Parkway is een nieuwe parkeerplaats op Zaventem en biedt parkeerplaatsen aan tegen een voordelige prijs. Het personeel is 24/7 aanwezig en de parkeerplekken zijn ruim. U kunt uw autosleutels meenemen, zodat u met een gerust gevoel op reis kan. De transfer van de parkeerplaats naar de luchthaven duurt ongeveer 10 minuten.

Let op: Bij deze aanbieder betaalt u €20 per dag extra wanneer er langer gebruikt wordt gemaakt van de parking dan op voorhand aangegeven. Verder wordt er vanaf de 5e persoon €8 per extra persoon in rekening gebracht.

Meer informatie

Adres

Kerklaan, 125, 1830, Machelen
Parkeren Zaventem

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Parkway

Beoordelingen Parkway

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

6,8
Op basis van 22 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 30 maart 2020.


Everything worked fine and without waiting. I just called before we arrived and the driver was there on time, we could park our car and got a ride to the airport.
Way back was easy too. Only we did not know to meet the driver at the bus-stop. But after a call everything was clear.

Only thing is that we got no refund because we came back one week earlier because of corona crisis...

2

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 28 maart 2020.


30 minuten voor aankomst gebeld met Parkway zoals aangegeven, waarbij direct duidelijk was de shuttle bestuurder geen Nederlands en/of Engels sprak. Na een paar minuten gedoe dan toch aangekomen bij het parkeerterrein, waar we onze plek gewezen werden.

Bij terugkomst 1 uur 's nachts wederom gebeld naar Parkway voor inbegrepen shuttle service, en zijn toen ronduit onbeschoft behandeld aan de telefoon en hebben uiteindelijk zelf een taxi naar het parkeerterrein moeten regelen. Daar aangekomen bleek ook nog eens dat het parkeerterrein helemaal niet afgesloten was, de deuren stonden wagenwijd open waardoor iedereen bij de geparkeerde auto's kon.

Samengevat, onfatsoenlijke medewerkers, slechte service en we gaan hier nooit meer parkeren.

2

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 25 maart 2020.


Ondanks alle ellende m.b.t. het Corona virus vond ik het heel vreemd dat we afgelopen zaterdag niet op gehaald konden worden op het vliegveld.
Ik ben hier van te voren ook niet van op de hoogte gebracht via mail of telefoon.
Toen ik belde op het vliegveld kreeg ik te horen dat ik een taxi moest bellen.
En die reden wel, dus een beetje vreemd.
Extra kosten €26,50. dus is mijn vraag of dit nog opgelost wordt ?
Groeten,

Wim Daris.

4

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 24 maart 2020.


Helaas ging mijn vlucht niet door maar heb wel een parkeerplaats betaald , krijg ik het geld terug ?

8

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 22 maart 2020.


Doet precies wat je kunt verwachten, je wordt van en naar het vliegveld vervoerd. Eenvoudig parkeerterrein, hier en daar onverhard wat gebruik van rolkoffers bemoeilijkt en voor forse plassen zorgt bij regen .

2

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 21 maart 2020.


Moeilijk te vinden vanwege wegomlegging . Gebeld met medewerker die ons uiteindelijk zonder iets te zeggen naar de AirPort bracht. Terugweg 2 keer gebeld en uiteindelijk na meer dan een uur opgehaald vh vliegveld door een medewerker die enorm hard reed met telefoon in 1 hand zou hier niet meer boeken!

6

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 14 maart 2020.


Vriendelijke jongens die de shuttle besturen en ons op de bestemming brachten. Contact was goed, beleefd en netjes. Lekker dichtbij het vliegveld je bent dus snel op de bestemming. Alleen wel jammer dat er vanaf een 5 e persoon extra betaald moet worden en dat men dat bij jullie nergens kan lezen. Is maar €8 maar uiteindelijk wel ruim 20% extra

2

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 14 maart 2020.


