Maatregelen genomen tegen het coronavirus
Bij deze leverancier is het dragen van een masker verplicht. U kunt deze zelf meenemen of ter plaatse kopen.

Live Parking is een grote parkeerplaats dicht bij de luchthaven van Brussel Charleroi. Het personeel is ervaren en u kunt met een gerust hart op reis, omdat uw auto dag en nacht onder toezicht staat!

Vanwege nieuwe reglementen van de luchthaven, wordt er voor de transfer per shuttle een toeslag van 2,00 euro per rit gevraagd, dit bedrag kunt u ter plekke op de parkeerplaats betalen.

Meer informatie

Adres

Rue de la Pépinière 18, 6041, Gosselies
Parkeren Charleroi

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Live Parking

Live Parking beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
80%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× Valet service

Beoordelingen Live Parking

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

6,5
Op basis van 68 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in november 2021. Beoordeling geschreven op 23 november 2021.


Op heen weg was perfect, maar terug komst heel erg teleurgesteld. Te lang moet wachten om op te halen niet op zelfde plek wat was afgesproken om op te halen , man spreekt geen andere taal dan Frans .vindt het heel jammer

10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 08 november 2021.


Prima, snelle service, telefoon wordt direct beantwoord.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 28 oktober 2021.


Even dacht ik waar kom ik terecht maar netjes en alles op tijd

10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 27 oktober 2021.


Aardige chauffeur die optijd komt, spreekt zowel Frans en Engels. Heb geen commentaar!

10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 26 oktober 2021.


,,,

10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 21 oktober 2021.


Goede en snelle service, locatie is via de navigatie goed te vinden.
Ik weet niet of er een wachtruimte was, omdat gelijk weg werden gebracht, bij terug komst stond de chauffeur op de afgesproken locatie.

10

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 13 oktober 2021.


Het boekingsproces is duidelijk, we werden van tevoren geinformeerd over het adres. De beheerder was snel ter plaatse, bracht ons prima op tijd naar het vliegveld. Bij terugkomst was de beheerder snel op de parkeerplaats. We hoefden niet te wachten. Prima service.

8

Heeft geparkeerd in augustus 2021. Beoordeling geschreven op 22 augustus 2021.


Alles was naar wens.

Over Live Parking

Als u van Charleroi Airport reist en u een veilige parkeerplaats voor een goede prijs nodig heeft, kiest u Live Parking! Dankzij hun 100 parkeerplaatsen kunt u uw auto zelf parkeren en vervolgens de pendeldienst naar de luchthaven nemen. Hun personeel is ervaren en zal er alles aan doen om uw ervaring soepel te laten verlopen. Nadat u uw auto hebt geparkeerd, gaat u naar hun kantoor om de laatste benodigde papieren te ondertekenen. Vervolgens gaat u aan boord van de shuttle die u in minder dan 5 minuten rechtstreeks naar de luchthaven brengt!

Bij Live Parking parkeert u uw auto veilig! Wanneer u bij Live Parking parkeert, kunt u met een gerust hart vertrekken. De parkeerplaats is afgesloten voor het publiek. Het parkeerterrein heeft camerabewaking en er is een vanaf 20.00 uur een bewaker aanwezig.

Voor uw veiligheid is het dragen van een masker aan boord van de shuttle verplicht. In het geval dat u deze bent vergeten worden er gratis maskers ter beschikking gesteld.

We streven ernaar om altijd de laagste tarieven te garanderen. Ons vertrouwen is de zekerheid dat u uw voertuig veilig in een parkeergarage kunt achterlaten. De parkeerplaats is 7 dagen per week geopend en biedt een gratis pendeldienst van 04:00 uur tot middernacht. U kunt uw reservering gratis annuleren tot 24 uur voor uw aankomst. Wil je ter plekke betalen? Geen problemen!

Extra diensten: Een controle van uw auto kan worden uitgevoerd op verzoek van de klant tegen een meerprijs van €5. U kunt ook een carwash (€ 15), het laden van uw accu (€ 10) en starthulp (€ 10) aanvragen.

De parkeerplaats bevindt zich aan de Rue de la Pépinière, nummer 18. De parkeerplaats bevindt zich op 4-5 minuten van de luchthaven.

Bel ca. 15 minuten voordat je aankomt . U vindt het telefoonnummer in uw reservering. U kunt naar de ingang van de parkeerplaats gaan en vervolgens uw auto parkeren. Vervolgens controleren we de staat van de auto om te zien of er schade is.

Adres

Rue de la Pépinière 18, 6041, Gosselies

Help