GreenParking Schiphol

Met meer dan tien jaar ervaring is GreenParking Schiphol uw ideale partner voor betrouwbaar en veilig parkeren bij Schiphol. U kunt bij GreenParking Schiphol buiten parkeren op het moderne beveiligde terrein en u kunt de autosleutels gewoon meenemen op uw reis. Een grote touringcar brengt u iedere 20 minuten vanaf het parkeerterrein naar Schiphol.

Meer informatie

Adres

Middenweg 6, 1432 DE, Aalsmeer
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid GreenParking Schiphol

GreenParking Schiphol beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen GreenParking Schiphol

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,6
Op basis van 1127 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 31 januari 2019.


3 jaar geleden van deze service voor het eerst gebruik gemaakt . Toen was het terrein nog gedeeltelijk verhard en reed men met een kleine shutle-bus. Nu is het terrein enorm uitgebreid en geasfalteerd en dat was een enorme verbetering. Ook de toegangscontrole met kenteken-herkenning is zeer goed geregeld.

10

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 01 januari 2019.


Bij aankomst op het terrein ging de slagboom niet open. Ik had 1 cijfer verkeerd doorgegeven van ons nummerbord. Het werd ter plekke via de intercom veranderd en we konden doorrijden. Top geregeld!

10

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 01 januari 2019.


Goede informatie en makkelijk te vinden. Mooie geasfalteerde en nette parkeerlocatie met goede wachtaccomodatie. Snelle verbinding van en naar Schiphol.

8

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 16 december 2018.


Pluspunten: Goede bereikbaarheid,prettige ervaring met telefonische afhandeling,in-uitrijden prima geregeld.Goed onderhouden en plaats genoeg.

Minpunten:wachthuisje stervenskoud door ontbreken afsluitbare deur en verwarming.
Bij parkeren voor kortere tijd is het nog te doen,maar bij een maand €200kun je beter een taxi nemen.Ben je althans in mijn geval voordeliger uit.In januari ga ik dit dus jammer genoeg doen.

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 14 december 2018.


Mooie parkeerplaats, verlicht met een goede busverbinding. ideaal met op en afrijden door kentekenherkenning. Geboekt via Parkos en was ook nog eens de meest voordelige.

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 14 december 2018.


Gewéldig gebruik van de techniek. Geen wachttijden bij parkeren of ophalen van auto door kentekenherkenning. Bussen rijden mooi op tijd. Dik tevreden.

8

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 30 november 2018.


Redelijk goed, de wachtruimte is erg koud omdat de openingen tegenover elkaar liggen. Een optie is om de openingen aan dezelfde kant te maken.

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 28 november 2018.


Goed verlichte parkeerplaats, camerabewaking, omheind allemaal.
Inrijden doe je via kentekenregistratie dus ook stukje extra controle en sneller in-/uitrijden.
Locatie op Schiphol voor ‘instappen’ zorgde bij aardig wat reizigers voor de terugweg voor aardig wat onduidelijkheid en irritatie maar dat was daarna snel weg.
Ik zou het zeker aanraden hier te parkeren, wij gaan er de volgende keer in ieder geval wel weer staan. Top!

8

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 22 november 2018.


De service was prima. Klein verbeterpuntje zou wat mij betreft zijn een duidelijkere informatievoorziening op Schiphol bij terugkomst. Wij hadden een late vlucht terug en het was niet duidelijk op welke tijden er een shuttle rijdt. We hebben hierover 2 keer moeten bellen voordat de shuttle er was. Toen de bus er uiteindelijk was, waren we snel bij de auto.

8

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 22 november 2018.


Service is goed, alleen de bus was te vol, weinig plaats voor de koffers

10

Heeft geparkeerd in oktober 2018. Beoordeling geschreven op 01 november 2018.


