Attentie: door de huidige gezondheidscrisis kan de parking de pendeldienst tot 3 april niet meer uitvoeren.

Parkway is een nieuwe parkeerplaats op Zaventem en biedt parkeerplaatsen aan tegen een voordelige prijs. Het personeel is 24/7 aanwezig en de parkeerplekken zijn ruim. U kunt uw autosleutels meenemen, zodat u met een gerust gevoel op reis kan. De transfer van de parkeerplaats naar de luchthaven duurt ongeveer 10 minuten.

Let op: Bij deze aanbieder betaalt u €20 per dag extra wanneer er langer gebruikt wordt gemaakt van de parking dan op voorhand aangegeven. Verder wordt er vanaf de 5e persoon €8 per extra persoon in rekening gebracht.

Meer informatie

Adres

Kerklaan, 125, 1830, Machelen
Parkeren Zaventem

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Parkway

Beoordelingen Parkway

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

6,8
Op basis van 22 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 30 maart 2020.


Everything worked fine and without waiting. I just called before we arrived and the driver was there on time, we could park our car and got a ride to the airport.
Way back was easy too. Only we did not know to meet the driver at the bus-stop. But after a call everything was clear.

Only thing is that we got no refund because we came back one week earlier because of corona crisis...

8

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 22 maart 2020.


Doet precies wat je kunt verwachten, je wordt van en naar het vliegveld vervoerd. Eenvoudig parkeerterrein, hier en daar onverhard wat gebruik van rolkoffers bemoeilijkt en voor forse plassen zorgt bij regen .

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 12 maart 2020.


Alles klopte precies, goed telefonisch bereikbaar.

8

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 11 maart 2020.


Nvt

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 10 maart 2020.


Super tevreden, snelle reactietijd en mooi dicht bij luchthaven

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 06 maart 2020.


Prima

8

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 01 maart 2020.


Jammer dat er zo veel water voor de ingang staat. Voor de rest prima.

8

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 26 februari 2020.


Veilige parking. Wel heel vol waardoor in - en uitparkeren lastig is

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 26 februari 2020.


Ik had me verslapen en kwam laat en gehaast aan. Onderweg telefonisch contact gehad en er is op mij gewacht zodat we direct konden wegrijden na aankomst. SUPER !!

8

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 26 februari 2020.


Parkeer locatie is goed en afgesloten.
Brengen en halen ging ook goed.
Wat ik jammer vond, omdat Ik me een dag vergist had een dag te laat ik net zoveel bij moest betalen voor 1 dag als 4 dagen.
Vind dat niet in verhouding.

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 21 februari 2020.


Prima geregeld. Zoals afgesproken volgens de boeking... half uur voor aankomst bellen, bij aankomst nog geen 5 minuten gewacht. Auto geparkeerd, netjes na vliegveld gebracht. Bij terugkomst gebeld en netjes weer opgehaald door busje, moesten iets langer wachten maar ook netjes weer na auto gebracht. Allemaal goed geregeld, en dat voor de prijs van 20 euro 4 dagen tja, mooier kan het toch niet!

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 21 februari 2020.


De medewerkers stonden mij altijd netjes te woord en waren vriendelijk. Ook waren zij duidelijk over de afspraken. Het busje was netjes en onze auto stond veilig.

8

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 20 februari 2020.


Goede prijs/kwaliteit

8

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 20 februari 2020.


Ik heb de ervaring als heel fijn ervaren. Het enige nadelige vond ik de steentjes op het terrein waar je zware koffers door moet slepen. Als dit glad zou zijn zou het een stuk gemakkelijker zijn. Maar al met al zeer tevreden:

Over Parkway

De parkeeraanbieder heeft geen maximale doorrijhoogte. De maximale lengte van de voertuigen bedraagt 5 meter. Verder is het parkeerterrein 24/7 open voor klanten en is er altijd iemand aanwezig om u te helpen.

Shuttle dienst
U mag uw sleutels houden en uw auto zelf parkeren bij Parkway. Het personeel staat altijd voor u klaar en helpt u graag met het in- en uitladen van uw baggage. De shuttlebus brengt u in ongeveer 10 minuten naar de luchthaven en zal u daar ook weer oppikken op de terugreis.

Het is een afgesloten terrein met bewakingscamera's bij de ingang en uitgang. Verder is het terrein goed verlicht en is er altijd personeel aanwezig. De parkeeraanbieder is ook verzekerd.

Parkway heeft een parkeerplaats met een asfalt gedeelte en een grind gedeelte. Verder is er wifi en drinken beschikbaar. Ze hebben drie shuttlebussen die rijden wanneer de klant komt. Op deze manier zal er altijd een bus voor u beschikbaar zijn.

De parking geeft de mogelijkheid om de auto te wassen. Deze optie kunt u aanvinken in het reserveringsformulier. Het bedrag wordt bij de service opgeteld en kunt u direct betalen.

Heenreis
Rijdt op de dag van vertrek naar het aangegeven adres. Neem 30 minuten voor aankomst contact op met de parkeeraanbieder om de aankomsttijd te bevestigen. Dit nummer staat in de bevestigingsmail.Het personeel zal u welkom heten en aanwijzen waar u de auto kunt neerzetten. Vervolgens wordt u naar de luchthaven gebracht.

Terugkomst
Op de terugreis neemt u, nadat u uw baggage heeft ontvangen, contact op met de parkeeraanbieder. Zij zullen een shuttlebus naar de afgesproken locatie rijden. Vanaf daar wordt u naar uw auto gebracht.

Let op: Bij deze aanbieder betaalt u €20 per dag extra wanneer er langer gebruikt wordt gemaakt van de parking dan op voorhand aangegeven

Adres

Kerklaan, 125, 1830, Machelen

Help