Ik kom met een andere auto naar het parkeerterrein. Kan dit?

Als u besluit toch met een andere auto naar het vliegveld te komen is dit geen probleem. Hieronder staat de informatie die geschikt is voor shuttle en valet parkeren.

Shuttle parkeren

In de bevestigingsmail die u van ons heeft ontvangen kunt u zelf uw kenteken aanpassen. Heeft u geen kenteken hoeven invullen tijdens het reserveringsproces? Dan hoeft u helemaal niets aan te passen en kunt u zo doorrijden naar de parkeerplaats. Heeft u wel uw kenteken ingevuld, dan kunt u dit aanpassen via reservering beheren of via de toegestuurde bevestigingsmail. In deze bevestigingsmail kunt u op een link klikken en zelf wijzigingen aanbrengen in uw reservering.

Valet parkeren

Bij het valet parkeren is het van belang dat u tijdig aangeeft wanneer u met een andere auto komt. Tijdens de reservering heeft u uw kenteken moeten doorgeven. Het kenteken is erg belangrijk voor de reservering aangezien u opgewacht wordt bij de vertrekhal en de medewerker u zal herkennen aan het kenteken. Het telefoonnummer van deze aanbieder kunt u terugvinden in de bevestigingsmail.

Heeft u vragen?

Onze klantenservice staat voor u klaar op werkdagen tussen 9:00 - 17:00 uur.

Email of bel ons.