Automotel

Met meer dan tien jaar ervaring is Automotel uw ideale partner voor betrouwbaar en veilig parkeren bij Schiphol. U kunt bij Automotel buiten parkeren en is er 24 uur per dag personeel aanwezig. U kunt de autosleutels gewoon meenemen op uw reis. Een grote stadsbus brengt u vanaf het buitenterrein in 10 minuten, en vanaf het overdekte parkeerterrein in 8 minuten naar Schiphol.

Meer informatie

Adres

Middenweg 7, 1432 DE, Aalsmeer
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Automotel

Automotel beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
100%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
80%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Geen maximale Doorrijhoogte
80%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× Valet service

Beoordelingen Automotel

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,6
Op basis van 886 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 21 januari 2018.


Wij kwamen om 05:15 uur aan en werden uiterst vriendelijk te woord gestaan en geholpen door zowel de balie medewerker als door de chauffeur,en de terug reis precies hetzelfde ondanks dat wij ruim een uur vertraging opliepen was voor Automotel geen probleem,de luxe touringcar stond gewoon klaar voor 2 personen,wij hebben dit als bijzonder prettig ervaren

10

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 19 januari 2018.


Super, bij aankomst stonden ze al op ons te wachten, in nette bus naar het vliegveld gebracht.
Ook terug ging prima, beide chauffeurs waren vriendelijk en behulpzaam.
In een woord, TOPPIE

10

Heeft geparkeerd in december 2017. Beoordeling geschreven op 16 januari 2018.


Super service, snelle transfers van en naar Schiphol , vriendelijk personeel, prima parkeerplek, eigenlijk zelfde service als lang parkeren maar dan voor een zeer mild bedrag 75 € voor 17 dagen!

10

Heeft geparkeerd in december 2017. Beoordeling geschreven op 12 januari 2018.


Gemak en service

4

Heeft geparkeerd in december 2017. Beoordeling geschreven op 12 januari 2018.


Prima parkeerplek vlak bij Schiphol. Heenreis met shuttle bus prima..
Jammer dat we bij terugkomst reis een uur op de shuttle bus van bedrijf “ Met en Co “ moesten wachten in de kou voor vervoer naar Aalsmeer. Hierover gebeld met “ met en Co” maar de chauffeur had pauze. De 20 minuten kan dus niet waar gemaakt worden. Dit is erg lang als je staat te wachten in de kou.
Parcos is prima, met en Co ben ik niet tevreden over.

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste Erwin Fransen, Allereerst bedanken wij u voor het plaatsen van de review. We vinden het erg vervelend om te horen dat u op de terugreis heeft staan wachten op de shuttle bus, daarvoor onze excuses. Wachttijden wil de parking graag minimaal houden, daarom hebben wij uw review doorgestuurd naar Automotel. Het is fijn dat u naast de wachttijden geen klachten hebt. We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Team Parkos
8

Heeft geparkeerd in december 2017. Beoordeling geschreven op 11 januari 2018.


Prima geregeld. bij terugkomst was het erg vies weer, er stond een bus te wachten met een rokende meneer in de deur. mensen stonden buiten in de gure wind. hij was niet de chauffeur zei hij. 10 minuten later kwam een andere bus...blijkbaar was er een chauffeur met pauze....wij hebben zelf maar 10 minuten gewacht maar anderen stonden er al een half uur in de gure wind terwijl die man in het deurgat stond te roken...niet erg representatief.

8

Heeft geparkeerd in december 2017. Beoordeling geschreven op 10 januari 2018.


Goed en makkelijk via internet geregeld en zonder zorgen op reis!
Duidelijk contact aan de telefoon bij vragen en vriendelijk geholpen. De shuttle is ook goed geregeld. Zeker voor herhaling vatbaar.

10

Heeft geparkeerd in december 2017. Beoordeling geschreven op 08 januari 2018.


Uitstekende service! Wij waren wat aan de late kant maar toen de bus aankwam konden wij direct weg en heeft de chauffeur er voor gezorgd dat wij het vliegtuig niet hebben gemist. Terug was het erg slecht weer en hadden wij aardig wat vertraging. Toen wij uiteindelijk op het vliegveld aankwamen hebben we gebeld en met 10 minuten was de bus er! Hele vriendelijke mensen en de bussen zien er goed uit.

10

Heeft geparkeerd in december 2017. Beoordeling geschreven op 07 januari 2018.


Prima parkeergelegenheid!! Ook het vervoer met de bus van de parkeergelegenheid naar de luchthaven is prima geregeld! Vriendelijke en behulpzame medewerkers en chauffeurs!
Bij de vraag : Hoe vaak reist u per jaar met het vliegtuig? staat een foutje in de tekst: "up" i.p.v. "u".

10

Heeft geparkeerd in december 2017. Beoordeling geschreven op 05 januari 2018.


Geweldig goed geregeld wat een goed vertrouwen geeft. Zonder zorgen op vakantie omdat je weet dat de auto veilig geparkeerd staat. Fijne ontvangst, prettige medewerkers. Top bedrijf . Bedankt voor de goede zorg

4

Heeft geparkeerd in december 2017. Beoordeling geschreven op 05 januari 2018.


