Wilt u graag zonder zorgen uw auto parkeren tijdens uw vliegreis? Park And Go biedt ruime parkeerplekken aan op hun kleine parkeerterrein. Er is dag en nacht personeel aanwezig op het terrein en u kunt uw autosleutels meenemen op reis. U wordt binnen 10 minuten naar het vliegveld gebracht met de gratis shuttle service. Let op: Bij deze aanbieder betaalt u €10 per dag extra wanneer er langer gebruikt wordt gemaakt van de parking dan op voorhand aangegeven.


Informatie voor Park And Go Zaventem

Parking type‎: Shuttle
Prijs 8 dagen: € 41,00* - ‎Boek nu
Transfertijd: 7 minuten
Openingstijden: 24/7
Meer informatie

Adres

Kerklaan 100, 1830, Machelen
Parkeren Zaventem

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Park And Go

Park And Go beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
40%

Faciliteiten

Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
60%

Locatie

Geen maximale doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Park And Go

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

6,5
Op basis van 1220 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 30 oktober 2022.


.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 22 oktober 2022.


Goed

8

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 05 oktober 2022.


Konden meteen het terrein op bij aankomst en werden ook meteen weggebracht naar vliegveld. Busje niet lux maar oke. Minder prettig was wel dat je door 'corona'scherm tussen ons en chauffeur, niet goed naar buiten kon kijken. Niet heel fijn als je wagenziek bent.
Bij terugkomst hebben we wel even moeten wachten tot we opgehaald werden Tgv verkeer. Maar voor deze prijs oké.
Min punt was dat we geen mail hebben ontvangen over de wegwegzaamheden in de buurt. Hierdoor hebben we flink stuk om moeten rijden en waren we 15 min extra kwijt. Het was prettig geweest als we dit van te voren hadden geweten.

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 02 oktober 2022.


Prima service

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 27 september 2022.


Prima service, bij terugkomst was er ivm het slechte weer wat vertraging maar dat was netjes aangekondigd.

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 25 september 2022.


Goede prijs kwaliteit verhouding, vriendelijke medewerkers. Minpuntje is te lange wachttijd bij terugkomst van vlucht.

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 19 september 2022.


Prima service. Kan een beetje een taalbarriere zijn, verder geen opmerkingen.

8

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 19 september 2022.


Eenmaal op het adres zijn ze lastig te vinden. Maar ze zijn telefonisch goed bereikbaar.

8

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 17 september 2022.


Helaas vanwege werkzaamheden rond parkeerterrein Kerklaan Machelen ,zeer slecht aangegeven en moeilijk bereikbaar.Voor de rest ophalen en brengen naar luchthaven is oke,chauffeur slecht bereikbaar via gsm.
Voorlopig proberen we via andere luchthavens te vliegen.

8

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 10 september 2022.


Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, misschien een idee om ruimte achter auto al vrij te houden als je de auto ophaalt.

6

Heeft geparkeerd in augustus 2022. Beoordeling geschreven op 03 september 2022.


Op de heenreis was alles goed geregeld, toen we op het vliegveld arriveerde hebben we maar liefst ander half uur moeten wachten nadat we gebeld hadden.

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste Giovanni, bedankt voor het achterlaten van uw beoordeling. Het spijt ons dat uw ervaring bij onze partner Park And Go niet positief was en dat u 1,5 uur heeft moeten wachten op de shuttle. Helaas kan het voorkomen dat u langer dan verwacht moet wachten op de shuttle. Wij zullen dit melden aan de parkeergarage zodat zij de pendeldienst kunnen verbeteren. Onze klantenservice heeft inmiddels contact met u opgenomen om u verder te helpen. Wij hopen dat de rest van uw reis goed is verlopen en dat wij u in de toekomst weer bij ons mogen ontvangen! Nog een fijne dag, Team Parkos.
8

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 29 augustus 2022.


Houden aan afspraken

10

Heeft geparkeerd in augustus 2022. Beoordeling geschreven op 29 augustus 2022.


