Hoe weet ik zeker dat mijn reservering goed gegaan is?

Als u bij ons heeft gereserveerd, wordt allereerst uw reservering opgeslagen in ons systeem. Hierdoor verzekeren wij dat uw reservering niet verloren gaat door eventueel technische problemen. Vanaf dit moment is de reservering ook bij ons bekend.

Uw reservering wordt vervolgens door ons doorgegeven aan de betreffende parkeeraanbieder zodat deze weet van uw komst. Zo wordt er altijd een parkeerplek voor u vrijgehouden. Dit gebeurt volledig automatisch.

U krijgt een bevestigingsmail

Wanneer de reservering is afgerond, krijgt u binnen 5 tot 10 minuten van ons een bevestigingsmail. Hierin staan uw gegevens, voertuiggegevens en reserveringsdata. De bevestigingsmail wordt naar het e-mailadres gestuurd dat u heeft opgegeven tijdens het reserveren.

Deze bevestigingsmail is het bewijs voor de parkeeraanbieder dat u daadwerkelijk heeft gereserveerd. Zorg ervoor dat u deze bevestigingsmail print en meeneemt. Klopt er iets niet aan uw bevestigingsmail? Of bent u nog niet zeker of uw reservering wel goed is gegaan dan kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice.

Heeft u vragen?

Onze klantenservice staat voor u klaar op werkdagen tussen 9:00 - 17:00 uur.

Email of bel ons.