GreenParking Schiphol

Met meer dan tien jaar ervaring is GreenParking Schiphol uw ideale partner voor betrouwbaar en veilig parkeren bij Schiphol. U kunt bij GreenParking Schiphol buiten parkeren op het moderne beveiligde terrein en u kunt de autosleutels gewoon meenemen op uw reis. Een grote touringcar brengt u iedere 20 minuten vanaf het parkeerterrein naar Schiphol.

Meer informatie

Adres

Middenweg 6, 1432 DE, Aalsmeer
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid GreenParking Schiphol

GreenParking Schiphol beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen GreenParking Schiphol

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,6
Op basis van 966 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in juni 2018. Beoordeling geschreven op 13 juli 2018.


Prima geregeld, wel een norse buschauffeur...

8

Heeft geparkeerd in juni 2018. Beoordeling geschreven op 09 juli 2018.


Makkelijk te bereiken goede verharde parkeerplaats. Geen personeel aanwezig maar ook niet nodig door nummerplaatherkenning. Snelle busshuttle naar Schiphol.
Een aanrader!

10

Heeft geparkeerd in juni 2018. Beoordeling geschreven op 09 juli 2018.


Bij aankomst werkte helaas niet onze kentekenregistratie waardoor de slagboom dicht bleef maar via intercom werd de slagboom opengedaan.
Nieuw terrein met geasfalteerd vakkenindeling. WC ontbreekt. Als de bus net weg is moet je toch wel rekening houden met 20 minuten wachttijd. Omdat wij s-nacht terug kwamen zijn diverse in- en uitgangen gesloten daardoor was bushalte C13 even moeilijk te vinden.

10

Heeft geparkeerd in juni 2018. Beoordeling geschreven op 08 juli 2018.


Overzichtelijk parkeerterrein.
Vlotte bus verbinding
Weinig op aan te merken

10

Heeft geparkeerd in juni 2018. Beoordeling geschreven op 07 juli 2018.


Een zeer positieve ervaring met de geboden service.
Zowel bij het reserveren als gebruik.
Een aanduiding voor het toilet zou wel prettig zijn.

10

Heeft geparkeerd in juni 2018. Beoordeling geschreven op 06 juli 2018.


Ruime onbemande parkeerplaats die met nummerbord herkenning toegang geeft. Er is wel video controle. De ruime shuttlebus rijd om de 20 minuten. Goed bevallen. Aan komen rijden auto parkeren en naar voren lopen waar de bus op het terrein stopt.

10

Heeft geparkeerd in juni 2018. Beoordeling geschreven op 03 juli 2018.


Goedkoop ten op zichte van andere aanbieders. Parkeerplaats goed te vinden, bussen reden regelmatig en de buschauffeurs waren vriendelijk en behulpzaam. Goede Ervaring dus, zou zeker een tweede keer terugkomen.

10

Heeft geparkeerd in juni 2018. Beoordeling geschreven op 03 juli 2018.


Het was prima geregeld. Bij de slagboom werden we netjes te woord gestaan door een medewerker. Er was een ruime plek voor de auto en de transfer was goed geregeld. Eenmaal terug gebeld dat we aangekomen waren. Weer werden we keurig te woord gestaan en netjes verteld waar we heen moesten. Ook deze transfer was prima geregeld.

10

Heeft geparkeerd in juni 2018. Beoordeling geschreven op 03 juli 2018.


In tegenstelling tot vorige keren dat ik bij andere parkeeraanbieders geparkeerd heb was dit een top locatie.
Geen braakliggend terrein op gras maar een mooi overzichtelijk geasfalteerd terrein met bewakingscamera's en parkeervak nummering.
Goede shuttle dienst naar Schiphol. Slagbomen werken op kenteken herkenning.
Volgende keer ga ik zeker weer hier parkeren.

10

Heeft geparkeerd in juni 2018. Beoordeling geschreven op 02 juli 2018.


Geen enkel probleem gehad. Niet lang moeten wachten op de bus bij vertrek en ook niet bij terugkomst. Hooguit 15 minuten. Goede parkeerplaatsen enkel s'nachts niet veel verlichting. Zeker even goed dan smartprking waar we bijna het dubbele zouden betalen. Volgende keer boeken we daar terug.

