Wilt u graag zonder zorgen uw auto parkeren tijdens uw vliegreis? Park And Go biedt ruime parkeerplekken aan op hun kleine parkeerterrein. Er is dag en nacht personeel aanwezig op het terrein en u kunt uw autosleutels meenemen op reis. U wordt binnen 10 minuten naar het vliegveld gebracht met de gratis shuttle service. Let op: Bij deze aanbieder betaalt u €10 per dag extra wanneer er langer gebruikt wordt gemaakt van de parking dan op voorhand aangegeven.


Informatie voor Park And Go Zaventem

Parking type‎: Shuttle
Prijs 8 dagen: € 41,00* - ‎Boek nu
Transfertijd: 7 minuten
Openingstijden: 24/7
Meer informatie

Adres

Kerklaan 100, 1830, Machelen
Parkeren Zaventem

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Park And Go

Park And Go beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
40%

Faciliteiten

Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
60%

Locatie

Geen maximale doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Park And Go

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

6,7
Op basis van 1058 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 22 december 2021.


Goed te bereiken dicht bij het vliegveld,
medewerkers waren behulpzaam
Sterk punt de prijs

10

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 20 december 2021.


Elke keer een goeie ervaring met deze service, aardige medewerkers en een snelle, goedkope manier om op het vliegveld te komen. Klein minpuntje voor met name reizigers die voor het eerst van Park & Go reizen: het pendelbusje is onherkenbaar, wat onduidelijkheid en soms irritatie veroorzaakt. Een logo op de zijkant van de bus zou voor veel mensen wenselijk zijn.

8

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 16 december 2021.


Snelle service. Ondergrond van de parkeerplaatsen was niet overal verhard. Shuttle bus stond klaar bij zowel aankomst als vertrek. Er is weinig contacteer met de medewerkers. Maar uitgebreid contact is ook niet nodig als het alleen om ophalen en wegbrengen gaat.
Het zou wel fijn zijn als ze ook Engels zouden praten, maar de standaard zinnen die je krijgt bij je boeking in het Frans zijn duidelijk

10

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 15 december 2021.


Punctueel, veilig

10

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 13 december 2021.


Heel tevreden

10

Heeft geparkeerd in november 2021. Beoordeling geschreven op 08 december 2021.


Locatie is prima, busje die je nr Zaventem brengt ook goed. Personeel vriendelijk. Zowel de heenreis als de terugreis. Hoefde ik niet te bellen personeel stond er toevallig al. Zeker voor herhaling vatbaar.

8

Heeft geparkeerd in november 2021. Beoordeling geschreven op 03 december 2021.


Kwam in de vroege ochtend aan bij parkeerplaats, vond het onduidelijk waar shuttle bus was. Na een telefoontje was dit duidelijk. Bij terugkomst, was het op luchthaven onduidelijk waar shuttlebus precies stond, beetje verwarrende beschrijving. Er was geen P15 aangeduid, en vanuit luchthaven gezien moet je naar -1, ipv naar 0 zoals op omschrijving. Na een telefoontje met bestuurder, kwam deze er zo aan. Door vele regenval was parkeerplaats een grote waterplas, hier mogen de gaten wel eens worden uitgevuld.

10

Heeft geparkeerd in november 2021. Beoordeling geschreven op 19 november 2021.


Alles zoals verwacht.

8

Heeft geparkeerd in november 2021. Beoordeling geschreven op 18 november 2021.


De parkeerplaats was niet makkelijk te vinden omdat hij in een doorgaande straat lag. De service was zeer goed, de medewerkers waren zeer vriendelijk en behulpzaam. De shuttle service was zeer goed verzorgd.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 03 november 2021.


Makkelijk parkeren, maar er is maar 1 hard werkende sjouwfeur aanwezig die alles moet regelen.
Ik had eigenlijk 1 iemand verwacht bij het parkeerplaats en 1 sjouwfeur

8

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 02 november 2021.


Vriendelijke ontvangst. Goede prijs. De vertrektijden werden aangehouden.
Minimale kennis van Engels door medewerker bij vertrek.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 01 november 2021.


Bij vertrek was het niet goed geregeld, ruim 1 uur in de kou staan wachten En er reed maar 1 vies busje.
Op de lijst stond een aankomsttijd van 11.00 uur die ik 4 dagen voor vertrek heb gewijzigd in 10.00 uur, dus was de lijst niet bijgewerkt

8

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 24 oktober 2021.


Parkeerplaats was vol, extra terrein bijgehuurd en 1 taxibusje was niet voldoende voor 25 mensen die op ongeveer hetzelfde moment aankwamen. Terugweg vlekkeloos. Niet hoeven wachten, keurig in communicatie!