Perfect

8

Heeft geparkeerd in augustus 2022. Beoordeling geschreven op 25 augustus 2022.


De parking Zaventem is wat lastig te bereiken momenteel door uitgebreide wegwerkzaamheden.

8

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 25 augustus 2022.


Prima parkeerterrein op industrieterrein.

Over Park And Go

Wegens een verhoging van het abonnement op de luchthaven, wil de parking graag meedelen dat er voor alle klanten een toegangsprijs voor de luchthaven van 5 euro in rekening wordt gebracht. Ook dit kan direct contant betaald worden op de parkeerplaats.

Het parkeerterrein van Park And Go biedt ruimte voor 150 auto’s. Elk model auto van elke mogelijke afmeting kan terecht op het parkeerterrein. De parking is 24 uur per dag geopend, de gehele week door.

Shuttle parkeren
U parkeert de auto op het terrein van Park And Go en houdt de autosleutels bij u. Vervolgens brengt een shuttlebus u in 10 minuten naar het vliegveld. Het personeel helpt u graag om uw bagage in de shuttlebus te laden. Op de terugreis haalt de shuttlebus u weer op van het vliegveld.

Belangrijk! Er geldt een maximum van 4 personen per reservering. Mocht u met meer personen reizen dan geldt er een toeslag van €8,- per extra persoon. Deze toeslag kan bij aankomst betaald worden.

Park And Go beschikt over een goed beveiligd terrein. Om het terrein heen zit een ijzeren hek dat bewaakt wordt door een alarmsysteem en beveiligingscamera’s. De parkeerplaats is goed verlicht en er is altijd personeel op het terrein aanwezig.

Het parkeerterrein van Park And Go is verhard. Als u nog op de shuttlebus moet wachten, kunt u droog staan in de wachtruimte op het terrein. U kunt voor de rit met de shuttlebus een kinderstoeltje aanvragen.

Mocht u met een rolstoel reizen, dan kunt u deze gewoon meenemen in de shuttlebus.

Wegens een verhoging van het abonnement op de luchthaven, wil de parking graag meedelen dat er voor alle klanten een toegangsprijs voor de luchthaven van 5 euro in rekening wordt gebracht. Ook dit kan direct contant betaald worden op de parkeerplaats.

Shuttle parkeren

Aankomst
Het parkeerterrein van Park And Go ligt aan de Kerklaan 100 te Machelen. Dit ligt vlakbij de snelweg E19. Om het adres makkelijk te vinden, kunt u gebruik maken van de routeplanner van Parkos. Het terrein ligt op 6 kilometer van Zaventem.

Wanneer u bij het parkeerterrein aankomt, staat er een medewerker bij de ingang op u te wachten. De medewerker zal u een parkeerplek toewijzen. Daarna kunt u al uw koffers overhevelen naar de shuttlebus.

De shuttlebus zal op het terrein staan te wachten. Park And Go beschikt over 2 bussen, die elk 7 personen tegelijk kunnen vervoeren. U kunt de shuttlebus herkennen aan de plaat op de zijkant met het logo van Park And Go erop. De rit met de shuttlebus duurt hoogstens 10 minuten.

Belangrijk! Er geldt een maximum van 4 personen per reservering. Mocht u met meer personen reizen dan geldt er een toeslag van €8,- per extra persoon. Deze toeslag kan bij aankomst betaald worden.

Vertrek
Wanneer u weer terugkomt van uw reis, neemt u 15 á 20 minuten voordat u opgehaald wilt worden contact op met Park And Go. Zij sturen de shuttlebus dan naar het vliegveld. U wordt opgehaald bij P15 C, niveau 0.

Het kan gebeuren dat u de dag van uw terugvlucht tijdens de reis onverwacht moet of wilt wijzigen. Als dit het geval is, kunt u dit het beste op tijd aan Park And Go laten weten. Wanneer u één of meer dagen later terugkomt, kunnen er extra kosten worden verrekend. Bijkomende kosten kunt u ter plaatse betalen aan de medewerkers.

Adres

Kerklaan 100, 1830, Machelen