8

Heeft geparkeerd in juni 2018. Beoordeling geschreven op 30 juni 2018.


Zeer goed en duidelijk genoeg

10

Heeft geparkeerd in juni 2018. Beoordeling geschreven op 30 juni 2018.


Alles perfect geregeld

8

Heeft geparkeerd in juni 2018. Beoordeling geschreven op 29 juni 2018.


Kwaliteit parkeerplaats was super. Alleen moesten we heen en terug veel te lang wachten op de bus. Beide keren 30 a 40 minuten. En je word gebracht en opgehaald vanaf een aankomsthal. Was terug nogal ver lopen naar de bushalte.

8

Heeft geparkeerd in juni 2018. Beoordeling geschreven op 28 juni 2018.


Prima parkeerplek. Toiletten aanwezig. Wij konden binnen 10 minuten richting Schiphol. Vliegen niet zo vaak maar voor volgende keer zeker weer een optie.

8

Heeft geparkeerd in juni 2018. Beoordeling geschreven op 28 juni 2018.


Het was perfect geregeld bij aankomst gaat de slagboom omhoog op het kenteken.
Niet lang hoeven wachten op de bus.
Het zou wel fijn zijn als er op lokatie een toilet aanwezig was.

Over GreenParking Schiphol

Bij GreenParking Schiphol kunt u terecht met alle soorten personenauto’s met een maximale afmeting van 5 meter in lengte en een maximale breedte van 2,40 meter. Voertuigen die niet voldoen aan deze vereisten kunnen niet worden toegelaten op het terrein. De parking is dag en nacht geopend.

Shuttle parkeren
Een grote touringcar rijdt tussen de parking en Schiphol om klanten te brengen en op te halen. De bus rijdt ongeveer iedere 20 minuten. Waar nodig helpen de chauffeurs om uw bagage in de bagage rekken te leggen.

GreenParking Schiphol is een uitermate veilige parkeeraanbieder. Wanneer u uw auto bij GreenParking Schiphol parkeert, staat uw auto veilig geparkeerd op het moderne parkeerterrein. Er is camerabewaking en verlichting op het terrein aanwezig. Het terrein is omheind en de ingang wordt afgesloten door een slagboom.

Iedere auto wordt bij GreenParking Schiphol bij aankomst geïnspecteerd op eventuele schades. De medewerkers zijn verzekerd tijdens de parkeerduur volgens hun algemene voorwaarden.

Bij GreenParking Schiphol bent u van vele gemakken voorzien. Het parkeerterrein is verhard en beschikt over een wachtruimte waar u kunt zitten.

Op het parkeerterrein zijn er verder parkeerplekken voor mindervaliden. De touringcar waarmee u naar de luchthaven wordt gebracht kunt u gemakkelijk met een rolstoel betreden.

Shuttle parkeren

Aankomst
Om GreenParking Schiphol te vinden, kunt u het beste in uw navigatiesysteem dit adres invoeren: Middenweg 6 in Aalsmeer. Het parkeerterrein van GreenParking Schiphol ligt op 11 kilometer afstand van Schiphol. Via de Parkos routeplanner pagina kunt u uw route hiernaartoe plannen.

Wanneer u het terrein oprijdt, kunt u naar de slagbomen aan uw rechterhand rijden. De slagbomen werken op kentekenregistratie en openen automatisch voor u. U parkeert uw auto en wordt vervolgens door middel van een grote stadsbus naar het vliegveld gebracht. De bus rijdt ongeveer iedere 20 minuten.

De bus staat links van de ingang op u te wachten. Het is een grote touringcar welke u in ongeveer 10 minuten naar Schiphol brengt.

Vertrek
Bij terugkomst loopt u naar de bushalte waar de bus van GreenParking Schiphol op u staat te wachten. De shuttle bussen rijden continue af en aan, de bus stopt bij de aankomsthallen, bushalte C-13.

Het kan voorkomen dat u tijdens de reis onverwacht een of meerdere dagen vroeger of later terugvliegt dan gepland. Dit kunt u doorgeven aan de parkeeraanbieder. Mogelijke extra kosten kunt u ter plekke contant bijbetalen.

Adres

Middenweg 6, 1432 DE, Aalsmeer

Help