Parkeren bij: Charles de Gaulle Airport

Parkeren Charles de Gaulle ervaringen via Parkos


Luchthaven Charles de Gaulle is de grootste luchthaven van Frankrijk. Ieder jaar neemt het aantal passagiers toe. Bij Parkos doen we ons uiterste best om een ruime keuze aan parkeerplaatsen nabij de luchthaven aan te bieden om te voldoen aan het groeiende aantal passagiers. Wellicht heb je hulp nodig bij het maken van de beste keuze. Stel je voor dat de beoordelingen achtergelaten door onze klanten je daarbij kunnen helpen!


Betrouwbare beoordelingen

Wij garanderen dat alle beoordelingen die op onze site worden gepubliceerd, zijn geschreven door onze klanten. Alleen degenen die de diensten van een leverancier hebben gebruikt, zijn gemachtigd en uitgenodigd om hun ervaringen te delen. Dit is voor ons een transparant systeem, zodat je een eigen idee kunt krijgen van onze partners en weet wat je kunt verwachten op de dag van vertrek.

Hier is nog een laatste tip die handig kan zijn: hoe recent een beoordeling is, hoe relevanter deze is en hoe meer het de huidige situatie van onze partner weerspiegelt. In 3 of 6 maanden kunnen dingen veranderen, vooral de kwaliteit van de diensten, dus let op de publicatiedatum van de verschillende meningen.


Valet beoordelingen Shuttle parkeren beoordelingen 4 sterren beoordelingen 5 sterren beoordelingen


Wanneer je de beoordelingen van andere gebruikers leest, is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Lees bijvoorbeeld altijd meerdere beoordelingen door en beoordeel deze. Een enkele keer zul je een klacht over de parkeeraanbieder tegenkomen. Lees dan goed waarom er een slechte ervaring was en bedenk wat je ervan zou vinden in deze situatie. Ook is het van belang om naar de datum van de beoordeling te kijken: een goede, recente ervaring zegt namelijk meer dan een slechte ervaring van een jaar geleden. Daarnaast kun je kijken naar de service die geboden wordt. Is de shuttlebus op tijd? Is de medewerker vriendelijk en behulpzaam? Is de parkeerplaats goed bereikbaar?