Ik weet mijn vluchtgegevens (nog) niet. Kan ik wel reserveren?

U gaat op reis en wilt alvast een parkeerplaats reserveren, maar u heeft uw vluchtgegevens nog niet. Dit is gelukkig geen probleem bij ons. We begrijpen dat u vroegtijdig een parkeerplek wilt reserveren om zo zeker te zijn van de beste prijs en een gegarandeerde plek. De door u opgegeven reserveringstijden zijn slechts indicatief, deze tijden worden vooral gevraagd zodat de parkeeraanbieders hun personeel kunnen inplannen. Zo hoeft u als klant nooit lang te wachten op de transfer van en naar het vliegveld.

Waar vind ik mijn vluchtgegevens?

Vaak staan de aankomst- en vertrektijden van de vlucht al op de website van de ticketaanbieder. U dient dan wel uw vluchtnummer te weten. Ook worden deze tijden vaak in de bevestigingsmail die u na het boeken krijgt genoemd. We raden u aan de vluchttijden te checken op de website van de ticketaanbieder. Soms kan het zo zijn dat tijdens het reserveren van de vliegtickets de vluchttijden nog niet beschikbaar zijn. U krijgt ze bijvoorbeeld later nog toegestuurd. Bij Parkos is dit geen probleem. U kunt de tijden dan later aan ons doorgeven, zowel telefonisch, per chat als per e-mail.

Wanneer de correcte aankomsttijd en/of vertrektijd meer dan twee uur verschillen met de gemaakte reservering, verzoeken wij u vriendelijk om deze via reservering beheren aan te passen.

Indien u uw reservering liever niet online aanpast kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice. Dan passen wij de aankomsttijd en/of vertrektijd aan naar uw wens en geven dit voor u door aan de parkeeraanbieder zodat deze op de hoogte is. Wanneer de aankomst- en vertrekdatum hetzelfde blijft is dit kosteloos.

Heeft u vragen?

Onze klantenservice staat voor u klaar op werkdagen tussen 9:00 - 17:00 uur.

Email of bel ons.