Meneer kwam bijna 1 uur te laat bij de parkeerplaats.
Waardoor ik bijna mijn vlucht had gemist.

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 12 maart 2020.


Alles klopte precies, goed telefonisch bereikbaar.

4

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 12 maart 2020.


Zeer onvriendelijke medewerker die ons vervoerde. Blafte gelijk "ticket" zonder even te groeten of iets dergelijks. Ook de uitstraling joggingbroek etc. oogde niet bepaald professioneel. Vervolgens moesten we €8 bijbetalen, omdat we met zijn vijven waren, terwijl er niks over in de boeking stond. Anders moesten we maar een taxi regelen. Overigens heeft Parkos ons netjes geholpen en het bedrag terugbetaald.

Op de terugweg hebben we 45 minuten gewacht. We stonden op de verkeerde plek. In de beschrijving stond dat we naar de afgesproken plek moesten gaan, maar er was niks doorgegeven dus we stonden op de taxiplaats i.p.v. de bussenplaats. Na 3 telefoontjes had ik eindelijk een medewerker die fatsoenlijk Nederlands/Engels kon en uitlegde waar we naartoe moesten.

Ik heb hele goede ervaringen met Parkos en ook nu ben ik netjes geholpen door dit bedrijf, maar ik parkeer nooit weer bij Parkway als ik vanaf Zaventem vlieg!

8

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 11 maart 2020.


Nvt

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 10 maart 2020.


Super tevreden, snelle reactietijd en mooi dicht bij luchthaven

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 06 maart 2020.


Prima

8

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 01 maart 2020.


Jammer dat er zo veel water voor de ingang staat. Voor de rest prima.

8

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 26 februari 2020.


Veilige parking. Wel heel vol waardoor in - en uitparkeren lastig is

Over Parkway

De parkeeraanbieder heeft geen maximale doorrijhoogte. De maximale lengte van de voertuigen bedraagt 5 meter. Verder is het parkeerterrein 24/7 open voor klanten en is er altijd iemand aanwezig om u te helpen.

Shuttle dienst
U mag uw sleutels houden en uw auto zelf parkeren bij Parkway. Het personeel staat altijd voor u klaar en helpt u graag met het in- en uitladen van uw baggage. De shuttlebus brengt u in ongeveer 10 minuten naar de luchthaven en zal u daar ook weer oppikken op de terugreis.

Het is een afgesloten terrein met bewakingscamera's bij de ingang en uitgang. Verder is het terrein goed verlicht en is er altijd personeel aanwezig. De parkeeraanbieder is ook verzekerd.

Parkway heeft een parkeerplaats met een asfalt gedeelte en een grind gedeelte. Verder is er wifi en drinken beschikbaar. Ze hebben drie shuttlebussen die rijden wanneer de klant komt. Op deze manier zal er altijd een bus voor u beschikbaar zijn.

De parking geeft de mogelijkheid om de auto te wassen. Deze optie kunt u aanvinken in het reserveringsformulier. Het bedrag wordt bij de service opgeteld en kunt u direct betalen.

Heenreis
Rijdt op de dag van vertrek naar het aangegeven adres. Neem 30 minuten voor aankomst contact op met de parkeeraanbieder om de aankomsttijd te bevestigen. Dit nummer staat in de bevestigingsmail.Het personeel zal u welkom heten en aanwijzen waar u de auto kunt neerzetten. Vervolgens wordt u naar de luchthaven gebracht.

Terugkomst
Op de terugreis neemt u, nadat u uw baggage heeft ontvangen, contact op met de parkeeraanbieder. Zij zullen een shuttlebus naar de afgesproken locatie rijden. Vanaf daar wordt u naar uw auto gebracht.

Let op: Bij deze aanbieder betaalt u €20 per dag extra wanneer er langer gebruikt wordt gemaakt van de parking dan op voorhand aangegeven

Adres

Kerklaan, 125, 1830, Machelen

Help