Is betalen via Parkos veilig?

U wilt uw reservering plaatsen via onze website, maar twijfelt over de veiligheid van online betalen? Wij doen ons uiterste best om betalen bij Parkos zo veilig mogelijk te maken. Al onze online betalingen worden via een beveiligde verbinding afgehandeld met een door Verisign getekend SSL-certificaat. Dit betekent dat zowel uw persoonlijke- als uw bankgegevens versleuteld zijn en daardoor niet vatbaar zijn voor cyberaanvallen of onderschept kunnen worden.

Ook hebben wij de optie om via iDeal te betalen. IDeal vormt de directe koppeling tussen u en uw persoonlijke internetbankierprogramma. Hierdoor is de kans op een "man in the middle attack" nihil. U bent er dus van verzekerd dat uw gegevens op een veilige manier behandeld worden.

Wij hechten veel waarde aan privacy en voldoen daarom ook aan de geldende privacywetgeving en alle wettelijke voorschriften. Informatie wordt nooit verstrekt aan derden. Mocht u toch er aan twijfelen om online te betalen, dan bieden veel parkeeraanbieders de mogelijkheid aan om ter plekke te betalen met pin of contant.

Heeft u vragen?

Onze klantenservice staat voor u klaar op werkdagen tussen 9:00 - 17:00 uur.

Email of bel ons.