GreenParking Schiphol

Met meer dan tien jaar ervaring is GreenParking Schiphol uw ideale partner voor betrouwbaar en veilig parkeren bij Schiphol. U kunt bij GreenParking Schiphol buiten parkeren op het moderne beveiligde terrein en u kunt de autosleutels gewoon meenemen op uw reis. Een grote touringcar brengt u iedere 20 minuten vanaf het parkeerterrein naar Schiphol.

Meer informatie

Adres

Middenweg 6, 1432 DE, Aalsmeer
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid GreenParking Schiphol

GreenParking Schiphol beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen GreenParking Schiphol

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,6
Op basis van 1106 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 14 oktober 2018.


GreenParking is een ontzettend net en goed onderhouden parkeerterrein. Alles is heel overzichtelijk en binnen 10 min konden wij onze reis beginnen. Ook een pluspunt van Greenparking is dat je niet je sleutels hoeft af te geven. Slagboom opent automatisch op nummerbord. Volgende keer parkeren wij hier opnieuw.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2018. Beoordeling geschreven op 12 oktober 2018.


Is ons zeer goed bevallen. Ruime parkeerplaatsen, locatie makkelijk te vinden en goede regeling van de shuttlebus en zeker voordelige prijzen. Binnen half uur op Schiphol. Alles wordt goed uitgelegd en de haltes op Schiphol goed aangegeven. Volgende keer boeken we weer via deze optie.

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 07 oktober 2018.


Goed in alle opzichten.

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 07 oktober 2018.


Het is makkelijk te vinden via de routeplanner, bus is comfortabel en je auto staat voor een goede prijs veilig.
Mocht het regenen dan staat u droog totdat de bus er is, de buschauffeur is vriendelijk.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2018. Beoordeling geschreven op 05 oktober 2018.


Jammer dat huis nummer 6 niet bestaat in het navigatie systeem!
Het zou handig zijn wanneer niet alleen verwezen wordt naar C13, wat overigens nauwelijks te vinden is, maar dat meegedeeld wordy dat het bordje naast B13 staat!

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 04 oktober 2018.


Goede ervaring, mooi geasfalteerd terrein. met ruime plaatsen. Transferbus kwam ook netjes op tijd.

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 03 oktober 2018.


Voor de eerste keer geparkeerd bij Green Parking Schiphol, en ik wil nooit anders meer!!!
Genoeg plaatsen, in en uitrijden door kenteken herkenning en dat voor zeer redelijke prijs.
Tot de volgende keer Green Parking.

8

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 02 oktober 2018.


Reserveren en de betaling was eenvoudig en snel.
De slagboom ging netjes automatisch open en een leeg plekje was snel gevonden. We hadden hem speciaal onder een lantaarnpaal geparkeerd. De bus rit was comfortabel en redelijk snel. Bij terugkomst op Schiphol was het C13 bordje niet te vinden! Dit is vanuit de uitgang niet te zien en VEEL te klein. Op de parkeerplaats aangekomen brandde er geen enkele lantarenpaal en deze staan er dus voor de sier wat wij erg jammer vonden.

8

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 30 september 2018.


Goede en ruime parkeerplaatsen. Vriendelijke medewerkers. Maximale wachttijd 20 minuten afhankelijk van het tijdstip van aankomst. Bij eventueel slecht weer kun je overdekt staan wachten. Acceptabele tarieven. Bij terugkomst op de luchthaven stond de bus al klaar. Voor de volgende vlucht zou ik zeer zeker weer gebruik maken van GreenParking Schiphol.

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 29 september 2018.


Goede ervaring, wel grote afstand van het vliegveld, behulpzaam personeel, verharde parkeerplaats.

8

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 27 september 2018.


Positief waren de ruime parkeerplekken en de plaats waar je op de bus kon stappen. De transfer van en naar de luchthaven kan beter. Meer communicatie tijdens de busreis heen was gewenst, op meerdere haltes langer dan 5 minuten moeten wachten. De transfertijd heen was ruim 30 minuten. De transfertijd terug was top, echter de bus was niet herkenbaar en stopte op een andere plek dan was aangegeven.

