Ector Zaventem

Deze parkeeraanbieder biedt een uitstekende is een valet-service aan. De service is professioneel en er wordt punctueel gewerkt. Altijd met een glimlach. U rijdt bij vertrek rechtstreeks naar het vliegveld waar uw auto door de chauffeur van Ector wordt aangenomen. U kunt direct en zonder zorgen met uw reis beginnen.

Meer informatie

Adres

Leopoldlaan, 1930, Zaventem
Parkeren Zaventem

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Ector Zaventem

Over Ector Zaventem

Ector heeft een groot aantal ervaren chauffeurs die met de grootste zorg voor uw auto zullen zorgen. Ze verwelkomen uw auto elke dag van 06.00 uur tot middernacht.

Valetparking De chauffeur wacht bij Parking P1 op u. Na een korte inspectie van uw auto overhandigd u uw autosleutels. De chauffeur brengt uw auto veilig naar het beveiligde parkeerterrein van Ector. Het parkeerterrein bevindt zich 3 km buiten de luchthaven.

Uw auto wordt veilig geparkeerd op het beveiligde parkeerterrein van Ector. Uw auto wordt door een medewerker van Ector op een privéparkeerplaats buiten de luchthaven geparkeerd waar alleen de medewerkers van Ector toegang toe hebben. Het parkeerterrein wordt 24/7 bewaakt, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van uw auto!

Uw voertuig parkeren

We parkeren uw auto op een parkeerterrein dichtbij de luchthaven van Zaventem. Het parkeerterrein van Ector ligt ongeveer 3 km van de luchthaven en is volledig omheind en beveiligd. Overdekte parkeergelegenheid is niet beschikbaar.

Om problemen te voorkomen zullen er van uw voertuig foto's worden gemaakt.

Beschikbaarheid van de service

Op het vliegveld van Zaventem verwelkomen de chauffeurs van Ector u met een glimlach, elke dag van de week van 06.00 tot 23.30 uur. Bij terugkomst, als uw vliegtuig te laat is, kunt u uw voertuig tot 00:30 uur ophalen zonder extra kosten.

Voor meer informatie over onze service in Zaventem staat onze klantenservice van 7u tot 19u van maandag tot en met zondag voor u klaar. In geval van nood is er 24 uur per dag een hotline beschikbaar.

Ophaal- en afleverlocatie

Ector zorgt ervoor dat de overdracht snel en soepel verloopt. U rijdt bij vertrek direct naar de vertrekhal. Op Brussel Zaventem bevindt deze ontmoetingsplaats zich op Parking P1, Verdieping 5. Het Kiss & Ride-gebied dat zich meestal voor de terminal bevond, was na de aanslagen gesloten.

Dit gebied voor het ophalen en afzetten van de luchthaven staat goed aangegeven bij de luchthaven. De medewerkers van Ector zijn te herkennen aan prachtige gele jassen waardoor uw chauffeur gemakkelijk te herkennen is. Er is maar één terminal op het vliegveld van Zaventem. Er zal daarom ook geen twijfel zijn waar u heen moet. Wanneer u terugkeert van uw reis, zal uw voertuig weer voor u klaarstaan op de afgesproken plaats.

Adres

Leopoldlaan, 1930, Zaventem