschikt over 2 bussen, die elk 7 personen tegelijk kunnen vervoeren. U kunt de shuttlebus herkennen aan de plaat op de zijkant met het logo van Park And Go erop. De rit met de shuttlebus duurt hoogstens 10 minuten.

Belangrijk! Er geldt een maximum van 4 personen per reservering. Mocht u met meer personen reizen dan geldt er een toeslag van €8,- per extra persoon. Deze toeslag kan bij aankomst betaald worden.

Vertrek
Wanneer u weer terugkomt van uw reis, neemt u 15 á 20 minuten voordat u opgehaald wilt worden contact op met Park And Go. Zij sturen de shuttlebus dan naar het vliegveld. U wordt opgehaald bij P15 C, niveau 0.

Het kan gebeuren dat u de dag van uw terugvlucht tijdens de reis onverwacht moet of wilt wijzigen. Als dit het geval is, kunt u dit het beste op tijd aan Park And Go laten weten. Wanneer u één of meer dagen later terugkomt, kunnen er extra kosten worden verrekend. Bijkomende kosten kunt u ter plaatse betalen aan de medewerkers.

Adres

Kerklaan 100, 1830, Machelen

Help