Brussels Airport Express Parking

Vliegt u vanaf Zaventem en bent u op zoek naar een voordelige parkeerplek? Bij Brussels Airport Express Parking kunt u veilig uw auto parkeren. Het vliegveld ligt op een kleine 5 minuten van het vliegveld en uw auto staat hier overdekt.

Meer informatie

Adres

Hoogstraat 206, 1930, Zaventem
Parkeren Zaventem

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Brussels Airport Express Parking

Brussels Airport Express Parking beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
40%

Faciliteiten

Toiletten
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
× Wachtruimte
80%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
× Gehandicapten parkeerplek
60%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 24/7 transfer
× Valet service

Beoordelingen Brussels Airport Express Parking

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,8
Op basis van 79 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 31 januari 2019.


Prima, goede service

10

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 02 januari 2019.


Snelle transfer, nette garage.

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 13 september 2018.


Super goed geregeld en niet lang wachten!

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 12 september 2018.


Ik heb al meerdere keren gebruik gemaakt van express parking en heb altijd al een goede service gehad zowel s nachts als overdag . Is gemakkelijk te vinden met de gps . Bij aankomst staat er iemand je op te wachten om de koffers over te laden naar de shuttlebus . Bij terugkomst van reis is 1 telefoontje genoeg en binnen 10 a 15 minuten zijn ze er. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel .
Mischien 1 kleine tip , bij het terug ophalen aan het vliegveld , is een bordje met de naam of nummerplaat van de klant , is soms zoeken naar de juiste bus vooral als er verschillende reizigers staan te wachten en meerdere busjes tegelijk aankomen.

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 06 september 2018.


Prima plek om te parkeren tegen een heel redelijke prijs. Auto stond binnen in een grote loods. Shuttle service naar de Airport en op de terugweg vanaf de airport was uitstekend. Helemaal niet lang hoeven wachten. Bij terugkomst stond de auto netjes klaar.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 28 augustus 2018.


Zeer goed ervaren!

8

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 23 augustus 2018.


Super geregeld, echt een aanrader!!

Over Brussels Airport Express Parking

Brussels Airport Express Parking ligt ongeveer vijf minuten van het vliegveld af. Uw auto staat bij dit parkeerterrein altijd overdekt. De parkeeraanbieder vraagt de autosleutel af te geven. Er is geen maximale doorrijhoogte. Voor voertuigen die groter zijn dan de maximale afmetingen, rekent de parking 50% extra bovenop het normale tarief. Dit verschil kunt u ter plekke betalen. De maximale afmetingen zijn 4,88 meter in lengte, 2,18 meter in breedte en 1,76 meter in hoogte.

Shuttle parkeren

Bij shuttle parkeren rijdt u naar het parkeerterrein toe. Dan brengt de shuttlebus van de parking u naar het vliegveld, dit zal ongeveer 5 minuten duren. Bij terugkomst belt u de parking om te laten weten dat u weer geland bent, dan zal de shuttlebus naar het vliegveld gaan om u op te halen.

Parkeren bij Brussels Airport Express Parking is vertrouwd. U kunt uw auto binnen parkeren. De parkeerplaats wordt bewaakt en beveiligd met camera's en een alarmsysteem. Ook is er altijd personeel aanwezig.

Op het overdekte parkeerterrein van Brussels Airport Express zijn toiletten aanwezig. U kunt een kinderzitje bijboeken op het reserveringsformulier. Er wordt tevens gewerkt aan een wachtruimte en er komt een automaat met drankjes.

Aankomst

Het overdekte parkeerterrein van Brussels Airport Express Parking is makkelijk te vinden. De parkeerplaats bevindt zich in een rood gebouw met een duidelijk logo. U rijdt het parkeerterrein op en de auto wordt geparkeerd. De shuttlebus zal vooraan de parking staan om u naar het vliegveld te brengen. U wordt afgezet bij P14, niveau 0. De transfer duurt ongeveer 5 minuten.

Terugkomst

Bij terugkomst belt u na uw vlucht de parking op het bovenstaande nummer op dat u weer terug bent van uw reis. De shuttlebus zal dan naar het vliegveld toe gaan en zal u op dezelfde plek ophalen waar u ook bent afgezet (P14, niveau 0).

Adres

Hoogstraat 206, 1930, Zaventem

Help