8

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 24 oktober 2021.


Gemakkelijk te vinden met de navigatie.
Transfer stond al te wachten toen wij aankwamen.
Ook bij terugkomst op de luchthaven gebeld en half uurtje later netjes weer opgehaald en teruggebracht naar onze auto.
Enige minpuntje is het terrein.
Het is er modderig en vol met steentjes waardoor de auto vies wordt bij het instappen.
Zou zonder twijfel weer bij ze boeken omdat het relatief goedkoop is vergeleken met andere aanbieders.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 24 oktober 2021.


Zeer krappe plaatsen
Medewerker terugreis super aardig
Eindtijd parkeren wordt gebruikt als reservering van ophalen op vliegveld

Over Park And Go

Wegens een verhoging van het abonnement op de luchthaven, wil de parking graag meedelen dat er voor alle klanten een toegangsprijs voor de luchthaven van 5 euro in rekening wordt gebracht. Ook dit kan direct contant betaald worden op de parkeerplaats.

Het parkeerterrein van Park And Go biedt ruimte voor 150 auto’s. Elk model auto van elke mogelijke afmeting kan terecht op het parkeerterrein. De parking is 24 uur per dag geopend, de gehele week door.

Shuttle parkeren
U parkeert de auto op het terrein van Park And Go en houdt de autosleutels bij u. Vervolgens brengt een shuttlebus u in 10 minuten naar het vliegveld. Het personeel helpt u graag om uw bagage in de shuttlebus te laden. Op de terugreis haalt de shuttlebus u weer op van het vliegveld.

Belangrijk! Er geldt een maximum van 4 personen per reservering. Mocht u met meer personen reizen dan geldt er een toeslag van €8,- per extra persoon. Deze toeslag kan bij aankomst betaald worden.

Park And Go beschikt over een goed beveiligd terrein. Om het terrein heen zit een ijzeren hek dat bewaakt wordt door een alarmsysteem en beveiligingscamera’s. De parkeerplaats is goed verlicht en er is altijd personeel op het terrein aanwezig.

Het parkeerterrein van Park And Go is verhard. Als u nog op de shuttlebus moet wachten, kunt u droog staan in de wachtruimte op het terrein. U kunt voor de rit met de shuttlebus een kinderstoeltje aanvragen.

Mocht u met een rolstoel reizen, dan kunt u deze gewoon meenemen in de shuttlebus.

Wegens een verhoging van het abonnement op de luchthaven, wil de parking graag meedelen dat er voor alle klanten een toegangsprijs voor de luchthaven van 5 euro in rekening wordt gebracht. Ook dit kan direct contant betaald worden op de parkeerplaats.

Shuttle parkeren

Aankomst
Het parkeerterrein van Park And Go ligt aan de Kerklaan 100 te Machelen. Dit ligt vlakbij de snelweg E19. Om het adres makkelijk te vinden, kunt u gebruik maken van de routeplanner van Parkos. Het terrein ligt op 6 kilometer van Zaventem.

Wanneer u bij het parkeerterrein aankomt, staat er een medewerker bij de ingang op u te wachten. De medewerker zal u een parkeerplek toewijzen. Daarna kunt u al uw koffers overhevelen naar de shuttlebus.

De shuttlebus zal op het terrein staan te wachten. Park And Go beschikt over 2 bussen, die elk 7 personen tegelijk kunnen vervoeren. U kunt de shuttlebus herkennen aan de plaat op de zijkant met het logo van Park And Go erop. De rit met de shuttlebus duurt hoogstens 10 minuten.

Belangrijk! Er geldt een maximum van 4 personen per reservering. Mocht u met meer personen reizen dan geldt er een toeslag van €8,- per extra persoon. Deze toeslag kan bij aankomst betaald worden.

Vertrek
Wanneer u weer terugkomt van uw reis, neemt u 15 á 20 minuten voordat u opgehaald wilt worden contact op met Park And Go. Zij sturen de shuttlebus dan naar het vliegveld. U wordt opgehaald bij P15 C, niveau 0.

Het kan gebeuren dat u de dag van uw terugvlucht tijdens de reis onverwacht moet of wilt wijzigen. Als dit het geval is, kunt u dit het beste op tijd aan Park And Go laten weten. Wanneer u één of meer dagen later terugkomt, kunnen er extra kosten worden verrekend. Bijkomende kosten kunt u ter plaatse betalen aan de medewerkers.

Adres

Kerklaan 100, 1830, Machelen