GreenParking Schiphol

Met meer dan tien jaar ervaring is GreenParking Schiphol uw ideale partner voor betrouwbaar en veilig parkeren bij Schiphol. U kunt bij GreenParking Schiphol buiten parkeren op het moderne beveiligde terrein en u kunt de autosleutels gewoon meenemen op uw reis. Een grote touringcar brengt u iedere 30 minuten vanaf het parkeerterrein naar Schiphol.

Meer informatie

Adres

Middenweg 7, 1432 DE, Aalsmeer
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid GreenParking Schiphol

GreenParking Schiphol beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen GreenParking Schiphol

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,5
Op basis van 1145 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 17 mei 2019.


Prima voor elkaar, alleen op de terugweg moesten we lang wachten op Schiphol op de bus.

8

Heeft geparkeerd in april 2019. Beoordeling geschreven op 12 mei 2019.


-

8

Heeft geparkeerd in april 2019. Beoordeling geschreven op 11 mei 2019.


Ging prima

8

Heeft geparkeerd in april 2019. Beoordeling geschreven op 11 mei 2019.


Beetje moeilijk te vinden maar verder niks op aan te merken

10

Heeft geparkeerd in april 2019. Beoordeling geschreven op 10 april 2019.


Alles liep heel goed, was er zeer tevreden mee.

8

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 31 januari 2019.


3 jaar geleden van deze service voor het eerst gebruik gemaakt . Toen was het terrein nog gedeeltelijk verhard en reed men met een kleine shutle-bus. Nu is het terrein enorm uitgebreid en geasfalteerd en dat was een enorme verbetering. Ook de toegangscontrole met kenteken-herkenning is zeer goed geregeld.

10

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 01 januari 2019.


Bij aankomst op het terrein ging de slagboom niet open. Ik had 1 cijfer verkeerd doorgegeven van ons nummerbord. Het werd ter plekke via de intercom veranderd en we konden doorrijden. Top geregeld!

10

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 01 januari 2019.


Goede informatie en makkelijk te vinden. Mooie geasfalteerde en nette parkeerlocatie met goede wachtaccomodatie. Snelle verbinding van en naar Schiphol.

8

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 16 december 2018.


Pluspunten: Goede bereikbaarheid,prettige ervaring met telefonische afhandeling,in-uitrijden prima geregeld.Goed onderhouden en plaats genoeg.

Minpunten:wachthuisje stervenskoud door ontbreken afsluitbare deur en verwarming.
Bij parkeren voor kortere tijd is het nog te doen,maar bij een maand €200kun je beter een taxi nemen.Ben je althans in mijn geval voordeliger uit.In januari ga ik dit dus jammer genoeg doen.

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 14 december 2018.


Mooie parkeerplaats, verlicht met een goede busverbinding. ideaal met op en afrijden door kentekenherkenning. Geboekt via Parkos en was ook nog eens de meest voordelige.

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 14 december 2018.


Gewéldig gebruik van de techniek. Geen wachttijden bij parkeren of ophalen van auto door kentekenherkenning. Bussen rijden mooi op tijd. Dik tevreden.

8

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 30 november 2018.


Redelijk goed, de wachtruimte is erg koud omdat de openingen tegenover elkaar liggen. Een optie is om de openingen aan dezelfde kant te maken.

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 28 november 2018.


Goed verlichte parkeerplaats, camerabewaking, omheind allemaal.
Inrijden doe je via kentekenregistratie dus ook stukje extra controle en sneller in-/uitrijden.
Locatie op Schiphol voor ‘instappen’ zorgde bij aardig wat reizigers voor de terugweg voor aardig wat onduidelijkheid en irritatie maar dat was daarna snel weg.
Ik zou het zeker aanraden hier te parkeren, wij gaan er de volgende keer in ieder geval wel weer staan. Top!

8

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 22 november 2018.


De service was prima. Klein verbeterpuntje zou wat mij betreft zijn een duidelijkere informatievoorziening op Schiphol bij terugkomst. Wij hadden een late vlucht terug en het was niet duidelijk op welke tijden er een shuttle rijdt. We hebben hierover 2 keer moeten bellen voordat de shuttle er was. Toen de bus er uiteindelijk was, waren we snel bij de auto.

8

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 22 november 2018.


Service is goed, alleen de bus was te vol, weinig plaats voor de koffers

Over GreenParking Schiphol

Bij GreenParking Schiphol kunt u 24/7 terecht met alle soorten personenauto’s met een maximale afmeting van 5 meter en een maximale breedte van 2,40 meter. Voertuigen die niet voldoen aan deze vereisten kunnen niet worden toegelaten op het terrein.

Shuttle parkeren
Gratis 24/7 shuttle service. Reizigers kunnen dag en nacht rekenen op de GreenPark Express shuttlebus: Korte wachttijden en geen extra vervoerskosten. In 10 minuten met de shuttlebus naar Schiphol.

GreenParking Schiphol is een uitermate veilige parkeeraanbieder. Wanneer u uw auto bij GreenParking Schiphol parkeert, staat uw auto veilig geparkeerd op het moderne parkeerterrein. Er is 24/7 camerabewaking en verlichting op het terrein aanwezig. De ingang wordt afgesloten door slagbomen met kentekenherkenning en er is parkeerbeheer aanwezig op de locatie.

Iedere auto wordt bij GreenParking Schiphol bij aankomst geïnspecteerd op eventuele schades. Uw auto staat op het terrein geparkeerd volgens de algemene voorwaarden van GreenParking Schiphol.

Bij GreenParking Schiphol bent u van vele gemakken voorzien. Het parkeerterrein is volledig geasfalteerd met duidelijke parkeervakken en beschikt over een overdekte wachtruimte.

Geen onnodig gesleep met koffers: Direct naast de wachtruimte voor de shuttledienst kunt u gebruik maken van het handige koffer uitlaadpunt.

U parkeert de auto zelf en neemt de autosleutels mee op reis.

Shuttle parkeren

Aankomst
Navigeer naar: Middenweg 7 in Aalsmeer. Op 1 minuut afstand van de N201. Via de Parkos routeplanner pagina kunt u uw route hiernaartoe plannen.

In-en uitrijden met kentekenherkenning. Reizigers checken eenvoudig in en uit middels kentekenregistratie.: geen wachttijden en geen gedoe met parkeerkaarten of bevestigingen. U parkeert zelf uw auto en neemt de autosleutels mee op reis. Vervolgens kunt u gebruik maken van de gratis 24/7 shuttleservice. De bus vertrekt iedere 30 minuten.

Vertrek
Bij terugkomst op Schiphol wordt u opgehaald bij bushalte C-13. De gratis shuttlebus rijdt 24/7 van en naar Schiphol en arriveert ongeveer elke 30 minuten bij bushalte C-13. De halte bevindt zich direct buiten bij aankomsthal 4, de achterste baan (tussen 00:00 uur en 04:00 uur bereikbaar via de hoofdingang, Schiphol Plaza).

Het kan voorkomen dat u tijdens de reis onverwacht één of meerdere dagen vroeger of later terugvliegt dan gepland. Dit kunt u doorgeven aan de parkeeraanbieder. Mogelijke extra kosten kunt u ter plekke via pin of credit card bijbetalen.

Adres

Middenweg 7, 1432 DE, Aalsmeer

Help