Park And Go

Wilt u graag zonder zorgen uw auto parkeren tijdens uw vliegreis? Park And Go biedt ruime parkeerplekken aan op hun kleine parkeerterrein. Er is dag en nacht personeel aanwezig op het terrein en u kunt uw autosleutels meenemen op reis. U wordt binnen 10 minuten naar het vliegveld gebracht met de gratis shuttle service. Let op: Bij deze aanbieder betaalt u €20 per dag extra wanneer er langer gebruikt wordt gemaakt van de parking dan op voorhand aangegeven

Meer informatie

Adres

Kerklaan 100, 1830, Machelen
Parkeren Zaventem

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Park And Go

Park And Go beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
40%

Faciliteiten

Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
60%

Locatie

Geen maximale doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Park And Go

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

6,8
Op basis van 866 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 18 januari 2020.


Op zich goed geregeld, parkeer plaats is afgesloten en chauffeur stond klaar. je moet 30 minuten van te voren bellen wanneer je aankomt, dit wordt weleens vergeten
Enig minpuntje, bij terugkomst hebben we 30 minuten moeten wachten, omdat de chauffeur net een rit had, en het heel druk was.
Maar verder is alles gewoon oké .

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 17 januari 2020.


Top chauffeur

10

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 17 januari 2020.


Goed en snek

10

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 17 januari 2020.


Prima goed geregeld.

8

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 16 januari 2020.


De reservering verliep soepel, net als het contact over de aankomst bij de parkeerplaats en op het vliegveld. De shuttle bus bracht ons snel naar de plek van bestemming. De parkeerplaats zelf was wel erg krap.

10

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 16 januari 2020.


Nette parkeerplaats, goed bereikbaar, afgesloten met camera toezicht.
Correcte benadering door medewerkers, snelle transfer met zeer korte wachttijd. Dit terwijl wij midden in de nacht vertrokken.

8

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 15 januari 2020.


Beviel prima! Werd op tijd opgehaald en de auto staat veilig. Eindige nadeel was dat het erg geregend had en je via flinke plassen het zand terrein opmoest.

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 13 januari 2020.


Alles prima

6

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 10 januari 2020.


Niet slecht

8

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 08 januari 2020.


Prima locatie in relatie tot prijs. Medewerkers veelal prettig in de omgang.

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 07 januari 2020.


Correcte, snelle en accurate dienstverlening: je krijgt waarvoor je betaalt.

8

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 07 januari 2020.


Personeel heel vriendelijk, maar de parking aan de overkant vond ik een beetje een afbraak . Maar voor de rest was alles in orde.

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 06 januari 2020.


Perfecte parkeerplaats voor een mooie prijs! Netjes van en naar het vliegveld gebracht

8

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 06 januari 2020.


Prima plek om je wagen te parkeren. Vriendelijke medewerkers die overigens alleen frans en matig engels spreken.

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 04 januari 2020.


Helemaal naar tevredenheid. Stonden gelijk klaar toen we aankwamen, mooie plekken gekregen. Ook direct weer opgehaald. Zeer klantvriendelijk en goede communicatie!

Over Park And Go

Het parkeerterrein van Park And Go biedt ruimte voor 150 auto’s. Elk model auto van elke mogelijke afmeting kan terecht op het parkeerterrein. De parking is 24 uur per dag geopend, de gehele week door.

Shuttle parkeren
U parkeert de auto op het terrein van Park And Go en houdt de autosleutels bij u. Vervolgens brengt een shuttlebus u in 10 minuten naar het vliegveld. Het personeel helpt u graag om uw bagage in de shuttlebus te laden. Op de terugreis haalt de shuttlebus u weer op van het vliegveld.

Belangrijk! Er geldt een maximum van 4 personen per reservering. Mocht u met meer personen reizen dan geldt er een toeslag van €8,- per extra persoon. Deze toeslag kan bij aankomst betaald worden.

Park And Go beschikt over een goed beveiligd terrein. Om het terrein heen zit een ijzeren hek dat bewaakt wordt door een alarmsysteem en beveiligingscamera’s. De parkeerplaats is goed verlicht en er is altijd personeel op het terrein aanwezig.

Het parkeerterrein van Park And Go is verhard. Als u nog op de shuttlebus moet wachten, kunt u droog staan in de wachtruimte op het terrein. U kunt voor de rit met de shuttlebus een kinderstoeltje aanvragen.

Mocht u met een rolstoel reizen, dan kunt u deze gewoon meenemen in de shuttlebus.

Shuttle parkeren

Aankomst
Het parkeerterrein van Park And Go ligt aan de Kerklaan 100 te Machelen. Dit ligt vlakbij de snelweg E19. Om het adres makkelijk te vinden, kunt u gebruik maken van de routeplanner van Parkos. Het terrein ligt op 6 kilometer van Zaventem.

Wanneer u bij het parkeerterrein aankomt, staat er een medewerker bij de ingang op u te wachten. De medewerker zal u een parkeerplek toewijzen. Daarna kunt u al uw koffers overhevelen naar de shuttlebus.

De shuttlebus zal op het terrein staan te wachten. Park And Go beschikt over 2 bussen, die elk 7 personen tegelijk kunnen vervoeren. U kunt de shuttlebus herkennen aan de plaat op de zijkant met het logo van Park And Go erop. De rit met de shuttlebus duurt hoogstens 10 minuten.

Belangrijk! Er geldt een maximum van 4 personen per reservering. Mocht u met meer personen reizen dan geldt er een toeslag van €8,- per extra persoon. Deze toeslag kan bij aankomst betaald worden.

Vertrek
Wanneer u weer terugkomt van uw reis, neemt u 15 á 20 minuten voordat u opgehaald wilt worden contact op met Park And Go. Zij sturen de shuttlebus dan naar het vliegveld. U wordt opgehaald bij P15 C, niveau 0.

Het kan gebeuren dat u de dag van uw terugvlucht tijdens de reis onverwacht moet of wilt wijzigen. Als dit het geval is, kunt u dit het beste op tijd aan Park And Go laten weten. Wanneer u één of meer dagen later terugkomt, kunnen er extra kosten worden verrekend. Bijkomende kosten kunt u ter plaatse betalen aan de medewerkers.

Adres

Kerklaan 100, 1830, Machelen

Help