German Airparking (ohne Shuttle)

Düsseldorf Airport
full star
10 5 beoordelingen

Vergeet het gedoe van wachten op een shuttle of valet! Deze parkeeraanbieder biedt een beveiligde parkeerplaats aan waar u zelf uw auto kunt parkeren en de slechts 300 meter verderop gelegen S-Bahn rechtstreeks naar Düsseldorf Airport kunt nemen. De parkeeraanbieder is altijd zeer goed bereikbaar voor vragen of opmerkingen. Begin uw reis op een ontspannen en ongecompliceerde manier met German Airparking!

Lees minder
 • Algemene informatie

  chevron

  Parkeer groen en gebruik de trein voor uw transfer van de parkeerplaats naar de luchthaven. German Airparking biedt geen shuttleservice aan om CO2-uitstoot te voorkomen. Kies voor de duurzame optie en help het milieu te beschermen. Bedankt voor uw steun.

  Vanaf de Duitse locatie Airparking bent u met de auto in circa 15 minuten op de luchthaven. Daarnaast biedt een uitstekende aansluiting op het openbaar vervoer een prima optie. Het S-Bahn-station met een directe verbinding naar de luchthaven van Düsseldorf ligt op slechts 300 meter afstand (ongeveer 3 minuten lopen). Deze toplocatie maakt de site bijzonder aantrekkelijk. Bovendien is het hele terrein omheind en wordt het bewaakt door ultramoderne videocamera's, zodat elk voertuig veilig en beveiligd is.

 • veiligheid

  chevron

  De aanbieder hecht veel belang aan veiligheid en comfort, zodat u zonder aarzelen aan uw vakantie kunt beginnen. Het terrein is dag/nacht beveiligd met videobewaking, er is ook een bewegingsmelder en attente buren die bij afwijkingen direct alarm slaan. Het hele object is omheind.

 • faciliteiten

  chevron

  De parkeeraanbieder biedt verschillende diensten aan en berekent de volgende toeslagen:

  Er wordt een elektrische oplaadservice aangeboden. Dit kan online als extra product worden bijgeboekt of ter plaatse worden betaald.

  Voor voertuigen met een lengte van 5,00m - 7,50m rekent de parkeeraanbieder een toeslag (20,00 euro), die online kan worden geboekt of ter plaatse kan worden betaald.

  Smart Repair (vanaf 79,00 EUR) Dit zijn reparatietechnieken (bijv. lakvriendelijke deukhersteltechnieken, spotrepair lakwerk - zogenaamde spotrepairs tegen lage prijzen en met korte reparatietijden, waardoor een dure vervanging van hele onderdelen overbodig en upgrade het voertuig. Spotlak is een alternatief voor het lakken van complete onderdelen. Aangezien krassen bij verkoop tot prijsverlagingen kunnen leiden, loont het de moeite om met spotlak kleine beschadigingen gericht, snel en goedkoop te verhelpen. Geef a.u.b. de parkeeraanbieder op Melding van aankomst.

  Autoreiniging: Basisverzorging (EUR 39,00) Zachte handwas inclusief dorpels, tankdop en wielkasten met afdichtshampoo, velgenreiniging, binnen- en buitenruitreiniging - Standaard (EUR 79,00): Handwas voorzichtig op lakwerk o.a. dorpels, tankdop en wielkasten, velgenreiniging, informatie over het interieur, inrichting en opbergvakreiniging, binnen- en buitenruitenreiniging, geurverfrissing - Premium (249,00 euro): Lakvriendelijke handwas incl , stofzuigen het interieur, tornador reiniging, stoffering, shamponeren, indien nodig leerverzorging, rubber en kunststof verzorging (binnen en buiten) inclusief banden, geurverfrissing inclusief klimaatdesinfectie, reinigen van binnen- en buitenruiten

 • bereikbaarheid

  chevron

  Let op: er is geen pendeldienst inbegrepen bij deze reservering. U kunt de luchthaven bereiken met de S-Bahn. Het station ligt op slechts 300 meter van de parkeerplaats.

  De parkeeraanbieder rekent een nachttoeslag voor aankomst of vertrek tussen middernacht en 06.00 uur. Dit moet online worden geboekt of ter plaatse worden betaald.

  Aankomst

  Neem ongeveer 1 uur voor aankomst contact op met de parkeeraanbieder. Wanneer u op de parkeerplaats arriveert, zal een medewerker de poort voor u openen. U kunt dan zelf parkeren of een medewerker parkeert uw auto voor u. De autosleutels dienen bij de parkeeraanbieder te worden ingeleverd.

  Het S-Bahnstation ligt op slechts 300 meter van de parkeerplaats. In ongeveer 20 minuten bent u op de luchthaven van Düsseldorf. De medewerker geeft u graag informatie over de S-Bahn.

  Retour

  Meld je zodra je landt bij de parkeeraanbieder. Neem de S-Bahn terug naar de parkeerplaats aan de straat "In der Buhlack 17". Daar wacht iemand op u om de poort te openen. U kunt dan veilig aan uw reis naar huis beginnen.

 • Locatie

  chevron

Over German Airparking (ohne Shuttle)

  Beoordelingen en recensies
  Andreas Volkov
  full star
  10
  Geparkeerd van 17-09-2023 tot 25-09-2023
  Sehr nett
  Shuttle buiten
  1 oktober 2023
  Kristina Neumann
  full star
  10
  Geparkeerd van 21-09-2023 tot 23-09-2023
  Alles super verlaufen!
  Shuttle buiten
  29 september 2023
  Rainer Poppen
  full star
  10
  Geparkeerd van 10-09-2023 tot 20-09-2023
  Toller Service! Hat alles reibungslos geklapp ...Lees meer
  Shuttle buiten
  21 september 2023
  Beschikbaarheid German Airparking (ohne Shuttle)
  9 oktober 2023 naar 16 oktober 2023 Wijzig data

  German Airparking (ohne Shuttle) beoordeling

  Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.

  De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.