Ik kom na 23:59 aan, welke datum vul ik in?

Bij het maken van een reservering is het van belang dat u de exacte datum aangeeft waarop u verwacht terug te komen. Stel dat u op 3 mei om 23:00 uur uw auto op de parkeerplaats zet en op 7 mei om 00:30 uur 's nachts aankomt op het vliegveld, dan vult u 3 mei als startdatum in en 7 mei bij de einddatum. In dit geval betaalt u dus voor 5 dagen, omdat u op 3,4,5,6 en 7 mei geparkeerd staat.

Waarom moet ik de exacte datum invullen?

Het is van belang dat u weet dat de parkeeraanbieders met hele dagen rekenen. De parkeeraanbieder kan geen plek voor een halve dag reserveren. Qua planning is dit niet mogelijk in verband met vertragingen van klanten en andere onvoorziene factoren die invloed kunnen hebben op het nakomen van de afgesproken tijd. Het maakt qua prijs dus niet uit of u om 00:30 uur aankomt of 23:30 uur. Hierdoor zult u bij vertragingen ook niet snel bij hoeven te betalen.

Doorgaans wordt uw aankomsttijd op het vliegveld gerekend als de tijd die u als vertrektijd vanaf uw parkeerplaats invult. Wanneer u dan om 23:50 uur aankomt op het vliegveld, hoeft u niet voor de dag erna betalen. Ook als u niet voor 0:00 uur op uw parkeerplaats arriveert. Geef daarom altijd uw aankomstdatum op het vliegveld aan. De parkeeraanbieder A-Park Tiefgarage is de enige uitzondering. Hier wordt uw aankomsttijd bij de parking zelf gerekend. 

Heeft u vragen?

Onze klantenservice staat voor u klaar op werkdagen tussen 9:00 - 17:00 uur.

Email of bel ons.