Lang wachten tot de shuttle naar de luchthaven rijdt.
Ook wee lang moeten wachten totdat we werden opgepikt op de terugreis

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste klant, bedankt voor de review. Uw review zal door Automotel worden behandeld. Onze excuses dat u heeft moeten wachten, dat is vervelend. Door drukte of veranderende reserveringen kan het voorkomen dat de transfers van en naar de luchthaven niet volgens planning gaan. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Team Parkos
10

Heeft geparkeerd in december 2017. Beoordeling geschreven op 05 januari 2018.


We kwamen in het donker aan, maar het terrein was netjes verlicht. Er stond een kantoorgebouwtje waar een hele vriendelijke medewerker ons de gang van zaken uitlegde. Wc's waren ook aanwezig. We hoefden niet lang op de transferbus te wachten. Dit was een hele mooie touringcar. Met tien minuten werden we voor de deur op Schiphol afgezet. Terugreis verliep net zo goed. Als ik een minpuntje zou op moeten noemen is dat bij het wegrijden op de parkeerplaats niet duidelijk was waar we er precies uit moesten rijden. We hebben toen wat pionnen aan de kant gezet en toen konden we er alsnog langs. Maar als dat het enige is... :

2

Heeft geparkeerd in december 2017. Beoordeling geschreven op 04 januari 2018.


Slechte ervaring! We hebben zeker 50 min moeten wachten op de bus om van Schiphol teruggebracht te worden naar de auto. Telefonisch is er niemand te bereiken, dus je weet ook niet wanneer er weer een bus komt.

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste Melanie van Vught, Bedankt voor het schrijven van een beoordeling. Jammer dat u niet positief bent over de parkeerdienst van Automotel. Normaliter gaat de rijdt de bus om de 20 minuten en wordt de telefoon opgenomen (als u belt naar het nummer in de bevestiging). Onze excuses voor het ongemak. De parking vindt de ervaring van klanten belangrijk, zij zullen uw review ontvangen en behandelen. Met vriendelijke groet, Team Parkos
10

Heeft geparkeerd in december 2017. Beoordeling geschreven op 04 januari 2018.


Keurig geholpen. Koffie en niet te lange wachttijden.

8

Heeft geparkeerd in december 2017. Beoordeling geschreven op 03 januari 2018.


Snelle service en zeer vriendelijke chauffeur.

Over Automotel

Met 500 parkeerplekken, kunt u altijd bij Automotel terecht met alle soorten personenauto’s. Automotel is dag en nacht geopend.

Shuttle parkeren
Een grote stadsbus rijdt tussen de parking en Schiphol om klanten te brengen en op te halen. De bus rijdt ongeveer iedere 20 minuten. Waar nodig helpen de chauffeurs om uw bagage in de bagage rekken te leggen.

Automotel is een uitermate veilige parkeeraanbieder. Wanneer u uw auto bij Automotel parkeert, wordt deze dag én nacht voor u in de gaten gehouden door medewerkers van Automotel. Daarnaast is er camerabewaking en verlichting op het terrein aanwezig. Het terrein is omheind en de ingang wordt afgesloten door een slagboom.

Iedere auto wordt bij Automotel bij aankomst geïnspecteerd op eventuele schades. De medewerkers zijn verzekerd tijdens de parkeerduur volgens hun algemene voorwaarden.

Bij Automotel bent u van vele gemakken voorzien. Het parkeerterrein is verhard en beschikt over een wachtruimte waar u kunt zitten.

Op het parkeerterrein zijn er verder parkeerplekken voor mindervaliden. Omdat u met een stadsbus naar de luchthaven wordt gebracht kunt u met een rolstoel gemakkelijk naar binnen.

Automotel biedt verschillende waspakketten aan tegen verschillende prijzen. Bij het maken van uw reservering kunt u dit bijboeken.

Shuttle parkeren

Aankomst
Om Automotel te vinden, kunt u het beste in uw navigatiesysteem dit adres invoeren: Middenweg 7 in Aalsmeer. Het parkeerterrein van Automotel ligt op 11 kilometer afstand van Schiphol. De parking bevindt zich naast bedrijf van Dongen/de Jong en is te herkennen aan de vlaggenmasten met vlaggen van Automotel. Via de Parkos routeplanner pagina kunt u uw route hiernaartoe plannen.

Wanneer u het terrein oprijdt dient u zich te melden bij de receptie. Hier zal een medewerker voor u klaar staan en deze zal met u de auto controleren. U parkeert uw auto en wordt vervolgens door middel van een grote stadsbus naar het vliegveld gebracht. De bus rijdt ongeveer iedere 20 minuten.

De bus staat links van de ingang op u te wachten. Het is een grote stadsbus welke u in ongeveer 10 minuten naar Schiphol brengt.

Vertrek
Bij terugkomst belt u na ontvangst van uw bagage Automotel op. De shuttle bussen rijden continue af en aan, de bus stopt bij de aankomsthallen, bushalte C-13.

Het kan voorkomen dat u tijdens de reis onverwacht een of meerdere dagen vroeger of later terugvliegt dan gepland. Dit kunt u doorgeven aan de parkeeraanbieder. Mogelijke extra kosten kunt u ter plekke contant bijbetalen.

Help