Parkos affiliate partner worden

Een affiliate partner worden van Parkos: dat zou de perfecte oplossing voor u kunnen zijn wanneer u uw website, blog of social media bezoekers op de hoogte wilt brengen van de verschillende parkeermogelijkheden bij de luchthavens. Lees hieronder meer over affiliate partner worden van Parkos.

Hoe werkt het affiliate programma van Parkos?
U maakt een partneraccount aan, waarvan u een unieke link krijgt. Wanneer een bezoeker van uw website via deze link een reservering maakt bij een van onze parkeerpartners, krijgt u een commissie over deze reservering. Reserveringen worden bijgehouden en worden maandelijks aan u uitbetaald. U kunt op elk moment van de dag toegang krijgen tot ons eenvoudige systeem om het financiële overzicht met eigen ogen te zien.

Voor welke vliegvelden kunnen promoties gemaakt worden?
We hebben een uitgebreid aanbod van parkeerplaatsen bij luchthavens in bijvoorbeeld Nederland, België en Duitsland:

Met behulp van onze promotiemethode kunnen we bekendheid geven aan uitgestrekte luchthavens in binnen- en buitenland, waar de partners van Parkos parkeerplaatsen aanbieden.

Welke materialen voor promotionele doeleinden zijn beschikbaar?
Standaard worden er een aantal affiliate links gegenereerd voor onze affiliates. Daarnaast zijn er mogelijkheden om een koppeling te maken, bijvoorbeeld door middel van een XML Feed. Er is ook een widget waarmee een kleurrijke en overzichtelijke vergelijkingslijst met parkeerplaatsen inclusief prijzen kan worden verkregen. Mochten er speciale wensen of eisen zijn, dan leest u precies wat wij voor u kunnen doen.

Waarom zou u affiliate van Parkos moeten worden?
Hoewel we diverse parkeermogelijkheden aanbieden op onze website, erkennen we dat het voor affiliates essentieel is om zoveel mogelijk rendement te halen uit de website. Een commissie krijgen is prettig, maar wanneer er geen conversies plaatsvinden wordt er niet veel verdient. Dankzij de brede kennis van onze collega's in het marketingteam, weten we hoe we de campagnes voor onze affiliates optimaal kunnen inrichten. Tenslotte profiteren affiliates ook van het feit dat we constant A/B-tests uitvoeren, waardoor de conversies bij Parkos aanzienlijk hoger zijn dan die van onze concurrentie. Dit zorgt ervoor dat affiliates een hogere eCPC verdienen.