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 26 september 2018.


Mooie nieuwe locatie. Met ruime parkeerplaatsen en camera toezicht. Er is een overdekte wachtplaats als de shuttlebus nog niet aanwezig is.

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 26 september 2018.


Aanrader ! Zeer nette parking om je auto lang te parkeren. Ook een pluspunt is dat je de autosleutels niet af hoeft te geven. Shuttle bus snel aanwezig.

8

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 25 september 2018.


Goed aankomst op parkeerterrein werkte prima. Bij verlaten parkeerterrein duurde het lang voordat slagbomen het kentekennr herkenden ik moest bellen met hulplijn.
Op Schiphol stond de bus op een andere halte toen ik opgehaald werd als men niet alert is mis je de bus.

8

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 23 september 2018.


Goede parking, minpuntje: Bij terugkomst moesten wij bij C1 opstappen voor transfer. Bij Schiphol was uitgang dicht, uiteindelijk buiten gekomen C1 niet te vinden, bij verschillende busstoppen gevraagd, uiteindelijk na half uur lopen zeulen met de koffer de bus gevonden die op een hele andere plek stond, jammer

Over GreenParking Schiphol

Bij GreenParking Schiphol kunt u terecht met alle soorten personenauto’s met een maximale afmeting van 5 meter in lengte en een maximale breedte van 2,40 meter. Voertuigen die niet voldoen aan deze vereisten kunnen niet worden toegelaten op het terrein. De parking is dag en nacht geopend.

Shuttle parkeren
Een grote touringcar rijdt tussen de parking en Schiphol om klanten te brengen en op te halen. De bus rijdt ongeveer iedere 20 minuten. Waar nodig helpen de chauffeurs om uw bagage in de bagage rekken te leggen.

GreenParking Schiphol is een uitermate veilige parkeeraanbieder. Wanneer u uw auto bij GreenParking Schiphol parkeert, staat uw auto veilig geparkeerd op het moderne parkeerterrein. Er is camerabewaking en verlichting op het terrein aanwezig. Het terrein is omheind en de ingang wordt afgesloten door een slagboom.

Iedere auto wordt bij GreenParking Schiphol bij aankomst geïnspecteerd op eventuele schades. De medewerkers zijn verzekerd tijdens de parkeerduur volgens hun algemene voorwaarden.

Bij GreenParking Schiphol bent u van vele gemakken voorzien. Het parkeerterrein is verhard en beschikt over een wachtruimte waar u kunt zitten.

Op het parkeerterrein zijn er verder parkeerplekken voor mindervaliden. De touringcar waarmee u naar de luchthaven wordt gebracht kunt u gemakkelijk met een rolstoel betreden.

Shuttle parkeren

Aankomst
Om GreenParking Schiphol te vinden, kunt u het beste in uw navigatiesysteem dit adres invoeren: Middenweg 6 in Aalsmeer. Het parkeerterrein van GreenParking Schiphol ligt op 11 kilometer afstand van Schiphol. Via de Parkos routeplanner pagina kunt u uw route hiernaartoe plannen.

Wanneer u het terrein oprijdt, kunt u naar de slagbomen aan uw rechterhand rijden. De slagbomen werken op kentekenregistratie en openen automatisch voor u. U parkeert uw auto en wordt vervolgens door middel van een grote stadsbus naar het vliegveld gebracht. De bus rijdt ongeveer iedere 20 minuten.

De bus staat links van de ingang op u te wachten. Het is een grote touringcar welke u in ongeveer 10 minuten naar Schiphol brengt.

Vertrek
Bij terugkomst loopt u naar de bushalte waar de bus van GreenParking Schiphol op u staat te wachten. De shuttle bussen rijden continue af en aan, de bus stopt bij de aankomsthallen, bushalte C-13.

Het kan voorkomen dat u tijdens de reis onverwacht een of meerdere dagen vroeger of later terugvliegt dan gepland. Dit kunt u doorgeven aan de parkeeraanbieder. Mogelijke extra kosten kunt u ter plekke contant bijbetalen.

Adres

Middenweg 6, 1432 DE, Aalsmeer

Help