Wilt u graag zonder zorgen uw auto parkeren tijdens uw vliegreis? Park And Go biedt ruime parkeerplekken aan op hun kleine parkeerterrein. Er is dag en nacht personeel aanwezig op het terrein en u kunt uw autosleutels meenemen op reis. U wordt binnen 10 minuten naar het vliegveld gebracht met de gratis shuttle service. Let op: Bij deze aanbieder betaalt u €20 per dag extra wanneer er langer gebruikt wordt gemaakt van de parking dan op voorhand aangegeven. Ook wordt er 5 euro in rekening gebracht als Corona toeslag, deze kunt u ter plekke contant betalen. De parking zal elk uur alles ontsmetten.


Informatie voor Park And Go Zaventem

Parking type‎: Shuttle
Prijs 8 dagen: € 41,00* - ‎Boek nu
Transfertijd: 7 minuten
Openingstijden: 24/7
Meer informatie

Adres

Kerklaan 100, 1830, Machelen
Parkeren Zaventem

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Park And Go

Park And Go beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
40%

Faciliteiten

Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
60%

Locatie

Geen maximale doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Park And Go

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

6,8
Op basis van 950 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in oktober 2020. Beoordeling geschreven op 27 oktober 2020.


Vriendelijk personeel, vlotte shuttle, lay-out parkeerplaats wat minder

10

Heeft geparkeerd in september 2020. Beoordeling geschreven op 11 oktober 2020.


Aardige en behulpzame mensen.
Ik werd geholpen met een auto die niet startte.

10

Heeft geparkeerd in september 2020. Beoordeling geschreven op 11 oktober 2020.


Snelle en correcte service!

6

Heeft geparkeerd in augustus 2020. Beoordeling geschreven op 05 september 2020.


Vriendelijkheid van de medewerker

8

Heeft geparkeerd in augustus 2020. Beoordeling geschreven op 18 augustus 2020.


Eenvoudige snelle boeking mogelijk. Goed contact met de medewerker. Makkelijk te vinden in brussel.

8

Heeft geparkeerd in juli 2020. Beoordeling geschreven op 16 augustus 2020.


Prijs kwaliteit goed. Contact met medewerkers goed. Geen wachttijd gehad.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2020. Beoordeling geschreven op 14 augustus 2020.


Top service vriendelijke groetjes personeel.

8

Heeft geparkeerd in juli 2020. Beoordeling geschreven op 10 augustus 2020.


Wederom prima service voor een schappelijke prijs. Auto kon ruim worden neergezet dus weinig kans op beschadigingen. Al paar keer bij Brussel geparkeerd maar bevalt prima. Enige nu was met cash betalen bij aankomst , blijkt dat je nu voor corona 5 euro extra moet betalen, das niet handig met cash afrekenen daar afgepast betalen. Dat kan dus beter bij reserveren gemeld worden.

8

Heeft geparkeerd in juli 2020. Beoordeling geschreven op 10 augustus 2020.


Goede ervaring met Park and Go. Alleen de medewerker had ons na terugkomst bij de parkeerplaats wel even bij onze auto mogen afzetten in plaats van voor de toegangspoort van de parkeerplaats. Dat zou een onnodige wandeling hebben gescheeld naar onze auto met koffers. Verder prima qua wachttijden, de reis naar / van de luchthaven e.d.

8

Heeft geparkeerd in juli 2020. Beoordeling geschreven op 22 juli 2020.


Goed!!
Maar ik vind dat op de site kunnen een uitleg geven dat per boeking 5 Eur. moest bij betaald voorden I.V.M. de Corona crisis!!!

Over Park And Go

Let op: deze leverancier heeft gezondheidsmaatregelen genomen tegen het coronavirus. Deze leveren een toeslag op van 5 €, ter plaatse te betalen.

Het parkeerterrein van Park And Go biedt ruimte voor 150 auto’s. Elk model auto van elke mogelijke afmeting kan terecht op het parkeerterrein. De parking is 24 uur per dag geopend, de gehele week door.

Shuttle parkeren
U parkeert de auto op het terrein van Park And Go en houdt de autosleutels bij u. Vervolgens brengt een shuttlebus u in 10 minuten naar het vliegveld. Het personeel helpt u graag om uw bagage in de shuttlebus te laden. Op de terugreis haalt de shuttlebus u weer op van het vliegveld.

Belangrijk! Er geldt een maximum van 4 personen per reservering. Mocht u met meer personen reizen dan geldt er een toeslag van €8,- per extra persoon. Deze toeslag kan bij aankomst betaald worden.

Park And Go beschikt over een goed beveiligd terrein. Om het terrein heen zit een ijzeren hek dat bewaakt wordt door een alarmsysteem en beveiligingscamera’s. De parkeerplaats is goed verlicht en er is altijd personeel op het terrein aanwezig.

Het parkeerterrein van Park And Go is verhard. Als u nog op de shuttlebus moet wachten, kunt u droog staan in de wachtruimte op het terrein. U kunt voor de rit met de shuttlebus een kinderstoeltje aanvragen.

Mocht u met een rolstoel reizen, dan kunt u deze gewoon meenemen in de shuttlebus.

Let op: deze leverancier heeft gezondheidsmaatregelen genomen tegen het coronavirus. Deze leveren een toeslag op van 5 €, ter plaatse te betalen.

Shuttle parkeren

Aankomst
Het parkeerterrein van Park And Go ligt aan de Kerklaan 100 te Machelen. Dit ligt vlakbij de snelweg E19. Om het adres makkelijk te vinden, kunt u gebruik maken van de routeplanner van Parkos. Het terrein ligt op 6 kilometer van Zaventem.

Wanneer u bij het parkeerterrein aankomt, staat er een medewerker bij de ingang op u te wachten. De medewerker zal u een parkeerplek toewijzen. Daarna kunt u al uw koffers overhevelen naar de shuttlebus.

De shuttlebus zal op het terrein staan te wachten. Park And Go beschikt over 2 bussen, die elk 7 personen tegelijk kunnen vervoeren. U kunt de shuttlebus herkennen aan de plaat op de zijkant met het logo van Park And Go erop. De rit met de shuttlebus duurt hoogstens 10 minuten.

Belangrijk! Er geldt een maximum van 4 personen per reservering. Mocht u met meer personen reizen dan geldt er een toeslag van €8,- per extra persoon. Deze toeslag kan bij aankomst betaald worden.

Vertrek
Wanneer u weer terugkomt van uw reis, neemt u 15 á 20 minuten voordat u opgehaald wilt worden contact op met Park And Go. Zij sturen de shuttlebus dan naar het vliegveld. U wordt opgehaald bij P15 C, niveau 0.

Het kan gebeuren dat u de dag van uw terugvlucht tijdens de reis onverwacht moet of wilt wijzigen. Als dit het geval is, kunt u dit het beste op tijd aan Park And Go laten weten. Wanneer u één of meer dagen later terugkomt, kunnen er extra kosten worden verrekend. Bijkomende kosten kunt u ter plaatse betalen aan de medewerkers.

Adres

Kerklaan 100, 1830, Machelen

Help