Zeer prettig om op deze manier je auto te kunnen parkeren als je via Schiphol wilt reizen.
Veilige, ruime en schone parkeerplaats waar je netjes op tijd wordt opgehaald en weer teruggebracht en voor een hele nette prijs ook nog eens.
Er is zelfs nog een overdekte wachtruimte waar je op de bus kunt wachten.
Ben zeer tevreden en zal zeker in de toekomst weer gebruik maken van deze dienst.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2018. Beoordeling geschreven op 25 oktober 2018.


Uitstekend, mooi nieuw parkeerterrein, makkelijk in en uit rijden en zeer goedkoop.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2018. Beoordeling geschreven op 24 oktober 2018.


Was zeer gemakkelijk dat we bij jullie gereseveerd hadden .
Werkte prima met nummerherkenning .

8

Heeft geparkeerd in oktober 2018. Beoordeling geschreven op 24 oktober 2018.


Parkeren gaat vlot en automatisch. Wachten op de bus duurde te lang. Contact met de chauffeurs was er niet. Bleef achter het stuur zitten.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2018. Beoordeling geschreven op 24 oktober 2018.


Handig en makkelijk.

Over GreenParking Schiphol

Bij GreenParking Schiphol kunt u terecht met alle soorten personenauto’s met een maximale afmeting van 5 meter in lengte en een maximale breedte van 2,40 meter. Voertuigen die niet voldoen aan deze vereisten kunnen niet worden toegelaten op het terrein. De parking is dag en nacht geopend.

Shuttle parkeren
Een grote touringcar rijdt tussen de parking en Schiphol om klanten te brengen en op te halen. De bus rijdt ongeveer iedere 20 minuten. Waar nodig helpen de chauffeurs om uw bagage in de bagage rekken te leggen.

GreenParking Schiphol is een uitermate veilige parkeeraanbieder. Wanneer u uw auto bij GreenParking Schiphol parkeert, staat uw auto veilig geparkeerd op het moderne parkeerterrein. Er is camerabewaking en verlichting op het terrein aanwezig. Het terrein is omheind en de ingang wordt afgesloten door een slagboom.

Iedere auto wordt bij GreenParking Schiphol bij aankomst geïnspecteerd op eventuele schades. De medewerkers zijn verzekerd tijdens de parkeerduur volgens hun algemene voorwaarden.

Bij GreenParking Schiphol bent u van vele gemakken voorzien. Het parkeerterrein is verhard en beschikt over een wachtruimte waar u kunt zitten.

Op het parkeerterrein zijn er verder parkeerplekken voor mindervaliden. De touringcar waarmee u naar de luchthaven wordt gebracht kunt u gemakkelijk met een rolstoel betreden.

Shuttle parkeren

Aankomst
Om GreenParking Schiphol te vinden, kunt u het beste in uw navigatiesysteem dit adres invoeren: Middenweg 6 in Aalsmeer. Het parkeerterrein van GreenParking Schiphol ligt op 11 kilometer afstand van Schiphol. Via de Parkos routeplanner pagina kunt u uw route hiernaartoe plannen.

Wanneer u het terrein oprijdt, kunt u naar de slagbomen aan uw rechterhand rijden. De slagbomen werken op kentekenregistratie en openen automatisch voor u. U parkeert uw auto en wordt vervolgens door middel van een grote stadsbus naar het vliegveld gebracht. De bus rijdt ongeveer iedere 20 minuten.

De bus staat links van de ingang op u te wachten. Het is een grote touringcar welke u in ongeveer 10 minuten naar Schiphol brengt.

Vertrek
Bij terugkomst loopt u naar de bushalte waar de bus van GreenParking Schiphol op u staat te wachten. De shuttle bussen rijden continue af en aan, de bus stopt bij de aankomsthallen, bushalte C-13.

Het kan voorkomen dat u tijdens de reis onverwacht een of meerdere dagen vroeger of later terugvliegt dan gepland. Dit kunt u doorgeven aan de parkeeraanbieder. Mogelijke extra kosten kunt u ter plekke contant bijbetalen.

Adres

Middenweg 6, 1432 DE, Aalsmeer

Help