Attentie: door de huidige gezondheidscrisis kan de parking de pendeldienst tot 3 april niet meer uitvoeren.

Wilt u graag zonder zorgen uw auto parkeren tijdens uw vliegreis? Park And Go biedt ruime parkeerplekken aan op hun kleine parkeerterrein. Er is dag en nacht personeel aanwezig op het terrein en u kunt uw autosleutels meenemen op reis. U wordt binnen 10 minuten naar het vliegveld gebracht met de gratis shuttle service. Let op: Bij deze aanbieder betaalt u €20 per dag extra wanneer er langer gebruikt wordt gemaakt van de parking dan op voorhand aangegeven

Meer informatie

Adres

Kerklaan 100, 1830, Machelen
Parkeren Zaventem

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Park And Go

Park And Go beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
40%

Faciliteiten

Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
60%

Locatie

Geen maximale doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Park And Go

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

6,8
Op basis van 926 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 20 maart 2020.


Prima!

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 19 maart 2020.


Toen we aankwamen bij het parkeerterrein stond de bus al klaar de chauffeur was sympathiek.
Nadat we om 05.00 uur in de ochtend waren geland, hebben we Parkos gebeld op het moment dat we de bagage van de band hadden gehaald het busje kwam aanrijden toen we bij de opstapplaats kwamen, we hebben dus geen minuut hoeven wachten ook een sympathieke chauffeur

8

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 18 maart 2020.


Goed geprijsd, dichtbij de luchthaven. Echter, toen wij na twee weken intensief in het buitenland rond te hebben gereisd terugkwamen op Zaventem konden wij de weg naar de juiste parking even niet meer vinden. Gebeld met de medewerker en uiterst onvriendelijk te woord gestaan. Werd behoorlijk afgeblaft en toegesnauwd dat ik gewoon moest komen waar ik ben afgezet voor vertrek geen enkele hulp met vinden van de juiste locatie. Uiteindelijk wel gelukt, maar deze persoon was geen goede reclame voor het bedrijf. Wellicht volgende keer een andere optie overwegen...

8

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 18 maart 2020.


Prima ervaring

8

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 18 maart 2020.


Vriendelijk personeel. Goede ligging,snel op de luchthaven. Enkel bij terugkeren iets langer moeten wachten.

8

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 14 maart 2020.


Door het werk aan deweg was er enig oponthoud, verder ben ik prima geholpen,zowel heen als terug, geen taal probleem,prima

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 05 maart 2020.


Goed geregeld zoals aangegeven op de website. Alles klopt, ik ben tevreden.

8

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 03 maart 2020.


Prima service

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 29 februari 2020.


Aardige mensen en alles ging lekker vlot!

8

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 27 februari 2020.


Ik was wat bang om te reserveren omdat je op het internet zowel positieve als negatieve kritieken leest. Ik ben echter heel tevreden : ik parkeerde mijn auto op een afgesloten terrein met genoeg ruimte tussen de verschillende wagens. Daarna werde we onmiddellijk naar de luchthaven gebracht. Bij terugkeer belde ik en de shuttle was binnen de 20' minuten ter plaatse. Prima service. Ik boek de volgende maal terug hier.

8

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 26 februari 2020.


Prima parkeerplaats. Eenvoudig te boeken via website. Vriendelijk personeel. Alleen de taalbarriere kan een probleem zijn. Wachttijd bij terugkomst kan korter.

8

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 25 februari 2020.


Prima ervaring ging erg soepel

8

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 20 februari 2020.


Contact met de medewerkers was prima, ze waren optijd aanwezig. Het is wel erg lastig te vinden, zeker als ze aan de weg aan het werken zijn.

8

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 20 februari 2020.


Goed

8

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 17 februari 2020.


Contact was goed. Vriendelijke jongens.
De lokatie vinden was even verwarrend doordat straat gesloten leek door verbouwing

Over Park And Go

Het parkeerterrein van Park And Go biedt ruimte voor 150 auto’s. Elk model auto van elke mogelijke afmeting kan terecht op het parkeerterrein. De parking is 24 uur per dag geopend, de gehele week door.

Shuttle parkeren
U parkeert de auto op het terrein van Park And Go en houdt de autosleutels bij u. Vervolgens brengt een shuttlebus u in 10 minuten naar het vliegveld. Het personeel helpt u graag om uw bagage in de shuttlebus te laden. Op de terugreis haalt de shuttlebus u weer op van het vliegveld.

Belangrijk! Er geldt een maximum van 4 personen per reservering. Mocht u met meer personen reizen dan geldt er een toeslag van €8,- per extra persoon. Deze toeslag kan bij aankomst betaald worden.

Park And Go beschikt over een goed beveiligd terrein. Om het terrein heen zit een ijzeren hek dat bewaakt wordt door een alarmsysteem en beveiligingscamera’s. De parkeerplaats is goed verlicht en er is altijd personeel op het terrein aanwezig.

Het parkeerterrein van Park And Go is verhard. Als u nog op de shuttlebus moet wachten, kunt u droog staan in de wachtruimte op het terrein. U kunt voor de rit met de shuttlebus een kinderstoeltje aanvragen.

Mocht u met een rolstoel reizen, dan kunt u deze gewoon meenemen in de shuttlebus.

Shuttle parkeren

Aankomst
Het parkeerterrein van Park And Go ligt aan de Kerklaan 100 te Machelen. Dit ligt vlakbij de snelweg E19. Om het adres makkelijk te vinden, kunt u gebruik maken van de routeplanner van Parkos. Het terrein ligt op 6 kilometer van Zaventem.

Wanneer u bij het parkeerterrein aankomt, staat er een medewerker bij de ingang op u te wachten. De medewerker zal u een parkeerplek toewijzen. Daarna kunt u al uw koffers overhevelen naar de shuttlebus.

De shuttlebus zal op het terrein staan te wachten. Park And Go beschikt over 2 bussen, die elk 7 personen tegelijk kunnen vervoeren. U kunt de shuttlebus herkennen aan de plaat op de zijkant met het logo van Park And Go erop. De rit met de shuttlebus duurt hoogstens 10 minuten.

Belangrijk! Er geldt een maximum van 4 personen per reservering. Mocht u met meer personen reizen dan geldt er een toeslag van €8,- per extra persoon. Deze toeslag kan bij aankomst betaald worden.

Vertrek
Wanneer u weer terugkomt van uw reis, neemt u 15 á 20 minuten voordat u opgehaald wilt worden contact op met Park And Go. Zij sturen de shuttlebus dan naar het vliegveld. U wordt opgehaald bij P15 C, niveau 0.

Het kan gebeuren dat u de dag van uw terugvlucht tijdens de reis onverwacht moet of wilt wijzigen. Als dit het geval is, kunt u dit het beste op tijd aan Park And Go laten weten. Wanneer u één of meer dagen later terugkomt, kunnen er extra kosten worden verrekend. Bijkomende kosten kunt u ter plaatse betalen aan de medewerkers.

Adres

Kerklaan 100, 1830, Machelen

Help