Wanneer rijdt de shuttle-bus vanaf het parkeerterrein naar het vliegveld?

U heeft een shuttle parkeerplaats bij ons gereserveerd en vraagt zich af wanneer de shuttles vanaf het parkeerterrein naar het vliegveld rijden? Over het algemeen rijden de shuttles wanneer u bij uw parkeerplaats arriveert en naar het vliegveld wil. Het kan soms zijn dat de chauffeur even wil wachten op andere gasten die er aan komen. Dit zal nooit lang duren.

Hierdoor is uw wachttijd minimaal en kunt u direct uw reis naar het vliegveld voortzetten. Dit alles om u het grootste comfort te leveren. Wanneer de shuttles van uw parkeeraanbieder minder vaak rijden wordt dit altijd vermeld op onze website. Bekijk daarom ons aanbod bij SchipholEindhoven airport en Düsseldorf airport.

Bij aankomst is de shuttlebus er even niet?

Het kan soms zijn dat u (vaak ‘s nachts) aankomt op het parkeerterrein en de shuttle net vertrokken is om andere klanten naar het vliegveld te brengen. In dit geval kunt u er altijd vanuit gaan dat de shuttlebus binnen een half uur terug is. Veel parkeeraanbieders bieden dan de mogelijkheid om ergens overdekt te wachten tot de chauffeur weer terug is. Tijdens drukke periode’s rijden er uiteraard meer shuttlebussen. We vragen u daarom ook altijd om uw aankomst- en vertrektijd in te vullen. We geven dit door aan de parkeeraanbieder zodat deze de planning hierop kan aanpassen.

Heeft u vragen?

Onze klantenservice staat voor u klaar op werkdagen tussen 9:00 - 17:00 uur.

Email of bel ons.