Hoe vind ik de weg naar het parkeerterrein?

Als u de weg niet weet naar uw parkeerlocatie hebben wij voor uw gemak een link naar een routebeschrijving in uw bevestigingsmail toegevoegd. Hierin kunt u een routebeschrijving maken vanaf uw vertrekpunt naar de parkeeraanbieder toe. Dit is een stapsgewijze routebeschrijving die u kunt uitprinten. We raden u ook aan om altijd de bevestiging uit te printen met het adres en telefoonnummer van de parkeeraanbieder. Indien u het parkeerterrein niet kunt vinden kunt u altijd contact opnemen met uw parkeeraanbieder.

U kunt ook altijd een routebeschrijving maken via de routeplanner van ANWB. In de reserveringsbevestiging staat het adres van uw parkeerplek duidelijk vermeld. Dit kunt u eventueel ook in uw navigatiesysteem invoeren. Zorg er wel voor dat het navigatiesysteem up-to-date is. 

Valet parkeren

Bij Valet parkeren rijdt u zelf naar het vliegveld toe. Ongeveer een half uur voor aankomst, belt u het telefoonnummer welke u in de reserveringsbevestiging vindt. Van een medewerker van het parkeerbedrijf krijgt u vervolgens exacte instructies over waar u heen kunt rijden. Het telefoonnummer en de uitgebreide instructies vindt u in de reserveringsbevestiging.

U kunt natuurlijk ook altijd de desbetreffende parkeeraanbieder bellen, deze helpt u graag verder.
Bekijk en vergelijk onze aanbiedingen bij bijvoorbeeld Schiphol of Eindhoven Airport.
 

Heeft u vragen?

Onze klantenservice staat voor u klaar op werkdagen tussen 9:00 - 17:00 uur.

Email of bel ons.