Waarom parkeren bij het vliegveld de beste keuze is

Ontspannen naar het vliegveld gaan, dat gebeurt niet bij iedereen. Je auto parkeren bij het vliegveld kan dit wel een stuk makkelijker maken. En nee, dit kost geen handenvol geld. Wij leggen je uit waarom het zo handig is en goedkoop kan zijn.

 

Touwtjes in eigen handen

parkeren met navigatie

cc Pixabay

 

Je rijdt weg vanaf je eigen huis en bij aankomst ben je gelijk op het vliegveld. Heerlijk rustig zelf naar het vliegveld rijden. Beter kan toch niet? Het is niet nodig om familie en vrienden om hulp te vragen. Je hebt alles zelf onder controle en je bent niet afhankelijk van anderen die je weg brengen.

 

Rustig de vakantie starten

gerust op vakantie

cc Pixabay

 

Wanneer je met de auto gaat hoef je niet bang te zijn voor vertraging door het openbaar vervoer. Je kan op tijd vertrekken en met een rustig gevoel aan de vakantie beginnen. Je parkeert de auto en met een shuttle ben je zo op het vliegveld. Heb je de auto niet helemaal schoon achtergelaten op het parkeerterrein? Geen probleem! Je auto kan zelfs schoongemaakt worden in je afwezigheid. Dan kun je in een schone auto naar huis rijden.

 

Goed voorbereid

goed voorbereid op vakantie

cc Pexels

 

Goed voorbereid op weg door alvast een parkeerplek te reserveren. Zo ben je verzekerd van een plek en hoef je niet eindeloos rondjes te rijden in de hoop op een plek. Om het nog makkelijker te maken kan je via onze site een routeplanner invullen. Zo kun je alvast bekijken hoeveel reistijd het kost en waar de parkeerplek zich bevindt. En heb je geen TomTom? Print de route dan van te voren uit.

 

Geen gesjouw met bagage

geen gesjouw met bagage

cc Katy Warner

 

Je kan je bagage gemakkelijk in de auto zetten en weggaan. Geen gesjouw met je bagage naar het treinstation toe en er een plekje voor zoeken. En op de parkeerplaats haal je de spullen zo uit de auto. Voor nog meer gemak kan je een karretje pakken om je bagage op te zetten. Je kan ook kiezen voor valet parkeren. Dan hoef je de auto niet zelf te parkeren en haal je de bagage bij de vertrekhal uit de auto.

 

Kostenbesparend

bespaar kosten op parkeren bij het vliegveld

cc 401(K) 2012

 

Parkeren bij het vliegveld is vaak goedkoper dan iedereen denkt. En dan vooral als je met meerdere mensen naar het vliegveld gaat. En de parkeerkosten voor bijvoorbeeld acht dagen zijn ook helemaal niet duur. Wij hebben een voorbeeld berekening gemaakt om het verschil in de kosten te zien. Een enkele reis vanaf Groningen naar Schiphol met de trein kost €51,40 voor twee personen. Benzine kost retour voor dezelfde route ongeveer €44. Acht dagen parkeren via ons kan al vanaf €33. Als u met twee personen of meer op vakantie gaat, heeft u meer kosten met een treinreis (totaal retour voor 2 personen: €102,80) dan met de auto heen en weer (€77). De autoreis is inclusief parkeerplek en een shuttlerit naar het vliegveld.*

 

Reken het eens voor jezelf uit en neem een kijkje op onze site voor de parkeermogelijkheden op alle luchthavens.

 

*Deze prijzen kunnen iets afwijken. Hier zijn geen rechten aan verbonden.

 

Heeft u vragen?

Onze klantenservice staat voor u klaar op werkdagen tussen 9:00 - 17:00 uur.

Email of bel ons.